Montageplan kan beter. Als de onderdelen genummerd waren was alles veel duidelijker.
Zeer positieve ervaring van begin in de Showroom tot uitvoering van de monteurs, die deskundig, kennis van zaken, klantvriendelijke en positief waren.
Bedankt voor uw bericht. We wensen u veel plezier toe met uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Goed bestel na vakantie meer
Chauffeurs zeer vriendelijk, behulpzaam en correct ( I v m telefonisch contact betreffende Levertijd !) Medewerker van tuinmaximaal ook zeer vriendelijk aan de telefoon I v m bezorg datum. Hoewel de overkapping nog niet geplaatst is, heb ik er 100 % vertrouwen in dat ook dit goed komt. En wil daarna graag een recensie schrijven over de overkapping eventueel met foto !
In de afwerk lijst goot zat al een deuk bij levering,onduidelijke beschrijving terrasoverkapping en geen beschrijving van de zijwand waardoor ik de staanders verkeerd gemonteerd heb
Bedankt voor uw bericht. Spijtig om te horen dat er een onderdeel met een beschadiging is geleverd. Wij zullen u hierover contacteren. De montagehandleiding van de zijwand kunt u vinden op de volgende pagina: http://www.tuinmaximaal.nl/downloads. Deze handleiding leveren wij voortaan mee. Bij vragen over montage zijn onze klantenservice medewerkers overigens dagelijks bereikbaar van 09:00-18:00, ook in de weekenden. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
We zijn zeer tevreden over Tuinmaximaal. Een sterk en degelijk produkt en perfekt en met oog voor detail geplaatst door Tuinmaximaal. Bedankt Claus en Jimi. Mvg Freddy
ik vindt het dat zeer kundig en goed personeel hebben zowel in de showroom als in de montage ze weten waar ze over praten.en zeer vriendelijk en netjes pluim hebben ze verdiend
Bedankt voor uw bericht en positieve reactie! We wensen u veel plezier onder uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
prijs/kwaliteit/service alles prima
's Middags begonnen, mijn vrouw en ik, tegen 19u alles klaar! Dwz: degelijk materiaal dat past en zichzelf uitwijst.
mooie overkapping montage goed zelf te doen. tekening mag iets duidelijker maar desondanks toch wel te doen. Heel tevreden over prijs levering, afspraken nakomen. Ik beveel tuinmaximaal aan.
Geen alles was positief
Snelle levering, goed telefonisch contact, goede service en komen gemaakte afspraken na.
Bedankt voor uw bericht. De glazen schuifdeuren worden op bokken vervoerd die speciaal hiervoor zijn gemaakt. Deze vervoeren wij zelfs binnenin een vrachtwagen. De panelen worden hierop vervoerd met rubberen nopjes tussen ieder paneel waardoor de kans op beschadigingen minimaal is. Mocht er onverhoopt toch een zichtbare beschadiging op een paneel zitten bij de levering, dan ruilen we deze om. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Overleg voor plaatsing. Duidelijkheid voor beide partijen. Al het afval netjes weer mee genomen.
meeste staat goed omschreven in de montage.
Bedankt voor uw bericht. We zullen uw tip meenemen bij het herschrijven van de montagehandleiding. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Alles is prima afgeleverd,goede beschrijving zodat we alles prima konden monteren. we zijn prima tevreden. Gr fam J Reijersen
Ben erg blij en tevreden met mijn nieuwe mooie degelijke terrasoverkapping!
Zeer nette levering. Compleet. Perfecte zelf bouw instructies. Behulpzaam bij levering
Monteurs waren keurig op tijd werkte heel netjes en nauwkeurig alles moest door het huis naar de achtertuin gebracht worden wat met veel zorg gedaan werd snelle montage van de overkapping en een keurige afwerking ben zeer tevreden en zal Tuinmaximaal zeker aanbevelen.
Keurig werk geleverd. Nette monteurs.
hele vriendelijke mensen . zowel in de showroom als de mensen die hier de overkapping kwamen zetten. Duidelijk en NIET OPDRINGERIG in de showroom. erg belangrijk.
Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat u netjes te woord bent gestaan door onze medewerkers in de showroom. U geeft ook aan dat we telefonisch lastig te bereiken waren, het kan inderdaad voorkomen dat wij soms telefonisch wat lastiger bereikbaar zijn (bijvoorbeeld wanneer alle medewerkers in de showroom staan). U krijgt dan bij de berichtenservice de mogelijkheid uw nummer door te geven, waarop wij u zo spoedig mogelijk terug bellen. De berichtenservice heeft inderdaad niet dezelfde productkennis als de medewerkers van Tuinmaximaal zelf. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Zeer vlotte plaatsing ,door aardige ,meedenkende vakbekwame mannen, Ben er de hele opbouw bij geweest,ik heb geen verkeerde handeling gezien Ook van de andere bouwvakkers die bij ons aan het werk waren kregen ze een pluim ,vaklui hoor.
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.