Goed en duidelijk advies
Na fijn contact met onze adviseur, mevrouw Verbeek, werd de schade snel opgepakt. Na het aanleveren van de benodigde informatie is de schade ook op korte termijn uitbetaald. Fijn ook dat niet alles digitaal hoeft, maar dat de mogelijkheid bestaat om documenten per post te ontvangen.
Veel problemen gehad door de ziekte van mijn man twee keer onze vakantie moeten annuleren.
Word altijd goed geholpen!
Echter 1 ding begrijp ik niet. Er is mij schade gemaakt door een andere partij. Ik wilde dat via u claimen, werd mij verteld dat ik een eigenrisico had. Vind ik heel vreemd. Bij mijn oude verzekering maatschap. werden mijn zaken behartigt en koste mij dat helemaal niets
Mijn naam is DE Waard /dhr.
Duidelijk verwezen naar aangesloten herstelbedrijf. Later per post goede communicatie ontvangen over de administratieve afhandeling.
Geen enkel op of aanmerking.
Deskundig personeel, geen blabla maar duidelijk advies.
keurig behandfeld, geen ingewikkelde schade
Goed te woord gestaan, formulier snel toegezonden gekregen en maximale vergoeding werd snel overgemaakt. Keurig!
Super vlotte behandeling van het dossier
zie boven
Mijn ervaring is super fijn en snel bericht terug.
perfect geregeld goed en duidelijk en helder te woord gestaan.
Goed, efficiënt, begrip voor en bereid mee te denken met de klant.
Vriendelijk en correct
Alles is snel en zorgvuldig afgehandeld!
Chapeau
Vandaag gesproken met D van der Kooij. Zeer dankbaar voor het rechtzetten van de eerder veroorzaakte ongemakken.
Prima en snel afgehandeld schade aan een Particulier.
We werden snel en vriendelijk geholpen door mevrouw Oosterbaan.
niks te klagen alles naar tevredenheid
Bij afhandeling van schade ben ik goed geholpen door medewerker aan de telefoon, werd er snel gereageerd op e-mails. En er is meegewerkt om schade-expert binnen enkele dagen te laten komen (schade trad paar dagen vòòr vakantie op). Betaling ook prima verlopen.
Geen