Ik werk al enige tijd op het systeem van OnlineAfspraken en ik heb daar bij het wijzigen van mijn website best een aantal vragen over gehad. Hoe het precies werkte, wat ik aan moest passen..wat mogelijk was op de website. Gelukkig stond het OA team altijd voor me klaar! Ze nemeb de tijd om mee te denken, reageren altijd heel snel en weten me duidelijk uit te leggen wat ik wel (of niet) kan doen. Enorm fijne service! Dat heeft er zeker voor gezorgd dat ik nog meer uit de modules heb kunnen halen, én het vertrouwen dat het product alleen nog maar beter wordt.
Het komt vaak voor als drukke ondernemer dat je te weinig tijd hebt om alles zelf op te lossen en daarbij helpt het support team van OA erg goed. Daarnaast is het een zeer gebruiksvriendelijk systeem. Ik ben erg tevreden!
Bedrijfsnaam | Regio Trainer |
Sinds een aantal maanden maken we gebruik van de agendatool van Onlineafspraken.nl - Met de bijzondere hulp van de accountmanagers hebben we de layout en de structuur tot een goed eind kunnen brengen. De tool werkt echt uitstekend! Niets op aan te merken :)
Bedrijfsnaam | Johnson & Johnson Consumer |
Sinds de start van ons padelcentrum van start gegaan met Online Afspraken na een zoektocht door de diverse mogelijkheden. Eenvoudig in gebruik, top rapportages en vlotte (af)handelingen door de klantenservice. Zeer tevreden!
Bedrijfsnaam | Amstelhof Padel Exploitaties BV |
Op zoek naar een toepassing voor het reserveren en beheren van Padelbanen kwamen we uit bij Onlineafspraken.nl Zeer betaalbaar, prima en behulpzame klantenservice, staat open voor feedback en waar mogelijk denken en werken ze mee aan wensen van de klant. Zeer tevreden, een aanrader!
Bedrijfsnaam | Amstelhof Padel Exploitaties BV |
Bedrijfsnaam | Amstelhof Padel Exploitaties B.V. |
Bedrijfsnaam | Padel Amstelhof |
ik ben al jaren opperst tevreden klant van onlineafspraken. Vanochtend heb ik voor het eerst een event aangemaakt. Nou ben ik niet superhandig met nieuwe opties en de app heeft dan soms een andere logica dan ik :-). Ik was een heel eind gekomen, maar 1 ding kreeg ik niet naar m'n zin. Dus bericht gestuurd naar support. Word ik niet alleen na 5 minuten al gebeld, maar wordt mijn vraag ook meteen helder beantwoord en krijg ik 3 tips hoe het nog mooier kan. Trots op het resultaat en blij met (de mensen achter) de app!
Bedrijfsnaam | Get in Place BV |
Zeer tevreden over zowel de online agenda zelf als de service. Ik had best wel een tijdje geaarzeld om een online agenda te nemen maar het neemt zo veel tijd uit handen. Als er wat is of als ik iets anders in wilt stellen, is de helpdesk zeer behulpzaam. Mijn klanten vinden het ook uitermate handig. Een absolute aanrader !
Bedrijfsnaam | Praktijk P. Stollman |
Het systeem werkt prima. Er zijn ook steeds oplossingen voor alle mogelijke hindernissen. De klantendienst is vooral heel erg ad rem: super snelle, ervaren service. Fijn om mee samen te werken!
Bedrijfsnaam | Racketpro |
Ik vond de online agenda perfect werken met veel mogelijkheden. Bij problemen werd ik altijd zeer vriendelijk, behulpzaam en geduldig geholpen, dat heb ik zeer gewaardeerd.
Bedrijfsnaam | MAHO Natuurgeneeskundige Praktijk |
Het online planprogramma van OnlineAfspraken.nl scheelt me zo veel tijd! Mijn agenda vult zich nu vanzelf in plaats van dat ik eindeloos heen en weer mail en bel met klanten. Ook vind ik het heel fijn dat ik nu veel meer mijn eigen beschikbaarheid bepaal, in plaats van dat ik ga nadenken over elk verzoek van een klant. Ik heb de link nog niet als knop op mijn website staan, maar mail die naar klanten die een afspraak bij me willen maken. Zo houd ik zelf nog een beetje zicht op de aanvragen en afspraken. In het programma zitten heel veel mogelijkheden. Niet alles spreekt even voor zich, echter. Maar je krijgt een persoonlijke telefonische rondleiding waarna je direct weet wat je moet doen. Bij vragen reageren ze direct en als je er even mee werkt, is het wel duidelijk. Het programma is heel gemakkelijk in te stellen als je afspraken allemaal even lang duren. Bij mij is dat niet zo waardoor het iets ingewikkelder inregelen was. Maar ik ben er goed mee geholpen en het is gelukt. En de wachtlijstfunctie is ook heel compleet en goed. Ik ben er heel blij mee.
Bedrijfsnaam | BaBetter Kleur & Kleding |
Online afspraken doet mi geen recht aan wat er wordt geboden. Met dit pakket kan ik ook mijn dossiers bijhouden, de financiën afhandelen waaronder factureren, video afspraken plannen en gelijk laten betalen etc.
Bedrijfsnaam | Sensefullness |
Gewoon super geregeld
Bedrijfsnaam | Schoorsteen verwijderen Nederland |
Het onlineafspraken programma kan zo veel dat het soms even zoeken is hoe het ook alweer werkt maar mijn ervaring met de klantenservice is geweldig! Als ik het even niet weet zoek ik op de website of Youtube filmpjes (zijn er heel veel) het leert je veel. Soms doe ik alles zoals in het filmpje maar werkt het toch niet zoals ik wil en mail of bel ik de klantenservice ze nemen de tijd en kijken met je mee totdat het precies is zoals je wilt. Super blij mee echt een aanvulling.
Bedrijfsnaam | Pebbs |
Negatief verrast door de weergave van het boekingssysteem en de beperkte mogelijkheden om tot een huisstijl te komen die matcht met websites. Helaas tijdens mijn verlengde proeftijd te weinig aandacht besteed om de vormgeving door te nemen. 2 dagen na betaling geen coulance vanuit de organisatie om geld terug te krijgen omdat dit simpelweg zo genoteerd staat in hun algemene voorwaarden.
Bedrijfsnaam | M. J. Consultancy |
Beste Maarten, Op 24-11-2021 ben jij een proefperiode van een maand gestart voor het bedrijf Coach Maarten. Omdat jij aangaf niet genoeg tijd te hebben gehad om het volledig te testen, hebben wij bij uitzondering nogmaals de proefperiode gratis met een maand verlengd. Op 25-1-2022 heb jij bij ons een abonnement afgenomen voor drie maanden. Op 27-1-2022 vraag je ons om retournering van de licentiefee. Wij zijn van mening dat twee maanden gratis proefperiode lang genoeg moet zijn om te kunnen beoordelen of de huisstijl te matchen is (iets dat 4000 andere klanten wel is gelukt) en hebben in deze dus besloten niet tot terugbetaling over te gaan. Naast dit alles staat het zoals je zelf al aangeeft inderdaad duidelijk beschreven in onze algemene voorwaarden. Twee weken geleden hebben wij nog een aantal bedrijven coulance verleend omdat het winkelen op afspraak toch niet door bleek te gaan. Wij willen altijd meedenken en er is zeker coulance mogelijk, maar in deze situatie vinden wij dat niet passend. Met vriendelijke groet, Team Onlineafspraken.nl
Voor de open dagen en informatieavonden van onze middelbare scholen hadden we in coronatijd ineens een aanmeldsysteem nodig met opties. OnlineAfspraken bleek een uitstekende keuze. Binnen een mum van tijd werd het ingericht zoals wij wilden en latere aanpassingen (en dat waren er veel i.v.m. de steeds wijzigende regelgeving) werden snel gedaan, er werd meegedacht en opgelost.
Bedrijfsnaam | Stichting Andreas College |
Het was even puzzelen om te begrijpen hoe ik deze software goed kon gebruikenen maar intussen is dit helemaal duidelijk. Vanaf het begin af aan heb ik vaker vragen, ook wat complexere, gesteld en deze worden heel goed opgepakt. Tevens is de klantenservice snel en denkt met je mee + gaat zelfs een stap verder dan de wens in de software. Een absolute aanrader dus!
Bedrijfsnaam | PowerBrains |
Ik werk al enige tijd met Online afspraken en het systeem zit super goed in elkaar. Het is heel gebruiksvriendelijk en als je wel een keer een vraag hebt, dan staat de klantenservice voor je klaar. Ze denken echt met je mee en nemen de tijd voor je. Echt een aanrader als je op zoek bent naar een prettig Nederlands(!) platform.
Bedrijfsnaam | Bureau van slaap |
Het was fijn samenwerken, en de support was heel goed. Het reserveringssysteem was op enkele punten na internationaal-proof, voor de rest een prima systeem om mee te werken.
Bedrijfsnaam | PR unplugged.com |
Systeem werkt heel fijn en de kleine beheer/instelling dingetjes waar ik niet uitkwam, daar werd ik top mee geholpen door de klantenservice.
Bedrijfsnaam | DeltaSportmassage |
Ik werk nu ongeveer twee jaar met onlinafspraken. Mijn mail verkeer is gehalveerd, hoera!! Klanten kunnen nu heel makkelijk zelf een afspraak inplannen en hebben daardoor ook meer het gevoel dat het op hun eigen agenda afgestemd kan worden. Je moet er echt even voor gaan zitten om het systeem te doorgronden. Wanneer je dit onder de knie hebt kun je alles helemaal inrichten naar eigen hand. Kom je er niet uit… de service is helemaal goed en er wordt met je meegedacht. Ik ervaar alleen maar voordeel. Top!
Bedrijfsnaam | Diana Tattoo Art |
Deze afsprakenagenda heb ik makkelijk op onze website kunnen integreren. Het fijne van dit systeem is dat er tal van opties zijn, maar je het ook heel 'basic' kunt houden.
Bedrijfsnaam | Kwekerij van Houtum |
Veldzigt 2 A
3454PW Utrecht
Bij OnlineAfspraken.nl willen we voor ondernemers het beheren van de online agenda, afspraken en klanten vereenvoudigen. OnlineAfspraken.nl wordt continu verbeterd, voornamelijk op basis van feedback van onze klanten.