Mooi spul geleverd alleen een kleine beschadiging aan de palen.
Mijn ervaring met Tuin Maximaal is zeer positief. De terrasoverkapping is geplaatst door 2 hele vriendelijke mensen die alles keurig netjes hebben gemonteerd en alles heel netjes hebben achter gelaten.
Zeer goede ervaring met afspraken en het contact met uw monterus. Netjes gewerkt.
Doordat wij n, verkeerde maat van de glasdeuren hebben,werden deze zonder pardon omgeruild met n, snelle service.Toppie
Goede, duidelijke ondersteuning vooraf. Correcte communicatie via telefoon. Duidelijke afspraken i.v.m. levering. enbetaling Een zeer mooi produkt voor een betaalbare prijs. Gemakkelijk zelf af te monteren.
goede, betrouwbare en snelle leverancier met goede service. Product is makkelijk monteerbaar.
Bedankt voor uw tip over de foto's in de montagehandleiding. Wij gaan hier naar kijken. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
super,perfect
Stipte levering. Aangename werknemers. Prima werk geleverd in 1 dag in plaats van 2 dagen. We maken zeker positieve reclame over jullie.
Bedankt voor uw bericht. Tuinmaximaal levert L profielen in lengten van 4 meter in dezelfde kleuren als de terrasoverkappingen. Met de L profielen in combinatie met kit kunt u de zijkant van uw terrasoverkapping waterdicht afsluiten. De L profielen kunt u vinden bij de losse onderdelen in onze webwinkel. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Een heel mooi product voor een eerlijke prijs. Een aanraader
Bedankt voor uw bericht. De hoeken waartussen de glazen schuifdeuren geplaatst worden dienen inderdaad zo haaks mogelijk te zijn om de glazen schuifdeuren perfect aan te laten sluiten. Verstelbare wielen zouden dit niet meer speling geven, aangezien de deuren aan de andere kantdan dan niet meer goed zouden aansluiten. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
goede kwaliteit en snelle levertijd
Bedankt voor uw bericht en nogmaals gefeliciteerd! Gisteren zijn uw bedankfoto's op onze facebookpagina geplaatst. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
goede snelle levering van een mooi en degelijk product, aanwinst voor de tuin!
Geweldig service aardige mannen toppy, snelle levering
snelle service. goede prijs
Bedankt voor uw bericht. Het klopt inderdaad dat niet zichtbare delen zoals de binnenzijde van profielen niet worden voorzien van een even dikke coating als de zichtbare delen. Gelieve contact met onze klantenservice op te nemen indien er een zichtbaar onderdeel niet perfect gespoten is. Wij gaan er vanuit dat dit niet het geval is aangezien we dit nog nooit hebben meegemaakt. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
De schuiframen staan er nu ruim een week in. En we zijn zeer tevreden en vinden het prachtig.
Bedankt voor uw bericht. Er moet iets mis zijn gegaan tijdens de montage van de glazen schuifdeuren. Wij nemen contact met u op om na te gaan wat er is gebeurd. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Gedegen samenstelling van het zelfbouwpakket!
Bedankt voor uw bericht. Met de schroeven in de staanders en de metalen strip in de goot voldoet de constructie ruim aan het Europese bouwbesluit. Zoals in de montagehandleiding staat omschreven worden de liggers reeds voldoende vastgezet aan het muurprofiel met twee schroeven. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Het is een zaak waar je goed mee in zee kan gaan.
Bedankt voor uw bericht. Onze algemene voorwaarden zijn vastgesteld door Thuiswinkel Waarborg. Hier mogen en kunnen wij niets aan wijzigen. Thuiswinkel Waarborg is het beste Nederlandse keurmerk dat een Nederlandse webwinkel kan verkrijgen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Goede prijs / kwaliteits verhouding, duidelijke instructie film op internet
Bedankt voor uw bericht. Wij hebben de procedure inmiddels aangepast. Het is voortaan mogelijk om de dag voor levering en op de dag zelf contact op te nemen met onze klantenservice waarbij de klantenservice u kan aangeven hoeveel ritten er voor die dag in een bepaalde route zijn ingepland en de hoeveelste aflevering uw bezorging staat ingepland. Indien u op de dag zelf contact opneemt kan er tevens worden aangegeven waar het transport zich op dit moment bevindt. Hierbij kan er een nog accuratere inschatting worden gemaakt van uw aflevermoment. Daarnaast blijft klantenservice 30 minuten voor levering contact met u opnemen, zodat u weet dat wij eraan komen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Kort maar krachtig. LOF, LOF, LOF.. De zending werd volgende ochtend al netjes afgeleverd.
Bedankt voor uw bericht. Om de meegeleverde vierkanten bit langer te maken kunt u een opzetstuk gebruiken. Voor onze terrrasoverkappingen zijn deze opzetstukken echter niet nodig. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Prijs/kwaliteit is redelijk.
Wij weten dat u een concurrent bent en maken graag van deze gelegenheid gebruik om de door u genoemde punten te weerleggen omdat wij horen dat veel concurrenten gebruik maken van de door u genoemde punten in hun klantgesprekken. Constructie met stalen strip Vrijwel alle terrasoverkappingen uit het hoge segment hebben de mogelijkheid om een stalen strip in de goot te schuiven omdat dit de goot 5x sterker maakt. Echter laten veel concurrenten deze stalen strip weg om geld te besparen, aangezien een stalen strip kostbaar is. Gumax levert iedere terrasoverkapping met een stalen strip. V-constructie De V-constructie die u noemt is een constructie die in het verleden door vrijwel iedereen standaard werd gebruikt. Echter nieuwe Europese regels hebben er voor gezorgd dat constructies sterker moeten zijn. Terrasoverkappingen met enkel een V-constructie in de goot zijn alleen nog geschikt voor terrasoverkappingen met een kleine overspanning, een polycarbonaten dak en in gebieden met een zeer lage sneeuwval (ook bij gebruik van dikker aluminium). Gumax levert dan ook geen terrasoverkappingen met een V-constructie, maar met een stalen strip. Schroefbit Tuinmaximaal levert een vierkante bit mee, omdat deze in een standaard gereedschapskist niet aanwezig is. Wij gaan er vanuit dan u zelf een kruiskop schroefbit heeft als u de terrasoverkapping zelf gaat monteren. Pluggen De door u afgetekende paklijst geeft aan dat u 21 slagpluggen heeft ontvangen voor het vastzetten van het muurprofiel (om de 50cm) en 12 pluggen voor het vastzetten van de staanders(4 per staander). Er zijn voldoende pluggen geleverd zolang u de montage instructies naleeft. Montagehandleiding Zoals u eerder al telefonisch heeft doorgegeven klopt het dat de dikte van de staanders op 1 plek op de website fout was weergegeven. Deze maat is inmiddels gecorrigeerd. Bij de rubbers is een duidelijkere foto geplaatst. Poedercoating Er zijn veel factoren die de kwaliteit van een coating bepalen zoals voorbereiding voor de hechting, type poeder, dikte, egaal aanbrengen en het uithardingsproces. Een te dikke laag poedercoating werkt bijvoorbeeld negatief. Alle Gumax profielen worden gecoat in volledig geautomatiseerde poedercoatingstraten wat resulteert in een mooie, egale en robuuste coating die een leven lang meegaat. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Perfect geholpen zeer snelle levering het zetten goed zeer vriendelijk personeel kort om dikke duim
de chauffeur met bijrijder hebben alles netjes in de woonkamer achter de bank neer gezet daar hadden wij omgevraagd geen probleem voor hun het was fantastisch de ramen moeten we nog plaatsen als het schilderwerk klaar is wel raar dat die niet waren verpakt
Bedankt voor uw bericht. De glazen panelen van de schuifdeuren zijn gemaakt van gehard glas voor buiten gebruik. Verpakken is hierdoor niet nodig. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
snelle levering, makkelijk zelf te plaatsen. hele prettige bezorging
Bedankt voor uw bericht en onze excuses. Inmiddels is onze klantenserviceafdeling in mankracht verviervoudigd waardoor dit niet meer zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
alleen 1 minpuntje,de glazen schuifdeuren werden zonder bescherming geleverd,hierdoor zijn ze beschadigd alle op de zelfde plek aan de randen,dit is jammer omdat we de deuren binnenshuis hebben
Bedankt voor uw reactie. Onze klantenservice neemt contact met u op over de schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Hij is klaar en ziet er goed uit.
wij zijn fantastisch door jullie geholpen en ook het personeel wat geplaatst heeft was fantastisch
Bedankt voor uw reactie. Het bedrag van de betonpoeren is teruggestort naar uw rekening. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.