Kwalitatief zeer goede overkapping. Goede afwerking en degelijke rubbers. Het zelf plaatsen is goed te doen, maar moet qua tijd niet onderschat worden, zeker als er aanpassingen moeten worden gedaan. Levering erg compleet. Medewerkers doen alle moeite voor je.
Bedankt voor de tips! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
ja kan niet anders zeggen ,ik wordt keurig geholpen. ff een voorbeeld ,onze schuifpui was in diggelen ,een nieuwe besteld via de website tuinmaximaal ,en het inloggen gaat niet ,netjes gebeld ,het was erg druk op het moment ,en vroege mijn telefoon nm nog geen kwartier belde gelijk terug ,mee geholpen met in loggen .bedankt daarvoor ,ik raad het iedere aan om bij tuimmaxiaal wat te bestellen en niet duur
Bedankt voor uw reactie en de tip m.b.t. de aankleding van de showroom. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer positief. Degelijke en vriendelijke uitleg via mail. Correct in levertijd,prijs en plaatsing.Vriendelijke werkmannen ook. En alles opgeruimd. Dik in orde .Doe zo verder!
levertijd goed netjes als achter gezet tot nu toe ziet alles er goed uit ga de overkapping over 14 daag op bouwen
alles is dik in orde
Wij zijn in de showroom komen kijken en zijn daar goed geholpen, thuis via jullie website besteld ook hier was goed aangegeven waar we op moesten letten,en tijdens het zetten hebben we het filmpje van de website bekeken en ook dit was goed gegaan.
Bedankt voor uw reactie. Er worden nu latjes door onze bezorgers meegenomen waar de schuifdeuren op kunnen staan bij levering i.v.m. stenen muren. De bezorgers zetten de glazen platen op de latjes en de ruiten rustig tegen elkaar aan. Hier ontstaan geen beschadigingen bij en is karton overbodig. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Voordat we deze aankoop via de webwinkel hebben gedaan zijn we eerst naar de showroom geweest om het product te bekijken en om advies in te winnen. We zijn daar goed en vriendelijk geholpen. Toen via de webwinkel alles besteld en betaald. Diezelfde dag is mijn man op zijn werk gebeld wanneer ze zouden komen plaatsen, dat telefoontje was zo snel, dat mijn man nog niet eens wist dat ik het al besteld had !
Duidelijke website. Ik kon ook het railsysteem kopen zodat er toch maatwerk m.b.t. de glasdeur afmetingen en extra raillengte zelf aangepast kon worden. Er is mij geen leverancier bekend die dit ook doet. Snelle levering binnen 1 week. Geen geneuzel toen achteraf bleek dat een glasgeleider beschadigd was.(deuk) Na een telefoontje en een foto opsturen is onmiddelijk een vervangend exemplaar verzonden. De rondleiding door het magazijn om de materialen te tonen en het meegeven van reststukjes materiaal om alvast de voorbereidingen te kunnen doen geven een goed gevoel. Hier is een bedrijf voor de klant bezig. Ga zo door, een pluim voor het bedrijf en personeel.
alles paste perfect
Bedankt voor uw reactie. De stalen strip maakt de goot van de Gumax terrasoverkappingen 5x sterker. Het zijn de dikte en lengte die de stralen strip zo sterk maken. Het komt soms voor dat een strip er wat stroever in de goot gaat, maar dat is geen enkel probleem. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Goede adviezen etc. in showroom. Klantvriendelijk. Levering van de materialen snel en netjes. Omdat de geleverde overkapping nieuw is heb ik nog geen duidelijkheid over kwaliteit van de coatinglaag.
Bedankt voor uw reactie. De lange schroeven zijn lang genoeg zolang deze recht in de kliklijst geschroeft worden. Als ze iets langer zouden zijn dan zouden ze bij scheef schroeven inderdaad ook nog goed werken. Hier zal naar gekeken worden. De aandruk schotel van de kitspuit is al zo groot mogelijk gemaakt. Indien deze nog groter zou zijn dan past deze niet meer in de kittube. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Relatief eenvoudige montage voor een doe-het-zelver alleen, de foto's in de handleiding helpen. Zeer aangenaam dat ook het speciale werktuig dat nodig is, werd bijgeleverd! Ik heb er bijna 3 dagen over gedaan, op het gemak. Ik heb ook kunnen bellen voor een uitleg tijdens de montage.
Bedankt voor uw reactie. Inmiddels heeft de stalen strip afgeronde hoeken waardoor de montage van de strip een stuk eenvoudiger is geworden. De montagehandleiding is te vinden op de montagepagina en op alle pagina's van de terrasoverkappingen. De route die onze bezorgers rijden is nu de dag van te voren bekend. U kunt nu de dag van te voren bellen om na te gaan op welke plek in de route u zit. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Snelle levering als er iets niet compleet is word er niet moeilijk overgedaan het wordt netjes geregeld
Bedankt voor de tips Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Mooi en degelijk spul. Zeer compleet geleverd.
Bedankt voor uw bericht. U kunt de montage handleiding nu ook online bekijken waarbij u de foto's groter kunt maken. In de handleiding is opgenomen dat er siliconenspray voor de rubbers van de liggers gebruikt kan worden. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer tevreden met onze overkapping
mooi en kwalitatief zeer goed materiaal, korte leveringstijd
Erg duidelijke website webwinkel! Je ziet gelijk wat je wilt en hoeveel het kost. Makkelijk online te bestellen. Erg vriendelijk personeel, behulpzaam en goed en duidelijk advies. Prijs in vergelijking met andere bedrijven goed. Kwaliteit ook goed. En binnen enkele dagen al bezorgd! Kortom, binnen no time kan heel Nederland er mooi uit zien voor een redelijke prijs! En zeer goede service.
Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Snelle & keurige levering eenvoudig te plaatsen. Kwaliteit & afwerking is beter dan verwacht/gehoopt. Mat afwerking voelt luxe aan.
Bedankt voor uw bericht. De montagehandleiding is nu ook online te vinden waarbij u de foto's kunt vergroten. Sinds kort worden er nieuwe bladvangers geleverd met de Gumax terrasoverkappingen waarbij er niets meer aan de bladvanger gedaan hoeft te worden tijdens de montage. De tip over het fotoboek nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
De handleiding wat de klant krijgt bij levering. Gebruik i.p.v. 3 x A4-tjes 6-7 x A4-tjes met grotere foto's. De foto's zijn niet erg duidelijk als je zelf niet handig bent. Bedankt voor de goede service.
Bedankt voor de tip over de grootte van de montagehandleiding. De handleiding is nu ook online te vinden waardoor u indien nodig op een foto kunt inzoomen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Ondanks de vele positieve beoordelingen heb ik helaas minder goede ervaringen. Het wordt een heel verhaal, waarbij de helft van alle gebeurtenissen het papier niet eens halen. Maar onderstaande info is m.i. belangrijk om te weten. Allereerst bezorgde Tuinmaximaal later dan de op hun website beloofde 7 dagen. Toen uiteindelijk de overkapping door de aardige en behulpzame chauffeurs werd gebracht, kwam ik er tijdens de opbouw achter dat er diverse beschadigingen aan de onderdelen waren. Foto's gemaakt en dezelfde avond nog doorgestuurd naar de klantenservice. Pas na ruim een week kwam een reactie, maar daarover later meer. Omdat de reactie omtrent de diverse beschadigingen zo lang uitbleef, ben ik gewoon maar verder gegaan met bouwen en het blijkt dat de gootzijde doorhangt! En niet zo'n beetje ook. In het midden van mijn 5,27 brede overkapping (met carbonaat) blijft het water 1 centimeter staan. Ik heb op maandag direct gebeld met de klantenservice. Niet alleen gevraagd naar de oplossing van de beschadigingen, maar ook hoe de overkapping zó door kan hangen. Wellicht een fout mijnerzijds? Maar nee: ik kreeg te horen dat het logisch was dat de overkapping doorhangt! Huh? Wat?! Was Tuinmaximaal niet degene die groots verkondigt als enige een brede overkapping te leveren met slechts twee staanders? De (overigens aardige) medewerker vertelde mij dat hieraan niets te doen was, maar het probleem wel degelijk bekend was. Wellicht dat in de toekomst een verbeterde goot soelaas zou bieden. Mocht deze nieuwe goot passen op mijn bestaande overkapping, dan zou Tuinmaximaal mij deze leveren. Zij zouden dit per mail bevestigen, maar ik heb hierover nimmer meer iets vernomen… Na een week wachten werd ik gebeld omtrent de beschadigingen. Volgens Tuinmaximaal was het goed dat ik foto's had genomen waarop de verpakking nog te zien was; anders zouden de beschadigingen wellicht door mijzelf kunnen zijn veroorzaakt tijdens montage- aldus de medewerker, want (zoveel) beschadigingen komen eigenlijk nooit voor. Pfff. Mijn advies: controleer alles na ontvangst direct! De verpakking zag er bij mij prima en onbeschadigd uit. Maar blijkbaar zegt dit dus niets. Het omruilen van alle beschadigde delen lukte niet meer, aangezien na hun late reactie de overkapping al een eind in elkaar zat. Er zou dezelfde dag verf worden opgestuurd zodat ik zelf de beschadigingen maar bij moest werken. De gootkap echter had een té grote beschadiging, dus die zou worden omgeruild voor een nieuwe. Ik moest hier twee weken op wachten. De beloofde verf per post kwam niet. De goot op de afgesproken dag ook niet. Niemand op kantoor was op de hoogte. Voor niks een vrije dag opgenomen. Later is alles alsnog geleverd, maar zonder verontschuldiging. De doorbuiging heeft Tuinmaximaal opgelost door een derde staander te leveren zodat ik zelf het probleem maar op moest lossen. Tsja, ik kocht juist bij Tuinmaximaal mijn overkapping omdat ik dan slechts 2 staanders nodig zou hebben. Kortom, al met al teleurstellend en anders dan zij op hun website doen voorkomen. Met name bij (mijn)probleemsituaties reageert Tuinmaximaal niet zoals je als klant zou willen. En het feit dat de overkappingen van Tuinmaximaal behoorlijk doorbuigen/doorhangen zou men eerlijk op de website moeten vermelden.
Wij vinden het jammer dat wij u niet volledig tevreden hebben kunnen maken. Het klopt dat wij uw bestelling in 8 dagen hebben afgeleverd in plaats van 7 dagen en onze excuses hiervoor. Het klopt echter niet dat het langer dan een week duurde voordat wij op uw mail over beschadigingen hebben gereageerd . Op uw eerste mail is zelfs binnen een aantal uur gereageerd. Op uw tweede mail is in verband met intern overleg over uw situatie binnen 2 dagen gereageerd. Tuinmaximaal heeft aangeboden alle zowel zichtbare als niet zichtbare beschadigde onderdelen om te komen ruilen, maar u gaf aan dat u de terrasoverkapping reeds gemonteerd had en u niet alle beschadigde onderdelen wilde vervangen. Onze werkwijze bij beschadigde onderdelen is dat wij de beschadigde onderdelen komen omruilen, maar u wilde enkel van een financiële tegemoetkoming weten en liet blijken dat u anders een negatieve recensie over ons in zou gaan vullen. Tuinmaximaal verandert haar beleid echter niet omdat u noemt dat u nog een recensie over ons gaat plaatsen. Vervolgens zijn wij samen met u overeengekomen dat wij de beschadigde zichtbare onderdelen om komen ruilen. Tuinmaximaal heeft deze nieuwe onderdelen bij u afgeleverd, echter de onderdelen die u volgens afspraak klaar zou hebben liggen voor retourname lagen niet allemaal klaar. Hierdoor heeft u nu een extra staander waarvan u zelf heeft verklaard dat deze nog retour moet naar Tuinmaximaal. Tot op heden hebben wij deze niet retour ontvangen. Met betrekking tot uw bericht over de goot moet er een miscommunicatie zijn geweest. De geleverde goot is de nieuwste versie met stalen strip waarbij de stalen strip de goot 5 keer sterker maakt. U geeft aan dat de goot minimaal doorhangt en dat klopt. Per definitie hangen alle materialen in meer of mindere mate door over een afstand van meer dan een meter. Uw goot is uit 1 stuk aluminium gemaakt waardoor water dat in de goot blijft staan geen enkel probleem is. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Duidelijke uitleg in showroom. Daarna besteld via internet ivm korting. Netjes binnen 1 week bezorgd. Vriendelijke bezorgers, hebben alles netjes in de achtertuin gezet.
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.