Filters

10

Een verrijking van top kwaliteit, 100% aanrader!

Zeer professioneel geholpen vanaf de start tot en met de plaatsing. We zijn erg blij met de veranda tegen ons huis van 6,6 x 3 mtr. Genieten gaat nu beginnen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer positief

Goede ontvangst , goed advies met prachtig resultaat

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, advies

Mijn ervaring omschrijf ik als volgt; professioneel, klantvriendelijk ,geweldig!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top bedrijf

Prachtig werk geleverd bij het plaatsen van onze pergola, zo blij mee, geven dagelijks een demonstratie voor de buurt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi Horeca Terras!

Ik ken Van Beem al van een eerder behoorlijk groot horeca-project in Rotterdam. Deze keer wat kleiner maar net zo smaakvol. We kozen twee keer de Markilux MX1. Daarmee in totaal 14 bij 4 meter overkapping over ons terras. De tijdige levering vanuit Duitsland verliep wel moeizaam. Daardoor wat vertraging. Maar mede vanwege de inzet van Mike en zijn montageteam is er gisteren tot 23.00 uur doorgewerkt om alles toch in 1 dag af te krijgen. Ik ben gelukkig kort van geheugen dus vooral dat gevoel van energie, inzet en de oplossingsgerichte instelling blijft. Kost wat maar dan heb je ook wat.. Succes Gerco & Mike!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een prachtige tuinkamer

Niet het goedkoopst maar kwaliteit mag geld kosten

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend, goede service!

We leven en eten nu alleen maar tuinkamer!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prachtige tuinkamer

In de zomer van 2020 begon het met een idee. Van Beem Buitenleven heeft ons idee omgezet in een prachtige tuinkamer. Onze klachten over inregenen en het feit dat de deuren in eerste instantie niet helemaal goed gemonteerd waren is perfect en snel opgelost. Nadat eergisteren de zonwering is geplaatst is het helemaal af en kunnen we genieten. We zijn erg blij met het resultaat.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een Tuinkamer

Super fijne ervaring met van Beem, Niet alleen een top product , deskundige Mensen in de winkel maar bovenal zeer Deskundige en nette monteurs! Alle afspraken als vanzelfsprekend nagekomen, en dat in deze tijd. Op een schaal van 10, een 10 !

 • Aanbevelen? Ja
9

heel tevreden over onze tuinkamer

Twee maanden geleden een adviesgesprek met Gerko over onze wensen, twee weken later waren deze wensen in een presentatie samengevat. Dit kwam overeen met wat wij wilden. Toen een zonwering uitgezocht met voilant. 6 weken later een afspraak om te plaatsen. Sylvester, Stef en Simon zorgden voor een voortvarende, goede en prettige realisatie van onze wensen. Wij danken met name deze 3 heren voor de prettige manier waarop ze onze wensen in 4 dagen hebben vormgegeven. Kortom, wij bevelen dit bedrijf zeker aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Wederom een geweldige ervaring!!!

Onze 6 jaar eerder geplaatste overkapping nu dicht laten maken met zijwanden en glazen schuifdeuren. Van het eerste bezoek aan het experience center in Zwanenburg tot de nazorg na plaatsing, een geweldige klantervaring. Klantvriendelijk, punctueel en vakmanschap. Wij zijn zeer tevreden met het resultaat en genieten elke dag van onze aankoop!

 • Aanbevelen? Ja
2

Afspraak niet nagekomen

3 weken geleden hadden wij een afspraak en hebben wij met Daan een hele mooie overkapping uitgezocht alles erop en eraan. Over 3 weken hadden wij afgesproken voor het bespreken van de overkapping vandaag 25 Aril 221 om 12.00 uur. 1 week later van ons gesprek kreeg ik op zaterdag laat in de avond een mail dat ons gesprek geannuleerd was ik zeg tegen mijn man raar deze mail. Ik heb maandag of dinsdag gelijk gebeld naar van Beem om uitleg te vragen hoe het mogelijk is dat ons offerte gesprek geannuleerd is zonder tekst en uitleg. Die mevrouw aan de telefoon zei dat het komt dat hij geannuleerd is maar dat is een fout u heeft een afspraak met een collega van Daan. Dus ik zeg heel raar maar onze afspraak gaat dan gewoon door op 25 April om 12.00 uur en die mevrouw zegt ja gaat gewoon door. Vanmorgen spannend gaan wij op weg naar van Beem waren nog niet open want wij waren te vroeg Om 12.00 uur wij naar binnen moesten we even wachten en na 10 minuten kwam er een verkoper naar ons toen en hij begreep er niks van want wij HADDEN GEEN AFSPRAAK. Ik het hele verhaal uitgelegd en hij zei maar sorry maar hij kwam niet met een oplossing. Hij zei ik ga het bespreken met mijn collega morgen. Ik zei tegen de verkoper het gaat om 20.000 euro hè. Cancel alles maar schijnbaar hebben ze het geld niet nodig. Wij zijn afgeknapt van van Beem. Nu op zoek naar een ander goed bedrijf met overkappingen. Een zwaar teleurgestelde Martin en Erna.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Erna, Wij vinden het erg spijtig dat uw bezoek aan onze showroom niet naar behoren is verlopen en betreuren het dat dit voorval is gebeurd. Vanwege overige afspraken konden wij u op dat moment niet volledig te woord staan. Wij hadden graag de mogelijkheid gehad om onze fout te herstellen en u alsnog onze service en kwaliteit te tonen. Graag nodigen wij u dan ook alsnog uit voor het maken van een nieuwe afspraak voor het bespreken van de offerte.

10

Uitgebreide advisering

Mooie showroom en deskundige advisering. Als klant wordt je uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden die er zijn. Mooie is dat alle mogelijkheden ook in de showroom te bezichtigen zijn zodat je een wel overwogen keuze kan maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Tuin en tuinkamer zijn boven verwachting gerealiseerd.

Van aanvraag, advies, offerte en uitvoering allemaal top. Vanaf het eerste bezoek in de showroom een goede indruk, er wordt goed geluisterd naar onze wensen. Dit samen met de adviezen die wij hebben gekregen maakt voor ons dat wij meteen vertrouwen hebben gekregen in van Beem Buitenleven. Hierdoor besloten om onze droom te realiseren. Tijdens de uitvoer van de werkzaamheden zeer vakbekwame en netten jongens. Ook deze mannen doen wat ze zeggen. Wij genieten elke dag weer van onze nieuwe tuin en tuinkamer.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

Na een zoektocht voor een tuinkamer zijn we bij Van Beem uitgekomen waar we al snel precies vonden waar we naar op zoek waren. We werden gelijk goed geholpen en geïnformeerd. Inmiddels staat onze prachtige tuinkamer en hebben we de service van begin tot eind als zeer prettig en professioneel ervaren. Complimenten aan alle medewerkers van Van Beem.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en zeer klantvriendelijk

In 2020 terrasoverkapping geplaatst, en nu in 2021 zonwering. Medewerkers zijn vriendelijk en vakbekwaam, de materialen van hoogwaardige kwaliteit. Ook wordt alles netjes opgeruimd, alle afval wordt meegenomen. Kortom, een aanrader!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Showroom was een feestje, klantvriendelijkheid en advies erg goed en levering en montage geweldig.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service!

19 januari hebben je collega’s de nieuwe platen op de veranda gelegd in weer en wind. We zijn nu een tijdje verder en we willen jullie bedanken voor de fantastische service. Dit had ik ook aan de jongens doorgeven. We hebben nu een paar keer in de veranda mogen zitten op mooie dagen en het is weer echt genieten. Nogmaals dank Groetjes van 2 fans van jullie veranda’s Carla en René

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige zonwering geplaatst!

Netjes, keurig alles opgeruimd wat best bijzonder is voor bouwpersoneel. Rustig gewerkt, prettige mensen, erg mee blij, bedankt heren. Groeten Sjaak uit Amsterdam

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

2x glasschuifwand laten plaatsen in onze bestaande houten overkapping. Vakwerk, goed geïnformeerd, alles volgens afspraak gegaan

 • Aanbevelen? Ja
9

Van oriëntatie tot eindresultaat, prima en vakkundig geholpen.

Al tijdens ons eerste bezoek in de showroom waren wij onder de indruk van de vriendelijke en vakkundige manier van omgang met ( potentiële) klanten , en dus met ons. Er wordt meegedacht en oplossingen gezocht om datgene wat je mooi vindt te kunnen realiseren. Wij wilden graag een overkapping die zowel open als dicht kon en zijn uitgekomen bij het merk Corradi . Echt een prachtig product ! Ook tijdens de plaatsing is alles goed verlopen en vakkundig gedaan. Ook de aanpassingen die nodig waren zijn keurig gemaakt. Onze conclusie, een aanrader ! Zowel het bedrijf, van Beem, als de overkapping van Corradi.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede kwaliteit en Service

Bedrijf die gemaakte afspraken netjes nakomt. Montage door vaklieden die representatief zijn voor het bedrijf. Een absolute aanrader voor iedereen die een aanbouw of een op maatgemaakt schuif glaspui in je serre wil laten plaatsen

 • Aanbevelen? Ja
8

Professioneel en netjes

Leuke mannen, vriendelijk en netjes mooie tuin geworden. We genieten ervan.

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer slecht

In eerste instantie kundig en vriendelijk geholpen. Maar tijdens plaatsen van de tuinkamer helaas zeer veel slechte ervaringen. Slechte communicatie met 1ste aanspreekpunt. 3 maanden met een lekkage gezeten. Helaas een zeer slechte ervaring met dit bedrijf.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw Elise van Wel, Wij vinden het zeer spijtig dat ons handelen niet naar tevredenheid is geweest. Een excuses van ons is in dit geval op zijn plaats. Na constatering hebben wij getracht de situatie verder naar behoren op te pakken. Wij hopen dan ook dat u, ondanks de slechte start, alsnog van uw tuinkamer en het buitenleven geniet.

10

Prima, top glazen overkapping

Professionele aanpak, meedenkend, komen met goed oplossingen voor praktijk zaken. Kost een paar centen maar het zijn top producten. 8 weken geleden planning afgesproken en precies op de dag af alle afspraken nagekomen. Van Beem bedankt!

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd