goede service, goed behandeld

Kwalitatief zeer goede overkapping. Goede afwerking en degelijke rubbers. Het zelf plaatsen is goed te doen, maar moet qua tijd niet onderschat worden, zeker als er aanpassingen moeten worden gedaan. Levering erg compleet. Medewerkers doen alle moeite voor je.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: - Mogelijkheid bieden om tegen meerprijs de overkapping als bouwpakket, maar wel in de breedte aangepast geleverd te krijgen. Het aanpassen in de breedte is veel werk, vooral van de goot- en muurprofielen. Met een grote zaagmachine is het echter een fluitje van een cent. - In de handleiding staat niet vermeld dat het mogelijk is om alle platen gelijk in te korten zodat de in de gehele overkapping alle platen even breed zijn. Dit kan wel en is de mooiste (maar ook meest tijdrovende) oplossing. -Standaard wordt kiezel meegeleverd voor afwatering maar dat is niet nodig als je kiest voor rioolaansluiting. Dit zou een optie kunnen worden. Een beetje klusser heeft ook wel een kitpistool in huis. Een lakstift daarentegen is bijna een must en die moet apart worden meebesteld. - Bovenstaande zijn alleen maar kleine tips, echt iets slechts kan ik niet bedenken.

perfect, zeker aan te bevelen

ja kan niet anders zeggen ,ik wordt keurig geholpen. ff een voorbeeld ,onze schuifpui was in diggelen ,een nieuwe besteld via de website tuinmaximaal ,en het inloggen gaat niet ,netjes gebeld ,het was erg druk op het moment ,en vroege mijn telefoon nm nog geen kwartier belde gelijk terug ,mee geholpen met in loggen .bedankt daarvoor ,ik raad het iedere aan om bij tuimmaxiaal wat te bestellen en niet duur

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: de showroom had ik iets groter verwacht met loungset erin , wat aankleed punten ,net als op de vrachtwagen ,schitterend

goede service, goed behandeld

Zeer positief. Degelijke en vriendelijke uitleg via mail. Correct in levertijd,prijs en plaatsing.Vriendelijke werkmannen ook. En alles opgeruimd. Dik in orde .Doe zo verder!

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? De monteurs van Tuinmaximaal

goede service, goed behandeld

levertijd goed netjes als achter gezet tot nu toe ziet alles er goed uit ga de overkapping over 14 daag op bouwen

alles is dik in orde

• Verbeterpunten/ tips: geen

goede service, goed behandeld

Wij zijn in de showroom komen kijken en zijn daar goed geholpen, thuis via jullie website besteld ook hier was goed aangegeven waar we op moesten letten,en tijdens het zetten hebben we het filmpje van de website bekeken en ook dit was goed gegaan.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: Een puntje ,dat de 9 glazen schuifdeuren niet verpakt zaten,wij hebben ze meteen neergezet maar een karton tussen elk glas was al voldoende geweest

perfect, zeker aan te bevelen

Voordat we deze aankoop via de webwinkel hebben gedaan zijn we eerst naar de showroom geweest om het product te bekijken en om advies in te winnen. We zijn daar goed en vriendelijk geholpen. Toen via de webwinkel alles besteld en betaald. Diezelfde dag is mijn man op zijn werk gebeld wanneer ze zouden komen plaatsen, dat telefoontje was zo snel, dat mijn man nog niet eens wist dat ik het al besteld had !

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? De monteurs van Tuinmaximaal
  • Verbeterpunten/ tips: Nog niet ontdekt ....

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke website. Ik kon ook het railsysteem kopen zodat er toch maatwerk m.b.t. de glasdeur afmetingen en extra raillengte zelf aangepast kon worden. Er is mij geen leverancier bekend die dit ook doet. Snelle levering binnen 1 week. Geen geneuzel toen achteraf bleek dat een glasgeleider beschadigd was.(deuk) Na een telefoontje en een foto opsturen is onmiddelijk een vervangend exemplaar verzonden. De rondleiding door het magazijn om de materialen te tonen en het meegeven van reststukjes materiaal om alvast de voorbereidingen te kunnen doen geven een goed gevoel. Hier is een bedrijf voor de klant bezig. Ga zo door, een pluim voor het bedrijf en personeel.

alles paste perfect

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: stalenbalk kan wel iets kleiner zijn was krom

goede service, goed behandeld

Goede adviezen etc. in showroom. Klantvriendelijk. Levering van de materialen snel en netjes. Omdat de geleverde overkapping nieuw is heb ik nog geen duidelijkheid over kwaliteit van de coatinglaag.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: De bijgeleverde zelfborende (lange) schroeven voor de dakrails ongeveer 10 mm langer houden. Er is dan meer ruimte op de schroefdraad om aan te draaien. Schroeven draaien nu snel dol. De bijgeleverde kitspuit van een grotere aandruk schotel voorzien. Nu kantelt het deksel in de koker met een hoop verloren kit en rommel als gevolg.

goede service, goed behandeld

Relatief eenvoudige montage voor een doe-het-zelver alleen, de foto's in de handleiding helpen. Zeer aangenaam dat ook het speciale werktuig dat nodig is, werd bijgeleverd! Ik heb er bijna 3 dagen over gedaan, op het gemak. Ik heb ook kunnen bellen voor een uitleg tijdens de montage.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: Het moeilijste was de metalen lat in het gootprofiel te 'schuiven'. Dit heb ik met een voorhamer erin moeten kloppen nadat ik de metalen lat volledig had ingeolied. Dit zou wat eenvoudiger mogen, ik weet niet of de lat zo moet spannen in het profiel. Verder zijn de foto's wat klein zodat de details niet zichtbaar zijn, misschien de handleiding online plaatsen zodat de foto's kunnen vergroot worden? Dat zou helpen. Tenslotte zei de verkoper ons dat we konden bellen de dag voordien om het leveringstijdstip te kennen. Bij contact bleek dit niet te kunnen omdat de leveringsploeg zelf de volgorde bepaalt en een halfuur voor aankomst zelf belt. Voor ons geen erg maar wel voor iemand die niet de hele dag thuis kan wachten. Dit is een detail natuurlijk, verder geen opmerkingen of tips.

goede service, goed behandeld

Snelle levering als er iets niet compleet is word er niet moeilijk overgedaan het wordt netjes geregeld

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: De tekening mag duidelijker zijn en de video ook

voldoende, een redelijke ervaring

Mooi en degelijk spul. Zeer compleet geleverd.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: Montage handleiding kan beter, foto's zijn soms niet duidelijk. Tip: rubbers invetten met zuurvrije vaseline voor de montage vergemakkelijkt het inslaan.

goede service, goed behandeld

Zeer tevreden met onze overkapping

• Bereikbaarheid
  • Afspraken nakomen N.v.t.

goede service, goed behandeld

mooi en kwalitatief zeer goed materiaal, korte leveringstijd

• Verbeterpunten/ tips: ??? geen

perfect, zeker aan te bevelen

Erg duidelijke website webwinkel! Je ziet gelijk wat je wilt en hoeveel het kost. Makkelijk online te bestellen. Erg vriendelijk personeel, behulpzaam en goed en duidelijk advies. Prijs in vergelijking met andere bedrijven goed. Kwaliteit ook goed. En binnen enkele dagen al bezorgd! Kortom, binnen no time kan heel Nederland er mooi uit zien voor een redelijke prijs! En zeer goede service.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: Als ik jullie was zou ik spul bij de overkappingen verkopen dat regen en vuilafstotend is. Nano Protector, wat voor kunststof en voor glas te koop is. Nu heb ik het zelf moeten zoeken en bestellen. Lijkt mij handig als het ook bij jullie te koop is. Het is geweldig spul, water loopt eraf als druppels en vuil blijft ook niet hangen. 1 a 2 keer per jaar is de behandeling voldoende met het juiste goede spul. Kan in sprays gekocht worden, dus makkelijk opbrengen.

goede service, goed behandeld

Snelle & keurige levering eenvoudig te plaatsen. Kwaliteit & afwerking is beter dan verwacht/gehoopt. Mat afwerking voelt luxe aan.

• Wie heeft de bestelling gemonteerd? Ikzelf
  • Verbeterpunten/ tips: - Handleiding mag iets duidelijker/completer, vooral mbt wanneer korte/lange schroeven te gebruiken of hoe de rubbers te plaatsen. Met een beetje puzzelen kom je er zelf ook uit echter met een handleiding ben je zeker van je zaak. Grotere foto's kan ook geen kwaad. - Bladvanger is wel erg knullig.. eerst op maat zagen en dan het schroefdraad eraf vijlen. - Ik zou een fotoboek toevoegen met gerealiseerde projecten. Echte impressie foto's in verschillende omgevingen zorgt voor een nog beter beeld van het product.

goede service, goed behandeld

De handleiding wat de klant krijgt bij levering. Gebruik i.p.v. 3 x A4-tjes 6-7 x A4-tjes met grotere foto's. De foto's zijn niet erg duidelijk als je zelf niet handig bent. Bedankt voor de goede service.

voldoende, een redelijke ervaring

Ondanks de vele positieve beoordelingen heb ik helaas minder goede ervaringen. Het wordt een heel verhaal, waarbij de helft van alle gebeurtenissen het papier niet eens halen. Maar onderstaande info is m.i. belangrijk om te weten. Allereerst bezorgde Tuinmaximaal later dan de op hun website beloofde 7 dagen. Toen uiteindelijk de overkapping door de aardige en behulpzame chauffeurs werd gebracht, kwam ik er tijdens de opbouw achter dat er diverse beschadigingen aan de onderdelen waren. Foto's gemaakt en dezelfde avond nog doorgestuurd naar de klantenservice. Pas na ruim een week kwam een reactie, maar daarover later meer. Omdat de reactie omtrent de diverse beschadigingen zo lang uitbleef, ben ik gewoon maar verder gegaan met bouwen en het blijkt dat de gootzijde doorhangt! En niet zo'n beetje ook. In het midden van mijn 5,27 brede overkapping (met carbonaat) blijft het water 1 centimeter staan. Ik heb op maandag direct gebeld met de klantenservice. Niet alleen gevraagd naar de oplossing van de beschadigingen, maar ook hoe de overkapping zó door kan hangen. Wellicht een fout mijnerzijds? Maar nee: ik kreeg te horen dat het logisch was dat de overkapping doorhangt! Huh? Wat?! Was Tuinmaximaal niet degene die groots verkondigt als enige een brede overkapping te leveren met slechts twee staanders? De (overigens aardige) medewerker vertelde mij dat hieraan niets te doen was, maar het probleem wel degelijk bekend was. Wellicht dat in de toekomst een verbeterde goot soelaas zou bieden. Mocht deze nieuwe goot passen op mijn bestaande overkapping, dan zou Tuinmaximaal mij deze leveren. Zij zouden dit per mail bevestigen, maar ik heb hierover nimmer meer iets vernomen… Na een week wachten werd ik gebeld omtrent de beschadigingen. Volgens Tuinmaximaal was het goed dat ik foto's had genomen waarop de verpakking nog te zien was; anders zouden de beschadigingen wellicht door mijzelf kunnen zijn veroorzaakt tijdens montage- aldus de medewerker, want (zoveel) beschadigingen komen eigenlijk nooit voor. Pfff. Mijn advies: controleer alles na ontvangst direct! De verpakking zag er bij mij prima en onbeschadigd uit. Maar blijkbaar zegt dit dus niets. Het omruilen van alle beschadigde delen lukte niet meer, aangezien na hun late reactie de overkapping al een eind in elkaar zat. Er zou dezelfde dag verf worden opgestuurd zodat ik zelf de beschadigingen maar bij moest werken. De gootkap echter had een té grote beschadiging, dus die zou worden omgeruild voor een nieuwe. Ik moest hier twee weken op wachten. De beloofde verf per post kwam niet. De goot op de afgesproken dag ook niet. Niemand op kantoor was op de hoogte. Voor niks een vrije dag opgenomen. Later is alles alsnog geleverd, maar zonder verontschuldiging. De doorbuiging heeft Tuinmaximaal opgelost door een derde staander te leveren zodat ik zelf het probleem maar op moest lossen. Tsja, ik kocht juist bij Tuinmaximaal mijn overkapping omdat ik dan slechts 2 staanders nodig zou hebben. Kortom, al met al teleurstellend en anders dan zij op hun website doen voorkomen. Met name bij (mijn)probleemsituaties reageert Tuinmaximaal niet zoals je als klant zou willen. En het feit dat de overkappingen van Tuinmaximaal behoorlijk doorbuigen/doorhangen zou men eerlijk op de website moeten vermelden.

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg in showroom. Daarna besteld via internet ivm korting. Netjes binnen 1 week bezorgd. Vriendelijke bezorgers, hebben alles netjes in de achtertuin gezet.

Company details

8 Rooijakkersstraat

Eindhoven 5652BB

Over Tuinmaximaal

Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.