10

Professioneel, betrouwbaar en klantvriendelijk

De tuin is in een vlot tempo volgens afspraak aangelegd. Waarbij oog voor detail en afwerking is blijven bestaan. Ook meedenken en aanpassen verliep soepel en in goed overleg. Heel blij met de nieuwe tuin.

 • Aanbevelen? Ja
5

Teleurstellend hoe je aan het lijntje wordt gehouden.

We wilden een flinke tuinkamer en een tuinhuis met veranda en schuurtje bestellen. Je kan alleen op afspraak komen. In overleg de gegevens wat wij wilden gemaild. Toen wij kwamen was er niks mee gedaan dus helemaal geen offerte. Er werd wat op een kladje gekrabbeld en we gingen weg met een vervolg afspraak. Op de vervolg afspraak kwam er een offerte van een heel andere type tuinhuis dan wij hadden aangegeven en ook nog de verkeerde maten. Toen ik dit zei werd gezegd dat de maten op de tekening anders stonden door autocat. Dit was een leugen want in de schriftelijke bijlage stond die ook. Er zou een andere offerte even gemaakt worden en wij konden de offerte van tuinkamer doornemen. Toen wij zagen dat deze ook totaal niet was wat we tijdens 1e bezoek hadden aangegeven waren we er klaar mee en hebben ons bij de balie (met uitleg) afgemeld met en zijn weggegaan en hebben gevraagd of de offerte per mail gestuurd kon worden. Deze heb ik dus niet gekregen en er ouds ook geen contact opgenomen. De goede uitstraling van dit bedrijf klopt dus echt niet met hoe er met je word omgegaan. Echt jammer!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Linda, Vervelend dat u ontevreden bent over onze service. In een eerste gesprek nemen wij de huidige situatie en de persoonlijke wensen met de bezoeker door en geven wij aan welke producten uit ons assortiment daarop aansluiten. Onze excuses als wij u, door het instemmen met het sturen van gegevens per mail, de verkeerde indruk hebben gegeven. Dat uiteindelijk niet de juiste maten waren opgenomen in de offerte had, zoals uitgelegd, te maken met het systeem die gebruikt is. Het spijt ons dat u niet wilde wachten op de gecorrigeerde versie. U heeft bij ons aangegeven geen interesse meer te hebben, waarna wij een aangepaste offerte ook niet meer hebben toegestuurd. Natuurlijk bent u van harte welkom om alsnog de aangepaste offerte te komen bespreken. Met vriendelijke groet, team Van Beem.

10

Netjes gewerkt mooi eindresultaat

Onze tuin is aangelegd met al het materiaal door de woning. Hier hebben wij vrij weinig van gemerkt zo netjes werd er opgeruimd. Het eindresultaat is perfect we hebben nu een tuin waar we in kunnen zitten met vlonder aan het water.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles volgens plan en professioneel.

Mooie tuin veel aandacht voor de wensen en aardige vakbekwame jongens. Ook het overleg was prettig en de buurt vond het fijn dat ze op de hoogte werden gehouden over de werkzaamheden en dat alles netjes is opgeruimd. Ook de planning liep soepel en volgens schema.

 • Aanbevelen? Ja
9

Fantastisch

Deskundig advies service gericht en vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
10

We zijn zeer tevreden met het zonnescherm.

Het team heeft zeer netjes gewerkt. Helaas hadden ze wat pech waardoor ze niet voor de regen klaar waren, maar ze hebben goed doorgewerkt. En we begrepen dat dit zeer jonge medewerkers waren. Nou, die komen er wel. Natuurlijk zullen ze nog veel leren, maar dat is altijd goed. Succes en groet Bert Bouchier

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Helemaal goed, zeer tevreden met onze tuinkamer compleet met vloer! Groet fam. van Rijn

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel professioneel

6 jaar geleden mijn tuin laten ontwerpen en aanleggen( veel oh,s en ah,s ) en nu mijn tuinkamer.... het ziet er super uit, ben er heel blij mee.....gekwalificeerd personeel en zeer vriendelijk... fles bubbels bij oplevering😁

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel aangelegde tuin met vakbekwame mensen

Van begin tot eind goed geholpen. Zowel de voor als achtertuin mooi ontworpen en nog mooier uitgevoerd. Ook de service is uitstekend.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes en snel inclusief goede aflevering

Vanaf eerste bezoek in de showroom goed geholpen en goed naar onze wensen geluisterd. Vakbekwame jongens voor zowel de tuin als onze veranda waarbij zeker opviel dat alles netjes en schoon is opgeleverd. Ook de aftersale is netjes.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, net personeel

Goede nette service bij het uitzoeken van tegels voor mijn nieuwe tuin. Mooi inspiratie boek mee gekregen om thuis verder te zoeken, top.

 • Aanbevelen? Ja
1

Waardeloze garantie

Mijn verlichting trafo is stuk en dit al na 2 jaar en 3 maanden. Contact gehad hun antwoord was je hebt pech gehad garantie is verlopen en je moet alles betalen, geen tegemoetkoming niets van dit alles. Als wij dit van tevoren hadden geweten hadden we hier nooit een serre gekocht. SLECHTE SERVICE!!!!

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Geachte heer Beijer, vervelend dat u ontevreden bent over onze service. Wij hebben u de argumenten uitgelegd en daarbij kenbaar gemaakt dat een stroompiek in uw groepenkast een mogelijk defect heeft veroorzaakt. Vanwege gelijke behandeling naar elke klant toe, hanteren wij onze vastgestelde garantietermijnen. Het aanbod dat wij u via de mail hebben gestuurd geldt nog steeds, mocht u hier gebruik van willen maken horen wij dit graag. Met vriendelijke groet, team Van Beem.

10

Vakwerk!

Wij zijn vanaf het eerste moment goed meegenomen in het traject van kiezen, ontwerpen, en plaatsen van onze prachtige overkapping. Aardige en vakkundige mensen, meedenkers (top) en de uiteindelijke afwerking en nazorg is helemaal volgens wens. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een mooie tuinkamer van zeer goede kwaliteit

Een zeer mooie tuinkamer met zonwering van erg goede kwaliteit. Dat is goed te zien aan het materiaal en aan de medewerkers die de tuinkamer geplaatst hebben.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima

Goede service, klantvriendelijk, correct

 • Aanbevelen? Ja
10

super

Wat een mooie veranda, en wat een fijn personeel. In drie dagen klaar, wow, petje af. De gasten van de B&B zullen ervan genieten en wij natuurlijk ook. Super service. Harry's Home Bed & Breakfast Maarssen Clementine Brugman Borgart

 • Aanbevelen? Ja
9

Blij met onze pergola Markilux zonwering!

In de winkel goed geholpen, communicatie proces goed, montage goed op afgesproken datum, geen klachten!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtig en perfect product zeer vakkundig en netjes geplaatst.

De tuinkamer is een hoogstaand ontwerp, stevig maar doet toch licht aan, prachtige hemelwaterafvoer ingebouwd in het frame en de glazen wanden lopen soepel op elk een eigen rail. Eenm prachtige houten vloer op een eigen vlonder en een mooi electric zonnescherm. De werknemers waren correct en ruimden de werkplek keurig op. Kortom een prima investering.

 • Aanbevelen? Ja
5

Service

In Mei veranda laten plaatsen.Erg blij mee.Alleen de afvoer voor het regenwater is naar mijn mening aan de verkeerde kant geplaatst.Zodat het water niet weg kan bij hoosbuien.Na vele keren gebeld te hebben en foto's gestuurd word deze klacht niet serieus genomen.Moet nu zelf steeds het dak op om het water weg te vegen.Heb in korte tijd al 3x een ander aanspreek punt gehad.

 • Aanbevelen? Ja
8

We zijn ontzettend blij met de tuin

Een rommelige start. Bekwaam opgepakt met een prachtig eind resultaat van de tuin.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed vakwerk

Prettige samenwerking netjes gewerkt Netjes alles opgeruimd na het werk Kleine. Puntjes worden opgelost.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ondanks het slechte weer tuinkamer toch mooi en netjes opgeleverd

Op zondag toch netjes van te voren bericht gekregen over de aanvang werkzaamheden de volgende dag. Er werd ondanks het slechte weer goed doorgewerkt. Bij tegenslag werd werk zodanig ingericht dat vertraging tot minimum beperkt werd. Vooral opvallend was bij betreden van het dak en leggen van de vloer dat er schone schoenen werden gebruikt en beschermende deken bij het leggen van de vlonder. Verder goede communicatie en prettig contact met de mensen waarmee we te maken hadden. Omschrijving van fundering in offerte zou iets duidelijker mogen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prettige ervaring met combi project tuin plus veranda

Tuinontwerp + tuinrenovatie + veranda + tuinonderhoud + screen die we later besteld hebben, alles perfecte ervaring. Heel fijn voor alles 1 partij te hebben! Communicatie intern wel een verbeterpunt maar dit had geen invloed op de afspraken en eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
9

Service gericht en resultaat ziet er goed uit

Zeer vriendelijke medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
10

Werkzaamheden zijn op tijd volgens afspraak schoon uitgevoerd.

Het inmeten is met goed advies gedaan. De communicatie over het plaatsen was in orde. Zelfs op zondag kreeg ik info over het plaatsen op maandag. Monteurs waren op tijd, vriendelijk en beleefd. Vroegen bij verschillende mogelijkheden hoe ik het wilde hebben. Gaven goede uitleg. Tot op heden (materiaal moet in de praktijk zich nog bewijzen) helemaal tevreden.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Alle klanten mogen beoordelen
• Beoordelingen moeten voldoen aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren controles uit om valse beoordelingen zoveel mogelijk tegen te gaan: lees meer
• Onvoldoendes (reviewscore lager dan 6) zijn 7 dagen na plaatsing zichtbaar op deze pagina