Betrouwbaar en snel

Prima, snelle levering

Top bedrijf

Super uitleg en advies. Ze nemen alle tijd voor je en geen vraag is ze te veel.

Top website met Top leveringen

geweldige website met dito leveringen

Snelle levering, goede service en feedback

Top snelle reactie en levering

Onderdeel defect

Omruiling kan maar verzendkosten voor opsturen defect zijn voor eigen rekening.ging om klein onderdeel van orderwaarde van 200 euro, daar had wel coulanter mee omgegaan kunnen worden. Maar de medewerker van technische dienst houdt zich aan de formele richtlijnen zonder na te denken over klantbehoud. Jammer gemiste kans, nu lokaal opgelost en zelf extra tijd moeten investeren. Ik koop hier niet snel opnieuw met deze ervaring.

Supersnelle levering

Snel geleverd, netjes verpakt, fijne prijs. Eén klein minpuntje, de geleverde acculader is een showmodel. Was wel netjes geweest om dat even te melden.

Snel en makkelijk te bestellen, levering direct volgende dag

Was op zoek naar nieuw onderdeel voor mijn robotmaaier, het betrof 1 van de motoren, deze snel kunnen vinden op de site en besteld. Snelle en goede levering de volgende dag. Uiterst tevreden.

Snelle, correcte service en meestal de goedkoopste

Snelle, correcte service en meestal de goedkoopste

Prima service, goede kwaliteit!

Een prima bedrijf met een goede service en producten van goede kwaliteit. Bij de aanschaf van een nieuwe machine wordt je goed begeleid en reparaties worden correct, zoals afgesproken uitgevoerd.

Een betrouwbaar en deskundig bedrijf

Binnen een paar dagen had ik de goede onderdelen in huis

Duidelijke uitleg en nemen de tijd voor je.

We hebben verschillende elektrische tuingereedschappen van Ego gekocht en er werd rustig en duidelijk uitgelegd en toegelicht wat de voor en nadelen van de verschillende opties zijn. Ruim assortiment en ruime kennis van zaken en nette prijzen. Aanrader.

Top bedrijf!

Snel en accuraat!

Prijs marktconform. Levering overeenkomstig toezegging. Betrouwbare verkoper

Mooie grasmaaier gekocht van het merk ego Volgende dag al in huis voor een goede prijs. Ik ben er zeer tevreden mee.

Gewoon zovele het hoort

Kwam langs met een kapotte Gardena maairobot. Werd gelijk opgepakt en nagekeken bleek kapotte maaimotor en diverse andere slijtage ( wat na 3620 draaiuren niet raar is) Daarna in overleg nieuwe aangeschaft en gelijk meegenomen met de zin “ als u er niet uitkomt altijd bellen “ Wat ook nodig was aangezien ik een lidstaat verkeerd had aangesloten maar telefonisch ook weer super geholpen Fijn dat er nog echte winkels zijn !!!!

Ik raad iedereen dit bedrijf aan.

Zoals de service van Kees van der spek zijn er maar weinigen daar kunnen vele bedrijven van leren.

Goede service en vakkennis

Goede en Shelley service / onderhoud Goed advise over het jurists apparatus machines voor de locative en toe passing

super snel geregeld

super

Juiste levering.

Goede uileg en juiste levering.

Prima ervaring

Bladblazer besteld. Levertijd was wat langer dan verwacht ivm niet op voorraad bij leverancier. Maar hierover keurig geïnformeerd. Uiteindelijk netjes geleverd. Dus erg tevreden.

Betrouwbaar en snelle verzending.

de accu van onze EGO maaimachine had het begeven. Bij Kees van der Spek waren de originele accu's verreweg het goedkoopst. Daar dus besteld en het werd snel bezorgd. Goed verpakt en een origineel EGO product, Zonder voorbehoud aan te raden.

Snel en deskundig

Problemen met mijn zitmaaier werden snel opgepakt, toen reparatie níet mogelijk bleek was er binnen 16 uur een vervangende machine voor een correcte prijs.

Een hele ongedwongen aankoop kunnen doen.

Ik ben prima geholpen met het kiezen van een gazonmaaier. De verkoper wist goed waar hij het overhad en deed niets aansmeren. Ik ben met een meer dan tevreden gevoel de winkel uitgegaan.

Kort contact, gelijk geregeld en geleverd

Na een kort contact of e.e.a. echt op voorraad was gelijk besteld en binnen een dag geleverd. Top geregeld!

Super tevreden

Mensen die hun perfect aan hun afspraak hebben gehouden en snel hebben geleverd.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl