.prijs-kwaliteit prima Levering binnen een week zeer goed montageadvies en zeer overzichtelijke beschrijving van de montagevolgorde al met al een dikke 10
Beste Jan, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over Tuinmaximaal. Hartelijk dank voor uw recensie. We wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Prachtige schuiframen aan onze bestaande veranda, het is nu een mooie tuinkamer geworden. Later de tochtstrips via de site besteld en binnen twee dagen hadden we ze al binnen. super service, als het klaar is zal ik een foto plaatsen op jullie facebook site
Best Ineke, Wat fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent met de glazen schuifwand en over de levertijd. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand en we zien uw foto's graag tegemoet via Facebook. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Jeroen, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goede prijskwaliteitverhouding.
Beste R.P. de Graaf, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding. Onze zelftappende schroeven zijn in principe gemaakt om eenmalig mee te monteren. Wanneer u deze voor een tweede keer gebruikt bestaat de mogelijkheid dat ze niet meer dezelfde kwaliteit bieden. Mocht u nieuwe zelftappende schroeven nodig hebben, dan kunt u hiervoor kijken op onze website bij losse onderdelen. We wensen u veel plezier met uw aankoop. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Perfecte schuifwand. Snelle levering en makkelijk zelf te plaatsen.
Beste Paul, Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de levering, de gemakkelijkheid van het plaatsen en de glazen schuifwand zelf. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
goede service
Beste Diny, Prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de service. Hartelijk dank voor uw recensie. Het klopt dat de folie op de glazen spie onder de randen vast zit, zodat deze niet zomaar los kan komen. Wanneer u wenst om de folie van de glazen spie te verwijderen, dan adviseren wij u om gebruik te maken van een hittebron zoals een föhn. Hiermee komt de folie namelijk wat makkelijker los. Excuses als wij u hierin niet eerder hebben geadviseerd. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat dan kunt u deze sturen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Edwin, Bedankt voor uw recensie. We vinden het zeer prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent. We wensen u veel plezier met glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
alles was perfect echt top werk
Beste Tom, Hartelijk dank voor uw goede recensie. We vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaa
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw goede recensie. We vinden het erg fijn om te horen dat u zo tevreden bent. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
We zijn zeer tevreden over de schuifwand. Goede stevige kwaliteit
Beste Dennis, Hartelijk dank voor uw recensie. Prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de glazen schuifwand. Omdat er een hoop verschillende breedtematen bestaan is het erg lastig om voor elke optie een passend railsysteem te verkopen. Hiervoor hebben wij onze railsystemen beperkt tot de breedtematen die wij verkopen van onze terrasoverkapping. Hierdoor bestaat de kans dat wanneer u een andere breedtemaat heeft, u een grotere overlapping heeft. We wensen u veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Vakkundig geholpen, door de dames, goed luisterend en prima advies. ben er drie keer geweest, 2x door een dame geholpen en 1x door een heer. de dames doen het beter, klant vriendelijk en weten waar ze het over hebben.
Beste Frans, Vriendelijk bedankt voor de recensie. We vinden het erg prettig om te vernemen dat u over een hele hoop punten tevreden bent. Jammer om te horen dat u het gevoel heeft dat er gebrek aan technische kennis is bij enkele medewerkers. Wij leren onze medewerkers altijd alles over onze producten en de mogelijkheden hiervan alvorens zij in de showroom worden geplaatst. Mochten zij een vraag niet kunnen beantwoorden, zijn ze genoodzaakt om advies te vragen aan een meer ervaren medewerker.Onze excuses als dit bij u niet het geval was. We wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's van het eindresultaat hebben, dan zien wij deze graag tegemoet via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Het ging makkelijk en snel geleverd, Vriendelijk personeel, en nette chauffeurs...
Beste Esther, Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de snelle levering en ons personeel. Hartelijk dank voor uw recensie. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. We wensen u heel veel plezier met uw bestelling. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
telefonisch heel vriendelijk
Beste Daniel, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het prettig om te vernemen dat u tevreden bent over hoe u telefonisch te woord bent gestaan. We wensen u veel plezier met uw bestelling. Mocht u nog mooie foto's van het eindresultaat hebben, dan mag u deze altijd sturen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Vriendelyke en behulpzame afleverraars.alles was verder ook Helena all top.
Beste Ben, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze chauffeurs en de rest van de levering. Wij wensen u heel veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Wij hebben de overkapping en glazen deuren van tuinmaximaal. Super mooi en makkelijk te doen. Veel plezier van, korte levertijden en goede montage instructies ! Echt een aanrader!!
Beste Denise, Hartelijk dank voor uw recensie. We vinden het erg prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over de levering en de montagehandleiding. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
adviseur/s hebben te weinig ervaring met de montage mogelijk heden en weten geen oplossingen v.w.b. de water afvoer onderrail
Beste heer Hesselink, Hartelijk dank voor uw recensie. Jammer om te horen dat u het gevoel heeft dat er gebrek aan technische kennis is bij onze medewerkers. Wij leren onze medewerkers altijd alles over ons product en de mogelijkheden hiervan alvorens zij in de showroom worden geplaatst. Mochten zij een vraag niet kunnen beantwoorden, zijn ze genoodzaakt om advies te vragen aan een meer ervaren medewerker. Onze excuses als dit bij u niet het geval was. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
goede prijs kwaliteit verhouding, duidelijke website, goede afhandeling
Beste Richard, Wat prettig om te vernemen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit verhouding, de website en de afhandeling. Uw tips zullen wij meenemen en kijken of we dit kunnen verbeteren. Hartelijk dank hiervoor. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
had voor 3 schuifwanden materiaal besteld en zijn volledig keurig afgeleverd .
Beste Cees, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected] Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
De terrasoverkapping moet nog gemonteerd worden. Ik wacht op hulp van mijn zoon en heb op zijn vraag vandaag pas 2 betonpoeren besteld. Pas na levering van de betonpoeren kunnen we er aan beginnen.
Beste Johnny, Hartelijk dank voor uw recensie. Prettig om te zien dat u tevreden bent. We wensen u veel succes met het monteren van uw terrasoverkapping. Mocht u naderhand nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. Keurig thuisbezorgd (op tijd ondanks code rood ivm sneeuwval) op de plek die ik wenste. Nog een paar goede tips voor de montage gekregen van bezorgers. Prima!
Beste Rinke van der Zee, Hartelijk dank voor uw recensie. Wat prettig om te lezen dat u tevreden bent over de kwaliteit, de bezorging en onze chauffeurs. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Snelle levering en een mooi product tegen een goede prijs.
Beste Jeroen, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de levering, de prijs en het product. Hartelijk dank voor uw recensie. We wensen u veel plezier met uw nieuwe terrasoverkapping. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goede en complete materialen . Snelle levering
Beste Danny, Hartelijk dank voor je recensie. Prettig om te vernemen dat u zo tevreden bent over de snelle levering. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected] Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Goede, snelle service en advies, product van prima kwaliteit. Op de website ook zeer duidelijke uitleg.
Beste A.A. van Gestel, Hartelijk dank voor uw recensie. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent over onze service, advies en de kwaliteit. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan kunt u deze mailen naar [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Beste Willem, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Hartelijk dank voor uw recensie. Wij wensen u nog veel plezier met uw glazen schuifwand. Mocht u nog mooie foto's hebben van het eindresultaat, dan zijn deze altijd welkom via [email protected]. Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
Ben tevreden over de geleverde producten. Zeker de snelheid van levering. Ik vindt het allen jammer dat er, vanwege de standaard maten, weinig uitwijk mogelijkheden zijn.
Beste J. de Groot, Hartelijk dank voor uw recensie. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de geleverde producten en de snelheid van de levering. Voor de glazen schuifwanden bieden wij inderdaad standaard maten aan. Omdat onze glazen schuifwanden in eerste instantie gefabriceerd zijn voor onze terrasoverkappingen, zijn de afmetingen van de railsystemen afgestemd op de afmetingen van onze terrasoverkappingen. Omdat alle railsystemen in te korten zijn is het voor bijna iedere opening mogelijk deze dicht te maken met glazen schuifwanden. We zullen uw tip betreft de standaard maten meenemen en kijken wat we hieraan kunnen verbeteren. Hartelijk dank voor uw tip! Met vriendelijke groet, Het team van Tuinmaximaal
8 Rooijakkersstraat
Eindhoven 5652BB
Tuinmaximaal biedt complete sets van terrasoverkappingen, glazen schuifwanden en automatische zonwering – altijd met laagsteprijsgarantie. Al meer dan 200.000 klanten kozen voor onze combinatie van hoogwaardige materialen, slimme uitbreidingen zoals LED-verlichting en schuifwanden, en snelle levering. In onze showrooms in Eindhoven, Venlo en Londen ontdekt u alle mogelijkheden voor een comfortabele buitenruimte. Zo geniet u ieder seizoen optimaal van uw tuin.