Prima uitleg en gemotiveerde mensen.
Uw monteurs werken zeer netjes, en zijn goed in het geven van adviezen. Ook wordt alles in overleg gedaan. En de ken ook mee. Uiterst correct mijn complimenten
Beste Yvonne, Bedankt voor uw reactie. We denken graag met u mee en wensen u veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Hele mooie overkapping voor een mooie prijs!!!! We zijn er, nu deze staat :-) erg blij mee
Beste Desiree, Bedankt voor de reactie. Goed om te horen dat de terrasoverkapping nu staat. Het zetten van een terrasoverkapping is de eerste keer inderdaad wat meer werk en vooral goed de handleiding doorlezen! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
goed bedrijf en vriendelijke verkopers en goed advies
afspraken tot nu toe nagekomen, nette, correcte, behulpzame monteurs.
Beste Arend, Bedankt voor uw reactie. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met het resultaat. Vooraf betalen is bij ons mogelijk, maar niet nodig. U kunt bestellingen tot €5000,- in z'n geheel achteraf betalen via de betaalmogelijkheid AfterPay. Ook is achteraf betalen in termijnen mogelijk. Deze optie is te selecteren op de afrekenpagina. We zullen wat meer informatie op onze website gaan vermelden omtrent de garantie om meer duidelijkheid te scheppen hierover. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
netjes verpakt snelle levering compleet
Beste Ger, Bedankt voor de recensie. Recent zijn we juist wat langere bitjes gaan leveren zodat lastigere gedeeltes (bijvoorbeeld bij het railsysteem van glazen schuifwanden of schroeven bij de liggers die in het muurprofiel geplaatst worden) makkelijker te bereiken zijn. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Snel en vriendelijk
Beste Koen, Bedankt voor de recensie. Vervelend om te horen dat er een beschadiging op een onderdeel zat. U kunt ons hiervoor altijd bereiken om de onderdelen te ruilen. Stuur daarvoor even een foto van de beschadiging op het onderdeel zonder dit te monteren zodat we deze om kunnen ruilen. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Alles netjes geleverd en tm de kitspuit en grind geleverd. Dus mijn ervaring is goed
Beste Wim, Bedankt voor uw feedback! We wensen u veel plezier van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Wat een geweldige service maandag bestelt woensdag in huis .de medewerkers hebben zelfs alles achter in de tuin gezet en nog wat tips gekregen bedankt
Beste Daniel, Bedankt voor uw positieve reactie. We zullen rekening houden met uw feedback over de montagehandleiding. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
In de handleiding zit nog wat rek op ter verbetering.
We hebben gewoon niets te klagen
Mooie duidelijke site goede service, perfecte levering en dat alles voor de juiste prijs.
Beste Pierre, Bedankt voor uw recensie. Gelukkig is alles tijdig opgelost. Veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Klantvriendelijk personeel' Deugdelijk product. Prijs kwaliteit prima. Levertijd als gewenst.
Wij zijn zeer tevreden over de geboden service, levertijd en de kwaliteit van de glazen schuifdeuren. Prima product en zeer gemakkelijk te monteren
Goede uitleg in showroom, maar ook op de side . Maar vooral met de duidelijke montage uitleg en foto,s is t heel goed, zelf te monteren. Groetjes G.vugts
Beste Gerard, Fijn om te horen dat u zo te spreken bent over het hele proces bij Tuinmaximaal. We proberen het inderdaad zo duidelijk mogelijk te maken. Veel plezier van uw terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Bij kennis een glazen schuifpui gezien. Deze heeft alles afgezocht naar de beste prijs/kwaliteitsverhouding. Heeft Tuin Maximaal aanbevolen. Internetsite bekeken en thuis gemeten. Bezoek showroom, goed advies, niet opdringen.
Beste Maarten, Bedankt voor uw beoordeling. Na telefonisch contact bleek dat u een half jaar geleden niet tevreden was met de betaalmethodes, maar ditmaal lukte het plaatsen van een bestelling wel zonder moeite. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
alles was mooi op tijd en goed afgeleverd.
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.