Volgens afspraak en alles keurig op de aangegeven plek, achter het huis, afgeleverd. Goed verpakt en mooie kwaliteit van het materiaal. Zeer tevreden over het eindresultaat. Aanrader voor iedereen.
Bedankt voor uw reactie en wij nemen uw tips over de montagehandleiding mee. Mocht u siliconen spray in huis hebben dan kunt u de spray gebruiken om de rubbers nog makkelijker in de liggers te laten glijden. De spray is echter niet nodig om de terrasoverkapping te plaatsen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Dit was mijn eerste aankoop bij tuinmaximaal ,prijs, kwaliteit,levertijd,service, zijn bijzonder goed ik heb dus alleen maar positieve reacties. Op de website is ook duidelijk terug te vinden hoe de overkapping via bouwtekeningen geplaatst moet worden. Ik wil nog wel even extra vermelden dat het afwerkings niveau bijzonder hoog is complumenten hier voor. Ik kan iedereen adviseren om bij jullie een aankoop te doen. groetjes john.
Bedankt voor de tip. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
De levering werd op een juiste manier afgehandeld, een telefoontje precies een half uur vooraf levering. De verschillende onderdelen zitten goed verpakt
Bedankt voor uw bericht. Wij nemen uw tip over de montagehandleiding mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Hard, goed en vriendelijk gewerkt. prijstechnisch de beste. betonpoeren leken mij aan de lichte kant tov het totaal gewicht van de overkapping. Hopelijk heb ik het mis, de toekomst zal het uitwijzen.
Bedankt voor uw tip. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles zeer correct verlopen. Zeer snelle en vriendelijke levering. Goede handleiding en ga zo maar door. Zeker aan te bevelen.
Mooi product, montage is goed zelf te doen. Wij zijn super tevreden met het eindresultaat. Wij wachten wel met smart op de zonwering!
Bedankt voor uw bericht. Wij hebben de procedure inmiddels aangepast. Het is voortaan mogelijk om de dag voor levering en op de dag zelf contact op te nemen met onze klantenservice waarbij de klantenservice u kan aangeven hoeveel ritten er voor die dag in een bepaalde route zijn ingepland en de hoeveelste aflevering uw bezorging staat ingepland. Indien u op de dag zelf contact opneemt kan er tevens worden aangegeven waar het transport zich op dit moment bevindt. Hierbij kan er een nog accuratere inschatting worden gemaakt van uw aflevermoment. Daarnaast blijft klantenservice 30 minuten voor levering contact met u opnemen, zodat u weet dat wij eraan komen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Dinsdags besteld en ze konden hem de donderdag erna al brengen. Ik wou hem een week later,dus ook geen probleem.
Levering op de juiste dag en goede hulp in de showroom en kleine rondleiding door magazijn geven een betrouwbaar gevoel.
Het monteren van de overkapping was na de video en de tekeningen vrij duidelijk omschreven. De kwaliteit van de materialen zijn prima. Het geheel is mij prima bevallen!! De aflevering was mooi op tijd en keurig afgeleverd door uw personeel. Voor de glasdeuren komen wij zeker bij U terug!
vriendelijk. netjes personeel keurig geplaatst. waterdicht weet ik nog niet heeft nog niet geregend.
correcte levering. goed verpakt voor het voorkomen van beschadiging. prijs is lager dan bij andere leveranciers.
Duidelijke uitleg in de showroom. Bij levering nog een keer duidelijke uitleg door leveranciers hoe te handelen bij het in mekaar zetten van de schuifdeuren. Perfect !!!!
erg vriendelijk geholpen, goede service
Wij hadden al een overkapping en de glazen pui bij Tuinmaximaal gekocht, op afgesproken tijdstip bezorgd, en zelf op gehangen, en dat ging perfect, eerst de video bekeken en toen was het een fluitje van een cent, we zijn er dan ook heel blij mee, wij kunnen U dit bedrijf dan ook echt aanraden , zijn wel even in de schowroom wezen kijken, en kregen daar goede tekst en uitleg. Jammer dat je geen foto, s bij deze enquete kan plaatsen.
zeer vriendelijk personeel en niet opdringerig.
Goede producten voor een zeer scherpe prijs. Na bestelling werd ik direct gebeld om een afspraak voor de levering te maken. Enkele dagen later werd alles netjes bezorgd. Top service!
besteld en snel geleverd. Alles zat er bij wat we nodig hadden. tot aan de boortje en kit toe.
Na bestelling werd er 's avonds direct contact gelegd over de leverdatum, zeer snel dus! Ook de kwaliteit van de geleverde overkapping is goed. Telefonisch advies over het maken van fundering en bepaalde maten werd direct en kundig gegeven.
Bedankt voor de tip. Hier gaan wij naar kijken. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Dat alles op de plaats werd af geleverd.
Bedankt voor uw reactie. Op de productpagina's van de Gumax terrasoverkappingen worden alle onderdelen weergegeven waar de terrasoverkappingen uit bestaan. Bij bestelling van een terrasoverkapping worden deze onderdelen geladen en afgeleverd. Door deze standaardisering kan Tuinmaximaal de laagste prijsgarantie waarborgen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Mooi degelijk materiaal. eenvoudig zelf te monter dankzij degelijke beschrijvingen en tekeningen.
Net product en goed zelf te plaatsen
Levering (bijna) volgens afspraak, Goede kwaltiteit. Mooi materiaal, goede beschrijvingen.
Goed advies gekregen in de showroom, snelle en goede levering, makkelijk zelf te zetten, stevige constructe.
Bedankt voor uw reactie. Door het muurrubber van te voren in een emmer warm water te leggen gaat de montage van het rubber een stuk soepeler. Deze tip is in de montagehandleiding verwerkt. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
goede kwaliteit/prijs verhouding
Bedankt voor uw tip. Met betrekking tot de hellingshoek worden Gumax terrasoverkappingen altijd onder een 8 graden hoek gemonteerd. Met deze hellingshoek staan de terrasoverkappingen optimaal en zijn alle accessoires mogelijk. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.