Geachte heer Kamphuis, Bedankt voor uw bericht. We vinden het spijtig om te horen dat u het contact met Bongo Solar zo heeft ervaren. We zullen ons best doen om dit te verbeteren. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd een mail sturen naar communicatie@bongosolar.nl Mijn collega neemt contact met u op. We hopen dat u zo snel mogelijk kunt gaan genieten van uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Wight, We willen u bedanken voor uw uitgebreide waardevolle feedback. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte heer van Marion, Dank u voor uw review!We zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren. Als u nog vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte fam. Schueler, We waarderen uw beoordeling zeer en zullen deze gebruiken om onze service te blijven verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte Fam. Brouwer, We willen u bedanken voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van onze klanten belangrijk om zo altijd te kunnen blijven verbeteren. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Dhawan, Bedankt voor uw beoordeling. Als bedrijf vinden we het belangrijk om te leren en te groeien. Daarom ontvangen we graag feedback van onze klanten. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Mulder, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We zullen dit bericht zeker delen met onze medewerkers van de verkoopafdeling. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Vanger, Bedankt voor uw beoordeling op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Schuiveling, Bedankt voor uw mooie review over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw van Beelen, Bedankt voor uw beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte heer Dabrowski, Bedankt voor uw mooie review over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en alle zonnige dagen. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Onderwater, Bedankt voor uw mooie beoordeling op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Berbee, Bedankt voor uw leuke review over Bongo Solar. We zullen deze mooie beoordeling delen met onze monteurs. We wensen u veel plezier met uw beide installaties en de opbrengsten van de zonnepanelen. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte heer van Son, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw van Esch, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar op de pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Rhemrev, We willen u ontzettend bedanken voor deze mooie beoordeling. We zullen deze review ook zeker met onze collega's delen! We willen u veel plezier wensen met de zonnepanelen en het monitoren van de opbrengsten via de app! Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Windhouwer, Bedankt voor uw mooie review over Bongo Solar. We zullen dit leuke bericht zeker delen met onze collega's! We wensen u veel plezier met het monitoren van uw opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte Mevrouw Kleijn, Bedankt voor uw fijne beoordeling over Bongo Solar. We zijn blij dat we samen met u zo snel mogelijk een oplossing hebben kunnen vinden om de schade te herstellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en natuurlijk het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Kifah, Bedankt voor uw bericht. We zijn op de hoogte van het probleem en proberen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Mijn collega heeft contact met u opgenomen om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. We vinden het vervelend om te horen dat u het contact met Bongo Solar zo heeft ervaren. Dit is niet onze normale gang van zaken en daarom willen we graag onze excuses aanbieden. We hopen dat u zo snel mogelijk weer gaat genieten van uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Colijn, Bedankt voor uw mooie review over Bongo Solar. We zullen dit bericht ook zeker delen met onze medewerkers! We wensen u veel plezier met uw 12 zonnepanelen van AEG en de opbrengsten van uw zonnestroom installatie. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte A Berkel, We willen u bedanken voor uw beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van klanten belangrijk om zo altijd te kunnen blijven verbeteren. Mochten er nog vragen zijn kunt u ons altijd een mail sturen via communicatie@bongosolar.nl Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Kuijt, Bedankt voor uw mooie review op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en de opbrengsten die u kunt monitoren via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Louwerse, We willen u bedanken voor uw beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van onze klanten heel erg belangrijk om zo altijd te kunnen blijven verbeteren. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten van uw zonnestroom installatie via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte fam. Hultink-Kosse, We willen u bedanken voor uw review. We wensen u veel plezier met de nieuwe zonnepanelen en de opbrengsten van uw complete zonnestroom installatie. Met zonnige groet, Bongo Solar