Filters

9

Top bedrijf.

Top bedrijf, Ze zijn zeer bekwaam, vriendelijke monteurs die zelf goed meedenken, samen met mij, naar passende oplossingen !! Echt een aanrader.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect werk geleverd

Van het eerste bezoek aan de showroom tot aan de oplevering, in alles meegedacht en uitgevoerd precies zoals we ons het hadden voorgesteld, echt een aanrader

 • Aanbevelen? Ja
10

fantastisch

Half mei jl. nieuwe ramen en schuifpui geplaatst door Bohaco (Arjen Pascal en Jeroen )deze medewerkers hebben keurig werk geleverd. Alles zorgvuldig afgedekt en opgeruimd,ze weten waar ze voor staan goed advies en tips gekregen ivm behoud van kwaliteit. We zijn zeer tevreden over Bohaco van opmeten tot plaatsen van kozijnen en deuren. We zijn blij met de vele postieve reacties die we krijgen en willen die graag met jullie delen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kwaliteit

Bohaco heeft bij ons de hele bovenverdieping voorzien van aluminium ramen met screens, shutters, ingebouwde luxaflex en raambekleding. Alles van goede kwaliteit., mooie afwerking. Ik was m.n. zeer tevreden over de medewerkers. Zeer kundig en behulpzaam. Als ik toch een puntje van kritiek mag leveren is dat er bij de screens geen goede afwerking van de bekabeling binnen word geregeld. Er moest door ons iemand geregeld worden voor evt sleuven in de muur te slijpen en n installateur om de stroom netjes naar t stopcontact te brengen. Jammer dat dit niet door hun geregeld kan worden. Misschien handig om dit meteen te melden. Wij hadden t geluk dat er bouwvakkers al bij ons bezig waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch.

Na het bestellen bij Bohaco van onze voordeur, Pui en schuifhor moesten we even wachten op de levering, dat is natuurlijk balen maar begrijpelijk in deze tijd. Maar het wachten was meer dan de moeite waard. Alles wat ingemeten was, klopte. Het plaatsen is prima verlopen en de werklui waren zeer correct en netjes. Ook na wat kleine dingetjes die afgesteld moesten worden kwam Bohaco zijn afspraken na. En daar houden wij van. Nog steeds zijn we blij met wat we gekocht hebben maar ook de isolatiewaarde van het glas zijn we direct gaan voelen. Top dus.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima geregeld allemaal

Goede afsprakensysteem maken

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal prima

Het is een heel goed bedrijf. Ze werken heel netjes super

 • Aanbevelen? Ja
10

prima!

alle gemaakte afspraken nagekomen. monteren van de kozijnen en deuren uitstekend weinig of geen beschadigingen aan het stucwerk en de afwerking perfect. kleine beschadiging aan de voordeur zonder enig probleem opgelost. ben zeer tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Afspraak is afspraak

Zeer professioneel bedrijf waarbij afspraak is afspraak hoog in het vaandel staat

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakkundig en klantgericht.

Wij zijn heel tevreden over de duidelijke uitleg van alle mogelijkheden en over de plaatsing en afwerking van onze nieuwe " voordeurpui". Alles is in een gezellige en klantvriendelijke manier afgehandeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Topprestatie!

Na een uitgebreide en zeer klantvriendelijke offerte-fase (chapeau Huub!) was het een (noodgedwongen) lange tijd van wachten op de montage. De montage verliep vlekkeloos, dankzij een capabele ploeg onder leiding van Arjan. Alles precies mooi op tijd en op maat. En met een perfecte afwerking, ondanks een paar "uitdagingen"! Het was met recht een topprestatie of zoals ze hier in Brabant zeggen: Het kost wa mer dan hedde ok wa! Thanks!

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend!

Heel goed!

 • Aanbevelen? Ja
9

Bohaco is een bedrijf dat kwaliteit leverd.

Onze ervaring met Bohaco is zeer goed door de kwaliteit van de geleverde kozijnen , ook de kwaliteit van het plaatsen en de daarbij behorende afwerking staat op een hoog niveau. De goede werkvoorbereiding en de vakkennis van de monteurs draagt daar zeker in bij.

 • Aanbevelen? Ja
9

Netjes gewerkt

Werkzaamheden zijn correct op de afgesproken dag uitgevoerd. Min punt De enorme lange levertijd (35 weken) is veel te lang max 3 mnd is acceptabel. Het grote bedrag wat je als aanbetaling moet doen. 25 % betalen bij een levertijd van 35 wkn. is te veel. In overleg tussen opdrachtgever en verkoper heb ik dit aangepast.

 • Aanbevelen? Ja
8

heel goed

Alles verliep heel goed en netjes

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfect.

Heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes gewerkt vriendelijk en alles keurig opgeruimd

zeer tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Super

Nieuwe kunstof ramen en deuren en sinds kort ook shutters door hen geplaatst prima kwaliteit en goede service We zijn zeer tevreden ze zijn zeker aantebevelen

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bedrijf

Snelle plaatsing en goed gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijke afspraken die prima worden nagekomen

Goed en duidelijk contact, fijne uitleg vooraf. Afspraken die in de offerte stonden zijn prima nagekomen. Lange levertijden was onmacht van het bedrijf, was voor ons geen probleem. Service ook als prima ervaren. Helaas was er een ruit verkeerd geleverd en moest dat opnieuw worden bestelden. Uiteindelijk prima afgehandeld. Al met al, tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Prachtige ramen, professioneel geplaatst

Bohaco heeft ptop kwaliteit ramen voor ons gemaakt, die ook professioneel geplaatst zijn. Goede prijs-kwaliteit verhouding

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi product met goede afspraken en uitvoering

Prettige samenwerking en overleg Eindresultaat is perfect.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima en eerlijk bedrijf

.

 • Aanbevelen? Ja
5

Geweldige verkoper, slechte communicatie met diegene die de werktekeningen maakt en de planning.

Huub van Berlo is een fijne verkoper, na alles in gang te hebben gezet zijn er enkele afspraken slecht nagekomen en ook grove fouten gemaakt. Men heeft verkeerde tekeningen verstuurd voor de stelkozijnen. Nadat we dit zelf geconstateerd hadden had men nog moeite om hun fout toe te geven. Gevolg dat we 6 weken later alles geplaatst hadden. Toen hebben we ook bouwtechnisch nog aanpassingen moeten doen omdat men een verkeerde schuifpui geleverd had. Hierdoor oponthoud in onze bouwplanning. Ook bij vliesgevel na opmerkingen van onze bouwtechnicus nog een fout gemaakt omdat men de verkeerde hoogte had aangehouden. Verder duidelijk vermeld bij de aankoop dat men contact op moest nemen met de stucadoor voor het buitenwerk om misverstanden te voorkomen, is niet gedaan en daarom ook weer enige wrevel in de communicatie. Dus verkoop perfect en begripvol, planning en tekeningen zeer matig en slechte communicatie !!!

 • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Jos, Bedankt voor uw reactie. Onze oprechte excuses voor de fouten en vertragingen die u heeft ondervonden. Er had betere communicatie plaats kunnen vinden tussen ons en de aannemer. Ondanks alle telefoontjes en mailtjes blijkt dat achteraf niet voldoende te zijn. We nemen uw feedback serieus en werken aan verbetering van onze processen om dergelijke problemen te voorkomen. Als het goed is heeft u nog een afspraak bij ons in de showroom en bespreken we onderstaand even. Nogmaals onze oprechte excuses. Met vriendelijke groet, Bohaco

10

Uitstekend werk geleverd

Vriendelijke monteurs, vakkundig werk geleverd volgens afspraak

 • Aanbevelen? Ja

Over Bohaco

Bohaco ontwikkelt, fabriceert en monteert al 40 jaar kunststof en aluminium ramen, deuren, serres en zonwering. Sinds het ontstaan in 1979 groeide Bohaco van klein familiebedrijf uit tot een speler van formaat vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Het merk Bohaco staat voor eerlijke tekst en uitleg over een compleet assortiment van hoogwaardige, duurzame en degelijke producten. Het traject van advies tot en met montage en nazorg houdt Bohaco in eigen hand. Alleen zo is de klant verzekerd van een constante en hoge kwaliteit.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd