Klant vriendelijk en goede uitleg .Maar we hebben nog niets geplaatst. Komt allemaal zeker wel goed .
Snelle levering en de schuifdeuren zien er perfect uit. Het is een mooi systeem.
Bedankt voor uw bericht. Het monteren van fundering wordt alleen gedaan wanneer dit nodig is, dan dient dit er inderdaad bij besteld te worden. In sommige gevallen plaatsen wij terrasoverkappingen namelijk zonder fundering wanneer er al een betonnen plaat of zware tegels liggen waar de terrasoverkapping rechtstreeks op geplaatst kan worden. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Met wat hulp alles in een dag geplaatst. Installatie beschrijving was bijna perfect.
Monteurs vriendelijk netjes
tevreden
Wij hebben een heel goede ervaringen met tuin Maximaal.
mooi systeem, loopt super.
Heldere uitleg, folder ook duidelijk kwaliteit en prijs prima in verhouding tot elkaar
Ging allemaal van een leiendakje geen afraffelwerk
Bedankt voor uw bericht en uw tips. Deze nemen wij mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles klopt gewoon
Bedankt voor uw bericht. Wij gaan de montage instructies nog verder verduidelijken. Mocht u tijdens de montage vragen hebben dan kunt u ons hier 7 dagen per week voor bellen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Heel mooi materiaal,ben er erg blij mee.
We zijn goed geholpen en hebben duidelijke uitleg gehad.
Bedankt voor uw bericht. Aangezien Tuinmaximaal 7 dagen per week geopend is kunt u ons elke dag van 09.00 tot 18.00 bellen mocht u vragen hebben over de montage. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Alles over het algemeen super positief!!! Zeer vriendelijk en super snelle efficiente levering
Goede service in showroom en monteurs vriendelijk en netjes
Goede en snelle levering, produkt zeer goed verpakt,en alles kwaliteit spul
Ik ben zeer tevreden over het hele verloop van de overkapping, van begin tot eind! Mooi resultaat. Zal het iedereen aanbevelen
Het bestellen in showroom en levertijd is uitstekend.
Bedankt voor uw bericht. Wij vinden het jammer dat u niet tevreden bent over het omruilen van de glazen panelen. Tuinmaximaal probeert altijd snel een oplossing te bieden als er wat mis gaat met een levering. U besloot de glazen panelen om te komen ruilen op onze vestiging waarbij ons personeel de glazen panelen voor u klaarzet en de verkeerde panelen van u aanneemt. Bij het ophalen van materialen is het standaard zo dat wij de materialen voor u klaarzetten en niet inladen. Echter had er voor u een uitzondering gemaakt moeten worden, aangezien de platen verkeerd zijn geleverd. Onze excuses dat dit niet is gebeurd. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
De monteurs van Tuinmaximaal zijn kundig en netjes. De overkapping is professioneel en snel gemonteerd. De overkapping is van goede kwaliteit. In de showroom kan goed worden gekeken welke opties qua overkappingen en accessoires.
Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor de verkeerd opgemaakte offerte in onze showroom. Wij nemen dit punt mee. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
Zeer goede afhandeling dossier - betaling daarna levering alles in zeer korte tijd. Ook de personen die het glas kwamen leveren verdienen hierbij zeker een pluim - zeer vriendelijke leveranciers en behulpzaam
zeer goed
zeer goed monteurs claus en angelo mooi werk geleverd heel dik te vreden
Snelle en verzorgde montage, met een prachtig resultaat.
Bedankt voor uw bericht. Bij de betaalmethoden iDEAL en bankoverschrijving via onze webwinkel ontvangt u 2% korting op het totaal bedrag van uw bestelling. Het is echter ook mogelijk achteraf te betalen met bijvoorbeeld creditcards of achteraf betalen in termijnen. Met vriendelijke groet, Ivo namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.