Geachte Corrie, Bedankt voor uw leuke review. We zullen deze feedback zeker met onze collega's delen. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte Roy, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Ton, We willen u bedanken voor uw mooie review. Veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Daan, We willen u bedanken voor uw leuke uitgebreide beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en de opbrengsten hiervan. Met vriendelijke groet, BonGo Solar
Geachte Dolf, Dank u voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Alan, Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, BonGo Solar
Geachte Hans Eggengoor, Dank u voor het delen van uw positieve ervaring met ons. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Koos, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Jan, Bedankt voor uw mooie woorden! We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, BonGo Solar
Geachte Lars, We willen u bedanken voor uw leuke uitgebreide beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en de opbrengsten hiervan. Met vriendelijke groet, BonGo Solar
Geachte Linda, Bedankt voor uw leuke review. We zullen deze feedback zeker met onze collega's delen. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte Angelique Van den Brink, Hartelijk dank voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen van BonGo Solar. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Rob, We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Bedankt voor uw mooie review. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Jaap, Hartelijk dank voor uw mooie review. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Ton, We willen u bedanken voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte H.S., Hartelijk dank voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. We vinden feedback van onze klanten erg belangrijk om zo altijd te kunnen blijven verbeteren. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte Peter Middelkoop, We willen u bedanken voor het schrijven van deze leuke review. We gaan deze mooie beoordeling zeker met onze monteurs delen. We wensen u veel plezier met uw nieuwe zonnepanelen! Met zonnige groet, BonGo Solar
Dear Hakan, Thankyou for your nice review. With kind regards, BonGo Solar
Geachte Eric, Bedankt voor uw mooie review over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en alle opbrengsten die u kunt monitoren via de app. We vinden feedback van onze klanten belangrijk om zo altijd te kunnen blijven verbeteren. Dus we willen u bedanken voor de tip! Met zonnige groet, Bongo Solar
Dear Pramod Kumar Gupta, Thankyou for your kind review. And thankyou for your feedback. We wish you a lot of fun with the solar panels. With kind regards, BonGo Solar
Geachte Aard, Hartelijk dank voor uw review over BonGo Solar. We wensen u veel plezier met alle opbrengsten die u kunt monitoren via de app. We vinden feedback van onze klanten belangrijk om altijd te kunnen blijven verbeteren. Met zonnige groet, BonGo Solar
Geachte H.Hoveida, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Met zonnige groet, BonGo Solar
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.