Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
individuele wensen konden besproken en het menu aangepast worden, hulpsam advies ter plekke, hapjes waren absolute eye-catcher
11 September 2017
Susan
5 September 2017
Oda
Super lekkere catering. We onthouden jullie zeker voor volgende keer/keren. Met name het gevarieerde aanbod aan salades / vegetarisch etc. is heel fijn.
4 September 2017
Vera
30 August 2017
Petra
Uitstekend!
25 August 2017
marian
Prettig contact, kundig (hebben met een half woord genoeg ideeën), vanalles is mogelijk. En niet te vergeten heel lekker eten, mooi gepresenteerd.
4 July 2017
Brigitte
Prima verzorgd, mooi op tijd, veel complimenten van de gasten gehad, prettige bezorging, aanrader
16 April 2017
P
Kwaliteit van het buffet was uitstekend. Onze verjaardagsfeest visite was enthousiast over het geboden. Afspraken met Foodfellas waren helder en werden uitstekend nagekomen
14 March 2017
Ruud
Uiterst tevreden; uitstekende prijs-kwaliteitsrelatie. ook de 'nazorg' (ophalen spullen) prima in orde.
24 January 2017
N.F.
We hebben genoten van het eten. De 2 barbecues werden op tijd geleverd en aangezet. Iedereen was tevreden over het eten. Alles zag er mooi uit en er was voldoende voor iedereen! We hoeven ma afloop niets te doen, de spullen werden opgehaald. De keuze aan menu's voor de barbecue was voldoende, menu kon aangepast worden aan onze wensen. Prijs/ kwaliteit is goed!
16 October 2016
Ingrid
Het was geweldig, met zorg bereid en geleverd, er was meer dan genoeg. Belangrijk vind ik dat alles vers en zelf bereid is, en dat is hier zeker het geval!
12 October 2016
Ellen
Lunch voor 30 personen, prima geholpen ondanks late aanmelding. Goed verzorgd, prima kwaliteit, alle afspraken goed nagekomen. Een aanrader.
28 September 2016
Karel
onze ervaringen met Foodfellas zijn heel goed. Zij zijn bereid geweest om zelfs een geweldig buffet te verzorgen op de bruiloft van onze dochter en schoonzoon voor zo'n 130 gasten in de Ardennen. Het eten was heerlijk!!! Wij geven Foodfellas vol overtuiging graag een 9😃👍👍
18 September 2016
anoniem
Wij vonden het gebodende van uitstekende kwaliteit en bij een volgende viering maken wij graag gebruik van uw diensten.
17 July 2016
Jan
9 June 2016
patrick
Een uitstekende avond met heerlijke gerechten gehad bij Foodfellas. Super geregeld!
22 April 2016
Collin
Fantastische avond gehad mede door het weergaloos goede eten! Geweldige combinaties van smaken. Top!
16 April 2016
Heiko
prima, alles goed geregeld, mooi op tijd
15 March 2016
Jurrien
Snel, correct en lekker.
15 March 2016
Erna
De versheid en diversiteit van gerechten.
2 February 2016
Gerdien
Schalen mooi ruim gepresenteerd.Bezorging op tijd en correct. Goed gekoeld. Hygiënisch.
1 February 2016
ineke
Het eten was heerlijk en gevarieerd ,verder mooi opgediend
23 January 2016
Liesbeth
Met name het meedenken en het op de afgesproken tijden brengen en halen is voor ons als bedrijf erg prettig. De maaltijd is altijd goed van smaak en compleet.
Carla
De schalen waren mooi opgemaakt en de hapjes smaakten heerlijk.
Carolien
Het eten was heerlijk, meer dan genoeg en keurig verzorgd.
Anje
Aarhusweg 4