Beste prijs voor kwaliteit

Snelle levering en nergens betere prijs te vinden. Ik koop er nog!

top

word altijd goed geïnformeerd ook tel. prima

Goede informatie , alles volgens afspraak

Nette aanbieding , goed op de hoogte gehouden van levering

De bestelde spullen kwamen binnen de afgesproken tijd binnen. En ik ben er heel tevreden mee. Jammer dat de koerier de bestelling in de regen voor de voordeur legde.

Ben goed tevreden over mijn aangekochte ego accu bladblazer

Zeer snelle en correcte levering

Groot aanbod aan onderdelen en goed advies.

Ik heb al een aantal keer onderdelen voor mijn heggenschaar en kettingzagen bij 'Kees van der Spek Tuinmachines B.V.' gekocht. Ik heb mijn bestelling steeds snel ontvangen (ook als ze niet in stock waren). Bij mijn laatste bestelling twijfelde ik of mijn gekozen onderdeel het correcte was. Men heeft mij binnen de dag geholpen. Ik kan dit bedrijf dus aanbevelen.

Super!

Op zoek naar een nieuwe accu voor de robotmaaier. Tja, dan denk je , zo gepiept. Je gaat naar de side van het product, maar dan. Er staat een accu op, die er heel veel op lijkt, maar een ander type nummer heeft, dan wat op jou accu staat. Ja en dat durfde ik niet aan. Op jullie website stond de accu te koop, maar wel met het verschil dat er netjes bij stond dat het huidige typenummer de vervanger was van de accu waar ik naar op zoek was. Duidelijkheid maakt het voor ieder zo makkelijk. De bestelling ging vlotjes, was ook nog een goede prijs en het product was er al de volgende dag. Super dus. Met groet, Angelie Spooren.

Uitstekende service, scherpe prijs en snelle levering, zeer tevreden over leverancier en gereedschap

Ik heb bij Kees van der Spek Tuinmachines B.V. een EGO Power HT6500E heggenschaar en een bijbehorende 2.5Ah accu besteld en ben bijzonder tevreden over het gehele aankoopproces. De prijs was veruit de scherpste die ik kon vinden, de bestelling werd snel en netjes geleverd, en alles klopte tot in de puntjes. De communicatie was helder, de facturatie duidelijk en de producten zijn van hoge kwaliteit. Zowel de heggenschaar als de accu voldoen volledig aan mijn verwachtingen – krachtig, stil en ergonomisch in gebruik. Een aanrader voor iedereen die professioneel of particulier goed tuingereedschap zoekt!

Top service

En zeer klantvriendelijke site. Heb alles bij hen gekocht ook omdat hun prijzen aantrekkelijk zijn. Ook ter plaatse krijg je een een topservice van de verkopers. Ook al is het voor mij twee uren rijden, ga ik er binnenkort weer om nog een grasmaaier te kopen Een echte aanrader.

Mooi gereedschap voor een goede prijs

Concurrerende prijzen voor kwaliteitsgereedschap. Website mag iets overzichtelijker.

Goede, snelle service en advies

Goed en tevreden

binnen 2 dagen geleverd

Besteld en binnen 2 dagen zoals beloofd geleverd.

goede informatie

ik werd van alle relevante info voorzien er heb goede instructies ontvangen betreffende het gebruik van de bosmaaier

Snelle levering

Avond van te voren besteld, volgende dag keurig geleverd. Chapeau

Steeds zeer positieve ervaring - zeer klantvriendelijk - stipte en correcte levering. Alles prima!

Zeer goede en duidelijke communicatie!

Wij zijn hoveniersbedrijf Buitenweg en we bestellen regelmatig Ego producten bij Kees van der Spek. Duidelijke tekeningen bij de producten. Beter als bij in importeur van Ego zelf.

Altiij goed

Voor mijn tuinbewatering (4500m2) kan ik de benodigde spullen altijd vinden bij Kees van der Spek. Snelle levering zonder verdere problemen.

snel en correct.

bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Contact kwaliteit en service

Goede service Produkten van goede kwaliteit En snel contact voor de juiste vragen.

Prima en snelle leveting

Prima service en kwalitatief goed product

Alles correct en ZEER snel geleverd , prima service (is een voorbeeld voor andere)

heb het juiste product gevonden met de correcte tech. uitleg . Alles werk terug perfect , zeer snelle levering. Doe zo verder!!!

Perfekt.

Gemakkelijk besteld, en vervolgens, zoals beloofd, de volgende dag in huis. Met bericht over verzending. Top.

Perfecte service

Heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. Geleverd aan een goede prijs.

Top geholpen bij zoeken naar juiste produkt

Goed advies en super snelle bezorging

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl