Velthuis advies zijn de beste!

Mvr Broekhuisen van Velthuis advies heeft mij echt heel goed geholpen en ben haar heel dankbaar. Ze gaat door het vuur en zoals zei haar werk doet grandioos. Ben jullie echt heel dankbaar. Toppers ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zeer goede begeleiding!

Ik ben zeer zeer tevreden over Ad den Hollander. Hij was goed te bereiken en heeft de schade aan mijn auto snel en goed afgehandeld. Kortom, een fijne begeleiding gehad bij de schade afhandeling!

Zeer deskundig en prettig advies

Mijnheer van de Belt is een uitermate deskundig adviseur. Hij heeft ons perfect voorgelicht over het aanpassen van onze hypotheek. Op basis van zijn advies is onze hypotheek snel en goed aangepast, exact volgens onze wensen.

Heb ook nooit wat maar weet nu hoe je daar behandeld en geholpen wordt werkelijk top!

Op dinsdag een schade gemeld de volgende dag al de toezegging dat men tot uitkering overgaat !! Zeer tevreden over!

perfect en deskundig geholpen

Wij zijn erg goed begeleid bij het oversluiten van onze hypotheek en het aanvragen van een bouwdepot. Marcel bedankt. Paul en Carin Berendsen

doen probleemloos wat er gedaan moet worden

Ook al kun je zelf heel veel zaken regelen, is het toch prettig te weten dat door het uithanden geven hiervan een schadegeval probleemloos en voortvarend afgehandeld wordt.

Jesse is een topper

Had met spoed reis verzekering verklaring nodig in het engela en die beste man gelijk geregeld voor mij

Gewoon goed

Persoonlijk, correct en vriendelijk.

wat je vraagt wordt na geluisterd

er werd goed en duidelijk gecommuniceerd, vragen werden ondanks vakantie/corona heel snel en duidelijk beantwoord

top geregeld

Wij zijn zeer tevreden over Theo Hanekamp .Heeft al onze wensen voor de Hypotheek geregeld. En een fijn persoon om mee te overleggen altijd bereid om gauw aan de telefoon te komen en alle vragen worden beantwoordt Echt Super.

Zeer goede begeleiding van begin tot eind!

In het hele traject van het kopen van ons huis zijn we door Marcel van den Belt begeleid van financieel advies tot de overdracht. Net een stap meer zetten waar nodig om ons te ontzorgen zelfs op zijn vrije dag.

Een zeer klantvriendelijk en professioneel bedrijf.

Mijn ervaring is zeer positief. Een betrokken en professionele afhandeling van zaken.

deskundig

Bij onze bouwdepot aanvraag heeft Marcel vd Belt ons voorzien van een deskundig advies. Ook gedurende het traject zat Marcel er bovenop om alles in goede banen te begeleiden. Dank voor je hulp!

Goed, snel en persoonlijk

Doordat de aankoop van onze eerste woning al was geregeld door Theo ging alles bij de tweede supersnel en goed. En altijd snel met een antwoord op een vraag via mail of telefoon.

Goed inlevings vermogen

Theo Hanekamp heeft ons in een rustige en duidelijke manier een goed advies gegeven.

Een heel erg positieve ervaring en ontzettend tevreden

Mijn ervaring met Veldhuis Advies is heel erg positief. Uitstekende klantenservice, altijd bereikbaar en op elke vraag een antwoord. Voor onze situatie is een hele goede oplossing gevonden dankzij de professionele adviezen en expertise van Veldhuis Advies. Al met al heel erg tevreden en ik zou het iedereen aanbevelen.

Kwaliteit, zeer kundig en menselijk

Altijd snelle behandeling, duidelijke uitleg met gedegen kennis van zaken en uitstekend om te gaan met mensen.

Zonder veldhuis zaten wij nog steeds in een zeer benarde situatie met ons huis. Wij danken veldhuis hartelijk!!!

Zegt wat hij doet, en doet wat hij zegt!

Mijn partner & ik, zijn via familie in contact gekomen met Veldhuis advies. De Heer T. Hanenkamp hebben wij een zeer prettige ervaring mee. Van het goed doorvragen tot duidelijke doelstelling maken, en tussentijdse updates maakt de communicatie zeer professioneel. Wij danken dan ook voor de hulp en werkzaamheden wat er is verzet. Veldhuis advies zal ons niet verliezen als klant!

Zeer goed!

Alles is snel en goed geregeld! Ik kan iedereen aanraden om Veldhuis als assurantie kantoor te gebruiken je hebt altijd een vast aanspreekpunt en het is persoonlijk wat tegenwoordig ook niet veel meer gebeurd of voorkomt. Kortom een goed assurantiekantoor, met fijne mensen.

Goede uitleg

ik kreeg een goede uitleg van de deskundige en we kwamen er samen goed uit

werkelijke echte proactieve dienstverlening

Door een forse lekkage van mijn dak liep niet alleen boven maar ook mijn kantoor onder water. Omdat ik daar ook mijn dossiers/ archief etc. bewaar, en dat is nogal veel, en ik door reuma beperkt ben, meldde ik mij bij Denise Broekhuisen dat ik toch maar afzag van het hele traject van kantoor leeg ruimen e.a. aangezien ik met pensioen ben dacht ik het maar te laten. Denise sprak mij moed in en ze gaaf aan dat er ook in dit soort gevallen hulp mogelijk was. Met behulp van Rick Meijer Schilderwerken in Hoorn is de klus aangepakt en nu keurig opgelost. Ik ben blij met de geboden hulp, en het duwtje de goede richting op. veel dank Denise! Jan Reneman Hoorn

Correcte afhandeling van mijn schade.

Na een ongeval met een buitenlandse chauffeur heeft Veldhuis Advies de schade correct afgehandeld, dit had niet beter gekund.

Maximale inzet voor het beste resultaat

Ontzettend fijn geholpen door de mensen die er werken met Marcel in het bijzonder. Ze hebben zich maximaal ingezet om het maximale te halen.

GEweldig advies!

Wij hebben een fantastisch advies op maat gekregen van Marcel van den Belt voor een overlijdensrisicoverzekering. Hij kwam met een voorstel waar we zelf niet aan gedacht hadden, fantastisch!

Over Veldhuis Advies

Veldhuis Advies is de grootste organisatie in financieel advies in de regio. Ons bedrijf telt zo'n 75 medewerkers. We mogen 20.000 particulieren en 5.800 ondernemers en bedrijven tot onze klantenkring rekenen. We hebben ons werk echter pas goed gedaan, als u het gevoel heeft, dat u onze enige klant bent. We geven advies op het gebied van verzekeringen, financiële planningen, hypotheken, pensioenen en werknemersregelingen. Daarnaast helpen we onze klanten bij schade. Dit doen we op een eerlijke en professionele manier. Wat Veldhuis Advies onderscheidt, is dat we daarbij altijd het geluk en de (financiële) gezondheid van degenen die we helpen voorop stellen.