Filters

10

Wij zijn heel blij met onze kozijnen en de werkwijze van Kroon Kozijn

Tijdens het verkoopgesprek werden we goed voorgelicht over het gebruikte materiaal en de mogelijkheden. De montage gebeurde op de afgesproken dagen en werd uitstekend uitgevoerd. Zo nodig vond overleg plaats om de afwerking zo goed mogelijk naar onze zin te maken. Een lekkage bleek te worden veroorzaakt door een kapotte dakpan, en die hebben de monteurs zelfs voor ons vervangen. Ook de zongordijnen zijn op ons verzoek teruggehangen. Heel tevreden dus.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Goede keus

Heel vakkundig personeel.Werken zeer netjes en denken aan je eigendommen door alles goed af te dekken.Na de werkzaamheden maken ze hun werkplek keurig schoon,zelfs als dat op straat is.Het viel zelfs onze buren op dat ze netjes werkten. We zijn heel blij met onze kozijnen en de keus voor Kroon kozijn

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Keurig werk geleverd. Personen eel was deskundig en zeer vrienelijk

We zijn uitermate tevreden met het resultaat..

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Kroon Kozijn Rijnmond in één woord uitstekend.

Wij waren op zoek naar kunststof kozijnen voor het hele pand inclusief nieuwe rolluiken en boeiboord bekleding. En dat alles hebben wij gevonden bij Kroon kozijn Rijnmond. Van oriëntatie tot oplevering werden wij uitstekend begeleid door Boy waarbij alles duidelijk en overzichtelijk werd omschreven in de offerte en opdrachtbevestiging. Het vakkundige montageteam is oplossingsgericht en heeft alles keurig gemonteerd en afgewerkt. Helaas waren er twee ruiten beschadigd en zaten er een paar raamrubbers niet goed. Ook dit werd direct opgepakt en zonder problemen opgelost. En de door klikgordijn geleverde raamdecoratie maakt alles compleet. Ook daarin heeft Boy ons prima geadviseerd.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond
10

Zeer tevreden

Vanaf het begin tot het einde zeer tevreden. Na een zoektocht op internet terecht gekomen bij Kroon kozijnen. In de showroom geweest voor een gesprek met Boy. Duidelijke uitleg geen gladde verkoop praatjes. Zeer snel na het gesprek een duidelijke offerte ontvangen. Eerder dan verwacht werden we gebeld voor een montage afspraak. Danny , Jan en Kaij stonden ‘s ochtend vroeg voor de deur voor de montage, ze hebben de klus in 2 dagen geklaard en vakwerk afgeleverd. Wij zijn heel blij met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond
9

snelle nette plaatsing

de monteurs stonden vroeg aan de deur oude deur en kozijn werden in rap tempo verwijdert nieuwe deur en kozijn netjes geplaatst monteurs werkten snel en netjes alle troep opgeruimd en bestrating ook weer netjes teruggeplaatst er zat een beschadiging op brievenbus en binnen een uur was deze vervangen

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend
10

Prachtige kwaliteit

Erg mooie kozijnen. Prima service en ook na de verkoop zeer geïnteresseerd in de voortgang.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen
10

Uitstekend vakmanschap en goede communicatie

Wat Kroon Kozijn heel goed doet, is meedenken met keuzes en mogelijkheden, duidelijk communiceren en een stappenplan meegeven wat wanneer moet gebeuren en wie waarvoor verantwoordelijk is. Vanaf het moment dat we de showroom binnen stapten, werden we meegenomen in het proces en hadden we een aanspreekpunt. Alle medewerkers in het proces komen hun afspraken op tijd na. Ook de offerte is duidelijk over de kosten en welke werkzaamheden wel en niet opgenomen zijn in de offerte. De monteurs die onze kozijnen plaatsten, hebben veel ervaring en leveren een sterk staaltje vakmanschap. We hadden verschillende vormen en maten kozijnen, en allemaal zijn ze keurig afgewerkt. Petje af! De monteurs werken netjes, ruimen afval en materialen op en zorgen dat het schoon is als ze naar huis gaan. We zijn erg tevreden met het resultaat, en met het proces in het algemeen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen
7

Duidelijk en vriendelijk

Geïnformeerd en vriendelijk

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht
8

Correcte plaatsing

Correcte monteurs nette afwerking

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere
10

Doen wat ze beloven

Wat een geweldige werknemers hebben het werk gedaan. Ze vroegen zelfs de buurvrouw (met een klein kind) of ze niet teveel last had van de werkzaamheden. Alles werd keurig opgeruimd aan het einde van de dag. De kunststofkozijnen zijn fraai afgewerkt op de bestaande muren. Een enkel klein probleempje werd direct en snel opgelost. Kroon, daar kun je op vertrouwen!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Utrecht
10

Zeer tevreden.

Tijdens offerte begon de fijne ervaring al. Relaxte gasten tijdens het installeren! Netjes de spulletjes opruimen elke dag na het werk enz enz. Ziet er allemaal strak en netjes uit! Zeer tevreden met het eindresultaat.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht
8

goede ervaring en fijne samenwerking

Vanaf het eerste gesprek tot de plaatsing is goed verlopen. Er werd mee gedacht, goed uitgelegd en de medewerkers hebben de werkzaamheden netjes en goed uitgevoerd. Wij zijn er blij mee.

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
9

Prima .Alles verliep volgens afspraak

Netjes gewerkt. Schuifpui Voldoet aan de verwachtingen

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Super

Prima service en snel geplaatst!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Fijn zakendoen en prachtig resultaat bij Kroon Kozijn - Heemskerk

De Tweede keer. Omdat we zo content waren over onze eerste aankoop bij Kroon Kozijn - Heemskerk zochten we wederom contact. Bezoek aan de showroom was niet meer noodzakelijk. De heer Ben Nagel kwam thuis offerte maken. Boven kozijn voor slaap- en badkamer. Beneden kozijn voor nieuwe voordeur. Opmerkelijk was dat we geattendeerd werden op een leenvorm bij het Nationale Warmtefonds. Een voordelige vorm van geld lenen voor energiebesparende maatregelen. Ook voor ouderen tegen aantrekkelijke percentages. Onder bepaalde condities zelfs renteloos. Een mogelijkheid om het budget te verruimen. Onze kozijnen en de nieuwe voordeur werden snel geleverd. Het werd eigenlijk een feestje in en rondom het huis. Er werd serieus gewerkt en op vaste tijden gepauzeerd. Gezellig aan tafel koffie drinken met koekje en/of boterhammen. Fijne mannen, Hans en Thomas. Zeer goed op elkaar ingespeeld, kan niet beter! Over het uiteindelijke resultaat kunnen we kort zijn: "Op alle punten fantastisch." Graag komen we nog één keertjes terug bij Kroon Kozijn in Heemskerk. Dat zal zijn voor de laatste kunststof kozijnen. Daarna zijn we compleet. Maar we blijven dit bedrijf van harte aanbevelen... Han en Door de Swart - Castricum

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
9

Heel tevreden

Onze ervaring is goed. Vakkundig advies gekregen. Wij zijn dan ook erg tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
2

Slecht

Het heeft ruim een jaar geduurd voordat het werk werd afgemaakt. Ze zijn erg slecht te bereiken en het vervelendst was, dat ik steeds zelf contact met ze op moest nemen voordat er verdere actie werd ondernomen. Al met al vond ik het een vervelende ervaring en zal ik in het vervolg niet meer met ze in zee gaan.

 • Aanbevelen? Nee
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn HGZ
10

Aandacht, afspraken nakomen, vakmensen: topteam in Purmerend

We hebben de beslissing voor kunststof kozijnen voor de bovenverdieping genomen in juli 2023 en hebben na wat onderzoek bij 3 bedrijven een offerte aangevraagd. Direct na het bezoek aan de vestiging van Kroon Kozijn in Purmerend was de beslissing eigenlijk al genomen. Ontspannen ontvangst, goede koffie, uitstekende voorlichting en voorwaarden én een uitgebreide rondleiding door de showroom (bedankt Tom!). In augustus de offerte getekend, die aanzienlijk aantrekkelijker was dan bij de andere partijen, en gelijk de datum voor montage gekregen. Op 25 en 26 januari was het zover en hebben we afscheid genomen van onze hardhouten kozijnen. Maar die werden vervangen door kunststof kozijnen van Schüco (als beste getest), een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Als die dan ook door twee vakmannen geplaatst worden, is de score van 10 al bijna bereikt. Op dag een is de voorzijde aangepakt en op dag twee de achterzijde van het huis. Alle rotzooi werd meegenomen, de kamers werden opgeruimd achtergelaten en alles verliep op rolletjes. De heren zijn buiten goede vakmensen ook prettig in de omgang. Onze kunststof kozijnen met houtnerf zien er prachtig uit en met de raambekleding en muggenhorren precies zoals wij het graag wilden. Hiermee is de score van 10 een feit. Nogmaals heel erg bedankt en ja, wij raden het iedereen aan om met Kroon Kozijn in gesprek te gaan!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend
10

Vaklui die heel netjes werken en waarmee fijn te overleggen is.

Na wat rondgekeken te hebben kwam ik na een tip bij Kroon Kozijn terecht. Bij de afspraak bij Kroon Kozijn in Roosendaal alles uitgelegd wat mijn wensen waren. Boven was alles al van kunststof, op het badkamerraam na, dus was het voornamelijk om de benedenverdieping te doen. Na een rondleiding om ideeën op te doen, heb ik na bedenktijd de knoop doorgehakt en ben ik met ze in zee gegaan. De monteurs kwamen volgens afspraak op 10, 11 en 12 januari. Het weer zat mee, geen regen en wind. Alleen was het erg koud, een paar graden onder nul. De eerste dag hebben ze met z'n tweeën de deur en de raampjes van de garage gedaan en de voordeur en wc raam. Op dag twee kwam er een derde collega mee en werd het grote werk gedaan. Alle grote ramen en de keukendeur en uiteindelijk de badkamerraam. Toen werd het ook heel koud in huis. Om een bredere keukendeur te plaatsen werd er een stukje muur weggezaagd. Door het wegzagen van het stukje muur, miste ik ook een stukje vloer. Gelukkig had ik nog vloertegels over en hebben ze netjes een stukje tegel op maat in de vloer gelegd. De ramen vervangen ging allemaal gemakkelijk. Zelfs het enkel glas raam ging er netjes zonder te breken uit. De laatste dag kwam er een andere derde monteur bij om te helpen met afwerken. Ook waren voor het wc raampje en de garage ramen dorpels gemaakt die er zo onder geplaatst konden worden. In de oude situatie zaten die er niet onder. Dat bracht de afwerking naar ern hoger plan. De monteurs waren fijn in de omgang. Ook in overleg ging alles zonder problemen. Eenmaal klaar was ik blij met het resultaat. Geen kou en tocht meer langs de vensterbank. Alles tiptop afgewerkt. Met als ultieme test, de storm afgelopen weekend zonder een fluitende voordeur en windstil in de gang. Echt complimenten voor het geleverde werk en het mooie resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Roosendaal
9

Perfect

Gewoon goed werk geleverd

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
9

Zeer goede én betrouwbare partij met fijne persoonlijke benadering

In 2022 een huis gekocht met aluminium kozijnen (uit de jaren 60) met dubbelglas (+/- 2006). Na een aantal maanden tot de conclusie gekomen dat dit niet het comfort geeft die je zou willen hebben in je woning. Toen der tijd gaan oriënteren en offertes aangevraagd via internet. Dit voelde allemaal niet vertrouwd en veel te commercieel. Op aanraden van een bekende bij Kroon Kozijnen terecht gekomen én zo bij de dealer uit mijn omgeving (Rotterdam) in de lucht gekomen. Vanaf het begin af aan zeer goed en fijn geholpen door Boy, met uitstekend advies op kantoor. Bleek dat zij, ondanks hoogwaardige kwaliteit, niet ver afwijken in prijs van online prijsvechters. Na een goede inmeting (en weer een fijn adviesgesprek met dit keer Sjaak) tot de conclusie gekomen dat Kroon Kozijn Rijnmond mij het beste kan helpen én het woonplezier kan teruggeven die ik graag zou willen. Binnen 3 maanden na opdrachtverstrekking zijn de werkzaamheden uitgevoerd en kon het team in 2 volle dagen mijn appartementen (6 raamkozijnen én 1 deurkozijn) vervangen en uitstekend afwerken. Het uitvoeringsteam was zeer vakkundig en oplossingsgericht. Helemaal niets te klagen. Na oplevering bleek dat er bij één raamkozijn verkeerde glaslatten waren meegeleverd. Ook dit is geen probleem voor Kroon Kozijn Rijnmond. Het uitvoeringsteam had dit al direct gemeld bij het kantoor, waardoor zij direct nieuwe konden bestellen. De werkzaamheden zijn op 15 en 16 januari uitgevoerd en de nieuw bestelde glaslatten kan ik deze maand nog verwachten, inclusief montage door Kroon Kozijn Rijnmond. Zeer fijne partij die ik iedereen zal aanraden!!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond
9

Alles ziet er geweldig uit en vakkundig en snel geplaatst.

Ik kan niet anders zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. De raamstellen zijn volgens verwachting. Jan en Remco zijn dinsdag begonnen en donderdag was alles geplaatst, ook de bekleding van de dakgoten. Zij hebben snel en zeer vakkundig gewerkt en ik geef ze ook een dikke pluim. Ik zal ook Kroon Kozijn bij anderen aanbevelen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Kees Hoekstra

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Uitstekend

Goede kwaliteit. Netjes gewerkt.

 • Aanbevelen? Nee
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk
10

Zeer goed bedrijf!

Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Kroon Kozijnen Rijnmond. Van offerte traject tot levering en plaatsing erg goed verlopen. Wat ze zeggen doen ze ook. Vaklui en weten wat ze doen en netjes. Vakkundig geplaats en zeer netjes afgewerkt Top hoor!

 • Aanbevelen? Ja
 • Contact met dealer: Kroon Kozijn Rijnmond

Bedrijfsgegevens

Tennesseedreef 13 D

3565 CK Utrecht

030-6771478

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.