Uitstekend product voldoet aan de verwachting Op tijd geleverd volgens afspraak Een aanrader.
22 en 23 jan 2016 zijn de monteurs geweest,Roger en Roy. Het waren 2 ijskoude dagen,ze hebben heel hard gewerkt,zeer vriendelijk,luisteren heel goed naar de wensen van de klant,alles moest door het huis gedragen worden,dat is heel voorzichtig gedaan,ben zeer tevreden,en de mannen hebben perfect gewerkt,en de terrasoverkapping is heel mooi.Zal zeker Tuin maximaal iedereen aanbevelen,En de fijne monteurs.groeten Mevr L Witkam.
Beste mevrouw Witkam, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u zo tevreden bent over de service! Veel plezier van uw terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Behulpzaam telefonisch support. Makkelijke afspraken voor levering (15 min voor aankomst telefoontje).
de website was duidelijk om een schuifwand samen te stellen en welke materialen daarvoor nodig zijn. de materialen werden snel geleverd na afspraak vooraf.
Eerst een folder gekregen. Bezoek aan showroom gebracht en daar goede info gekregen. Besteld via de webshop en binnen een week alles bezorgd gekregen in veranda achter het huis. Met handleiding er bij is montage zeer goed te doen. Uiterst tevreden over dit bedrijf en haar medewerkers.
goed produkt en prijs snelle levering correcte verkopers
het begeleidend schrijven voor zelfmontage kan veel beter. vooral het WAAROM MOET HET ZO kan beter en de foto's zijn niet altijd duidelijk
Goed product voor een redelijke prijs. Op naar het tweede deel!
super service, ik kan echt geen enkel minpunt opnoemen. vriendelijk in de showroom, super personeel die de overkapping hebben komen plaatsen op zeer korte tijd. een echte aanrader.Mijn volgende aankoop zal zeker terug bij Tuinmaximaal zijn !!
Beste meneer Leeman, Bedankt voor uw reactie. Fijn om te horen dat u helemaal tevreden bent! We wensen u veel plezier van de terrasoverkapping de komende jaren. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Ik kan alleen maar heel goede punten opnoemen.
Beste F. de Vocht, Bedankt voor uw reactie. Veel plezier van de glazen schuifwand! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Eerst thuis verschillende websites bekeken en toen naar enkele showrooms geweest. Toen was het voor mij duidelijk en ben ik naar jullie bedrijf gegaan. In de showroom op m'n gemak rondgekeken en na een kopje koffie en fijne uitleg was het gauw beslist. En de levering was al 2 dagen later en perfect op tijd. Dus kon ik zelf de schuifdeuren gaan plaatsen waar ik voor had gekozen.
Beste Cees, Bedankt voor uw reactie. Veel plezier van de glazen schuifwand toegewenst! Na een belletje bleek het bitje niet meer nodig, anders hadden we deze natuurlijk even nagestuurd. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Goeg advies en prima levering.
Heel tevreden prachtig resultaat
top product mooie stijlvolle schuifdeuren een oplossing voor veel serres . goede prijs kwaliteit verhouding
Beste M. de Wit, Bedankt voor uw reactie. Dat is precies waar we voor staan; de beste prijs-kwaliteit verhouding! De schuifwanden zijn in de meeste serres of bestaande situaties te gebruiken. Stuurt u een foto op van het resultaat? Daar zijn we altijd benieuwd naar. Veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Na jaren zoeken eindelijk een overkapping voor een leuke prijs gevonden. Monteurs hebben hem netjes en snel gezet. Ze waren vriendelijk, behulpzaam en hebben alles netjes opgeruimd. Chapeau!
Beste Ella, Goed om te horen dat u helemaal blij bent met de terrasoverkapping! We wensen u er de komende jaren veel (buiten-)plezier van. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Goed geholpen in showroom zeer snelle service en levering
Beste Hans, Bedankt voor uw reactie en feedback. Onze excuses dat het levertijdstip niet helemaal correct was. We bellen u wel altijd een halfuur van tevoren zodat u weet dat we onderweg zijn. Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Mooi product voor een scherpe prijs. Meer dan een jaar geleden de showroom bezocht en goed ontvangen. Onlangs besteld nadat de verbouwing van de keuken klaar was. De levering verliep vlot en stipt op afspraak. Moet ook zeggen dat de vrachtwagen keurig was geladen. Hier herken je ook aan dat over het hele logistieke proces goed is nagedacht.
Beste Th, Bedankt voor uw feedback. Deze zullen we meenemen in het herschrijven van de montagehandleiding. We wensen u veel plezier van de terrasoverkapping! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
prima, snelle service, snelle levertijd
Beste Gert, Bedankt voor uw bericht. Het plaatsen van glazen schuifwanden doen we inderdaad niet als we zelf de terrasoverkapping ook niet geplaatst hebben. Dat heeft ermee te maken dat we niet weten in welke situatie de deuren geplaatst gaan worden. Gelukkig zijn de deuren ook zelf goed te plaatsen met goede fundering en het juiste gereedschap! Met vriendelijke groet, Joris namens het team van Tuinmaximaal
Duidelijk advies en komt afspraken na.
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.