Alles keurig op tijd geleverd en helemaal compleet. Top.
i k ben diktevreden met mijn terasoverkapping past priima
Prima ,wij zijn zeer tevrede
Goede prijs en snelle levering
Snelle bezorgservice, vriendelijke chauffeurs. Zetten het allemaal netjes op zijn plek.
Bedankt voor uw bericht. De hoeveelheid pluggen en schroeven die worden geleverd is per bestelling in principe altijd voldoende. Mocht u onverhoopt toch te weinig schroeven of pluggen hebben gekregen volgens de onderdelenlijst, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice en worden deze gratis nagestuurd. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Snelle levering volgens afspraak en prima product!
Wij zijn netjes geholpen in de showroom. De kwaliteit kan ik nog niet beoordelen (ik ben nog niet klaar met plaatsen)
Correcte afspraken, correcte levering en levering comform de gevraagde goederen.
Via Google terecht gekomen bij Tuinmaximaal en het was voor ons de keuze van glazenschuifdeuren.Maar toch ook de gelegenheid te bieden om naar een showroom te komen om werkelijk de producten te zien heeft bij ons de doorslag gegeven om te bestellen via Internet. Levertijd is geweldig (sneller als het geluid)
Goede service en netjes op tijd geleverd. Alles netjes verpakt en goede beschrijving erbij voor montage.
Heel wat sites bekeken maar zij zijn echt de goedkoopste. De carport was wat lastig te plaatsen ivm weinig werkruimte. De poeren konden maar net de grond in, maar het is de mannen gelukt. Chapeau mannen. Onze auto staat nu lekker droog en vorstvrij.
Vriendelijk en vakkundig personeel ! Dit geld zowel in de showroom als voor de monteurs. En de levertijd was super natuurlijk! Maandag kijken in de showroom, dinsdags besteld , donderdag geplaatst!
snelle levering
Alles prima in orde Dus geen klachten
netjes degelijk werk
vlotte levering
Snelle levertijd en juiste bezorgtijd een dag van te voren
Bedankt voor uw bericht. We zullen uw tip meenemen in de handleiding voor onze glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
alles prima , netjes bezorgd mijn complimenten
Ga zo door!
Degelijke en prettige ervaring in showroom met verkoper en duidelijke uitleg bij zelf montage.
Overkapping is binnen een week na de online bestelling al vakkundig geplaatst door de monteurs. Erg blij mee!!
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.