Goede behandeling in showroom Snelle levering na betaling Waarschijnlijk hierdoor nog 2 nieuwe klanten
Goed concept, geen gezeur met offertes aanvragen, maar op een duidelijke en transparante wijze via de website alle informatie beschikbaar m.b.t. prijs e.d. Zeer tevreden over plaatsing door monteurs: deskundig, correct en klantvriendelijk.
De terrasoverkapping ziet er zeer mooi uit, als ik hem vergelijk met anderen valt mij op die hier staan kan ik hem aanbevelen. Ook hebben wij in de regio Zwolle verschillende offertes laten opmaken bij andere bedrijven maar dan waren we gemiddeld €1500. tot wel € 2000. duurder uit. En dan nog even de mensen die hem zijn komen plaatsen super wat een vakmensen en wat een teamwork. Nee we zijn er blij mee en zullen hem dan ook aan anderen adviseren. Bedankt Tuinmaximaal!
klantvriendelijkheid is goed, overkapping staat uiteindelijk erg mooi.
Bedankt voor uw bericht. De montagehandleiding van de terrasoverkappingen is compleet. De handleiding voor de polycarbonaat spie zal zo spoedig mogelijk online gezet worden. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
alles naar wens het product uitstekend. Montage super. Al met al niks als lof
Netjes en compleet afgeleverd.
Ikzelf ben er erg goed over tevreden, Zou zeker jullie aanraden bij vrienden en kennisen. Je moet ook zelf creatief zijn met het plaatsen van nde schuifwand. Cijfer een 7+ met vriendelijke groet
Bedankt voor uw bericht. Sinds kort zijn er ook deurgrepen en tochtstrips voor de glazen schuifdeuren leverbaar. In september 2014 zijn er ook funderingsbalken en u-profielen waar de glazen schuifdeuren invallen leverbaar. In deze U-profielen zit haar aan de binnenzijde waardoor u in combinatie met de tochtstrips tocht tegen kunt gaan. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
nette organisatie, goede service, vriendelijke behulpzame bezorgers
Bedankt voor uw bericht. De montage van de terrasoverkappingen is compleet in de handleiding omschreven. De montage van een polycarbonaat spie zal zo spoedig mogelijk online gezet worden. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Aantal keren met jullie gebeld en goed te woord gestaan. Online bestellen en betalen heel eenvoudig.
Prettige mensen en, naar ik verwacht, goed materiaal.
Bedankt voor uw bericht. De handvaten en tochtstrips voor op de zijkant van de glazen schuifdeuren zijn nu uit voorraad leverbaar. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
vlotte levering alle perfect in orde
Erg tevreden over snelle levertijd; montage prima te doen
Ik ben zeer tevreden over de vlotte levering en het zag er allemaal zeer goed uit. Als er iemand is die een overkapping zoekt dan raad ik Tuinmaximaal aan
* Duidelijke uitleg in het eerste telefoongesprek. * Nette, klantvriendelijke en eerlijke informatie gehad in de showroom (Sander) * Snelle en correcte levering binnen 1 werkweek
Goede prijs-kwaliteitverhouding. Snelle levering. Duidelijke uitleg.
Bedankt voor uw bericht. De rubbers die op de kopse kanten van de dakplaten gemonteerd worden zijn aangepast waardoor de montage nu zeer makkelijk is. Zoals in de montagehandleiding staat omschreven dienen de tussenliggers en zijliggers hart op hart 1000mm uit elkaar gemonteerd te worden. Bij het volgen van deze instructie komen de liggers allen even ver uit elkaar en ontstaat er geen kier. Indien u de liggers los schroeft dan kunt u de liggers op een hart op hart afstand van 1000mm monteren. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
in 1 word geweldig , lage prijs met een prachtig top product
erg blij met onze mooie overkapping door jullie snel, vakkundig en netjes geplaatst
Kwalitatief zeer goede overkapping. Goede afwerking en degelijke rubbers. Het zelf plaatsen is goed te doen, maar moet qua tijd niet onderschat worden, zeker als er aanpassingen moeten worden gedaan. Levering erg compleet. Medewerkers doen alle moeite voor je.
Bedankt voor de tips! Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.