Mooi product voor een goede prijs
Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
geen
Alles klopte bij levering en dan nog de vrachtwagen jongens brachten alle spullen tot op plaats in de tuin dikke pluim. Mvg Theo van den Berg.
Grotere foto's van montage beschrijving
Bedankt voor uw tip. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zowel info in de showroom als ook de telefonische informatie en de levering { op ons verzoek } op een latere datum waren perfect. De geleverde glazen schuifdeuren met montage materiaal zijn van prima kwaliteit.
Kan niets negatiefs aangeven. zus heeft nu ook bestelling geplaatst
juiste productinformatie over leveringen (bijv kiezel) gaten voorboren
Bedankt voor uw reactie. De meegeleverde schroeven zijn zelf tappende schroeven waardoor het boren van gaten niet nodig is. Het gat in de goot voor de waterafvoer dient u indien u de terrasoverkapping zelf gaat monteren wel zelf te boren, omdat u zelf de keuze heeft door welke staander de waterafvoer zal lopen. Voor het boren van het gat in de goot voor de waterafvoer levert Tuinmaximaal de bijbehorende gatenboor gratis mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer goede service. Complimenten voor zowel de webshop, telefonische benadering en bezorging.
mooi materiaal fijn om mee te werken
Ik had van tuinmaximaal gehoord via radio nl. Heb de site bezocht dat zag er allemaal goed uit . Maar ik wilde toch weten met wie ik zaken ging doen . En ben naar de Son gereden om te kijken . Bij binnenkomst zag het er vertrouwd uit
goed matriaal, goede service, niets te klagen.
Technische tekeningen praktisch niet te lezen en bij de schuttingdelen is geen technische omschrijving.
Bedankt voor uw verbeterpunten. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
snel geleverd ge makkelijk zelf te zetten
mijn beoordeling kunt u dacht ik wel afleiden uit het bovenstaande.
Zondags besteld en ook al op zondag gebeld door tuinmaximaal om een bezorg afspraak te maken. Ook dit goed nagekomen en door de chauffeur ruim van tevoren gebeld dat hij met een half uur bij ons thuis zou zijn. Alles ook keurig op de oprit gezet. Nu de veranda aan het monteren en er zit een keurige montageinstructie bij met foto's als voorbeeld. Wij zijn zeer tevreden met onze overkapping en raden ieder aan een veranda te kopen bij tuinmaximaal.
ik had,s woensdags een glazen schuifwand besteld ,vrijdags ben ik door tuinmaximaal gebeld ,en s,maandags erop is de schuifwand keurig bij mijn thuis afgeleverd,ik ben zeer tevreden over mijn geleverd product.
Prima service,problemen worden direct opgelost,monteurs hebben fantastisch werk geleverd in een woord top
Bedankt voor uw reactie. Onze klantenservice heeft in een korte periode een grote groei in omvang doorgemaakt. Hierdoor kan het zijn voorgekomen dat u af en toe in de wacht bent gezet, omdat een medewerker punten na moest vragen. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Buiten gewoon
Voor mij was alles al zeer duidelijk op de website van Tuinmaximaal. Desondanks zijn we toch nog in de showroom geweest om ons nader te laten informeren. We zijn daar uiterst correct geholpen en heel duidelijke uitleg gekregen over de terrasoverkapping en zelfs nog een rondleiding door de opslagruimte van tuinmaximaal. Hierop zijn we later thuis overgegaan tot bestelling. Ik had een verzoek ingediend voor een speciale leverdatum en dat bleek geen enkel probleem te zijn. Aflevering keurig op tijd. Half uur van tevoren gebeld. Kortom een hele positieve ervaring en we zijn superblij met onze nieuwe terrasoverkapping. Lof! Lof! en nog eens lof!
Zeer goed systeem (glazen schuifpanelen). Was hier al jaren naar op zoek en uiteindelijk bij Tuinmaximaal gevonden na veel speurwerk op internet.
Bedankt voor uw reactie. Uw punt over de glasprofielen hebben wij nog niet eerder vernomen en wij nemen dan ook contact met u op om na te gaan wat hier is gebeurd. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.