Filters

6

Veel gedoe.

De inhoud van het testament was oké. Dat gold ook voor het levenstestament, alhoewel gaat meer voorbeeldteksten gegeven mochten worden om uit te kiezen. De uitleg vooraf door de notaris was ook goed. Deze notarispraktijk kan echter op veel andere punten een stuk beter: Mijn nicht heeft een notaris gezocht voor mij op het criterium "notaris moet aan huis komen". Dat kon bij jullie. Toen ik daarom een week later een afspraak wilde maken, kon dat opeens absoluut niet meer voor de uitlegafspraak. Daarna kreeg ik een mailtje of voicemail of ik wilde bellen over de gemaakte uitlegafspraak. Toen ik dat deed was die medewerkster er niet en zou ik teruggebeld worden. Is niet gebeurd. Ik terugbellen. Bleek medewerkster ziek naar huis. Waarom bellen zou uitgezocht worden. Nooit meer iets van gehoord. Vlak voor de tekenafspraak werd ik gebeld dat het verzet moest worden vanwege boerenprotest. Voor de rest kwam iedereen die dag bij mij langs.... Op de factuur moest ik 10 euro betalen voor dit afzegtelefoontje.....

 • Aanbevelen? Nee
10

notaris (kantoor) met hart voor de client en de zaak

Wat is het fijn om te kunnen sparren met een ervaren notaris over een testament van een ouder en dan heel snel, gedegen en vakkundig binnen een half uur zelf gewoon alle kennis te bezitten. Dat deze eerste keer ook nog eens zonder nota bleek te gaan, was de ultime verrassing en kers op de taart!

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles is prima geregeld!!!

Prima geregeld ondanks de corona problemen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Adequate benadering op een ontspannen, klantgerichte manier

Mijn man en ik hebben de begeleiding zowel telefonisch als op kantoor ervaren als een goede, prettige ondersteuning met de wensen die wij hadden op het gebied van een aanvullend testament (algemeen testament al in 2014 door jullie kantoor uitgevoerd) samen met een passend levenstestament voor beiden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Jullie werken als één team op een effectieve, efficiënte wijze maar met een menselijke maat

- met diverse medewerkers gesproken en allen zijn uit het juiste hout gesneden, het notariatenhout :) - uitstekende dienstverlening - alle vragen worden naar tevredenheid afgehandeld - de behandeling van het levenstestament was voorbeeldig en creatief ondanks de moeilijke situatie van COVID - waar voor je geld. Zo'n testament kost wel wat, maar in de praktijk is gebleken dat het, hét middel is waarmee zaken geregeld konden worden zonder noemenswaardige weerstand. Met andere woorden : het erkende middel om zaken mee te regelen

 • Aanbevelen? Ja
10

Korte lijnen, snel en zorgvuldig geregeld

Zie boven

 • Aanbevelen? Ja
9

Een niet alleen zakelijke maar ook plezierige ervaring over een onderwerp, dat op zich zelf niet rp,

De bejegening, de communicatie, het geduld en de uitleg vooraf, maar ook de begeleiding en uitleg/toelichting bij het passeren van de aktes hebben ons positief verrast. Hetzelfde geldt meer in het bijzonder ook voor de gewone mensentaal in het testament en het levenstestament.

 • Aanbevelen? Ja
8

snel geholpen en goed geinformeerd

snel geholpen en goed geinformeerd

 • Aanbevelen? Ja
8

begreep mijn verzoek en was geen uitleg nodig

prima

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en klantvriendelijk

Wij hebben in december onze hypotheek overgesloten. Wij wilden graag nog in het oude jaar passeren zodat wij de boeterente kunnen meenemen in onze aangifte over 2020. De medewerkers van VBW hebben meegedacht over de manier waarop wij het beste de procedure konden aanpakken en hebben in hoog tempo de stukken opgesteld. Dit terwijl wij hoorden dat het ontzettend druk was in die periode.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top ervaring

Lieve begripvolle mensen Makkelijk en snel bereikbaar en zijn heel geduldig. Aanrader!!

 • Aanbevelen? Ja
9

In de loop van de tijd bij de opstelling van verschillende documenten goed begeleid en afgerond

Tijdens de verwoording van de wensen en de opstelling van de documenten een betrokken benadering.

 • Aanbevelen? Ja
1

Teleurstellende dure ervaring.

Vrij stugge ontvangst, waarbij de teller meteen met vast start tarief begint, verder wordt ieder telefoontje per minuut doorberekend. Kosten van niet erfgenamen, die menen toch via het kantoor zaken te moeten deponeren, tsja worden doorbelast. Aldus conclusie liever voortaan naar kantoor in kleine plaats, waar WEL de nodige service wordt gegeven tegen 1/3 vd prijs. Plus gratis after sales service. (kantoor Limes).

 • Aanbevelen? Nee
3

Unreliable communication, lack integrity

Worked with assistant, M. Tigelaar on a straightforward document legalization case and he has refused to execute as agreed after i signed my document. I had a lawyer on my end confirming with him the steps and he have agreed 3 times verbally in their office. Escalating this issue, the notary Van Kessel clearly state the process but it's too late as i am now stuck with a compromised document Very confusing as an expat who have to rely on their expertise on the proper process If you need to do business with this notary, make sure it's confirmed by Van Kessel or another senior. Otherwise their statements can easily change even with email evidence clearly showing otherwise.

 • Aanbevelen? Nee
10

Geweldig!!!

Ik heb in augustus via jullie de levering laten doen van mijn huis. Heel goed geholpen!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Duidelijk, snel, effectief, makkelijke communicatie en goede prijs kwaliteit verhouding

Een samenlevingscontract afgesloten. In het contract kwamen aspecten naar voren waar wij zelf niet over nagedacht had, terwijl ik mijzelf aardig ingelezen had op zelf meer voorwerk te verichten.

 • Aanbevelen? Ja
7

goed

Deze keer zat de snelheid er goed in in tegebnstelling tot mijn andere broers in 2018 (geen vermelding in reviews)

 • Aanbevelen? Ja
10

excellent

good for notary services for non-Dutch nationals Thank you for cooperation

 • Aanbevelen? Ja
2

awful service

We are trying to process the will of our late father. Things progressed slowly but after a meeting May, we were told in late June there was one thing left to sort and that should take a week or two. Since then the notary dealing with the case has not responded to three emails asking what is going on. And in several phone calls i have spoken to people who have looked at the file but been unable to help other than say they don't understand the delay but are unable to contact the people dealing with it to find out what is going on.

 • Would you recommend us? No
9

Good

I've been asked to place a review. A little while ago me and my ex wife had our arrangements done here dealing with our divorce. Though our bank had little enthusiasm to finalize everything in a timely fashion this firm was very cooperative

 • Aanbevelen? Ja
10

Helder advies snelle afwikkeling

Helder advies Goede uitvoering

 • Aanbevelen? Ja
10

great i recommend

Господин Эртем большое вам спасибо за ваше помощь !

 • Aanbevelen? Ja
6

De dienstverlening start te laat maar komt na 'aanvurenb'van mijn kant goed.

Prachtige ingericht kantoor, prettige ontvangst, ondanks Corona maatregelen had een kopje koffie dan wel glaasje water niet misstaan, op zichzelf aardig gesprek met de heer Smit maar meer inhoudelijke informatie met betrekking tot het erfrecht (wel/niet accepteren nalatenschap) was beter geweest. Had naast de kopie van het testament ook de verklaring van erfrecht verwacht maar die moest nog aangevraagd worden. Niet met betrekking tot mijzelf maar ik ben ook namens mw. E. de Zwart-Koenders client. Deze werkzaamheden blijven in eerste aanleg te lang bij de heer Smit liggen. Daarna gaat het goed en vlot.

 • Aanbevelen? Nee
10

Professioneel

De ervaring met uw kantoor is in een woord uitstekend. Efficient, professioneel, uiterst vriendelijk en dit alles in een prettig tempo. Erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
9

De service was uitstekend!

Mevrouw Vos heeft op zeer korte termijn een verklaring van erfrecht voor ons georganiseerd.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Postbus 85736

2508 CK

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.