Zeer goede kwaliteit, prijsverhouding. Alle materialen waren aanwezig om de terras overkapping zonder problemen te plaatsen. Een defecte (na 1 dag gebruik) led-unit kon ik zonder problemen omruilen voor een nieuw exemplaar.
Bedankt voor uw bericht en wij nemen de tip mee. Ivo namens het team van Tuinmaximaal
na gedane bestelling supersnelle bevestiging. de aflevering was op de afgesproken tijd, we werden zelfs een half uurtje van te voren gebeld met de exacte aflevertijd. grote klasse!!!
Om een goed beeld te vormen eerst in de showroom geweest. Na een week nog een keer met enkele vragen. Vervolgens via de webshop besteld, en de datum afgesproken. Op deze datum is alles keurig geplaatst.
Besteld via de site en erbij gezet dat ik het graag op een vaste datum geleverd zou krijgen en dat is ook gebeurt, super.
Levering en afspraken prima!!! Een goed product en een goede prijs kwaliteits-verhouding.
Bedankt voor uw bericht en wij nemen uw punten over de montagehandleiding mee. Gumax producten hebben een coatingdikte van 60mμ tot 80mμ en zijn daarmee zeer duurzaam. Mocht u een onderdeel hebben ontvangen waarbij de coating niet goed is dan vernemen wij dat graag. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles tot nu toe zeer goed ervaren
Bedankt voor uw bericht. Het klopt dat indien u de terrasoverkapping zelf gaat monteren er goed opgelet moet worden bij het boren van een gat in de goot. Dit staat dan ook met rode letters aangegeven in stap 63 in de montagehandleiding. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
geweldig systeem.
Bedankt voor uw bericht. U profielen voor tegen de staanders zijn sinds kort te bestellen via onze webwinkel onder de kop accessoires. Deze profielen zijn leverbaar vanaf midden september. In combinatie met de nieuwe tochtstrips kunt u hiermee ook tocht tegengaan, aangezien er ook haar zit aan de binnenzijde van de U-profielen voor tegen de staanders en de muur. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Goed materiaal, keurig verpakt in plastic en beschermend folie. Instructie duidelijk, soms een paar keer lezen om het te snappen. Tip: doe er een beschrijving bij van alle geleverde spullen zodat je direct in de tekst weet wat er bedoeld wordt; tevens zou ik - behalve de muurplaat, dakgoot en sierlijst de andere materialen pas op maat zagen als je bij de betreffende stap bent en niet al helemaal in het begin. Heel tevreden over tuinmaximaal.
Bedankt voor uw bericht en we nemen uw tip mee! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Het afleveren was heel correct en op tijd, vriendelijk heren. Alleen in de. Showroom waren we bijna weg gelopen omdat we niet geholpen werden niemand had tijd zaten allemaal lekker te praten op kantoor . Hebben zelf moeten vragen om geholpen te worden . Dit was onze enigste min punt.
Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat u zelf heeft moeten vragen om geholpen te worden in onze showroom. Wij gaan ervoor zorgen dat dat niet meer zal gebeuren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer tevreden!!!
Bedankt voor uw bericht. Het komt zelden voor dat er wat mis is met een trafo van de Gumax LED verlichting. Indien dit voorkomt dan lossen wij dit zo spoedig mogelijk op. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Overkapping en schuifdeuren prima geplaatst. Nette monteurs. Prima gewerkt.
Bedankt voor uw bericht en onze excuses dat er door drukte vertraging is opgetreden bij het inplannen van de serviceklus en dat er twee klussen zijn omgewisseld. Er zijn hierop verbeteringen doorgevoerd. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Uitstekend product, prima prijs, snelle levering. Goede omschrijving voor de doehetzelver.
goed advies, duidelijke uitleg, directe levering
goede dak overkapping met een goede prijs/service. Zeer aangename mensen die het hebben geplaatst.
Bedankt voor uw bericht. De huidige levertijd zonder montage is een week en bij montage binnen een maand. Bij u was de levertijd op montage door drukte 1.5 maand. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Vriendelijk en bekwaam personeel die wist waar hij het over had in de winkel in Eindhoven de showroom. Hij heeft ook een rondleiding Gegeven door het magazijn Ook de mannen die de overkapping waren vriendelijk en bekwaam
Bedankt voor de tip! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Goed en duidelijk geholpen. Snelle levering in goede staat.
Mooi product voor goede prijs. Levering gaat volgens afspraak. Installatie was eenvoudig.
Bedankt voor uw bericht. Er zijn inmiddels meerdere tablets beschikbaar waarmee ook in onze showroom bestellingen geplaatst kunnen worden. Bij drukte kan er in onze showroom een korte wachttijd zijn. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Prima voorlichting in de showroom en een duidelijke bestelwijze via de webwinkel. Leverafspraak goed geregeld. De deuren en geleiders van prima kwaliteit. Eenvoudige montage en een prima uitziend geheel.
Bedankt voor uw bericht. Deurgrepen en tochtstrips voor de glazen schuifdeuren zijn sinds kort uit voorraad leverbaar. U kunt deze producten vinden onder de tab accessoires in de webwinkel. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
prima advies, afspraken goed nagekomen en alles netjes geleverd
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.