Filters

10

Monteurs super vriendelijk en netjes

Het is echt een top bedrijf

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch werk van Thomas en Viktor (de hoveniers)

Ontzettende goeie ervaring met de hoveniers van Van Beem. Zeer professioneel en vakkundig, ze hebben echt heel goed geluisterd naar onze wensen en het zijn ook gewoon hele leuke gasten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk afgeleverd

Alles conform afspraak gegaan, goede materialen. Mooi aangelegd.

 • Aanbevelen? Ja
10

3 x pergola met volants op dakterras

Kwalitatieve service bij een kwalitatief product! Prettig proces, schoon gewerkt! We gaan er van uit dat het product net zo goed is als de service.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima werk geleverd

Vakmensen hebben snel en kundig 2 mooie pergola systemen met volant op ons dakterras gemonteerd. Keurige oplevering!

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer tevreden

Prima geholpen door Britt bij de aankoop en Mike bij het inmeten en organiseren. Dankzij Cas en Gio die geheel samenhorig en met veel plezier alles in 3 dagen hebben geplaatst, zetten zij de kwaliteit neer waar van Beem voor staat. Elly

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en vriendelijk.

Goede ideeën en oplossingen om de tuin te maken zoals gewenst. Helemaal blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
10

Wat een geweldige zaak !!

Al meteen heel vriendelijk ontvangen door Britt en daarna fantastisch begeleid, offerte meerdere keren aangepast. De plaatsing was gepland in drie dagen, tot onze verrassing was de klus geklaard in slechts twee dagen door Cas en Stef,wat een werkers !! En nu genieten maar,bedankt Van Beem !! Een aanrader voor iedereen !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Puur genieten.

Goede adviezen en meedenken voor de inrichting van ons dakterras. Goede communicatie en service. Zowel in showroom als tijdens uitvoer van de werkzaamheden een prettige samenwerking met top eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede samenwerking met super mooi eindresultaat.

Word goed geluisterd naar de wensen voor de tuin. Ook tijdens de uitvoer prettig werken er wordt meegedacht en ook kleine aanpassingen zijn geen probleem. Alles in overleg. Goede vakmannen die onze tuin tot een prachtig geheel hebben gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
6

Niet zo klantvriendelijk.

Gisteren werd ons windscherm geplaatst,naar volle tevredenheid. 'sAvonds om 19.00 uurkreeg ik een mail met de factuur voor de 50% restbetaling met het dringende verzoek om deze uiterlijk de volgende dag te betalen!!Voor de aanbetaling had ik ook al een aanmaning ontvangen, terwijl deze al lang betaald was. Ik voel me toch enigzins geschoffeerd.Iets meer vertrouwen zou van Beem sieren.De klanten van ons bedrijf hebben minimaal twee weken om de rekening te voldoen.

 • Aanbevelen? Nee
9

geweldige ervaring algemeen

Allereerst in de winkel al zeer positief, vandaag onze zonnescherm onder het glazen dak geplaatst. De bouwers wisten wat ze deden toppers, Toch wil ik ook zeggen dat ik het jammer vind dat er naden in het doek zitten voor het kostenplaatje had ik geen naden verwacht,

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Gisteren is onze pergola geplaatst. Van begin tot eind geweldige service en het resultaat mag er zijn. Hier hele blije en tevreden klanten. Zeker aan te bevelen, gezien de service en kwaliteit.

 • Aanbevelen? Ja
9

Van Beem buitenleven maakt dat wij graag buitenleven.

Goede ervaring in showroom en met de uitvoerende jongens In de tuin. Het eindresultaat van de tuin helemaal naar tevredenheid. Boven verwachting.

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel

Goed geholpen in de showroom en mooi tuinplan. Goede adviezen. Ook de jongens keurig op tijd netjes gewekt en een prachtige tuin opgeleverd. Ook wat kleine puntjes oplossen was geen probleem

 • Aanbevelen? Ja
10

Naar volle tevredenheid een nieuwe tuin

Zeer prettig ontvangst en uitleg in de showroom. Uitvoer helemaal na tevredenheid. De jongens waren behulpzaam en meedenkend. Erg oplossing gericht. Het eindresultaat is helemaal naar wens alleen maar positieve reacties op de tuin. We zijn er erg blij mee en de tuin is mooier geworden dan verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooie pergola zonwering !

Erg blij met het resultaat. Uiterst correcte werklui bedankt voor de snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles keurig netjes

Prima service van A tot Z Monteurs keurig netjes gewerkt . Zijn er heel blij . Van Beem zeker aan te raden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima

er word gedaan wat er gezegd word.

 • Aanbevelen? Ja
2

Offerte nooit aangekomen

Vorige jaar hebben wij een offerte opgevraagd voor het vernieuwen van ons dakterras met keramische tegels. Deze kwam na lang wachten niet. Bij het nabellen een hoop excuses van de dame aan de telefoon, maar de offerte is ook na een tweede keer bellen nooit gekomen. Blijkbaar was de klus niet de moeite waard, maar ZEG dat dan gewoon.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste heer/mevrouw, Ons beleid is dat wij geen offertes mailen, maar dat wij in onze 10.000m² showroom persoonlijk met u in gesprek gaan tijdens een adviesgesprek om de wensen/mogelijkheden te bespreken. Wij vinden het erg vervelend dat dit niet duidelijk naar u is gecommuniceerd. Graag nodigen wij u alsnog uit voor een vrijblijvend adviesgesprek om de wensen/mogelijkheden voor uw dakterras te bespreken. Met vriendelijke groet, Team Van Beem

10

prachtige pergola zonwering

De monteurs hebben prima werk geleverd en werken netjes. Complimenten.! Resultaat is prachtig

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige tuin.

Van A tot Z zeer tevreden. Zowel voor als achter prachtig eindresultaat. Goed overleg met de mannen die onze tuin hebben aangelegd. Een unieke tuin die ons heel blij maakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Heel mooi zonnescherm laten plaatsen door van Beem uit Zwanenburg. Mooi kwaliteit product de Mx3 van Markilux. De monteurs waren netjes en vriendelijk. Kortom fantastisch.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Wij zijn erg goed geholpen en geïnformeerd door Britt, daarna kwam Mike inmeten en heeft ons ook nog van de nodige info voorzien. De monteurs die de serre gebouwd hebben waren erg professioneel en zeer vriendelijk en netjes. Alles werd keurig opgeruimd en de hele tuin werd nog afgespoten. De dames van de schoonmaak waren ook erg vriendelijk en hebben de serre van binnen en van buiten prima schoongemaakt. Van Beem jullie verdienen een 10!! Familie van den Berk, Almere.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende en vakkundige monteurs die de mooie zonwering in onze tuinkamer hebben geïnstalleerd!

We zijn heel blij met de prachtige zonwering die door vriendelijke, vakkundige monteurs in onze tuinkamer is geplaatst! Binnen anderhalf uur klaar en alles weer keurig netjes opgeruimd. Klasse heren, hartelijk dank!!!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd