Persoonlijke aandacht, uitstekende aanbieding
Ik was op zoek naar electrisch tuingereedschap met een accu. Een stukje parklandschap met zes paarden geeft best veel onderhoud, maar er is geen electriciteitsaansluiting.
Mijn oog viel op de EGO multitool set, maar met een prijs van rond de € 1000 was het ook best een uitgave. Bij Kees van der Spek vond ik de set, met een extra accu. Toch een extra van ongeveer € 200.
Vragen die ik vooraf had werden snel en volledig beantwoord. Toen ik had besteld en mijn bezorgoptie had aangegeven werd ik gebeld om een alternatief door te spreken omdat het best om een groot en zwaar pakket ging. Wat gewoon heel goede aftersales service is.
Het apparaat (de apparaten!) is geweldig - professionele kwaliteit. Twee accu's met ieder ongeveer een uur werktijd (afhankelijk van wat je doet) is gewoon heel prettig. Daarbij zijn de accu's in een half uurtje opgeladen, dus twee keer twee uur per dag werktijd is goed mogelijk. En dan heb je een behoorlijke lichamelijke inspanning verricht, meer zul je niet doen op een dag.
Samengevat: goede info op de website, prima communicatie voor en na de aankoop, kwaliteitsproducten.... ik ben super enthousiast over Kees van der Spek.