Wij zijn goed en snel geholpen.Wij de begeleiding zeer effectief
Keurig verzorgd!
Ben erg tevreden over de betrokkenheid, er is meegedacht en afspraken zijn allemaal nagekomen.
Late uitwerkingen van bijeenkomsten. Niet gespecificeerde alimentatie in eind versie. (Zelf helaas niet op gelet). Zelf twee keer met advocaten kantoor contact opgenomen want duurde meer dan twee maanden na ondertekening eet het ingeschreven was. Hadden vast bedrag afgesproken maar aan eind werd toch gevraagd naar extra geld want meetings hadden zo lang geduurd.
duidelijk en rustige uitleg ,goede bereikbaarheid
Vriendelijk en snel geholpen en in totaal maar 2 afspraken nodig gehad. Er werd voldoende tijd genomen om alles door te spreken en er werd goed advies geven. De tweede afspraak was alles al op papier gezet en konden mijn ex-vrouw en ik het scheidingscouvenant tekenen. Een scheiding is geen prettige ervaring, maar door raad en daad werd dit wel een heel stuk eenvoudiger en makkelijker gemaakt. Waar voor hartelijk dank.
Ik vond het proces te traag gaan. Slechte tot geen communicstie. Onvriendelijke houding. Voelde allemaal niet goed aan en toen ik er eat van zei werd ik afgeblaft. Nu is alles betaald en de scheiding is niet geregeld. Voelt aan als een scam.
Beste Rebecca, Heel vervelend dat je een negatief gevoel hebt overgehouden aan de mediation. We hebben hier telefonisch contact over gehad en ik hoop dat dit je heeft geholpen. Je weet dat we er alles aan doen om jullie zaak zo snel als mogelijk en naar tevredenheid af te ronden. Met vriendelijke groet, Raad & Daad, Advies & Mediation B.V. Mr. Danielle Naeijé MfN-Registermediator | KIES-Mediator
Als heel goed uitgelegd en ben heel tevreden daar ik daar ben gegaan.
Het ging precies zoals wij het wilden. We kregen ook goede advies die wij niet eens aan gedacht hadden. Zeer tevrden.
Was een goede begeleiding en er werd prima geluisterd en tips gegeven..
voor mijn was het de eerste keer op deze manier gescheiden te zijn maar over de anlimitatie ben ik het niet hele maal eens wat moet ik doen als mijn voormaligen vrouw zwart werkt bij klanten waar ze voor betaaltd krijgt en die klant woont in goirle en haar auto staat meestal voor de deurstaat ik weet dat zij vijfitg euro per week in haar hand betaalt krijgt wat volguns mijn weten niet meer mag bij het beuren van anlimitatie wand als ik het goed uiut gerekend heb is haar salaris 825,oo en zorg belasting 113,oo en wat zij zwart werkt is vijftig euro's in de week das per vier weken 200,00 enomde vijfweken 250 das dan toch ook alles op geteld mongeveer het minimem inkomen van 1138/1188
Goede ontvangst...Goede afwikkeling. Goede samenwerking. Ik ben heel tevreden.
duidelijk
Goede begeleiding en snelle afhandeling..
Ik hoop dat niemand bij z'n beslissing komen in het leven maar als dat gebeurd je kan niks aan doen . Ik raad deze instantie (Raad&Daad adviesen ) bij mijn vrienden en collega aan.ik hoop jullie succes verder in jouw zaken. Faezeh
Zie boven dat is het antwoord
Ik had het gevoel dat er begrip was en dat er goed geluisterd werd en ook het advies was erg fijn.
Combinatie van empathie en zakelijkheid en begeleiding op maat.
De ervaring met Raad,Advies&Mediation is als zeer prettig ervaren. Fijn deze kon bijstaan en helpen met alles te regelen.
Goede hulp en advies
Het is dat mijn ex met u in zee wilde.
Beste Daze, Ik betreur het ten zeerste dat niet u niet tevreden bent over de mediation. Bij aanvang van de mediation hebben we besproken dat een mediation op vrijwillige basis plaatsvindt en dat u er altijd mee kunt stoppen. Het is jammer dat u dit niet tijdens het mediationgesprek heeft aangeven, dan had ik nogmaals de toegevoegde waarde kunnen toelichten en wellicht uw ontevredenheid kunnen wegnemen. Uw mediator
Goed advies en onpartijdig
Prima geholpen
Zeer correct, netjes en vlot zijn de zaken afgehandeld
522 Fascinatio Boulevard
Capelle aan den IJssel 2909 VA