Filters

8

Plezierige ervaring

De diensten van Translation Kings worden accuraat, snel en servicegericht uitgevoerd. Een bijzonder plezierige ervaring. Ik zie uit naar het vervolg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Altijd goed

Voor mijn baan als PR consultant krijg ik regelmatig persberichten die van het Engels naar het Nederlands vertaald moeten worden. Of van het Nederlands naar het Frans. Dit doe ik al jaren via Translation Kings. Ze doen dit altijd perfect. Het is niet duur. En ze zijn ontzettend snel. Zou het zeker aan iedereen aanraden!

 • Aanbevelen? Ja
7

Altijd snel en goede kwaliteit

Altijd snel en goede kwaliteit. Wij vertalen wekelijks documenten bij jullie en het is altijd top!

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede vertalingen

Wij laten wel vaker teksten vertalen door Translation Kings. Tot op heden zijn wij zeer tevreden. Altijd een goede en snelle vertaling in onze mailbox.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en goed vertaalwerk geleverd.

Wij hadden z.s.m. een vertaaldocument nodig. De offerte was na 5 minuten in mijn mailbox en na betaling was het vertalen meteen gestart de volgende dag zat het vertaalde document al in mijn mailbox. TOP SERVICE!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig!

Super snel, netjes, goede communicatie. Gewoon in 1 woord perfect.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle en kundige vertaling

Op donderdagochtend deed ik een offerteaanvraag voor de vertaling van onze Algemene Voorwaarden en aan de volgende dag had ik de vertaling al in mijn mailbox; zonder aangegeven te hebben dat er spoed was. De vertaling zag er bovendien goed uit!

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en snel

Voor een bedrijfscertificering hebben wij een aantal VCA documenten laten vertalen. Het bedrijf is makkelijk benaderbaar via internet. Offerte ontvingen wij binnen een half uur en bij vragen snel telefonisch contact met de mensen van het bedrijf. Betalingen via IDEAL Snelle service. Documenten zijn technisch goed vertaald. Top, wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

snelle en goede service

goede en snelle service.

 • Aanbevelen? Ja
9

Erg snelle service

Dit keer weer een snelle service. Zo fijn dat je er voor iedere taal gewoon terecht kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service, snelle reactie, super snel vertaald!

Meer dan positief verrast dat op ik vrijdag een vertaal opdracht heb gegeven en op maandag al weer in mijn inbox zit! Super snelle service en goed vertaald. Aan te raden om hier je vertalingen te laten maken!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snelle en goede service, goede vertaling

Het proces was overzichtelijk en de vertaling was in orde, zelfs opgemaakt in onze eigen huisstijl.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer vlotte, snelle, geautomatiseerde service. Top!

Op mijn offertevraag kreeg ik zeer snel respons. Hun prijs was met voorsprong de voordeligste. De vertaling liet niet lang op zich wachten en na een makkelijk betaalsysteem, kon ik de documenten downloaden. Hiervoor moest ik wel software downloaden. Dat was dan ook het enige minpuntje. Ik had ondertussen al via mail een versie gevraagd, die ik vervolgens ook onmiddellijk kreeg teruggestuurd. Maar eigenlijk ging het met de software om de zipfile te openen ook vlot. Kortom, ik ben een tevreden klant, zal Translation Kings zeker aanraden en zal voor toekomstig vertaalwerk zeker aan hen denken.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en goede communicatie

Hele snelle reactie na aanvraag, houden zich aan de gemaakte afspraken en heldere communicatie. Effectief en snel

 • Aanbevelen? Ja
10

In een paar muisklikken een contract in het Engels

In een paar muisklikken een huurcontract van een vakantie villa van het Nederlands in het Engels laten vertalen. En nee, geen niet lopende "google translate" zinnen, maar correct vertaald. Prettig leesbaar en opgesteld door een "native speaker".

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle vertaling uitgevoerd

Wederom snel gehandeld door Translation Kings.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snel en duidelijk

Alles vlot verlopen en en zeer snel mijn teksten ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zeer snelle service (op zondag)

Zeer goede en snelle service voor mijn EN-ES vertaling, op zondag ingediend en maandag voor 17:00 alles ontvangen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Wederom een uitstekende snelle service. Heb een aantal jaar geleden een paar vertalingen laten uitvoeren met goeie ervaring. De keuze was dit keer dus snel gemaakt dat we dit weer bij Translation Kings gingen doen. Super snel de offerte binnen (5 minuten), en de vertaling ontvingen we binnen de afgesproken 3 werkdagen. Voor ons geen andere partner voor het maken van vertalingen! (NL-ENG/ ENG-NL)

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik stond versteld van kwaliteit

Voorheen deden we folders via een reclame bureau, ze factureerde dan al 2 uur als voorbereiding om de juiste terminologie te zoeken van de desbetreffende beroepsgroep. Dan gingen ze vertalen, een proces van een week en duur. Bij Translation Kings stuurde ik een Wordbestand van de tekst en de dag erna was het perfect vertaald weer terug, en veel goedkoper. Dus voor ons de perfecte club.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed

Snel, duidelijk, houden fijn de opmaak aan van het geleverde bestand.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden

Ons bedrijf had op een zeer korte termijn een vertaalde tekst nodig. Wij kwamen via internet uit bij Translation Kings en vroegen laat op de dag nog een offerte aan. Tot onze verbazing kregen wij al binnen 30 minuten een reactie via de mail en al snel volgde de offerte. De e-mails waren duidelijk en voorzien van alle benodigde informatie. Via een link was het gemakkelijk om de betaling direct te voldoen. De vertaling is in de oorspronkelijke schrijfstijl opgeleverd en voorzien van correcties in de door ons geüploade tekst. Het was een behoorlijke tekst die vertaald moest worden maar de vertaling was ruim voor de gewenste datum gereed. Wij zullen in de toekomst zeker weer voor Translation Kings kiezen, want wij zijn zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heldere werkwijze, snelle reacties en een nette vertaling

Mijn bedrijf had met redelijke spoed een vertaling nodig en ik vond Translate Kings via Google. Ik vulde een formulier in en binnen een kwartier had ik de offerte binnen. In de offerte staat een grote, niet te missen, groene knop die de opdracht bevestigde. Tot slot, zorgde de betaling van de factuur ervoor dat ik de volgende werkdag de link naar een professionele vertaling in mijn postvak had zitten. Mocht ik in de toekomst nog een vertaling nodig hebben, zal ik zeker Translate Kings gebruiken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en accuraat

Voor een klant moest er met spoed een presentatie vertaald worden naar het Engels. Binnen 16 uur was dit uitgevoerd. Erg fijn!

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel en effectief

Voor mijn opdracht had ik een aantal vertalingen nodig in verschillende talen. Binnen korte tijd kreeg ik de vertalingen binnen. Heel efficient en snel , waardoor ik direct verder kon gaan met mijn opdracht

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd