Gebruiksaanwijzing. Vierkante zelfsnijders met vierkant inbus is troep
Zeer komplete kit. Eenvoudige montage. Vrij goed uitgelegd in handleiding
Beste Germund, Bedankt voor de reactie. We zijn ons bewust van het issue met de website, hier is aan gewerkt en deze zou nu weer goed moeten functioneren. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Ik ben zeer vriendelijk geholpen en het is leuk personeel die de tijd voor je nemen om je te helpen wij zijn zeker dik tevreden !
Beste Nel, Bedankt voor uw bericht. Goed om te horen dat u dik tevreden bent! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
goed geholpen in showroom en maanden later besteld binnen 1 week geleverd zoals afgesproken.
Dik tevreden
Goed de afspraken nagekomen. Netjes alles afgewerkt door de monteurs en alles netjes opgeruimd en rommel meegenomen. Super!!!
Beste Molly, Bedankt voor de feedback. Fijn om te horen dat u te spreken bent over onze monteurs en de kwaliteit van het product! Jammer om te horen dat u de levertijd wat te lang vond. Het kan bij drukte voorkomen dat de levertijd op montageklussen langer is dan de maand die we normaal hanteren. Dat het mogelijk is dat de levertijd wat langer is hebben we ook vermeld bij de veelgestelde vragen omtrent levertijden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
erg goed dat inmeetprogramma van jullie, en zeer goede montagehandleiding
bestellen en leveren volgens gemaakte afspraak,komt haast niet meer voor ,bij Tuinmaximaal geld dit nog wel.
Beste J., Bedankt voor uw bericht! We wensen uw veel plezier onder uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
goed materiaal
Beste Ronald, Bedankt voor uw bericht. Omdat we met bouwpakketten met standaardmaten werken, kunnen we de profielen niet meteen op de door u benodigde maat leveren. Bij een gekoppelde terrasoverkapping houdt dit in dat er van 2 kanten 3 centimeter afgehaald dient te worden. We adviseren hier een cirkelzaag voor te gebruiken, met een beugelzaag zal het inderdaad wat lastiger zijn. De afvoerbuis kunt u eventueel overspuiten in dezelfde kleur met een spuitbus. Ik hoop dat u hier wat aan heeft en wens u veel plezier van de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Alles oke
Beste Hans, Bedankt voor uw bericht. Gelukkig bent u tevreden over alle punten, we wensen u veel plezier met uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Uitstekende service, direct bij eerste contact een afleverdatum afgesproken en alles netjes geleverd, ook even een kijkje bij de opslag wat we konden verwachten en de gegeven tips bij plaatsing waren goud waard, absoluut een aanrader, filmpje en beschrijving op internet vooraf bestuderen en alles kan zo gemonteerd worden
Beste Ruud, Bedankt voor de positieve beoordeling! We wensen u veel plezier van de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Ondanks foute levering 2 de bestellen uistekkend opgelost
Beste Ko, Fijn om te horen dat alles naar wens is. Nogmaals excuses voor de levering van de plaat voor uw spie in de verkeerde maat, gelukkig hebben we dit snel op kunnen lossen met de nalevering. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Netjes en snelle service Afgesproken leverening nagekomen top
Beste Wendy, Bedankt voor uw bericht. Een herplaatsing van een terrasoverkapping wordt bijna nooit gedaan en daarom hebben we hier ook geen handleiding voor. We zullen uw tip echter meenemen en mocht dit vaker voorkomen dan zullen we hier op inspelen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Alles goed geregeld, mooi en goed verwerkbaar materiaal. Goede site, komt betrouwbaar over.
Ik kende het bedrijf niet en heb dus betaald via afterpay wat ik wel fijn vond de levering was al naar 3 dagen dat is supersnel en het is precies wat ik er van verwacht had ik ben super tevreden👍
De medewerkers zijn erg klantvriendelijk. Leggen alles erg goed uit ,nemen de tijd voor de klant. Levertijd is erg snel.
Eerst goed geadviseerd over de mogelijkheden in de showroom, daarna product besteld via website. Dit was erg makkelijk te doen. Gekozen voor montage door tuinmaximaal. Op de afgesproken dag waren de medewerkers ruim op tijd aanwezig. En ondanks de regen hebben ze de overkapping binnen een halve dag geinstalleerd. Tevens werd goed geluisterd naar de wensen die we aangaven t.b.v. de montage. Ook werd de tuin netjes achtergelaten. Wij zijn erg tevreden!
Beste Ralf, Bedankt voor uw bericht. We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met uw wensen, goed om te horen dat het u is bevallen! We wensen u veel genot onder de terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
snelle levering
Beste Martin, Bedankt voor uw bericht. Onze welgemeende excuses voor de latere levering van de polycarbonaat plaat waardoor u de spie op schutting niet dezelfde dag af heeft kunnen maken. De vergeten plaat hebben we een week later geleverd doordat we niet iedere dag dezelfde routes rijden en nalevering met een koeriersdienst niet mogelijk is voor zo'n plaat. Desondanks wensen we u veel plezier toe met uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
snelle en goede plaatsing zeer tevreden
Het is een makkelijk te monteren product. Het eindresultaat is geweldig. Wij zijn er erg blij mee. Prijs / kwaliteit verhouding is heel goed.
Beste Hans, Bedankt voor uw feedback en verbeterpunt. De montagehandleiding voor glazen schuifwanden en accessoires is terug te vinden op de download pagina van onze website: http://www.tuinmaximaal.nl/downloads Het klopt dat u hier nog geen geprinte versie van heeft ontvangen, deze zullen we daarom vanaf komende week bij iedere bestelling van glazen schuifwanden mee gaan leveren. Wij wensen u veel plezier met uw railsysteem! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
staat netjes
Beste Pieter, Bedankt voor uw bericht. Fijn om te horen dat uw terrasoverkapping netjes staat. We nemen uw feedback mee bij het herschrijven van de montagehandleiding. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Afspraken worden goed nagekomen. Info tijdens showroom bezoek was volledig. Kwaliteit geleverde materialen is goed en uitstekend ingepakt om tijdens de verzenden niet te beschadigen.
Bedankt voor uw bericht. We zullen rekening houden met uw opmerkingen bij een nieuwe versie van de montagehandleiding. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
vriendelijke- accuraat- positief-
Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen van uw positieve ervaring bij ons. We zijn inderdaad bij flinke drukte in de showroom soms lastiger telefonisch bereikbaar, onze excuses hiervoor. Als u want langer aan de telefoon hangt, kunt u echter uw telefoonnummer opgeven waarna wij u op een later tijdstip altijd terug zullen bellen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.