Beste heer van den Berg, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Emiel, Hartelijk dank voor uw recensie. we vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Snelle levering na enkele korte telefonische contacten en een oriënterend bezoek aan de showroom. Besteld via de webwinkel. Na levering toch besloten om nog een wijziging te doen en dat werd prima opgelost.
Beste Ed, Wat leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de snelle levering en de oplossing omtrent uw wijziging. Uw tip wat betreft de overzichtelijkheid van onze website zullen wij meenemen en gaan we kijken of we hier iets aan kunnen gaan veranderen. Hartelijk dank voor deze tip. We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping en de glazen schuifdeuren.Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
snele service goed ontvangen door jullie en goed uitleg gehad
Beste Johan, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de snelle service en de goede uitleg. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi product en erg eenvoudig te plaatsen.
Beste Jos, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding, het product en het monteren. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Melanie, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw terrasoverkapping. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Via internet tuinmaximaal ontdekt. Keer geweest om te oriënteren. Gelijk wat bemonster stukjes mee gehad. Na verder zoeken niets goedkoper kunnen vinden. Heb toen een schuifwand gekocht bij tuinmaximaal. Deze zelf gezet. De meeste tijd ging zitten in een goede fundering maken. Toen deze klaar was hadden we de wand zo geplaatst
Beste heer/mevrouw Pijnenburg, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. Onze excuses dat u een lange tijd heeft moeten wachten voordat u geholpen werd in de showroom. We zullen kijken of we dit kunnen verbeteren, bedankt voor de tip. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Prima verzorgd. Alles klopte zoals afgesproken
Beste Huib, Prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. we wensen u veel plezier met uw nieuwe glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
alleen maar lof
Beste Jac, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
in een woord top!
Beste Mart, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwanden. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Handleiding amateuristisch.Te weinig kit voor 6m overkapping 1 tube.
Beste heer/mevrouw Melissen, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de handleiding en de hoeveelheid kit die u heeft ontvangen. Wij hebben samen met onze monteurs de handleiding opgesteld om het zo duidelijk mogelijk te maken voor onze klanten, ervaren of niet ervaren. we zullen kijken of we deze kunnen verbeteren, bedankt voor uw tip. Normaliter is één tube kit voor de door u aangeschafte terrasoverkapping voldoende. Echter kan natuurlijk de hoeveelheid kit wat gebruikt wordt per klant verschillen. We zullen uw melding over de hoeveelheid kit meenemen, ook hiervoor willen wij u bedanken voor de tip. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Sien, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over Tuinmaximaal. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Alles gaat zo als het hoort. Levering op tijd vriendelijke mensen
Beste heer van Sprang, Hartelijk dank voor het mooie compliment voor onze collega's. We vinden het prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Perfect, bestelling en levering verliep heel soepel en volgens afspraak. Super materiaal, erg blij met resultaat.
Beste familie Koopman, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met uw aankoop van de glazen schuifwand. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Levertijd erg snel. Goede kwaliteit en duidelijke instructies om zelf te monteren.
Beste heer/mevrouw Louwers, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden bent over onze levertijd en onze montagehandleiding. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Heel goed
Beste Bert, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Ik ben een heel tevreden klant en dat op alle onderdelen, zie mijn beoordeling. Ik heb zojuist gebeld omdat ik tijdens de montage bij een van de glazen schuifdeuren heb geconstateerd dat er een minimale scherf van de glasplaat af was. Dit is niet door mij veroorzaakt en bij montage pas geconstateerd. Maar omdat hij gemonteerd is wordt hij wellicht niet vervangen? Ik moet nu een foto opsturen waarop dit te zien is en dan wordt beoordeeld of dat er uit coulance de glasplaat wordt omgeruild. Ik hoop dat ook dit nog tot een goed einde komt. Maar zoals gezegd mooie product, goede kwaliteit en alles volgens afspraak.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de producten. Helaas kan het soms voorkomen dat, ondanks onze uiterste zorg voorde producten, er een onderdeel beschadigd is bij levering. Om deze situatie zo goed mogelijk te kunnen beoordelen vragen wij altijd foto's op van de beschadigde onderdelen. Wanneer wij deze foto's ontvangen zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen voor een passende oplossing. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
Beste heer/mevrouw Korenromp, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto’s hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goed produkt
Beste Harry, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze producten. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto’s hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
prijs kwaliteit schuifdeuren is prima
Beste Nick, Bedankt voor uw recensie. Leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding van onze schuifdeuren. Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent over de prijzen van onze accessoires en het feit dat wij in uw geval de glazen schuifdeuren niet hebben gemonteerd. In onze algemene voorwaarden staat beschreven dat wij niet kunnen monteren wanneer u geen overkapping heeft van Tuinmaximaal die door onze monteurs is gemonteerd. Dit heeft te maken met dat wij geen garantie kunnen geven op producten die niet door ons zijn gemonteerd. Wij proberen de montage van de glazen schuifdeuren voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken door middel van onze montagehandleiding en montagevideo. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifdeuren. Met vriendelijke groet, het team van Tuinmaximaal
geen
Beste Emil, Spijtig om te horen dat u niet tevreden bent. Als er een product beschadigd of verbogen is, dan raden wij onze klanten aan om melding te maken bij onze klantenservice. Wij hadden uw melding destijds ontvangen en meteen doorgestuurd naar de desbetreffende afdeling ter bevestiging voor het omruilen van het profiel. Wij hebben u een aantal keren geprobeerd te bellen om een datum af te spreken voor de service omruil, maar telkens kregen wij een bezettoon. Daarbij hebben wij een voicemail achtergelaten met het verzoek of u ons even terug wilt bellen. Ook hebben wij u meerdere e-mails gestuurd met verzoek tot contact, echter heeft u drie email adressen opgegeven bij ons waardoor waarschijnlijk de miscommunicatie is ontstaan. Onze excuses hiervoor. Vandaag hebben wij u wederom gemaild in de hoop u toch te kunnen bereiken om de service omruil in te plannen. We hopen dat dit spoedig kan gebeuren zodat u alsnog kan genieten van railsysteem. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
Snelle levering en goede uitleg. Mooi systeem en hoogte van 2700 mm. Levering ging prima en ook extra uitleg voor monteren gekregen.
Beste M., Bedankt voor uw recensie. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de levering, uitleg en het systeem. Bedankt voor de tips betreffende de schroeven, tekening van de doorsnede, afdekking en hoogte van de zijgeleiding. Wij zullen deze meenemen in ons verbeterproces. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
vanaf het eerste moment volledig verrast hoe goed het bedrijf in elkaar zit Gewoon super goed alles geregeld Voor ons een dik verdiende 10
Beste Joan, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over ons. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schufideuren. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
ZEER POSITIEVE ERVARING, WAARDOOR WE AL EEN KLANT BIJ U HEBBEN KUNNEN AANBRENGEN nl. ANTONIO EDDY KRUISSTRAAT DUFFEL. WIJ DELEN ONZE TEVREDEN HEID MET FAMILIE EN VRIENDEN. WIJ DANKEN HEEL HET TEAM .
Beste Rita, Wat fijn om te lezen dat u een zeer positieve ervaring heeft met ons. Hartelijk dank voor uw recensie en aanbevelingen. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Sander, Bedankt voor uw recensie. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.