Filters

9

Alles wat afgesproken is klopt voor 100%

Prima ervaring met de gehele Groothuis organisatie en hey concept. Enkele punten uit de service / garantie duurden langer dan het bouwen van het huis. Maar wat wil je als ze zo snel kunnen bouwen. Ook goed te verklaren als ze een paar punten laten samenlopen en oplossen. Dit is HET BOUWEN van de toekomst

 • Aanbevelen? Ja
10

Ga deze mail niet om 2.00uur snachts versturen.

Nu werd ik wakker terwijl ik lekker lag te slapen. Bouwtechnisch top

 • Aanbevelen? Nee
9

Heel goed!

Dit is al de 2e keer dat wij een Groothuis-woning laten bouwen. Een beter compliment kunnen we dus niet geven. En ook nu weer was het van begin tot eind top geregeld!

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima bouwbedrijf, goed concept en goede klantenservice

Het enige waarom wij geen 10 geven is dat we: - na 3,5 mnd nog steeds 'pur-nevel' op de kozijnen hebben. - iets wat communicatiestoring hebben gehad met de afdeling 'verkoop'. Natuurlijk is het lastig om exact de verwachtingen helder op papier te krijgen, maar als zich een dispuut voordoet....probeer dan tot compromissen te komen i.p.v. 'eromheen te draaien en zaken door te drukken'. Verder een compliment aan Hans (PL-er) en afdeling Service! Groet, Bob en Lisette

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische ervaring, van eerste gesprek tot service na oplevering!

Inmiddels hebben wij sinds half april 2019 de sleutel ontvangen van onze woning en wonen wij hier met heel veel plezier in. In 2009 hebben wij al eens eerder met Groothuis mogen bouwen en vanwege het indrukwekkend soepele bouwconcept en de uitstekende service naderhand (tot jaren na oplevering) hebben wij besloten om het proces nogmaals te doorlopen. Vanwege de crisis in 2008/2009 konden wij destijds niet op onze favoriete locatie bouwen (plannen in de ijskast) en met de wens om een gezin te stichten wilden wij toch echt wel bouwen omdat we meer ruimte nodig hadden, het werd een P-kap (tegenwoordig GL6). Nu, 10 jaar later, werden de bouwplannen toch door de gemeente hervat en hebben wij besloten opnieuw te bouwen en vanwege de eerdere verkoop en service ervaring en de prijs/kwaliteit/ruimte verhouding zonder enige twijfel weer voor Groothuis gekozen. Uiteraard waren er wel wat zaken veranderd in 10 jaar tijd echter, vanaf het eerste bezoek in de modelwoning en afspraak met verkoop, van het bouwproces tot de oplevering, tot op de service die we momenteel weer ondervinden hebben we geen enkele spijt en voelt alles goed en vertrouwd. Wat een fantastisch team welke onze prachtige GL6 heeft gebouwd! We verwachten hier voor altijd te blijven wonen maar zeg nooit nooit... ...mocht dit dan toch gebeuren, wordt het in ieder geval zeker weer Groothuis! 👍

 • Aanbevelen? Ja
9

Groothuis heeft onze verwachtingen overtroffen!

Het bouwen van een huis was voor ons een spannende onderneming, met veel mensen die ons al dan niet gewenst van advies voorzagen. Veel van de zorgen die er gedeeld werden gingen over de samenwerking met de aannemer. Juist deze samenwerking is ons uitstekend bevallen. Het is voor ons voor herhaling vatbaar, ware het niet dat we ontzettend tevreden zijn in ons nieuwe huis en niet meer gaan verhuizen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Je eigen huis laten bouwen zonder zorgen en stress volgens een strakke planning

Ik vond het werken met Groothuisbouw werkelijk een verademing. Je ontvangt vooraf een planning waarop precies te zien is wanneer ze de palen in de grond plaatsen, wanneer ze de fundering gaan aanleggen, wanneer ze de muren gaan plaatsen, enzovoort, tot aan de dakpannen aan toe. Die planning is heel gedetailleerd, maar het mooier er aan is dat ik achteraf eerlijk kan zeggen dat niet 1 onderdeel in die planning niet gehaald is op de datum die gepland stond. En dat is in de bouwwereld volgens mij echt uniek. Ik kon 3 maanden eerder nog voordat de palen in de grond geboord werden een montage week inplannen met een lokale keukenbouwer. En precies die week kon de keukenbouwer ook daadwerkelijk beginnen met het installeren van de keuken. Echt super. Daarnaast is het ongelooflijk prettig dat je 1 contact persoon krijgt toegewezen, de projectleider. Hele kleine dingetjes zoals het niet kunnen afsluiten van een raam of het nog even verplaatsen van een binnenmuurtje kon ik rechtstreeks met hem regelen en die dingetjes werden dan ook meteen en vakkundig opgelost. Ik koos voor Groothuisbouw omdat ik hun kwaliteit gezien heb op hun bedrijfsterrein in Emmeloord, daar staan een aantal modelwoningen, zo mooi! Ik was gelijk verliefd. Tezamen met het feit dat ik pas hoefde te betalen bij de sleutel overdracht gaf mij het vertrouwen dat ze de beloofde planning absoluut wel zouden gaan halen. Ze creëren hiermee in feite hun eigen stok achter de deur.

 • Aanbevelen? Ja
10

Mooi afgewerkt huis van zeer goede kwaliteit.

Groothuisbouw bouwt woningen van zeer goede kwaliteit met een mooie afwerking. Prettig en eerlijk bedrijf met vriendelijk personeel.

 • Aanbevelen? Ja
8

Zeer efficiënt, betalen bij oplevering, goede service

Voor de tweede keer in vijf jaar bij Groothuisbouw een woning gekocht. Geweldige kwaliteit, aardige mensen, fantastische service. Maar efficiënte heeft een prijs, dus vooral zelf heel goed opletten waar je om vraagt, en de tijd nemen om alles goed op een rijtje te zetten. De mensen van Groothuisbouw moeten door en kunnen niet wachten, dus tempo is ook van de koper gewenst. De service na de oplevering is geweldig. Snel, adequaat en vriendelijk. Complimenten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke afhandeling.

Afspraak is afspraak. Geen onduidelijkheden. Meedenken bij de voorbereiding maar ook tijdens de bouw. Prijsstelling is helder. Eventuele onvolkomenheden worden opgelost. Bijna niet de geloven dat traditioneel bouwen zo snel en goed kan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Werken met Groothuis Bouw is je droom realiseren terwijl je ontzorgd wordt.

vanaf het eerste begin hebben wij het werken met Groothuis Bouw zeer positief ervaren. De informatie voorziening is goed en gedoseerd, daar is over nagedacht. Teveel informatie werkt averechts. De advisering was erg prettig en deskundig. Het is altijd duidelijk wat er mogelijk is en waar de grenzen liggen. Je weet waar je aan toe bent, ook financieel en dat is erg prettig. Afspraken worden nagekomen en als er onverwachte zaken zijn worden deze snel en naar tevredenheid opgelost. De oplevering kende acht kleine opleverpunten die zeer snel opgelost werden. Naderhand is er nog een punt door Groothuis zelf aan toegevoegd. Al met al krijg je steeds de indruk dat men net zo begaan is met je woning dan je zelf bent.

 • Aanbevelen? Ja
10

Solide bouwbedrijf waar service hoog in het vaandel staat.

Wij wonen nu ruim een jaar in onze mooie woning van groothuisbouw. Alle afspraken zijn goed nagekomen en zelfs na een jaar biedt Groothuis nog prima service als er iets kapot gaat wat eigenlijk buiten de garantie valt. Wij zijn zeer tevreden. Mvg Fam van Noord Maassluis.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima communicatie, super planning

Prima samenwerking tijdens de bouw maar ook daar na. Behoorlijk flexibel binnen het concept. Kwalitatief goede materialen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige service, prachtige woning. Terug voor een tweede...

Vier jaar na de bouw van onze eerste Groothuisbouw woning hebben we opnieuw een Notariswoning gebouwd met de mensen van Groothuisbouw. Op 15 Mei was er een Open Dag en we hadden meer dan 60 mensen op bezoek. Een ontzettend leuke ervaring en we hopen dat we iedereen voldoende argumenten hebben gegeven om ook met Groothuisbouw aan de slag te gaan. Welke argumenten? Nou, een geweldige service, ook als het eens even echt tegenzit. Een prachtige woning, mooie afwerking, voldoende flexibiliteit, en vooral een korte bouwtijd (en betaling bij oplevering). Maar de mensen maken uiteindelijk het bedrijf en dat zit wel goed bij Groothuisbouw. De echte complimenten gaan naar het service team. Ondanks de druk blijven ze vriendelijk, komen ze afspraken na en lossen ze probleempjes op. En wie weet, misschien over een jaar of vijf als we iets kleiner gaan wonen... Nog eentje dan?

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Meer focus op after-sales (service) is nodig. De app is een goede ontwikkeling maar geeft het gevoel voor de klant dat servicepunten een spel is om zo min mogelijk op je naam te hebben en dat je ineens met allerlei partijen moet gaan afstemmen waar je dit gedurende de bouw niet gehad hebt. Je hebt een contract met 1 partij, en daar kies je ook doelbewust voor bij de keuze maken om met groothuisbouw samen te werken en dan verwacht je ook dat na oplevering ownership wordt genomen

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn super tevreden, complimenten voor de wijze waarop service en klantvriendelijkheid in de hele organisatie op nummer 1 staat. Heel knap hoe dat in deze tijd van schaarste toch blijft gehandhaafd. Twee tips: wat meer informatie over het exacte bouwverloop; we hebben de cruciale dag van de opbouw gemist; hadden geen idee dat het zo snel zou gaan. Hadden we graag op foto vastgelegd. Daarnaast (eerder) in het verkoopgesprek aandacht besteden aan Woningborg. op de valreep nog veel problemen over gehad met onze hypotheekverstrekker waardoor we bijna in de problemen kwamen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

- Andere bedekking plat dak (nu EPDM, erg lelijk) - Beter specificeren wat wel / niet door opdrachtgevers gedaan dient te worden (bv af/aanvoer grond tijdens graven, hekken rond bouwplaats, energie tijdens bouwproces). Dat was niet erg duidelijk; - Salesproces werd gedurende proces minder en minder. Veel vragen onbeantwoord, waardoor uiteindelijk verrassingen. Heel duidelijk erg druk op die afdeling; - Er zou een extra gesprek moeten zijn tussen verkoopgesprek en 'puntjes op de i'

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou ik naast de bovenstaande "9" de kwaliteit van het hang en sluitwerk opkrikken.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben zelf de bouw van de kelder moeten realiseren omdat Groothuis dit niet meer deed. Dit is jammer omdat het veel toegevoegde waarde heeft aan het huis. Bijna was dit de reden om niet te bouwen met Groothuis.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle huizen mooi traditioneel lekker laten metselen op de bouwplaats dan weet ik zeker dat Groothuis een gouden toekomst te goed gaat .

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zorg voor een projectleider na de oplevering als het huis dan nog niet helemaal compleet is, zodat die de contacten met onderaannemers kan regelen. We hebben gemerkt dat de communicatie met deze mensen niet altijd even vlekkeloos verloopt en denken dat een projectleider meer invloed kan uitoefenen. Zorg dat alle opties bekend zijn bij de koper. Bij ons bleek tijdens het puntjes op de i gesprek pas dat er nog veel meer keuzes waren (o.a. schuifdeuren in de woonkamer en diverse verwarmingsopties). Nu moesten we overhaast nog bepaalde belangrijke dingen beslissen.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|website
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie over tijdstip van het aanvragen en binnenbrengen van de nutsvoorzieningen kan beter. Daar is soms onduidelijkheid over of wijzigt in de loop van de bouw. Tekening van de vloerverwarming moet nauwkeuriger en kloppen. Was nu niet het geval. Zones waren anders dan op tekening stond. Heb het zelf moeten uitzoeken hoe het nu wel zat.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|referenties van derden
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het enige nadeel vonden wij de lange wachttijd voor een eerste adviesgesprek en de uiteindelijke bouw. Als dit verkort zou kunnen worden is het hele proces perfect!

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de oplevering geweldig. Na de oplevering (service) erg matig tot zwak. Werk hieraan! Voor de rest super product.

 • Aanbevelen? Ja
 • Uw woning
 • Bouwen met Groothuisbouw
 • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd