Alles was op een goede manier geleverd. Alles zat er bij en was netjes verpakt.
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses voor het incorrect aangeven van het aflevertijdstip. Het afleveren van uw bestelling stond die dag als 7e ingepland in de vrachtwagen waardoor het niet in de ochtend bezorgd kon worden, maar rond 13:30 werd bezorgd. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Snelle bevestiging en afspraak montage. Vriendelijke monteurs, die met enkele opmerkingen van mij wisten hoe ik het gemonteerd wilde hebben. Ik wilde een bestaand zonnescherm kunnen blijven gebruiken
Bedankt voor uw bericht. Het aangeven van het juiste tijdstip is lastig te bepalen en afhankelijk van de locatie waar we gaan monteren en het verkeer waar de monteurs in staan. Hierom geven we dit standaard niet aan. Onze klantenservice medewerkers hadden u desgewenst wel een indicatie van dit tijdstip kunnen geven. Het terugleggen van stenen en zand rondom de staanders doen wij inderdaad niet, dit hebben wij nu duidelijker op onze website vermeld om misverstanden te voorkomen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
ben tevreden over produkt
goede uitleg van techniesse vragen en hele geduldige uitleg door MARTIJN het magazijn gezien zeer goed geordend .
Bedankt voor uw bericht. Uw tip zullen we meenemen in overleg met onze eigen monteurs zodra we de nieuwe montagehandleiding zullen opstellen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Op zaterdagavond besteld en de daarop volgende donderdag geleverd. Bij aflevering werden ook nog goede opbouw tips gegeven. na eenmaal de staanders geplaatst te hebben en het profiel aan de muur is het een bouwpakket wat prima in elkaar past. één dakrubber was beschadigt, na één telefoontje twee dagen later een nieuw rubber thuis bezorgt. Prima service
Er ontbrak een bitje voor de schroeven de bezorgers zouden hem na laten sturen na acht dagen nog niets ontvangen. Dit inmiddels anders opgelost
Bedankt voor uw bericht. Onze excuses dat dit bitje niet nagestuurd is. Aangezien het niet als opmerking op de afleverbon werd vermeld is het onze klantenservice medewerkers ontgaan deze op te sturen. Bij vragen of opmerkingen over uw levering is het ook altijd mogelijk even te bellen of een mail te sturen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
prima product
Bedankt voor uw bericht. Het bovenste afdekrubber (muurrubber) kan er soms wat stroef in gaan. Hiervoor adviseren we in onze montagehandleiding het muurrubber van tevoren in een emmer warm water te leggen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Grote afbeelding bij montage lijst
gewoon goed
Ik ben zeer tevreden
Overkapping is zeer netjes geplaatst, Tuinmaximaal denkt goed met je mee mbt de eventuele wensen ter plaatse en geeft zonodig advies. Het is misschien een beetje vreemd om de betaling in een keer te voldoen normaal doe ik op deze manier geen zaken maar na 2 x in de showroom te zijn geweest is het bedrijf zeer goed te vetrouwen en komen zij hun afspraken netjes na. Door de betaling vooraf te voldoen kan Tuinmaximaal een scherpe en vooral nette prijs aanbieden.
de prijs kwaliteit is uitstekend
Alles volgens afspraak en de levering ging vlot met fijne mensen Het is een prachtig concept
Levering probleemloos volgens afspraak
Bedankt voor uw bericht. De mogelijkheid om glasprofielen buiten standaardpakketten aan te bieden zijn we aan het onderzoeken. We kunnen op dit moment juist de scherpe prijs bieden door alles in 1 pakket aan te bieden. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
honderd procent afspraken nagekomen
Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u voor de volle 100% tevreden bent, daar gaan we voor! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Zeer snelle levering. Alles goed verpakt, zodat er geen beschadigingen opkomen. Alles fijn meegeleverd Stevige constructie van goede kwalteit en toch redelijk makkelijk te monteren.
Bedankt voor uw bericht. Uw advies nemen we mee zodra we een nieuwe montagehandleiding gaan maken. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Overkapping wordt geleverd als een groot en goed verpakt bouwpakket. In het begin overdonderd je de hoeveelheid onderdelen wel even maar als je stapsgewijs de handleiding gebruikt wijst alles zich vanzelf. Ook de chauffeur heeft goede raad gegeven hoe te handelen bij het plaatsen van het glas. Ik ben dik tevreden.
Afdak besteld via internet, en binnen een week geleverd. Pakket netjes verpakt,en makkelijk te plaatsen. Het schroefbitje was er niet bij, maar na een telefoontje, binnen 3 dage binnen.
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.