lijkt mij in de Punten 110 van 110 DUIDELIJK!
Bedankt voor uw reactie. Alle Gumax terrasoverkappingen worden tegenwoordig geleverd met zwarte rubbers. De reden hiervan is dat zwarte rubbers veel makkelijker schoon te houden zijn. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Het product in de showroom toegelicht gekregen, duidelijke prijsafspraken en correcte levering. Tot nu toe geen klachten.
Bedankt voor de tip om naast een telefonische bevestiging van de montagedag deze ook per mail te versturen. Deze nemen wij mee! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Mooie glazen schuifdeuren voor een aantrekkelijke prijs. Snelle levering. Al aanbevolen bij vrienden
Via de website naar de showroom geweest. Duidlijke uitleg gekregen en gastvrij ontvangen. Levring keurig vlgs afspraak. Materialen zeer compleet met duidelijke instruktie.
goede uitleg en vriendelijk aan telefoon mooi product past allemaal zeer goed
Goed product en een goede prijs kwaliteit verhouding
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het gehaast zijn door de drukte tijdens uw showroombezoek. Ondanks de vervijfvoudiging van onze klantenservice heeft onze klantenservice het op zaterdag nog erg druk. Vanaf 30 maart is onze showroom ook op zondag geopend. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Product voldoen en is prima
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de vertraging van de levering door een technische fout. Deze fout is inmiddels verholpen en zal niet meer voorkomen. Wij nemen uw tip over het uitvergroten van montagepunten in de montagehandleiding mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alle onderdelen van de veranda zijn in goede staat en netjes afgeleverd, het plaatsen was een fluitje van een cent. De instructiefilm maakte alles goed waar de foto's nu en dan een beetje raadselachtig zijn.
Bedankt voor uw tip over de foto's in de montagehandleiding. Wij gaan hier naar kijken. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
keurig afgeleverd mooimateriaal prima prijs super
Duidelijke instruktie's bijgeleverd en via website. Mooi product tegen aantrekkelijke prijs, en snelle levering.
Bedankt voor uw bericht. Wij hebben de procedure inmiddels aangepast. Het is voortaan mogelijk om de dag voor levering en op de dag zelf contact op te nemen met onze klantenservice waarbij de klantenservice u kan aangeven hoeveel ritten er voor die dag in een bepaalde route zijn ingepland en de hoeveelste aflevering uw bezorging staat ingepland. Indien u op de dag zelf contact opneemt kan er tevens worden aangegeven waar het transport zich op dit moment bevindt. Hierbij kan er een nog accuratere inschatting worden gemaakt van uw aflevermoment. Daarnaast blijft klantenservice 30 minuten voor levering contact met u opnemen, zodat u weet dat wij eraan komen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer correct behandeld. Alle afspraken klopten.
Bedankt voor uw bericht. De handgrepen voor de schuifdeuren zijn binnenkort leverbaar. Wij nemen contact met u op zodra de handgrepen leverbaar zijn. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
mooi product
Snelle levering en i.v.m. defecte vrachtwagen is hier perfect op gereageerd door nog eerder te af te leveren.
Bedankt voor uw bericht. Vanaf 29 maart 2014 is Tuinmaximaal ook op zaterdagen en zondagen telefonisch bereikbaar. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Mooie kwaliteit tegen een scherpe prijs
het staat er netjes bij en ziet er goed uit
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de vertraging. Het rubber is inmiddels naar u verstuurd. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Mooie overkapping voor een goede prijs en duidelijke montagehandleiding.
ik heb een overkapping gekocht 5060x4000 in de offerte staat dat de staanders 140x140 zouden zijn maar ze zijn 119x110 en dat de goot 160 mm zou zijn en ze is 110 hoe kan dat
Bedankt voor uw bericht. De staanders van de Gumax terrasoverkappingen zijn 110 mm x 110 mm. Aan de onderzijde van de staanders zit een flens met schroefgaten zodat de staanders op betonpoeren of een terras vastgezet kunnen worden. De flens van de staanders is 155 mm x 155 mm. De schroefgaten in de flens zitten hart op hart 130 mm van elkaar. Wij nemen telefonisch contact met u op om na te gaan wat er tijdens de montage fout is gegaan m.b.t. de moderne kap. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles is prima in orde
Website heel traag. Graag zou ik gaten in de schuifdeuren willen zien voor open dicht doen, heb nu vaak vette vingers op het glas.
Bedankt voor uw bericht. Binnenkort zijn er deurgrepen voor de glazen schuifdeuren leverbaar die met behulp van kit op de glazens schuifdeuren gemonteerd kunnen worden. Tuinmaximaal zal contact met u opnemen zodra de deurgrepen leverbaar zijn. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer betrouwbaar, komen afspraken na , tuinmaximaal is een aanrader ben er zeeer tevreden over
Alles ging goed op de onder vloer na.die moet toch goed water pas liggen.dat zie je goed aan het glas als het over elkaar vald.
Bedankt voor uw bericht. De hoeken waartussen de glazen schuifdeuren geplaatst worden dienen inderdaad zo haaks mogelijk te zijn om de glazen schuifdeuren perfect aan te laten sluiten. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
goed spul, werkt vrij makkelijk.
Bedankt voor uw bericht. Vanaf 29 maart 2014 is Tuinmaximaal ook telefonisch bereikbaar op zaterdagen en zondagen. Tuinmaximaal neemt contact met u op over het koppelstuk. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.