Zeer goede en duidelijke communicatie!

Wij zijn hoveniersbedrijf Buitenweg en we bestellen regelmatig Ego producten bij Kees van der Spek. Duidelijke tekeningen bij de producten. Beter als bij in importeur van Ego zelf.

Altiij goed

Voor mijn tuinbewatering (4500m2) kan ik de benodigde spullen altijd vinden bij Kees van der Spek. Snelle levering zonder verdere problemen.

snel en correct.

bestellingen worden goed verpakt en snel geleverd.

Contact kwaliteit en service

Goede service Produkten van goede kwaliteit En snel contact voor de juiste vragen.

Snelle levering

Snelle levering

Prima en snelle leveting

Prima service en kwalitatief goed product

Alles correct en ZEER snel geleverd , prima service (is een voorbeeld voor andere)

heb het juiste product gevonden met de correcte tech. uitleg . Alles werk terug perfect , zeer snelle levering. Doe zo verder!!!

Perfekt.

Gemakkelijk besteld, en vervolgens, zoals beloofd, de volgende dag in huis. Met bericht over verzending. Top.

Perfecte service

Heel tevreden over de levering en de kwaliteit van de producten. Geleverd aan een goede prijs.

Top geholpen bij zoeken naar juiste produkt

Goed advies en super snelle bezorging

Goede voorlichting, geen verkooppraatjes

Na de aankoop van een EGO accu maaimachine, die zeer goed bevalt, nu op zoek naar een heggenschaar, ook van EGO én ook op accu. Zelf denk je al snel - groter is beter - voor zowel de lengte van de schaar als de capaciteit van de accu. Niet bij Kees van der Spek. Na even doorvragen over wat er geknipt moet worden, hoeveel meters, de hoogte en de breedte van de hagen, is de keuze gevallen op de EGO HT5100E accu heggenschaar met lasergesneden dubbelzijdig blad. Prima apparaat en een lust om me te knippen. Met de erbij gekochte accu EGO BA1400T kan je uren lang knippen. Niet te groot, niet te zwaar.

Zeer snelle levering

Service en levering waren top

Prima produkten voor een prima prijs

Prima produkten voor een prima prijs en goede service

Goede service en duidelijke website

Fijne telefonische uitleg met veel kennis over de terrazza en borstels. Website is duidelijk

Prima gegaan zo

Top!

Snelle geregeld!

wandhouder Gardena

Snelle en duidelijke levering alleen jammer dat de pluggen en schroeven niet mee geleverd worden dit staat ook niet duidelijk in de tekst omschreven.

Goede prijzen, snelle levering, prima klantenservice.

Al veel artikelen besteld bij Kees van der Spek van het merk EGO.

Mooie prijs, net niet snel geleverd

Prachtig apparaat, glijdt door de laurierhaag als een warm mes door de boter. Net een ietsie pietsie goedkoper als bij de lokale dealer. En snel geleverd, 1 dag langer dan verwacht, maar daar kan Henk ook niks aan doen.

Top service!

Goed advies gekregen en keurig afgeleverd.

snelle en goede levering

Ik heb een Ego Accu bij Kees van der Spek besteld. Prijs was relatief gunstig en de levering ging vlot. Dank!

Gewoon een TOP bedrijf voor Husqvarna zitmaaier onderdelen!

Makkelijk onderdelen zoeken en bestellen op tekeningnummer, netjes verpakt en snel verzonden.

Duidelijk advies en tips bij aankoop machine of uitleg daarover.

Alles is goed uitgestald in showroom , deskundig personeel .

Zeer positief

Snelle levering. Breed assortiment

Betaalbare expertise

Bij mijn zoektocht naar Gardena bewateringsysteem en Husqvarna robotmaaier kwam ik online terecht bij Kees van der Spek. Prijstechnisch interessant en er voor gekozen om de spullen in de winkel op te halen. Ter plekke nog wat zaken besproken en prima geadviseerd!

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Zoekt u een onderdeel? Deze kunt u vinden via https://www.keesvanderspek.nl/nl/parts. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl