Ben zeer tevreden, aflevering was zorgvuldig, montahandledingen waren duidelijk. Alles was compleet en resultaat mag er zijn, ben zeer tevreden over het geleverd product.

Continue lastig gevallen

Zeer slecht, nooit iets gekocht, maar ik blijf maar emails ontvangen waar ik nooit om gevraagd heb. Compleet met persoonsgegevens en adressen van onbekenden. AVG wordt zwaar overtreden hier. Een eenvoudige e-mail verificatie had zoveel leed kunnen besparen.

Top bedrijf

Bestelling snel geleverd

Matig, slecht bereikbaar

Bepaalde zaken zijn niet geleverd en nalevering duurt lang. Verder lag er een kaartje van Veluwe servicediensten in de showroom die ik heb benaderd. Verschrikkelijk slecht bedrijf die veel heeft kapot gemaakt en niet wist hoe de serre gebouwd moest worden. Weggestuurd maar toen was het leed al geleden. Verder moest ik voor een nalevering bezorgkosten betalen, iets wat buiten mijn schuld om niet is geleverd

• Verbeterpunten/tips Zie bovenstaande

Very good service and prices

A visit on the showroom was enough to convice me on buying as the variaety was enough. Customer service assisted on making an offer. After sales was super on adding some additional parts. Delivery service was on time and faster than expected.

• Aankoop gedaan via: Showroom

Wij hebben nu voor de 2e keer een overkapping van tuinmaximaal. Het materiaal is top en wordt compleet geleverd zodat je de installatie makkelijk zelf kan doen. Wij genieten elke dag weer van de overkapping van tuinmaximaal.

• Verbeterpunten/tips De klantenservice is slecht bereikbaar

Installatie van dakbedekking met zonwering en ledverlichting.

Zeer eenvoudige en duidelijke instructies. Ik beveel het van harte aan.

• Aankoop gedaan via: Showroom

De goedkoopste oplossing voor een mooie overkapping

In de showroom wordt je goed geholpen en de levering liep ook goed. Maar als je ook zonwering en verlichting en gevel isolatie steun hebt is het wel erg veel. Het overzicht is weg als alles geleverd is. Wat ik heel vervelend vind is dat de inmeet maten niet meer kloppen als er een gevel isolatie steunbalk bij moet. Nu moet ik het terras modificeren om het passend te maken. Kost erg veel extra tijd. Maar goed jullie gaven ook het advies om eerst de overkapping te zetten en dan pas het terras te doen...maar ja, dat was ondertussen al gelegd...

• Aankoop gedaan via: Showroom
  • Verbeterpunten/tips Ala je vragen hebt kun je eigenlijk niet terecht, dan moet je een email adres krijgen voordat je de vraag kunt stellen

prima product

snel geleverd en eenvoudig te plaatsen met een paar mensen

• Klantvriendelijkheid N.v.t.
  • Bereikbaarheid N.v.t.
  • Service N.v.t.
  • Verbeterpunten/tips geen

Kwaliteit, betaalbaar en goede service.

Onlangs een aluminium terras overkapping voor aan de gevel besteld. Deze werd netjes zoals was aangegeven binnen de levertijd geleverd wat via goede communicatie(mail van de planning en telefoon van de bezorger)werd bezorgd. Netjes op de aangegeven plek achter het huis neer gelegd. Alles was erg goed verpakt voor bescherming. Ik heb de overkapping zelf geplaatst wat door middel van hun beschrijving op papier en een filmpje wat op internet staat erg goed te doen is. Alles was mee geleverd van kitspuit,gaten boor,bitjes en zelfs een mal voor de graden hoek van het dak. Dus ik kan niet anders zeggen dat ik heel tevreden ben over de het hele proces bij TuinMaximaal.

Top bedrijf metTop producten

Hebben nu zo'n 8 jaar onze terrasoverkapping, dit voorjaar deze ook nog voorzien van 5 glazen schuifwanden. Zeer tevreden, alleen spijt dat we die 8 jaar geleden niet direct ook geplaatst hebben. De reden dat we het nu pas deden was eigenlijk, omdat de buurtkatten onze kussens van onze tuinmeubels als kattenbak gebruikten. Maar ervaren nu ook de meerwaarde van een serre

• Aankoop gedaan via: Showroom

Top prijs-kwaliteit verhouding, vreselijke service

Zeer tevreden over wat je krijgt voor je geld. Service is vreselijk. Onderdeel kapot, onderdeel mist en wens een onderdeel retour. 10 telefoontjes en 8 mails verder nog steeds geen reactie en inmidddels als 3 weken aan het wachten

• Aankoop gedaan via: Showroom
  • Verbeterpunten/tips Service afdeling moet bereikbaar zijn per telefoon al is het alleen maar om een afhandeltermijn af te spreken en zo duidelijkheid te verschaffen. Begrip dat het druk is heb ik, maar er is nu voor onduidelijkheid en onzekerheid hoe en wanneer het opgelost gaat worden

uitstekende

Arrogant en klant-onvriendelijk bedrijf

Een paar weken geleden in Eindhoven, vanuit Den Bosch, een doos rubberprofiel gehaald. Dat duurde lang, maar kon het tenslotte ophalen op het pickuppoint op de hoek. Ik had later nog een aantal dozen nodig, internet en hún whatsapp dienst geraadpleegd en geen probleem. Ik kon het zo ophalen in Eindhoven. Daar aangekomen werd mij medegedeeld dat er geen pickuppoint meer was in Eindhoven en ik maar door moest gaan naar Venlo ! Konden niets doen. Ben nog langs het pickuppoint gegaan, maar werd daar niet eens aangekeken. De klantenservice ingeschakeld en kreeg een virtuele hulplijn. Ze zouden in een klein momentje een medewerker inschakelen. Na veertig minuten in de wacht te hebben gestaan werd mij meegedeeld dat ik naar Venlo moest ! Een uur verderop. Op de vraag of ze mij nog ergens anders mee moesten helpen heb ik geantwoord dat ik een betrouwbaar bedrijf zou zoeken ! De spullen zullen goed zijn, maar met service en communicatie is dit een waardeloos bedrijf !!

• Verbeterpunten/tips Communicatie en service zijn waardeloos

The goods arrived damaged, no telephone contact.

I received my parcel damaged during shipping,and did not accept shipment and corier took it back. Attempts to contact with Tuinmaximale by phone is impossible because no one answears the phone from the website. The contact option via WhatsApp is an AI chat, which doesn't provide any information except that I have to wait. I do not have my money and no products since 20 days. The customer service is very bad.

• Verbeterpunten/tips Customer service and logistic,

Product prima, bereikbaarheid slecht

Product is prima, maar bereikbaarheid van de planning is zeer slecht, telefonisch niet terug gebeld, mail niet beantwoord, chat geeft nummers die ook niet bereikbaar zijn. als je dan na lang durig irritant muziekje een stm krijgt van druk op 1 , wij bellen je terug, NIET dus.

• Aankoop gedaan via: Webwinkel
  • Verbeterpunten/tips je kunt neits afspreken, geen reactie

Onderdelen na sturen duurt te lang als je het gemeld heeft

3of 4 keer moeten bellen tot ik de vergeten onderdelen opgestuurd kon krijgen maar 5 dagen verder maar nog niets ontvangen terwijl ik al bezig was met de over kaping.

• Verbeterpunten/tips Onder delen welke vergeten zijn sneller leveren

Helaas is Tuinmaximaal als dealer nooit een fijne partner geweest.

Maar deze beoordeling gaat over het materiaal waar wij, eerst als dealer nu uitsluitend voor montage of maatwerk, niet anders dan zeer positief over kunnen zijn. Wij durven te zeggen dat er b.v. voor veranda zonweringna inmiddels zo'n 6 jaar ervaring en zo'n 100 systemen geen beter en betrouwbaarder product te krijgen is. Devas design veranda's Dronten

• Aankoop gedaan via: Webwinkel
  • Verbeterpunten/tips Losse onderdelen eerlijker geprijsd!

Snelle levering

Mooie kwaliteit

• Klantvriendelijkheid N.v.t.

Geweldige winkel en webshop

Ik heb hier al diverse extra artikelen gekocht om mijn serre te upgraden, nu weer extra materialen om mijn goot bladvrij te houden, snelle levering en alles keurig verpakt.

• Bereikbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

Goed product Uitstekende service

Na overleg met de klantenservice een overkapping gekocht met schuifwand en 1 dichte kant. Alles paste perfect. De montage was met uitleg via de video en de handleiding simpel te doen. De materialen zijn van zeer goede kwaliteit.

• Verbeterpunten/tips geen

Ontzettend klantvriendelijk

Contact gehad met de klantenservice tijdens het bestellen en tijdens het monteren. Steeds heel vriendelijk, behulpzaam geholpen. Overkapping en schuifwanden werden ook goed verpakt geleverd. De bezorgers waren super aardig en wilden graag helpen de spullen af te leveren waar ik ze nodig had.

• Verbeterpunten/tips Geen

Prima kwaliteit en service.

Prima kwaliteit en service, alleen jammer dat er niet direct op Texel geleverd word

• Bereikbaarheid N.v.t.

Mooie kwaliteit.werkt perfect

Goed geholpen.en goed advies. Alles maar wens verlopen.

Doen wat ze beloven!

• Prijs N.v.t.
  • Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Service N.v.t.

Company details

8 Rooijakkersstraat

Eindhoven 5652BB

About Tuinmaximaal

Tuinmaximaal offers complete sets of verandas, glass sliding doors, and automatic sun shading – always with a lowest price guarantee. Over 200,000 customers have chosen us for our high-quality materials, smart upgrades like LED lighting and sliding panels, and fast delivery. Visit our showroom in London to explore all the options for a comfortable outdoor space. This way, you can enjoy your garden all year round.