Geachte heer Schippers, Bedankt voor uw leuke review. We willen u veel plezier wensen met het monitoren van de opbrengsten van de zonnepanelen via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Noordermeer, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van onze klanten erg belangrijk om zo altijd te blijven verbeteren. We zullen contact met u opnemen om de BTW teruggave voor u te regelen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Kosters, Bedankt voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met uw 10 zonnepanelen en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer van Duijn, Bedankt voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten van uw 10 zonnepanelen via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Haas, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Schilstra, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We willen u veel plezier wensen met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Knoet, Bedankt voor uw bericht. We vinden het spijtig om te horen dat u het contact met Bongo Solar zo heeft ervaren. We nemen graag contact met u op om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. We hopen dat u zo snel mogelijk weer kunt gaan genieten van uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer de Jong, Bedankt voor uw bericht. We vinden het erg spijtig om te lezen dat u het contact met Bongo Solar zo heeft ervaren. We willen graag zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen zodat het probleem opgelost kan worden. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Sprang, Bedankt voor uw mooie beoordeling. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. We zullen deze mooie review delen met het team. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Baltus, Bedankt voor uw bericht. We vinden het vervelend om te lezen dat u het contact met Bongo Solar zo heeft ervaren. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om de buitenverlichting te herstellen. We hopen dat u kunt genieten van uw zonnestroom installatie en we wensen u veel plezier met het monitoren van uw opbrengsten via de app. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Ten Boden, Bedankt voor uw mooie beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van onze klanten belangrijk om altijd te blijven verbeteren. Mochten we u nog ergens mee kunnen helpen kunt u altijd contact met ons opnemen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Pepers, Bedankt voor uw beoordeling. We vinden feedback van onze klanten belangrijk zodat we altijd kunnen blijven verbeteren. We gaan het zo snel mogelijk voor u oplossen zodat u kunt gaan genieten uw zonnestroom installatie. Onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer van de Graaf, Bedankt voor uw beoordeling. We willen u veel plezier wensen met uw zonnestroom installatie en het monitoren van de opbrengsten via de app. We kijken uit naar alle zonnige dagen! Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Demmers, Bedankt voor uw mooie review op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw Schonenberg, Bedankt voor uw mooie beoordeling op onze pagina van Klanten Vertellen. We waarderen het zeer om te horen hoe we onze producten en diensten kunnen verbeteren. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Een zonnige groet, Bongo Solar
Geachte heer van der Zouw, We willen u graag bedanken voor uw mooie review. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met zonnige groet, Bongo Solar
Geachte Fam. Kranenburg, Bedankt voor de leuke beoordeling over Bongo Solar. We zullen dit delen met de heer Gorter! We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Reijmers, Bedankt voor uw beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Theune, Bedankt voor uw mooie review op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie! Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Bodd, Bedankt voor uw mooie review op de pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met het monitoren van uw opbrengsten via de app. Een zonnige groet, Bongo Solar
Geachte heer van der Marel, Bedankt voor uw leuke beoordeling over Bongo Solar. We vinden feedback van onze klanten belangrijk om zo altijd te blijven verbeteren. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw van der Kaap, Bedankt voor uw beoordeling op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte heer Mateman, Bedankt voor uw uitgebreide beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met het monitoren van uw opbrengsten via de app. Met zonnige groet, Bongo Solar
Beste heer Pennock, Bedankt voor uw mooie review op onze pagina van Klanten Vertellen. We wensen u veel plezier met het monitoren van de opbrengsten via de app. Met vriendelijke groet, Bongo Solar
Geachte mevrouw van der Ploeg, Bedankt voor uw beoordeling over Bongo Solar. We wensen u veel plezier met uw zonnestroom installatie. Met zonnige groet, Bongo Solar