Nieuw voor mij maar een zeer goede service geleverd
Dit was voor mij de eerste keer dat ik de autocoach heb ingeschakeld.
Ik had (afgaande op de foto's en de om/beschrijving) een zeer mooie Opel Astra Turbo sport gezien bij een dealer in Alphen aan de Rijn.
Ik wilde een afspraak voor een proefrit maken echter kwam ik dezelfde dag (voordat ik een afspraak had gemaakt voor een proefrit) de autocoach informatie tegen. Gezien mijn ervaringen in het verleden met 2e hands auto's en de kosten die verborgen gebreken met zich meebrengen leek deze autocoach een goed idee. Liever de kosten kwijt voor de autocoach dan heel veel euro's aan reparatiekosten achteraf.
Goed dat ik dit heb gedaan , binnen 2 dagen was de afspraak gemaakt en afgelopen maandag is de auto grondig gecheckt. Helaas bleken er zo veel dingen aan de hand, die de dealer niet eens heeft vermeld in zijn advertentie, dat ik van een proefrit heb afgezien en ook niet meer de dealer heb gesproken want uiteindelijk als je willens en wetens een 2e hands auto aanbied en de gebreken niet vermeld dan is bij mij het vertrouwen allang weg en zal ik ook niet een overeenkomst met deze partij aangaan.
Kortom een AANRADER