Filters

10

Uitvaart is goed verlopen. Alles volgens planning

Mooie uitvaart. Alles is verlopen zoals we hadden gepland. We zijn ook zeer goed begeleidt door Jeanet.

  • Aanbevelen? Ja
10

alles keurig naar wens afgehandeld

prima overleg en niets is teveel

  • Aanbevelen? Ja
9

Rebel zorgde voor gepaste, eerbiedige begeleiding tijdens een periode van droevig afscheid.

Het overlijden van onze vrouw en moeder was zeer impactvol, omdat we amper afscheid hebben kunnen nemen. Gelukkig was Rebel begrafenisonderneming meer dan capabel om ons in de moeilijke periode tussen het overlijden en de begrafenis op een nette en gepaste wijze te helpen bij het maken van lastige beslissingen. De begrafenis, perfect georganiseerd en feilloos verlopen, was een prachtige afsluiting. Onze dank hiervoor!

  • Aanbevelen? Ja
10

Inlevend, meedenkend, attent en grote inzet

Als vreemden ontmoet je elkaar in een emotionele tijd. Het bleek al snel een gemeenschappelijk doel om een zo mooi en passend mogelijke afscheid te organiseren buiten de gebaande paden. Het in-en meeleven plus het meedenken in de ruimste zin des woords heeft Leonie buitengewoon goed gedaan en aangevoeld zonder op de voorgrond te treden. Chapeau!!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Rebel geeft uitstekende begeleiding; luistert goed en is zorgzaam, adequaat en professioneel

De begeleiding is professioneel, warm en betrokken. De heer Rebel is zeer prettig in de omgang en weet goed de prioriteiten te bewaken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch.

Zeer persoonlijke service en begeleiding. Alle medewerkers deskundig, vriendelijk en betrokken, uitvaartbegeleider maar ook chauffeur en cateringmedewerkers. Een heel mooie herinnering aan een prachtig afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Warmte en vertrouwen in tijden van verdriet

In het voortraject van sterven gaf mijn moeder al aan zelf diverse keuzes te willen maken voor haar definitieve afscheid. Maureen heeft ons met warmte en liefde begeleid in dit proces. Niets was te veel en werd direct opgepakt. Omdat er al veel geregeld was, is de week na het overlijden vol rust verlopen. We hadden een rotsvast vertrouwen in Maureen (en collega’s.) Ze regelde alles wat nodig was en meer in de aanloop naar de afscheidsdienst en stond ons met raad en daad bij. De rust die Maureen tijdens ons eerste gesprek over zich heen had heeft ze behouden tot op het aller laatst. We kijken terug op een heel waardevolle periode waarbij warmte en vertrouwen de boventoon voeren in een tijd van verdriet.

  • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig!

Het was een warme, liefdevolle, ontzorgende ervaring waar ik met veel fijne gevoelens op terug kijk. Op zo'n kwetsbaar moment in je leven word je door de dagen heen geholpen. Door de rustige sfeer en uitleg kom je tot keuzes die bij je passen. Op geen enkel punt hebben we achteraf het gevoel dat het anders had gemoeten. Heel veel dank Leonie en collega's.

  • Aanbevelen? Ja
10

Was keurig geregeld

Was een mooi afscheid De verzorging was heel goed.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Na het overlijden van mijn moeder Rebel gebeld. Jeanette kwam mijn moeder ophalen. Wat een vakvrouw! Lief, betrokken en denkt mee. Alles tot in de puntjes geregeld! Dank daarvoor!

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geregeld

De uitvaart van mijn was was echt geweldig geregeld door Leonie.

  • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige ondersteuning en persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de medewerkers van Rebel hebben ons erg geholpen met het afscheid nemen. De familiekamer is top en heeft voor ieder een eigen goede werking gehad. Ook de uitvaart en ceremonie zijn in goed samenspel vorm gegeven waarin wij de ruimte en ondersteuning kregen om het geheel naar onze behoeften in te richten. Dank hiervoor!

  • Aanbevelen? Ja
10

all-in engagement en commitment qua begeleiding en perfectie in uitvoering

Een unieke ervaring waar werkelijk helemaal niets op aan te merken valt. Onder aanvoering van Maureen een, in alle opzichten, perfecte begeleiding en uitvoering van de uitvaart mogen beleven. Chapeau!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitsekend geholpen en begeleid

Liefdevol geholpen Niets was teveel

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ondanks dat er wat kleine dingetjes verkeerd gingen, werd dat door Monique goed opgepakt. Communicatie met mij was goed, we begrepen elkaar. Uiteindelijk is de begrafenis precies zo verlopen zoals mijn tante het wilde voor haar man.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Alles word correct uitgevoerd na overleg. Goede communicatie zowel telefonisch als via E mail. Ik vond de uitvaart mooi . U heeft een goed uitvaartcentrum met mooie ruimtes . Al het bovenstaande is al generaties goed bij Rebel . Vroeger op de Beemsterboerstraat en later op de Ceintuurbaan waar opa`s en oma`s en vader hun uitvaart hebben gehad. in èèn woord klasse.

  • Aanbevelen? Ja
10

Meer dan fantastische

Wat een geweldige service, het ontzorgen en respect van het hoogste niveau voor zowel de overledene als de nabestaande. Complimenten en dank voor Jeanette en de mensen op de achtergrond van mij en de rest van de familie voor alles wat jullie gedaan hebben.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en meelevend, volgend en ondersteunend!

Na één telefoontje brachten we het afscheid in gang. Luisterend naar ons en sturend in mogelijkheden. We konden erop vertrouwen dat alles werd geregeld zoals was afgesproken. Altijd bereikbaar! Vriendelijk en toegankelijk. Een baken van begin tot eind. Grote dank hiervoor!

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel,klantgericht, oog voor details

Uitstekende dienstverlening. Op gepaste manier zorgzaam. Goed meedenkend over de wensen

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding van begin tot einde

Vanaf 1e gesprek heel netjes en duidelijk. Denken mee ... Voor ons voelde het fijn om af en toe op de juiste momenten een grapje te kunnen maken. Alles heel netjes afgehandeld..

  • Aanbevelen? Ja
10

Totale ontzorging en ondersteuning bij een prachtig afscheid

Een groot compliment voor Leonie, een warme betrokken vakvrouw. Zij voelde precies aan wat voor wie belangrijk was en handelde daar ook naar. Dankzij haar kijken we terug op een prachtig afscheid, hoe verdrietig dan ook.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Alles top geregeld , Dank jullie wel. Marcel & Joan Kleinveld

  • Aanbevelen? Ja
10

Warm en betrokken

Aankondigingen tussen de verschillende sprekers,persoonlijk intro met naam. Bij ons het gevoel dat alles goed zou gaan, dankzij de manier waarop wij begeleid werden. Kompliment ook van de familie in USA en Canada die mee keken via de stream.

  • Aanbevelen? Ja
9

Rebel ontzorgt als je echt even hulp nodig hebt in verdrietige tijden.

Rebels Begrafenisonderneming is een mooi familiebedrijf met lieve en en vriendelijke medewerkers. In het kort: goed bereikbaar, snel handelend, hebben alle tijd voor je, meedenkend, zeer betrokken en oplossend gericht denkend. Ik ben zeer tevreden hoe in korte tijd de uitvaart van mijn tante is geregeld. Top.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaartsmis, begravenis en condolatie goed tot in de puntjes geregeld

Mijn ervaring is dat Rebel uitvaartonderneming alles keurig heeft geregeld en niets vergeten is, zelfs de kleinste details waren goed voor elkaar.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg meelevend

En mijn complimenten aan de drukker voor het perfectioneren van de rouwkaart. Alles was ook efficient en begripsvol mijn dank J.H.Okker

  • Aanbevelen? Ja
10

De begeleiding is HARTVERWARMEND

Vanaf het eerste moment tot ver na de begrafenis was jullie aandacht, geduld, warmte en professionaliteit perfect. Dat hebben mijn kinderen en ik zelf heel erg gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel en betrokken

Zie bovenstaande

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en fijn bijgestaan en geholpen door Monique.

Monique had een meer dan luisterend oor en heeft ons van begin tot eind bijgestaan en geholpen. Ook de andere medewerkers van Rebel hebben alles met respect gedaan. Wij zijn meer dan tevreden met hoe alles verlopen is.

  • Aanbevelen? Ja
9

Snel, nuchter en professioneel

zie korte omschrijving.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alle zorg uit handen genomen op een zeer bekwame manier.

Rebel ontzorgt op een zeer professionele manier. Persoonlijke wensen worden uitstekend opgepakt en er wordt helpend meegedacht. Alle medewerkers zijn uitermate correct en zeer prettig. Communicatie is snel, adequaat en proactief. Dit alles in in een prachtig pand, met alle mogelijkheden en een sfeervolle warme inrichting. Aan alle details wordt gedacht. Rebel heeft in een moeilijke tijd echt iets voor ons kunnen betekenen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne begeleiding bij een mooi en waardig afscheid

Mijn vader en moeder zijn 3 maanden na elkaar overleden en bij beide hebben wij op een hele mooie manier afscheid mogen nemen en zijn wij heel warm en liefdevol begeleid door Maureen

  • Aanbevelen? Ja
10

Door het meedenken en de flexibiliteit was er meer ruimte voor ons verdriet.

Jeanette van Rebel’s begrafenisonderneming is een hele lieve, kundige en betrokken medewerker en gastvrouw die alles mogelijk heeft gemaakt om de dag van de begrafenis van onze vader zo mooi en soepel mogelijk te laten verlopen. Als we het even niet wisten, had zij weer een idee of een alternatief. Er was overal begrip voor en zo kunnen wij als gezin terugkijken op een verdrietige maar ook mooie dag.

  • Aanbevelen? Ja
10

Het hele proces was waardig, respectvol en heel warm en persoonlijk.

Vanaf het moment dat onze vader overleden was, maakten we kennis met de aardige en kundige medewerkers van Rebel. Jeanet was ons contactpersoon en degene die ons begeleide. Ze zorgde ervoor dat de wensen van onze vader gerespecteerd en uitgevoerd werden veel beter en mooier dan we konden verwachten. De mooie plek voor opbaren in de familiekamer en condoleance in het ons heel bekende Visnet droeg ook bij aan de goede ervaring. Wij zijn Jeanet in het bijzonder en Rebel Begrafenisonderneming dankbaar voor alle steun.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijke begeleiding

In het moeilijkste moment van ons level heeft begrafenis ondernemer Rebel, specifiek Monique, ons op een geweldige manier begeleid. Persoonlijk, adviserend, flexibel en op een aangename rustige manier. Bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en empatisch

Zeer empatische medewerkers, goed luisteren en helpen de juiste beslissingen te nemen, ze ontzorgen echt zoals het hoort in deze situatie. Was voor ons, famillie een hele geruststelling.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst zorgvuldig en respectvol

Een zeer prettig uitvaartcentrum die alles mogelijk maakt om de laatste wens in te willigen. Zij doen dit op een heel zorgvuldige en respectvolle manier. De uitvaart was geheel zoals wij wilde en verliep heel soepel. Kortom alleen maar lof voor uitvaartcentrum Rebel en in het bijzonder Leonie, Janet en Rene. Dank jullie wel voor jullie manier van werken niets was te veel en we konden veel zelf invullen. Vanuit ons een dikke 10!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvaart

Prettige contacten gehad al ruim voor de uitvaart. Heel begripvol en respectvol. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen. De organisatie rondom de uitvaart zelf was subliem. Veel complimenten gekregen over de uitvaart, mede door mevr. Leonie van Egmond (Uitvaartcentrum Rebel) voor haar uiterst fijne begeleiding.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, professioneel en liefdevol.

Staan altijd paraat met woorden, daden en een luisterende oor.

  • Aanbevelen? Ja
9

Een waardig afscheid

Zeer dankbaar voor de begeleiding. Waarmee de uitvaart zeer respect vol werd volbracht

  • Aanbevelen? Ja
10

Open, betrokken, meedenken, oplossingsgericht, waardig

Onze ervaring met Rebel's Uitvaart zijn buitengewoon goed. Op alle gebieden: verzorging, ontzorging, meedenkend, betrokkenheid. Steeds ook het idee dat er meer dan voldoende tijd is om bepaalde keuzes te maken. Alternatieven worden aangereikt, maar nooit opdringerig. De verzorging van de uitvaart is buitengewoon goed. Heel erg mooi, pas verbouwd en sfeervol rouwcentrum, waar je ook voorafgaand aan de uitvaart welkom bent. De uitvaart wordt stap voor stap besproken en aan het eind nog eens doorgenomen: 'dit is afgesproken en zo gaat het er uitzien'. Heel goed! De uitvaart zelf is goed verzorgd, prettig personeel. Kortom: van begin tot het eind hebben wij er een heel goed gevoel aan overgehouden!! Heel veel waardering en dank!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ongelofelijk goed en prettig bedrijf.

Liefdevol en heel goed begeleid door Leonie. Zij is een parel in dit vak!

  • Aanbevelen? Ja
10

zeer tevrede

Ben zeer tevreden en te speken over mevr. Jeanet Kirchner-van Renselaar. Deze mevrouw heeft ons in deze moeilijke tijd voor ons goed geholpen en geadviseerd over de begrafenis. We hebben een heel mooi afscheid gehad. Ontzetten bedankt voor alles wat u voor ons heeft gedaan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijke begeleiding

Persoonlijke begeleiding en professionele kennis om het afscheid waardig te realiseren

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed verzorgd

Wij vonden het fijn dat we de hele dag binnen konden komen, als je daar behoefte aan had. Alles was goed verzorgd qua koffie/thee.

  • Aanbevelen? Ja
10

Maureen van Rebel is op alle fronten super attent en zorgzaam

In een periode van het afscheid van mijn moeder en de vrouw van mijn vader zijn wij door Maureen ontzettend goed begeleid en zorgzaam ontvangen. Zij heeft voor ons een waardevolle invulling gegeven aan het afscheid. Hartelijk dank daarvoor. Groet, Familie Roodhart

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, liefdevolle, persoonlijke en professionele begeleiding.

Wij waren als familie heel blij met de goede en vooral ook liefdevolle begeleiding in de verdrietige tijd na het overlijden van onze moeder. Wij kijken terug op een mooi afscheid. Alles was keurig verzorgd en de nieuwe locatie in het Visnet is prachtig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding op een warme manier

De directe inleving van Monique in onze familie en de begeleiding in het hele proces hebben wij als zeer fijn ervaren

  • Aanbevelen? Ja
10

Top alles perfect geregeld

Alles naar onze wensen geregeld en een prima begeleiding, vriendelijk en correct!

  • Aanbevelen? Ja
10

professioneel, empathisch, adequaat en meedenkend

Vanaf de eerste kennismaking een plezierig en respectvol contact. Er wordt met je meegedacht, alle tijd voor je genomen met veel empathie. Afspraken worden nagekomen. Monique is een kanjer! Top!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel zorgvuldig en betrokken

We hebben ons enorm gesteund gevoeld door de begeleiding van Monique. Ze voelde precies aan wat bij ons hoort.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend verzorgd

Rustige goede begeleiding

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Heel betrokken, heel fijn

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Na het overlijden van mijn vrouw hebben wij Rebel gekozen om de uitvaart te verzorgen. In deze droevige en pijnlijke tijd een fantastische begeleiding gehad van de uitvaart verzorgster Jeanet Kirchner ! Nogmaals alles was zeer goed en netjes geregeld ! Vriendelijke groet, Kees Rebel

  • Aanbevelen? Ja
8

zeer goede regeling van de begrafenis

adequate begeleiding en advisering. De financiële afhandeling zou wat sneller kunnen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Steun en toeverlaat

We hebben zoveel steun ervaren. Alles naar de wensen die wij hadden. Met zoveel gevoel en medeleven.

  • Aanbevelen? Ja
9

Erg tevreden

Ik heb tweemaal op korte tijd gebruik moeten maken van een begrafenisonderneming en heb Rebel eigenlijk gewoon van het internet geplukt. Maar het is mij 100% meegevallen. Respectvol, punctueel en flexibel denken ze mee en boden oplossingen voor al mijn problemen, die best groot waren soms, want ik moest alles van uit het buitenland regelen. Zeer warm aanbevolen, als dat kan voor een begrafenisonderneming.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super

Leonie is echt fantastisch in alles !!

  • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol

De voorbespreking, het meedenken, de manier waarop de overledene werd meegenomen en de respectvolle manier was een troost.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zorg op maat

Erg plezierig en vol vertrouwen dat het afscheid goed verloopt naar wens

  • Aanbevelen? Ja
10

Echt perfekt!!

Ontzettende aardige mensen , meelevend, zeer zorgzaam en niet opdringerig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!

Wij hadden bij eerdere overlijdens al heel goede ervaringen met de fa. Rebel; deze keer was het in de persoon van Monique. Monique voelde direct vertrouwd, bijna als een vriendin. Ze heeft ons op alle denkbare manieren bijgestaan, troostend en ondersteunend in gesprekken, maar ook zakelijk doorpakkend, meedenkend en hulpverlenend. Geen enkel minpuntje, in één woord perfect. Dat heeft gedurende deze moeilijke en verdrietige dagen veel voor ons betekend. Heel veel dank hiervoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld.

Persoonlijk en met passie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede en persoonlijke begeleiding bij de uitvaart van mijn lieve vrouw

Na een eerdere positieve ervaring heb ik met vol vertrouwen de uitvaart in handen gegeven van Rebel's Uitvaartonderneming. Met name de persoonlijke begeleiding van mevrouw Leonie van Egmond-Jansen heb ik enorm gewaardeerd. Er was meer dan voldoende ruimte om een persoonlijk en waardig afscheid van mijn vrouw te realiseren. Ook de communicatie verliep soepel en vlot. De bijkomende service voor het versturen van de rouwbrieven heeft ons veel werk uit handen genomen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige ervaring tijdens een minder prettige gebeurtenis.

Onze ervaring met de medewerkers van Rebel is behalve als professioneel en correct zeker ook als zeer persoonlijk te omschrijven. De rustige benadering met voldoende tijd en begrip zonder de praktische zaken uit het oog te verliezen hebben wij als zeer prettig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Warm en meelevend

Rondom het overlijden van onze moeder zijn we van begin tot eind geweldig begeleid door Jeanette. Wat een warmte en medeleven! Alles is heel professioneel in goede banen geleid, we hadden ons geen mooiere uitvaart kunnen wensen. Ondanks ons verdriet was het een mooie en bijzondere tijd. Dank voor de professionele en toch persoonlijke begeleiding.

  • Aanbevelen? Ja
10

Veel betrokkenheid en meedenkend niets is teveel

Als familie zit je in een emotionele rollercoaster en moet je veel regelen. Bij Rebel ben je in de juiste handen. Er wordt veel voor je geregeld en met alles geholpen wat je moet doen. Alles wordt tot in de puntjes geregeld en ziet er verzorgd uit. Op alle niveaus zeer kundig personeel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend geregeld

Uitstekend geregeld

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch.

Monique heeft ons ontzorgd en waar nodig van advies gediend. Alles,is verlopen zoals wij het wilden en wij kijken op een heel fijne dagen en crematie van onze moeder terug.

  • Aanbevelen? Ja
9

Echt helemaal het einde

De complete uitvaart vanaf de eerste afspraak tot en met het afscheid perfect geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijn

Fijn uitvaart centrum, lieve en persoonlijke medewerkers.

  • Aanbevelen? Ja
10

Monique Rebel top uitvaart begeleidster

Van A tot Z heeft Monique na het overlijden van mijn man alles voor ons geregeld. Denkt mee en is super lief.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Ik was zeer tevreden over alles rond het afscheid van mijnechtgenoot. Maureen deed het prima, rustig, dacht aan alles, prettig in de omgang ., ze heeft veel zorg uit handen genomen. Ik zou jullie bedrijf zeker aanraden .

  • Aanbevelen? Ja
10

Van A tot Z perfect en persoonlijk geregeld

Heel vriendelijk, altijd beschikbaar, denkt overal aan, zeer professioneel, fijne nazorg!

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken, empathisch, meedenkend en zorgvuldig.

Leonie heeft ons zo fantastisch bijgestaan bij het overlijden van mijn moeder, alle zorg uit handen, meedenkend wat voor ons het beste paste. Oplettend, attent, zeer empathisch. Zij is zeer liefdevol en betrokken bij haar cliënten. Ook de zorg na de uitvaart doet zij geweldig. Regelt alles met de verzekering, top! En 4 jaar geleden heeft Meindert ons fantastisch geholpen bij de uitvaart van mijn vader. Wij wilden toen zoveel mogelijk zelf regelen en Meindert is toen zo goed ingestapt op het moment dat wij hem nodig hadden op de dag zelf! Daar waren wij heel blij mee. Ook de nazorg was goed geregeld. Een fijne uitvaartonderneming!

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne persoonlijke begeleiding

Jeanet Kirchner, hebben wij als heel prettig en professioneel ervaren. De voorbespreking, uitvaart en nazorg waren ondanks het verdriet heel prettig. Het voelde vertrouwd, terwijl we haar niet kenden. Ze heeft liefde voor haar vak en dat merk je aan alles. Heel veel dank lieve Jaenet!

  • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend

Aangezien niets en niemand perfect is geef ik Rebel niet het maximaal aantal sterren. Wij zijn voortreffelijk begeleid door Monique Rebel. Alles kon en mocht, ze gaf bruikbare suggesties en er was gelukkig zelfs ruimte voor humor. Ik geef jullie in overweging om een nabestaandengroep te vormen, zodat lotgenoten na een aantal weken c.q. maanden met elkaar ervaringen en emoties kunnen uitwisselen.

  • Aanbevelen? Ja
9

We hebben de begeleiding met alles als fijn ervaren.

Als we behoefte hadden om bij de overleden persoon te gaan kijken, konden we altijd terecht. Bij alle aspecten die bij een uitvaart komen kijken, zijn we goed begeleid door het personeel van Rebels Begrafenisonderneming.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige persoonlijke zorg

Tot in elk detail verzorgt en ons ontzorgd. Persoonlijk professionele zorg. Oog voor detail.

  • Aanbevelen? Ja
9

In zo'n moeilijke periode, als erg prettig en kundig ervaren.

.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ontzorging tot in detail

Wat een geweldige Uitvaartbegeleiding hebben wij gehad door Leonie. Uitstekende communicatie, zowel persoonlijk als via de app. Alles keurig netjes en naar wens verzorgd. Ook als er vragen waren stond ze voor ons klaar. Het gaf mij een goed en ontspannen gevoel op de dag van de uitvaart. Ik kijk er dan ook naar terug met een fijn gevoel.

  • Aanbevelen? Ja
10

Met veel warmte en liefde echt heel goed!

Wat een rust om met Mijndert en daarna met Leonie de crematie van mijn moeder te verzorgen. Na een slechte ervaring met een ondernemer uit Naarden, gelukkig bij Rebel gekomen. Leonie kende ik vanwege haar begeleiding van een ander overlijden. Met zoveel begrip rust warmte, discretie, aandacht, meedenken en perfectie, heeft Leonie ons zo enorm goed geholpen, al belde we 10x niets was haar teveel! Het was het allermooiste afscheid wat je voor je mama zou willen. Ik ben haar zo dankbaar ook haar collega’s en Mijndert! Dit is precies wat je nodig hebt. Niet zo’n bedrijf dat familie in hun meest zwakke periode ‘misbruikt’. Gewoon eerlijk meedenken! En super lief ❤️ ook al hoop ik jullie de aankomende tijd even niet meer te zien ❤️ dank voor alles! Lieve groet

  • Aanbevelen? Ja
10

Wij kijken terug op een mooie begrafenis!

Vanaf het eerste moment kort na het overlijden van onze moeder heeft Jeanet Kirchner van Rebel's begrafenisonderneming ons uitstekend begeleid op weg naar de begrafenis. Er was alle ruimte voor eigen inbreng. Op een betrokken en rustige manier regelde ze wat nodig was voor de herdenkingsdienst, de begrafenis en de condoleance. Ook tijdens de nazorg ontbrak het aan niets!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Heeft alles wat met een begrafenis heeft te maken onder controle.En geeft steun waar nodig is

  • Aanbevelen? Ja
10

kon niet beter

Het was voor ons heel goed verzorgd waren allemaal erg tevreden het kon . Gewoon niet beter .

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede ervaring zowel bij mijn moeder enkele jaren geleden als bij mijn vader

onze ervaring was heel goed. Maureen heeft de uitvaart goed begeleid en de locatie, familiekamer, in Laren is een mooie intieme ruimte. Hierbij willen wij Meindert Rebel en Maureen bedanken voor de goede zorg voor onze vader en voor ons.

  • Aanbevelen? Ja
9

Met zorg en liefde

Onze ervaring met Rebel's begrafenisonderneming is zeer goed. Er wordt gewerkt met veel rust, liefde en aandacht, dat leidt naar een waardig afscheid van onze dierbare. De mogelijkheid om te helpen bij de verzorging van mijn vader heb ik als zeer waardevol ervaren. Onze dank voor het prachtige foto in glas geschenk, ontroerend mooi! En onze persoonlijke dank naar Maureen, zij heeft in januari de uitvaart geleid van onze vader en in maart de uitvaart van onze tante. Lieve groet,

  • Aanbevelen? Ja
10

Fijne persoonlijke aandacht

Er werd door Monique heel fijn met ons meegedacht.

  • Aanbevelen? Ja
1

Vermijd deze onderneming

Waardeloze winkel, vermijd ze! Na het overlijden van mijn man vond ik eindelijk een urn van hout die ik mooi vond, bij de uitvaartwinkel van Rebel. De urn zou 6 liter as kunnen bevatten, eventueel dus van 2 mensen. Toen ik de urn thuis kreeg, viel me op dat deze bijna niks woog. We maakten de plaat aan de onderkant los en het viel ons op dat er een schroefgat kapot was en dat er 2 gaten heel erg dicht tegen de zijkant van de wel heel dunne wand aangeboord waren. Daarnaast zaten er bij de urn 2 type schroefjes, waarvan er 2 pasten en er 2 te groot waren. Sowieso is dit geen urn die je graag een 2e keer open zou willen maken om nog as toe te voegen. Dat houdt het systeem echt niet. Na de melding bij de winkel bood de heer Rebel wel oplossingen aan, maar het ging moeizaam en aan iedere oplossing zat een 'maar'. In feite kwam het erop neer dat hij erop aanstuurde dat ik de urn kapot gemaakt had. Tuurlijk, ik ben verantwoordelijk voor het zwakke zijwandje, de verkeerd geboorde gaten en de verkeerde schroeven... Na een brief waarin ik ze ter verantwoording roep, heb ik niets meer van ze gehoord. Maar wat ik het allerergste vind van dit bedrijf is dat ze een hopeloze service bieden op wat de laatste rustplaats is van je man. En dat is dan een begrafenisondernemer. Ze moeten hun ogen uit hun hoofd schamen.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw de Roo, Vervelend dat we nog niet tot een passende oplossing zijn gekomen. Echter zelfs het bij u thuis ophalen van de urn om te kijken of de schade aan de binnenzijde van de urn herstelt kan worden na het verkeerd om plaatsen van het sluitdeksel is voor u niet voldoende. Maar wij denken graag in oplossingen met u mee, wij zullen ons nogmaals in uw zaak verdiepen om te zien wat mogelijk is.

9

Rebel is een persoonlijke en betrouwbare uitvaartverzorger

Goede ervaring met Rebel uitvaartverzorger uit Huizen. Zeer persoonlijk en denken goed met je mee. Afscheidshuys Almere voor een mooi persoonlijk afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk ,duidelijk, initiatiefvol en goede accomodatie

K. Heeft ons echt geholpen om een goede uitvaart te verzorgen voor mijn moeder,het plekje op het voorgestelde kerkhof ,de condoleance. Bijnaalles was mogelijk en veel tijd gekregen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!!

alles is goed verlopen, ook de voorbereidingen, begeleiding en de uitvaart.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en advisering

Na de melding duidelijke informatie over ophalen, hierna goede informatie en persoonlijk contact.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over alles

Aardige en hulpvaardige medewerkers

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede begeleiding.

We zijn zeer goed begeleid bij het overlijden van mijn man door Monique. Monique was meelevend, meedenkend en heeft voor ons alles goed geregeld en begeleid naar onze wensen. Onze dank.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een warm bad

Vanaf het moment dat wij voor de organisatie van de uitvaart van mijn vader kwamen te staan, kwam Maureen het huis en ons leven binnen gewandeld, schoof aan de tafel, liet ons praten en dacht mee! En daar mee wil ik zeggen dacht ECHT mee! Wat een fijn persoon om, in de fase waar je het zelf even niet meer overziet, in je leven te hebben en op een zorgzame, familiaire manier (waarin zeker ook veel humor zat want zo zijn wij) meedacht en de hele organisatie oppakte zoals wij, en mijn vader, dit voor ogen hadden.

  • Aanbevelen? Ja
9

luisterend oor, meedenkend rust

onze ervaring was echt goed, wij hadden geen idee wat ons te wachten stond, wij waren zo blij dat wij met Maureen te maken hadden die ons echt zo goed begeleiden. ze pakte de dingen op die wij niet konden en dat deed zij echt super. wij hebben alleen maar complimenten gekregen van mensen, dat de uitvaart was zo als onze moeder was. Hierbij willen wij Rebel uitvaart en Maureen bedanken voor de goede zorg voor moeders en voor ons.

  • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met de vriendelijke, meelevende, meedenkende en snelle dienstverlening

De bovenstaande zin zegt het eigenlijk allemaal. Ook achteraf blijft Rebel nog met je meedenken, zoals helpen bij het afhandelen van de dingen die na een overlijden gedaan moeten worden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

We zijn fantastisch opgevangen en begeleid! En alles is top geregeld en kwamen met ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie

Vriendelijk, begripvol, goede communicatie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed.

Fantastische begeleiding. Zeer vriendelijk en heel meelevend.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende interpretatie van de gevoelens van de client

Door Rebel's flexibiliteit kan aan praktisch iedere reeele wens van de client worden tegemoetgekomen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed.

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed. En het is niet klaar na 7 dagen zelfs na drie maanden begeleiden ze je nog steeds.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed uitgevoerd

Behulpzaam tot in elk detail

  • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend, meedenkend en keurig verzorgd!

Voelt goed om je verhaal kwijt te kunnen , ze denken met je mee en alles verloopt super stijlvol! Heel blij om in een verdrietige periode zoveel b begrip te krijgen!

  • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt naar je geluisterd, men denkt mee en begrijpt wat je wil.

Afgelopen periode een grote en een heel kleine uitvaart moeten regelen. In beide gevallen begreep Rebel precies wat onze bedoeling was.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer zorgvuldig, respectvol en liefhebbend zijn wij behandeld.

Onze ervaring met Jeanet was ontzettend fijn. Nu is dat wellicht een vreemd woord om te gebruiken maar toch is het zo. Onze moeder werd met het grootste respect uitgeleide gedaan vanuit het hospice. De begrafenis wist Jeanet met gevoel en een ‘zachte hand’ in goede banen te leiden. Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Zo werd de factuur persoonlijk overhandigd en kregen we nog een prachtig geschenk ter nagedachtenis aan onze moeder. Ook de kerstkaart met ster voor in de kerstboom was een attent gebaar. We hadden het niet beter kunnen treffen met Rebel en met Jeanet.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig verzorgde crematie

Wij zijn heel blij voor begrafenisonderneming Rebel te hebben gekozen. Zij hebben een prachtig afscheid verzorgd. Onze grote dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en zorgvuldige dienstverlening

Er wordt ruim de tijd genomen om de wensen van de familie te inventariseren . De uitvaart verliep bijzonder fijn en volledig naar wens

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer betrokken en zorgvuldige dienstverlening

Er wordt ruim de tijd genomen om de wensen van de familie te inventariseren . De uitvaart verliep bijzonder fijn en volledig naar wens

  • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer goede, warme begeleiding.

Wij hebben de verzorging en begeleiding van de uitvaart van onze moeder door Mijndert Rebel als heel prettig ervaren. De uitvaart vond plaats in een kleine intieme ruimte bij "Den en Rust" in Bilthoven, waar Mijndert op een hele prettige wijze één en ander begeleidde, ook de aanwezige achterkleinkinderen werden hier op een rustige en niet zwaar beladen wijze bij betrokken. Wij zouden eenieder dit uitvaartcentrum van harte aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer goede, warme begeleiding.

Wij hebben de verzorging en begeleiding van de uitvaart van onze moeder door Mijndert Rebel als heel prettig ervaren. De uitvaart vond plaats in een kleine intieme ruimte bij "Den en Rust" in Bilthoven, waar Mijndert op een hele prettige wijze één en ander begeleidde, ook de aanwezige achterkleinkinderen werden hier op een rustige en niet zwaar beladen wijze bij betrokken. Wij zouden eenieder dit uitvaartcentrum van harte aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hartverwarmend

Mijn moeder ,Cornèli Provoost,heeft jullie een kaart met haar dank gestuurd. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Met vriendelijke groet Rachel Provoost

  • Aanbevelen? Ja
10

Hartverwarmend

Mijn moeder ,Cornèli Provoost,heeft jullie een kaart met haar dank gestuurd. Ik sluit mij daar volledig bij aan. Met vriendelijke groet Rachel Provoost

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Vanaf de eerste ontmoeting met Rebel tot aan het laatste moment een uitstekend verzorgde en prachtige crematie! Zelfs onze kleinkinderen hebben bij Rebel hun handjes (met verf) op opa’s mooie witte kist kunnen plaatsen! Alle medewerkers hartelijk dank voor het mooie afscheid van mijn lieve echtgenoot!

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk.

Een fijne en persoonlijke uitvaart die op een prettige wijze in overeenstemming met onze wensen kon worden uitgevoerd. Goed bereikbaar voor onderlinge afstemming.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk.

Een fijne en persoonlijke uitvaart die op een prettige wijze in overeenstemming met onze wensen kon worden uitgevoerd. Goed bereikbaar voor onderlinge afstemming.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk.

Een fijne en persoonlijke uitvaart die op een prettige wijze in overeenstemming met onze wensen kon worden uitgevoerd. Goed bereikbaar voor onderlinge afstemming.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel en persoonlijk.

Een fijne en persoonlijke uitvaart die op een prettige wijze in overeenstemming met onze wensen kon worden uitgevoerd. Goed bereikbaar voor onderlinge afstemming.

  • Aanbevelen? Ja
10

In één woord: GEWELDIG !!! Kan niet mooier!

Met veel liefde voor het vak werden wij goed begeleid, duidelijk en vriendelijk. We werden begeleid door Mijndert Rebel, hij begreep precies wat we bedoelde. We waren blij met zijn steun en advies en hij heeft ons bijgestaan van begin tot eind. De crematie plechtigheid was om trots op te zijn, vele positieve reacties op gekregen. Zelfs de nazorg was fantastisch. Het was een mooi en waardig afscheid. Daarvoor onze dank. Vriendelijke groet, Betty de Boer-Cassteele en Yvonne Wiegel, namens ons allen

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, oprecht en professioneel

Goede en respectvolle begeleiding. Werkelijk ontzorgend.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, oprecht en professioneel

Goede en respectvolle begeleiding. Werkelijk ontzorgend.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, oprecht en professioneel

Goede en respectvolle begeleiding. Werkelijk ontzorgend.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prima verzorgd. Betrokken uitvaartleider, die positief meedacht.

Jeanette weet een prettige en goede sfeer te creëren en te bewaken. Er werd op een goede manier meegedacht. Gebruikmaking van de familiekamer was prettig. Stijlvol.

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle en zorgzame begeleiding

Zeer respectvol en met liefde voor het verzorgen van de moeilijkste dagen in een mens zijn leven.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Enorm betrokken, meedenken en oog voor alle details.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hoe gek het ook klinkt, maar rebel heeft het top gedaan

een bedrijf die er duidelijk voor de klant is, juist in deze zware periode, zowel voor, tijdens maar ook na de crematie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Begrafenisondernemer Rebel is een fantastisch en goed geolied bedrijf.

Wij hebben ontzettend veel steun en begeleiding bij het overlijden van mijn man Joost Joosten ontvangen van Monique Rebel. Niets was haar teveel. Onze dank hiervoor. Ilja, Jessica en de rest van de familie.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en invoelend

Het verdriet bij het overlijden van mijn partner is draaglijk geworden door de warme en zeer persoonlijke begeleiding en steun door Janet. Mijn oprechte en liefdevolle dank.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben zeer tevreden

Ik kijk met een zeer tevreden gevoel terug naar de crematie van mijn vader. Ze luisteren en begrijpen je goed. Echt een aanrader.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel fijn.

Leonie is een fijn persoon, ze luistert goed en denkt met je mee. Alles ging heel rustig en bedachtzaam. Verder was alles top geregeld en was het een fijn afscheid. Bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefde vol

Met liefde vol hebben deze mensen de begrafenis van onze moeder naar onze wensen gedaan. Daar wil ik jullie voor bedanken met namelijk veel dank voor Monique.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goed verzorgd

Zeer goed verzorgd, en mee denken met Alles door uitvaartverzorgster Monique. Zeer aan te aan te bevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart is prima geregeld.

De uitvaart van begin tot eind naar wens uitgevoerd. Er is ook meegedacht met de familie. Rebel heeft alle rompslomp uit handen genomen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding

Wij zijn in het proces na het overlijden van mijn moeder zeer goed geholpen en begeleid. Met aandacht en gevoel. Mooi!

  • Aanbevelen? Ja
9

Lieve fijne begeleiding

Ik ben heel tevreden heel goed verzorgd met een lieve menselijke benadering !

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastische begeleiding

Heel fijn geholpen, meedenkend, meevoelend, ideeën aandragend, maar vrij gelaten in uiteindelijke beslissing.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en goede nazorg

Heel fijn dat Rebel de zorg voor onze overleden moeder / oma ,overnam wegens drukte bij andere uitvaart ondernemer. Wij zijn heel tevreden over Leonie en haar collega’s . Iedereen werd gezien en wij voelden ons echt ondersteund in deze rottijd . Een welverdiende pluim , het kon niet beter !

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken

Zeer betrokken medewerkers die ons van a t/m z hebben begeleid bij het afscheid van onze zeer geliefde moeder.

  • Aanbevelen? Ja
10

Oprecht betrokken, ontzorgend en hartverwarmend.

Ook deze keer weer vanaf het eerste contactmoment met alle betrokken medewerkers een uitermate prettig, open en ongedwongen contact gehad. Altijd goed bereikbaar en adequate reacties. Zijn steeds goed geïnformeerd over stand van zaken. Ook fantastische ondersteuning bij snelle levering van rouw- en bedankkaarten. Niets was teveel gevraagd. Professionele uitvaartverzorger!

  • Aanbevelen? Ja
10

in alles wordt meegedacht en alles was mogelijk.

Maureen, heeft altijd even de aandacht voor een persoonlijk gesprekje en daarmee dat luisterende oor!! Het is altijd een heftige week waar je door heen moet, maar met alle begeleiding kijken wij er goed op terug!! Verder een prachtige foto in glas gekregen, hartelijk dank hiervoor!!

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed eerlijk en betrouwbaar

We werden vanaf de eerste kennismaking goed en eerlijk geinformeerd en geholpen.alles ging op een vlotte losse manier(niet zo stijf). Met Leonie waren en zijn we erg blij. Ze heeft ons goed begeleid. Ook heeft ze goed mee gedacht over bepaalde zaken en haar ervaring met ons gedeeld.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zou jullie bij iedereen aanraden

Ik zag als enig kind erg tegen alles op. Mijn vader had geen begrafenis verzekering dus ik wist niet zo goed waar te beginnen. Vanaf het moment dat ik jullue gebeld heb werd alles geregeld en viel er een last van mijn schouders af Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Duidelijke communicatie met draaiboek. Goed meedenken. Helemaal top.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer meelevend en meedenkend.

Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben heel goed geholpen en begeleid op zeer menselijke wijze.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Heel persoonlijk en respectvol. Zeer goede begeleiding tijdens het hele uitvaartproces. Van harte aanbevolen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de perfectie geregeld!

Jeanet van Rebel's begrafenis onderneming heeft ons op zeer professionele wijze begeleid en ook emotioneel heeft zij ons perfect aangevoeld. Zo hebben wij een waardig en mooi afscheid kunnen creëren.

  • Aanbevelen? Ja
9

Top

Geweldige en betrokken medewerkers/begeleiding Met heel veel gevoel voor de nabestaande.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring! Geweldig

Leonie heeft ons begeleidt. Wat een fantastisch mens!

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Maureen was ons aanspreekpunt en ze heeft ons er heel goed doorheen gesleept nadat onze moeder op 84 jarige leeftijd van ons heenging alles was tot in de puntjes verzorgd

  • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, persoonlijk en vertrouwd

Afgelopen mei voor de tweede keer een uitvaart laten regelen door Rebel’s begrafenisonderneming. Eigenlijk hoef je dan al geen uitleg meer te geven, toch? Hartelijk dank voor de goede zorg en begeleiding.

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol

Toen mijn vader op 27 oktober overleed hadden wij de dag daarna een afspraak met Maureen van uitvaart zorg Rebel in huize Widaad in Huizen. Er was meteen een klik en Maureen liet ons praten, kwam met goede tips en dacht mee met, voor ons, lastige vraagstukken. Voor Maureen niet, bijvoorbeeld een locatie waar wij met de hele familie en rijsttafel wilden genieten… Geen probleem , we doen het gewoon bij Rebel! Alles werd perfect, efficiënt, en vooral met respect en gevoel ( ook voor humor want we hebben ook heel veel gelachen tussen de tranen door) verzorgd door Maureen. De uitvaart begeleidde Maureen zo gevoelig, haar speach was of zij bij ons gezin hoorde een alles van mijn vader wist, dit kwam binnen en zal ik nooit vergeten! Niets is haar te veel, ook het betrekken van onze kleindochters deed zij geweldig! Ik ben zo blij dat wij voor Rebel gekozen hebben een dat Maureen Aerts onze Engel in deze dagen was, heel veel dank hier voor! Groetjes Sandra van Luijk-Provoost

  • Aanbevelen? Ja
10

Alsof ik de begrafenis samen met een vriendin regelde.

Onnodig om te zeggen hoe zwaar deze periode geweest is, maar vanaf het eerste contact met Jeanet voelde het alsof ik de begrafenis met een vriendin regelde. Een luisterend oor, het meedenken als ik iets wilde wat niet vanzelfsprekend was, het geduld als ik het even moeilijk had, de woorden die Jeanet sprak op de begrafenis, de appjes. Dankzij de steun van Jeanet heb ik zelf gesproken op de begrafenis, iets waar ik haar eeuwig dankbaar voor zal blijven! Ik heb niets dan lof voor Jeanet. Jullie hebben een juweeltje in dienst!! De bijeenkomst, de begrafenis en de lunch daarna, alles ging zoals Jan het had gewild.

  • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging

In deze toch al moeilijke periode is het fijn een luisterend oor te hebben en iemand die dan alles voor je regelt. Maureen Arets deed dat uitstekend!!

  • Aanbevelen? Ja
10

Vol medeleven en zorg.

Wij hebben de inzet van Rebel's begrafenisonderneming als aangenaam professioneel ervaren. Het medeleven, het begrip en de zorg deed weldadig aan. Ook de herdenkingsdienst, die ter plaatse werd gehouden, werd voortreffelijk geleid. We hebben hun inzet als troostrijk ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Hele goed georganiseerd met een uitstekende begeleiding. Tevens een heel menselijke benadering en altijd een warm ontvangst. Het was een vorm van troost dat alles tot in de puntjes netjes geregeld werd in een moeilijke en verdrietige tijd. Monique stond altijd paraat en deed haar werk op een uiterst professionele manier in combinatie met haar warme karakter. Een fantastisch prachtig mens! Ik kan Rebel uitvaart dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met onze Uitvaartbegeleidster.

Begripvol. Vakkundig. Geeft goede adviezen. Gezellig, kortom ik zou de volgende keer weer dezelfde uitvaartbegeleidster nemen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en vertrouwd

Erg fijn begeleid

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Helemaal goed.

  • Aanbevelen? Ja
10

Veel als gemeend ervaren begrip in een niet te bevatten situatie

We hebben samen met uw medewerkster (Maureen) van een zeer ingrijpende vergissing iets positiefs gemaakt, hetgeen geleid heeft tot een onvergetelijk uniek ervaren van afscheid van mijn geliefde. Een streling van het leven, die het verlies niet goed maakt, maar wel verlicht.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en vriendelijk

Leonie en Monique hebben alles perfect voor ons geregeld, hier voor heel veel dank.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Heel fijn geholpen en bijgestaan door Jeanette! Zij heeft ons zo liefdevol geholpen.mede dankzij haar kunnen wij als familie met een fijn en dank baar gevoel terug denken aan het afscheid van onze lieve moeder.

  • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleid

Wij hebben nu helaas in een korte tijd 3 keer gebruik moeten maken van de diensten van Rebel. Bij de allereerste kennismaking hadden wij al direct een goed gevoel. Ik wist toen ook niet precies hoe alles moest maar daar hebben zij mij in alles geholpen en uit handen genomen. Daarom hebben wij de andere 2 keren ook direct Rebel gebeld. Zijn allemaal lieve mensen die bij Rebel werken!

  • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Onze ervaring met de crematie van onze dierbare was overweldigend. Er is ons zoveel zorg uit handen genomen en zoveel dingen aangereikt waar wij niet aan dachten en dat geeft een heel goed gevoel. De medewerker van Rebels begrafenisondernemer Maureen, was zeer attent, geduldig, begripvol maar vooral liefdevol naar ons en vol passie voor haar werk.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Warm, attent en zeer behulpzaam met alles wat er geregeld moest worden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Werkelijk uItstekende begeleiding van Jeanette. Klantgericht, initiatiefrijk, doortastend, invoelend, respectvol en met humor. Neemt echt dingen uit handen en voert de regie op een manier die vertrouwen wekt.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgde uitvaart

Alles verliep stijlvol, goede en prettige begeleiding en na afloop begrafenis was de verzorging (broodjes) ook goed geregeld

  • Aanbevelen? Ja
10

Professionele zorg op maat.

De professionals van Rebel nemen zorgen uit handen en geven grip op je wensen. Ze luisteren en geven op tijd aan wanneer er iets besloten moet worden. In de paar dagen dat je leven op zijn kop staat is het fijn dat er mensen zijn die maatwerk bieden en vooral ontzorgen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en heel warm

De persoonlijke en warme zorg die wij hebben mogen ontvangen voor, tijdens maar ook na het afscheid van onze moeder, oma en vriendin voor het leven was echt geweldig. Dit waardige afscheid hadden wij niet kunnen hebben zonder de hulp van Monique. Met echt alles en altijd stond zij voor ons klaar. Nogmaals dank je wel.

  • Aanbevelen? Ja
8

goed

goed

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correcte afhandeling van de uitvaart van mijn moeder

Heel begripvolle benadering door de mensen van de firma Rebel. Blij verrast door de rust waarmee alles is besproken en afspraken nagekomen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol en zeer betrokken

We hebben op een mooie, respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma. Zo ook al 22 jaar geleden bij de uitvaart van onze vader. Vanaf het eerste contact per telefoon tot en met nu, gaat alles op ons tempo. Dank daarvoor Maureen, Mijndert en Jeanette

  • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks het verdriet toch een warme herinnering, dankzij de mogelijkheden en begeleiding van Rebel.

Vanaf het begin tot aan het eind hebben wij een fijne ervaring met Rebel. De ruimte waar de overledene opgebaard kan worden is huiselijk en 24 uur per dag toegankelijk voor de nabestaanden. Het contact met Rebel hebben wij als goed bereikbaar, vriendelijk en respectvol ervaren. Rebel dacht mee en nam wanneer gewenst taken uit handen, waardoor er meer ruimte is voor verwerking van de nabestaanden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Geachte, De crematie van mevr A.C van der Poel door u geleid, hebben we ervaren als een goed georganiseerde en plechtige gebeurtenis! Fam van der Poel

  • Aanbevelen? Ja
10

Keurig nette verzorging van uitvaart alle zorgen uit handen genomen

n.v.t.

  • Aanbevelen? Ja
9

Tot in de puntjes verzorgd

Communicatie verliep strak. Als familie werden wij zoveel mogelijk ontlast. Ook toen de uitvaart vanwege Corona tweemaal uitgesteld moest worden.

  • Aanbevelen? Ja
9

Ze doen hun uiterste best voor je

Door omstandigheden hadden we minder middelen en mogelijkheden dan normaal. Dankzij de mensen van Rebel hebben we er toch een heel mooi en respectvol afscheid van kunnen maken die bij de nabestaande veel rust dankbaarheid heeft opgeleverd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en liefdevol

Vanaf thuis brengen tot aan de crematie is alles perfect verzorgd door betrokken mensen. De begeleiding van Monique was kundig, warm en zeer liefdevol.

  • Aanbevelen? Ja
10

respect- en liefdevol

De crematie was prachtig en fantastisch georganiseerd en voldeed precies aan onze verwachtingen en zoals het was afgesproken. Een groot compliment willen wij Leonie geven die ons met respect en ook liefdevol heeft begeleid. Els van Gogh en familie

  • Aanbevelen? Ja
9

Leonie heeft prima aangevoeld en aangevuld waar onze behoefte in lag

we hebben een mooi afscheid van onze vader kunnen organiseren. op een prettige manier in ons tempo. Leonie heeft zich heel goed verplaatst en aangepast bij wat wij nodig hadden. verbeteringen zouden kunnen zijn: eten / drinken in crematorium Laren. iets creatievere opties / input om in het afscheid te verwerken. het zou fijn zijn als die aangedragen worden want dat verzin je niet zelf in zo'n situatie. nu wordt / is het best wel beetje standaard ritueel.

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren zegt alles!

Zakelijke en toch vriendschappelijke begeleiding van het rouwproces.

  • Aanbevelen? Ja
9

Zeer goede en rustige begeleiding

We zijn keurig opgevangen en begeleid door Elly Kramer....

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correct en uitstekende af handeling

Keurig behandeld ook omdat mijn vrouw thuis opgebaard was

  • Aanbevelen? Ja
10

Ben heel blij, dat mede door jullie mijn man een Uitvaart heeft gehad, die hij zo verdiende

Zowel de gesprekken met Monique en de hele Uitvaart zijn vlekkeloos verlopen, waardoor mijn kinderen incl. schoonzoon daar met veel Liefde op terug kunnen kijken. Niets was teveel en wat ons opgevallen is, dat bij Rebels Begrafenis Onderneming het menselijke hoog in het vaandel staat. Vriendelijke groet, Ria

  • Aanbevelen? Ja
10

Het afscheid was warm en goed georganiseerd!

Vanaf het eerste contact zijn wij goed begeleid en het overleg over hoe, waar en wanneer was zeer prettig.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles heel fijn geregeld.

In een verdrietige tijd hebben wij, en na het overlijden van mijn man ik, een fantastische begeleiding gekregen van Elly Kramer. Ze was attent en altijd op tijd volgens afspraak, en heeft verschillende ideeën geopperd waar we wat aan hadden. Complimenten!

  • Aanbevelen? Ja
9

perfect en correct geholpen

vanaf het eerste telefoontje werd alles keurig geregeld uitleg hoe alles zou verlopen en ook de opvang van familie en begeleiding bij crematie was prima.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijke en adequate dienstverlening

De medewerkers van Rebel - en in het bijzonder Leonie - hebben ons zeer goed geadviseerd en ondersteund in een moeilijke periode.

  • Aanbevelen? Ja
10

warm en betrokken

Een warmvol en en betrokken begrafenisonderneming. Mensen zijn heel liefdevol en begaan met alle gezinsleden. Uitstekende begeleiding om een begrafenis te beleven zoals de familie dat graag wilde.

  • Aanbevelen? Ja
10

geweldig

Alles was goed verzorgd en mede door de uitvaartverzorger Leonie verliep alles in harmonieuze sfeer. We zijn heel erg blij met haar. Jammer is dat Monuta waar we oorspronkelijk contact mee zochten het liet/laat afweten. Nog steeds geen rekening voor de rouwkamer

  • Aanbevelen? Ja
10

Vanaf het begin tot aan het eind goed en prettig geregeld

Het begon al direct positief bij de telefonische melding nav het overlijden van mijn moeder qua stem en medeleven op een toch al zo'n emotioneel moment. Onze uitvaartbegeleidster Leonie was ons tot zeer grote steun in de begeleiding van het hele proces. Alles is netjes en zoals we het besproken hadden geregeld. Ook het betreden van de kerkzaal gebeurde op een waardige wijze. In feite was haar niets te veel. Nogmaals veel dank daarvoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professionee, meelevend en uitstekend verzorgd.

Wij waren erg blij met de liefdevolle begeleiding en uitstekende verzorging van de uitvaart van onze vader. In deze verdrietige tijd was het fijn dat er mensen waren die je professioneel, maar toch met veel gevoel bijstonden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles was voortreffelijk geregeld. Uitstekende dienstverlening.

De contacten waren prettig, snel en doelgericht. Er werd veel zorg overgenomen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hele lieve warme mensen

Ik ben heel erg tevreden over de service! Heel veel werk is uit handen genomen. De uitvaart van mijn oma was mooi en precies volgens haar wensen verlopen. Hele lieve warme mensen met hun hart op de juiste plek.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel veel liefde en betrokkenheid

Ik heb enorm veel liefde en betrokkenheid ervaren van de twee dames bij het overlijden van mijn vader. Helaas ook moeten ervaren de afgelopen tijd dat het ook heel anders kan gaan bij verschillende mensen in mijn omgeving. Daarom ben ik me nu nog meer bewust hoe waardevol de begeleiding van deze dames is geweest. Twee absolute toppers!

  • Aanbevelen? Ja
10

Top

Hele fijne begrafenis ondernemer, Nemen alle tijd voor je, vangen je goed op. Je mag ze letterlijk dag en nacht bellen. Echt toppers

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig !

Een afscheid is altijd naar, maar dankzij de zeer attente en warme begeleiding van Jeanette kunnen wij met trots terug kijken op een heel mooi afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed, meedenkend en deskundig

Wij waarderen de betrokken en professionele wijze waarmee Monique en de overige medewerkers van Rebel’s begrafenisonderneming ons hebben begeleid na het overlijden van mijn moeder, onze oma. Dankzij hun goede zorgen, meedenken en steun kunnen we terugdenken aan een mooi afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Meedenkend, meelevend. Top

.

  • Aanbevelen? Ja
6

voldoende

Helaas zijn er nog wat dingen fout gegaan, maar vervolgens is het nadien netjes goedgemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
9

Eerlijke en warme begeleiding

Heb het hele traject als goed ervaren. Goede begeleiding in het proces met menselijke maat.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Vanaf dag 1; dus na overlijden van mijn echtgenote bij het ophalen van haar en tijdens de 7 dagen en 6 nachten dat zij was opgebaard; inkl. de dag opbaring en als last de crematie. Is alles goed , familie werden uitstekend behandel door de personeel van Rebel begrafenis- onderneming werden wij al de 7 dagen dat mijn echtgenoot daar had gelegen UITSTEKEND behandeld. Namens mij en de kinderen kan ik zeggen dat alles was heel goed gelopen nogmaals een extra 10 punten voor de personeel VRIEDELIJK VERZOEK: OM MIJN IP ADRES NIET TE VERMELDEN. Reden is het hacken van emails adrs en bankrekg. Is mij ook overkomen

  • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Zeer prettige en respectvolle ontvangst en begeleiding van de uitvaart van mijn zusje.

  • Aanbevelen? Ja
10

Professionele ondersteuning

Persoonlijke, zeer betrokken hulp tijdens een moeilijke periode van ons gezin. Niets was teveel gevraagd. Het gaf ons de juiste steun in de rug. Puntjes op de i op de juiste momenten waardoor we mijn man het afscheid hebben kunnen geven dat perfect bij hem paste.

  • Aanbevelen? Ja
10

Grote betrokkenheid en ondersteunend in een moeilijke tijd.

Vanaf het moment dat Jeanet en Renée binnen kwamen ,viel er een last van mij af .De professionele wijze waarop er gehandeld werd gaf een heel goed gevoel .De sturing in de hele periode ,waarbij constant gevraagd werd naar mijn mening en wensen ,heeft ervoor gezorgd dat de hele periode van overlijden tot de natuurbegrafenis en later nog de plaatsing van de boomschijf een onuitwisbare indruk heeft nagelaten. Dit alles maakt het rouwproces minder zwaar. Dank aan Jeanet en Renée voor alles wat ze voor mij hebben gedaan!

  • Aanbevelen? Ja
10

Een professionele en uitstekend verzorging

Vanaf het eerste tot en met het laatste contact waarderen wij het medeleven, de begeleiding en uitvaart verzorging als uitstekend. Alle contacten (met vooral Jeanet) waren bijzonder plezierig en geen moeite was haar te veel. Ook de uitvaart zelf was tot in de puntjes verzorgd. Kortom, zeer tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Van begin tot het eind alles perfect geregeld!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Geweldig klinkt gek maar er wird goed mee gedacht en de persoonlijke aandacht die je krijgt vind ik geweldig. Voor mij persoonlijk een fijn en vertrouwd bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
10

We hadden een zeer persoonlijke begeleiding en goed verzorgde uitvaart

Rebel's Begrafenisonderneming heeft ons in de periode na het overlijden en bij de uitvaart altijd heel persoonlijk benaderd. Er was voldoende ruimte om de eigen afwegingen te maken, er werden goede adviezen gegeven. Alles was prima verzorgd. Persoonlijk en professioneel gaan prima samen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Meest empatische, respectvolle en persoonlijke verzorging.

Wij hebben de uitvaart van onze vader, opa en echtgenoot als zeer warm en persoonlijk ervaren. Alle wensen werden met de grootste zorg uitgevoerd. Wij hadden het geluk gebruik te mogen maken van de familie kamer. Daardoor konden wij op ieder moment bij onze vader zijn en in alle rust afscheid nemen, met elkaar. In een huiselijke sfeer. Ook de nazorg was heel fijn.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en professioneel

Mijndert Rebel heeft onze familie meerdere keren bijgestaan en ondersteund.

  • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks problemen wegens Corona heel correct geholpen

Wij zijn heel keurig geholpen en nogmaals onze dank.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, snel en professioneel. Zeer aan te bevelen

Bijzonder gastvriendelijk en professioneel. Zeer aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en verzorging

Vanaf de eerste opvang tot en met de afwikkeling in de dagen na het afscheid werd alles goed en professioneel geregeld en uitgevoerd. We kregen ook goede adviezen op de verschillende keuzemomenten.

  • Aanbevelen? Ja
10

betrokken en persoonlijk contact

Mijndert Rebel gaf mij vóóraf, tijdens , plus ná de begrafenis een zeer professioneel, beschaafd en betrokken gevoel. Gericht op mijn situatie en niet zómaar wéér een begrafenis. Ook de voorbereidingen en documenten waren zoals het moet zijn.

  • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en aangehaakt vanaf eerste aanmelding rn nazorg.

Vakkundige begeleiding Betrokken en flexibele medewerkers. Vakantievervanging werd geruisloos voor de familie gerealiseerd. Aanwezigheid van Mijdert bij de informele familiebijeenkomst na afloop van de uitvaart werd zeer gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
8

Prima

Wij kijken met een zeer goed gevoel terug op de zorg rondom het overlijden en de crematie van mijn vader. Warm en problemen werden Meteen opgelost,

  • Aanbevelen? Ja
10

Een zeer persoonlijke manier van begeleiden

Vanaf het eerste telefonische contact hebben wij met Gerlinda Terlouw te maken gehad. Zij is een zeer vriendelijke, empatische, meedenkende vrouw. We zijn achteraf bezien dan ook erg blij dat we gekozen hebben voor Rebel. Gerlinda heeft het afscheid zeer persoonlijk gemaakt. Alles is mogelijk gemaakt. Met respect en begrip voor onze wensen. Ik was bekend met Rebel omdat ik Elly Kramer ken. En mijn zus en ik weten nu al dat Rebel ook mijn vaders crematie mag begeleiden. Kortom namens mijn vader en zus een dik verdiende top waardering. Met vriendelijke groet Jacqueline Lengton

  • Aanbevelen? Ja
9

aangenaam

goede begeleiding, prettig opgelost

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en betrokken.

De begrafenis van mijn moeder is door de waardevolle adviezen van Mijndert een mooi afscheid geworden . Vanaf de dag van overlijden tot na de uitvaart, is alles wat we afgesproken hadden correct uitgevoerd . We kijken hier met een goed gevoel op terug.

  • Aanbevelen? Ja
8

Ontzettend persoonlijk en warme begeleiding

Er wordt meegedacht in mogelijkheden en zowel tijdens de week als erna is er persoonlijke aandacht

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettige ervaring in verdrietige tijd

Uitvaart door Rebel laten verzorgen. Alles gaat in goed overleg en prettige sfeer met veel aandacht voor je wensen. Totale begeleiding is goed en prettig verlopen wat de pijn van het verlies wat heeft verzacht. We hebben waardig en goed verzorgd afscheid kunnen nemen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Uitermate vriendelijk en behulpzaam en zeer professioneel!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ik kan niet meer zeggen dan met het hart op de juiste plaats.

Ik heb de uitvaart ervaren als heel mede voelend precies wat iemand op zo’n verdrietige dag nodig heeft en niet alleen,maar commerciële dat komt later pas heel netjes. Ik heb hier verder weinig aan toe te voegen ook mijn familie en vrienden waren zeer tevreden. Het was mooi en intiem en verdrietig natuurlijk. Met vriendelijke groet Ria de Nooij-kort

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk,betrokken,luisterend oor, warm bad

Wij zijn ontzettend fijn begeleid,Rebel mag trots zijn op het samenwerkende team

  • Aanbevelen? Ja
8

Zeer goed.

Fijn dat je zelf zoveel als je wil mee mag doen met de verzorging van mijn partner en vader. Er ging zo,n rust uit van de mensen die bij ons geweest zijn. Alles ging zo als we besproken hadden. Alle dank voor de begeleiding.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed verzorgd

Alles is netjes en naar onze wensen uitgevoerd. Ik wil ze zeker aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
10

top

Jeanet kirchner deed het er goed . alles klopte zelf de sauzenbroodjes grapje . een goed gevoel hield ik over aan de ervaring met jullie bedankt hier voor

  • Aanbevelen? Ja
8

Goeie organisatie

Wij hebben Rebel als een zeer klantgerichte organisatie ervaren. Voelen aan wat de klanten willen en handelen daar ook naar. Reageren en handelen direct op vragen. Wij zijn daarom zeer tevreden hoe er met ons is omgegaan.

  • Aanbevelen? Ja
9

Luisterend en adviserend was een goede ervaring.

Wij zijn dankbaar voor de verzorging en aandacht die er is geweest. Soms meer dan we dachten. Alles was goed geregeld. Alleen jammer dat het afscheid buiten de aula moest plaatsvinden i.v.m. de Corona. Een doorloop door de aula zou, mede i.v.m. de regen beter zijn geweest. Maar verder kijken we met een goed gevoel terug.

  • Aanbevelen? Ja
10

Helder, meedenkend

Wat een warme uitvaart! Gerlinda was super in het meedenken! Hele goede herinneringen gemaakt!

  • Aanbevelen? Ja
10

Bijzondere, deskundige en zeer persoonlijke begeleiding

De zeer persoonlijke, respectvolle en deskundige hulp en begeleiding van het uitvaartproces van onze moeder, zowel in de dagen vóór als tijdens de uitvaart wij als zeer "plezierig" ervaren. Mijndert en zijn team hebben ons onder andere zeer bruikbare adviezen gegeven, waardoor wij op een "mooie" periode kunnen terugzien. Dit heeft ons ook zeker geholpen om het verlies van onze moeder te verwerken.

  • Aanbevelen? Ja
8

Liefdevol, behulpzaam en meelevend.

Voor vragen altijd bereikbaar. Alles is haast mogelijk. Zij ondersteunen echt.

  • Aanbevelen? Ja
9

Een zeer persoonlijke benadering zonder opdringerig te zijn

Mijndert Rebel heeft een prima benadering naar iemand die een dierbare persoon heeft verloren. Ondanks alle drukte rond de coronaperiode had M. Rebel en zijn personeel altijd tijd voor mij en mijn kinderen. Ik wil hem daar hartelijk voor bedanken.

  • Aanbevelen? Ja
8

zeer tevreden

De begeleiding van het hele proces {Angelique} was heel goed. Zeer betrokken en aangenaam. In de afhandeling daarna zaten wel een aantal omissies. Verkeerd papier gebruikt voor de nota, waarop geen rekeningnummer. Geen uitnodiging voor een evaluatie. Geen bericht gehad wanneer de urn kon worden opgehaald. Toen ik { in de stress} op begrafenisonderneming zocht in Huizen, kwam ik bij bij een begrafenisonderneming in Almere uit, omdat die bovenaan stond.. Desalniettemin zal ik uw onderneming bij anderen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
9

Heel goed

In de voor hen drukke tijd van corona heb ik veel medeleven van hen mogen ervaren. In alle rust en met respect is er met mijn wensen voor de crematie en het begraven van de urn omgegaan. Over alles is meegedacht en alles is naar wens gegaan. Alle zorgen zijn mij uit handen genomen en het was keurig geregeld zoals ik dat graag wilde.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een heel goed gevoel.

Zeer goede begeleiding en alles goed verzorgd. De hulp die ik nodig had heb ik gekregen. Prima allemaal.

  • Aanbevelen? Ja
8

Alles goed geregeld op 1 klein dingetje na

De teveel grafrechten zouden nog wat worden terug betaald De gemeente had een foutje gemaakt Tot nu toe niets van gehoord

  • Aanbevelen? Ja
10

Onze ervaring met Rebel was uitstekend!

Wij zijn zeer vakkundig bijgestaan door mevrouw Terlouw. Overal was aan gedacht en tot in de puntjes verzorgd. Wij kunnen terugzien op een prachtig afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
9

Prettige ervaring met deze begrafenisondernemer

Goede begeleiding, flexibel, kunnen zich inleven van de wensen van de overledene. Tonen respect en zijn modern. Onze ervaring is gewoon uitstekend!

  • Aanbevelen? Ja
8

goede begeleiding in een moeilijke tijd

klein minpuntje als de begrafenis is geweest en je wilt nog wat weten word je niet altijd terug gebeld en bel je zelf terug. Maar in dagen naar de begrafenis toe is de begeleiding goed en denken ze goed met je mee

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle begeleiding!

Vanaf het eerste contact voelden wij ons vrij om het op onze eigen manier te doen. Alles was bespreekbaar en goede ideeën werden aangereikt door Gerlinda. Ondanks het verdriet en alle beperkingen door de pandemie kijken we terug op een prachtig en zeer passend afscheid. De livestream is zelfs een zeer waardevolle aanvulling. Wat ook zo mooi was was hoe de kleinkinderen erbij betrokken werden. Er was alle ruimte voor ze om te helpen en al hun vragen werden uitgebreid beantwoord. We praten er nog vaak over.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een hele fijne begeleiding

Prettige mensen die je rustig alles uitleggen en je op je gemak stellen.Veel begrip voor je verlies

  • Aanbevelen? Ja
8

Verzorgd

Vriendelijk ontvangst, alles keurig geregeld. Dienst had iets preciezer gekund. De aflevering van het as was slecht gecommuniceerd. Verder tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch

Een zeer liefdevolle en zeer deskundige ervaring. Ik wil jullie allemaal nogmaals bedanken voor alle goede zorgen. Jeanne Knevel

  • Aanbevelen? Ja
8

Een hele goede verzorging voor ons kleine clubje.

Angelique voelde ons helemaal aan en het was bijna gewoon gezellig te noemen. Huiskamer idéé. Bedankt voor alles. Groetjes fam. Bitter

  • Aanbevelen? Ja
9

Prettig contact en weinig zorgen.

Ondanks dat er enorm veel op ons af kwam na het overleiden van mijn moeder lukte het met hulp van Rebel om alles rond de uitvaart te regelen. Met veel aandacht en warmte zijn we voor, tijdens en na de uitvaart begeleid. Ik dank Rebel en met name Angelique voor de goede zorgen. Mede namens mijn vader en mijn zus, Marco

  • Aanbevelen? Ja
10

Warm

Voor, tijdens en na het proces van het overlijden van mijn vrouw hebben wij veel steun gehad aan de professionele, liefdevolle en persoonlijke begeleiding van Angelique. Ze luisterde naar onze wensen, dacht met ons mee, nam zaken uit handen en stelde dingen voor waar we zelf niet aan dachten. Warm, de wijze ook waarop ze mijn kleinkind betrokken heeft bij de uitvaart. Het afscheid zelf was helemaal naar onze verwachting en hebben wij als nabestaanden als waardig, mooi en zeer liefdevol ervaren. Dank hiervoor Angelique!

  • Aanbevelen? Ja
8

Heel menselijk en meedenkend. Prima service.

Waarschijnlijk iets duurder dan anderen. Maar aan werkelijk alles is gedacht, ook tips, meelevend, prima kwaliteit, komen alle afspraken na.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgend de crematie

Goed geluisterd wat de nabestaanden wilden veel aandacht gegeven aan de nabestaanden. De begrafenis onderneemster was heel lief had een luisterend oor. We zijn haar dankbaar wat zij voor ons heeft gedaan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Hartelijk, ruimdenkend, meewerkend en ontzorgen

Wanneer je een dierbare verliest komt er ontzettend veel op je af, veel geregel, je moet ineens een keuze maken / besluit nemen over zaken waar je normaal niet lang bij stil staat. Dan is het heel fijn dat iemand met je meedenkt en helpt bij het nemen van besluiten. Je ook de tijd gunt in een toch al hectische periode en helpt gedurende het proces. Ondanks COVID-19 hebben we een waardig afscheid kunnen geven. Ook de latere bijzetting voelde goed. De sfeer was ontspannen. Je krijgt de ruimte en men geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn, ondanks alle spanningen die je ervaart tijdens zo'n proces. Het is lastig om een review te schrijven over iets dergelijks. Ik denk dat het vooral om een gevoel gaat en dat gevoel was (zeer) goed.

  • Aanbevelen? Ja
10

Blij dat jullie er voor ons waren!

Geweldig zo enorm meedenkend, vooruitdenkend en ontzorgend als jullie voor ons zijn geweest tijdens en ook zelfs nog na de periode van groot verdriet door het verlies van een innig geliefde.

  • Aanbevelen? Ja
8

Mijn ervaring was heel goed

De begeleiding en uitvoering was geheel naar wens.

  • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend geregeld

Alles werd uistekend geregeld en we werden heel goed begeleid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging

Uitstekende ervaring met Rebel Begrafenisonderneming. Na het overlijden van mijn vader hebben zij de regie genomen in de uitvaart en hebben dit meer dan uitstekend gedaan. Het gaf ons volledig de mogelijkheid om ons te concentreren op het emotionele gedeelte van het afscheid nemen. Een deel van de familie woont in het buitenland maar het was geen probleem voor hen om ook onze familie in het buitenland te accommoderen om nog afscheid te kunnen nemen buiten normale openingstijden en daarnaast een mooie uitvaart ook via Internet te kunnen bijwonen voor diegene die niet in de positite waren om tijdig in Nederland bij de uitvaart aanwezig te zijn. Driemaal Chapeau voor Rebel!

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Goede begeleiding en afronding.

  • Aanbevelen? Ja
7

Uitvaart goed beleeft

Het was soms wat rommelig maar wel goed verder. Aandacht voor mijn moeder goede inzet goede informatie drukwerk was goed lastig met corona gedoe rare tijd goede uitvaart gehad klokken luiden familie kreeg genoeg de tijd ook tijdens kerkdienst en thuis kerkhof en kerk soms ging communicatie mis maar verder iedereen deed zijn best Bedankt voor de bijlage aan de uitvaart van mijn vader het was goed zo Groetjes gerda slujs uit Nijmegen

  • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart van mijn vrouw was in goede bekwame handen.

10 Jaar geleden is mijn schoonmoeders begrafenis door Rebel's onderneming bijzonder goed geregeld, Dus met vol vertrouwen nu de begrafenis van mijn vrouw aan hun toevertrouwd. Van af het binnenkomen van Angelique waren mijn zorgen weg en had ik tijd om te rouwen ze neemt je alles heel liefdevol uit handen. Wat een bekwame en alles tot in detail regelende dame is dat ben er sprakeloos van, Ook alle andere medewerkers van Rebel's bedankt voor alle goede zorgen. Kan iedereen rebel's begrafenisonderneming aanbevelen waar u ook woont deze waren in Lelystad.

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden over de begeleiding van Angelique!

Afscheid nemen is zo ingrijpend,je moet dan ineens alles regelen. Angelique heeft ons daarbij heel fijn begeleid, ze luisterde naar onze wensen en gaf zelf ook haar visie,wat we goed konden gebruiken. De dag van de uitvaart is dan ook heel mooi en stijlvol verlopen. Onze dank gaat dan ook naar Rebel, maar in het bijzonder naar Angelique .

  • Aanbevelen? Ja
10

Warme en persoonlijke begeleiding

Op een warme en liefdevolle wijze heeft Angelique ons begeleid na het overlijden van mijn vader. Er bestond alle ruimte voor een persoonlijke inbreng voor de uitvaart. Het afscheid van mijn vader is zo voor ons een dierbare herinnering geworden.

  • Aanbevelen? Ja
10

De mooie uitvaart van mijn moeder is een dierbare herinnering geworden.

Wat heeft Angelique ons goed en liefdevol begeleid na het overlijden van mijn moeder. Alles was mogelijk. Angelique stelde zich heel rustig en bescheiden op en deed haar best om alles goed te laten verlopen. Alle begrafenissen van onze familie worden door Rebel naar tevredenheid geregeld. Voor ons een vertrouwd adres. Nu, in deze nare coronatijd met al z’n beperkingen is deze uitvaart toch voor ons een prachtige dierbare herinnering geworden. Angelique, dank hiervoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig!!

Wat hebben wij al vaak uw onderneming genoemd en geroemd naar vrienden en kennissen. Angelique heeft ons heel warm en in detail begeleid en mijn kleinkind erbij betrokken tijdens de uitvaart. In één woord geweldig!! Het zal altijd, in onze herinnering, dankzij haar steun en medeleven, een heel mooie uitvaart blijven. Lieve groeten Roely Boelema

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne mensen in moeilijke tijd

Inmiddels meerdere begrafenissen van ons zijn verzorgd door Rebel. De manier van begeleiding bij de voorbereiding hebben wij als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Enige punt van kritiek, extra controle bij opname apparatuur uitvaart dienst

  • Aanbevelen? Ja
10

persoonlijk, betrokken en professioneel

Wij zijn als familie erg blij dat Rebel de uitvaart van onze vader heeft geregeld . Dit was bij onze moeder ook zo. Alles was bespreekbaar, goede, snelle communicatie. Warm en persoonlijke begeleiding. Fijn om 1 contactpersoon te hebben (Elly Kramer). Het voelde als een warm bad. Dank hiervoor!

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, zoals er wordt meegedacht in de uitvoering en in het vóórzorgen (naast het verzorgen)

Geweldig, zoals er wordt meegedacht in de uitvoering en in het vóórzorgen (naast het verzorgen)

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige steun in de moeilijke tijd

Afscheid nemen van iemand die je lief is, is aangrijpend. Dan is het fijn als je begeleiding krijgt van iemand waarmee het "klikt". Elly Kramer heeft dat perfect gedaan. Zij was niet alleen zakelijk waar dat moest maar had ook humor waar het kon. Mijn kinderen en ik hebben dat heel erg gewaardeerd. Jammer dat door het Corona virus we niet persoonlijk een evaluatie gesprek hebben kunnen houden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een persoonlijk, ontroerend en waardig afscheid van mijn vader.

Heel erg fijn. Warm en behulpzaam. Ik heb mij echt gesteund gevoeld. En kijk, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug.

  • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Goede zorg, en goed meegedacht met wat nodig is. Geen vervelende bijkoop gepushed!

  • Aanbevelen? Ja
10

Ze waren hulp zaam en lief voor ons en luisteren oor

Ze luisteren wat we zijden ze hebben ons goed begeleid met alles veel dank hier voor

  • Aanbevelen? Ja
8

Liefdevol

Fijne begeleiding, zorg werd ons uit handen genomen. Ook Angelique heeft ons op de dag van de begrafenis heel fijn, lief en menselijk ontvangen en verzorgd.

  • Aanbevelen? Ja
9

Keurig en goed verzorgd!

Elly Kramer heeft ons goed bijgestaan en heeft alles keurig netjes verzorgd! Geeft voor de nabestaanden een heel goed gevoel!

  • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend ervaren

voorbereiding en begeleiding was voortreffelijk. de crematie was geheel naar verwachting. de nazorg en afhandeling waren naar tevredenheid.

  • Aanbevelen? Ja
10

Warm. betrokken en perfect geregeld.

In de eerste plaats heb ik de verzorging en het uit huis brengen van mijn man na het overlijden heel bijzonder gevonden. Professioneel, maar tegelijkertijd tactvol, betrokken en warm. Ook de dag van de uitvaart is op deze manier door Rebel Uitvaart verzorgd, met steeds oog voor details en op een heel persoonlijke manier. De professionaliteit en warmte van de uitvaartbegeleider Monique was fantastisch, maar ook die van alle betrokken medewerkers, zoals de verzorgers van de overledene, de chauffeurs en de cateringmedewerkers. Opvallend was dat ik ook van veel familieleden zeer positieve reacties heb gekregen. Iedereen roemde de manier waarop Rebel de uitvaart heeft verzorgd en begeleid. In deze verdrietige tijd hebben jullie voor mij een bijzondere en mooie herinnering gemaakt.

  • Aanbevelen? Ja
9

zeer goed en respectvol

goed verzorgd en respectvol afgehandeld, wij zijn zeer tevreden en dankt u hartelijk daar voor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige warme troostende begeleiding

Toen mijn vader overleed kwamen we in een verdrietige chaotische tijd waar je nooit op voorbereid bent. Wat werden we warm en liefdevol begeleid door Elly die ons rustig over elk obstakel heen heeft geleid. Door tranen heen en met een lach vol herinneringen, wist ze ons iets te laten organiseren waar we eigenlijk niet aan toe waren. We konden een prachtig waardig afscheid regelen waar we nu met dankbaarheid en een warm,liefdevol gevoel naar terugkijken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Een fijne begrafenisonderneming

Lieve medewerkers, goed meedenkend en nemen echt alle zorgen uit handen.

  • Aanbevelen? Ja
10

PRIMA VERZORGD.

Wij zijn uiterst tevreden over de gang van afwikkeling. Vanaf het eerste telefoontje, met de vraag wat moeten wij doen, als Mevrouw komt te overlijden, tot aan de crematie, was alles tot in de puntjes verzorg. Een zeer goede begeleiding, goede gesprekken, mooie crematie in Laren, kortom wij waren echt dik tevreden. Het was voor ons een grote geruststelling, nogmaals onze enorme DANK. Bert en Marijke Ultee.

  • Aanbevelen? Ja
10

ontzettend goed begeleid

We werden ontzettend goed begeleid en alles werd verzorgd op een waardig en respectvol manier, zoals wij het wilden.

  • Aanbevelen? Ja
10

Goede begeleiding

Persoonlijke benadering en naar alle wensen geluisterd en zeer goed uitgevoerd

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

In 1 woordt perfect allemaal Op de dag dat ik telefonisch contact had gezocht Voor de melding van overlijden van mijn moeder .ben ik later op de ochtend in contact gekomen met de uitvaartonderneemster en zij is vanaf het moment dat we de uitgelijden deden van mijn moeder in het verpleeghuis is zij zeer betrokken geweest in de hulp en meedenken hoe de uitvaart Er uit moest zien tot op de dag van vandaag kijk ik terug met mooie herinneringen van die week en de dag van de uitvaart zelf hierbij geef ik een dikke 10 voor Angelique nogmaals bedankt voor alles

  • Aanbevelen? Ja
10

Hartverwarmend proffesioneel

Een mooie ervaring in een nare verdrietige periode. We zijn heel proffedioneel en ook liefdevol begeleid door Angelique. Heel toegankelijk en vriendelijk en open . De mensen die op de crematie aanwexig waren vonden het zo mooi en proffesioneel dat ze aan mij vroegen naar jullie naam. Want je weet maar nooit voor de toekomst. Heel bijzonder toch!! :-)

  • Aanbevelen? Ja
10

Duidelijk, begripvol en ontzorgend

In goed overleg worden alle punten besproken en geoffreerd. Er worden geen extra dingen aangepraat en de bereikbaarheid en de terugkoppeling is uitstekend. In moeilijke tijden ontzorgt men, top service!

  • Aanbevelen? Ja
10

Grandioos

Angelique van Rebel’s is een topper Zo meelevend, zo lief en zo professioneel De crematie van mijn vader was fantastisch. Helemaal niks op aan te merken Grandioos Bedankt voor alle goede zorgen Je bent een vakvrouw

  • Aanbevelen? Ja
10

Volledig ontzorgd

Rebel heeft de uitvaart van mijn vader perfect verzorgd. Volledige ontzorging waardoor mijn familie en ik ons geheel konden richten op de verwerking van het verlies.

  • Aanbevelen? Ja
8

Goed

Onze moeder had een kort ziekbed en na haar overlijden is alles spoedig geregeld. Er is volledig rekening gehouden met de wensen van de nabestaanden. Er is niet aangedrongen op een zo duur mogelijke crematie. Op ons verzoek is, tijdens de plechtigheid, een (door ons uitgekozen) gedicht voorgedragen door iemand van de begrafenisonderneming. De plechtigheid is vlekkeloos verlopen. We hebben ook het idee dat alles naar wens van mijn moeder is gegaan.

  • Aanbevelen? Ja
10

Van de eerste afspraak tot en met het afscheid (en daarna) uitermate goed!

Woorden die bij mij opkomen als ik denk aan de manier waarop Angelique ons heeft bijgestaan: betrokken, warm, professioneel, met aandacht, empatisch, bewogen, liefdevol en invoelen. Bijzonder veel dank!

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol en hartverwarmend.

Erg veel steun van Angelique gehad tijdens het gehele proces tijdens het overlijden van mijn vrouw. Niets was haar teveel, de uitvaart heeft zij tot in de puntjes geregeld. Veel dank hiervoor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk, betrokken en perfect geregeld.

Zelfs in tijden van crisis was dit een erg mooi afscheid waar we met een goed gevoel op terug kijken.

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefde vol professioneel

Mijn kracht en moed was op Het is een zegge en geluk van God Dat Angelique in ons hart kwam Liefde volle vrouw met kracht en emoties Iedereen praat tot nu toe over de afscheid dienst. Mijn kleindochters van 4 en 2 jaar is beste vriendinnetje van Angelique geworden Wij hebben alle kracht en steun gekregen die wij nodig hadden. Soms kan je niet alles in woorden beschrijven Angelique van Rebel uitvaartcentrum Je ben in ons hart DANKJE WEL🙏

  • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol en professioneel

Angelique heeft de uitvaart van mijn echtgenoot begeleidt. Zeer betrokken, reageerde snel op mijn vragen/verzoeken. Een aanpakker maar vooral ook een heel fijne vrouw die oog heeft voor de mens en diens emoties. Zowel condoleance als uitvaart zijn precies geworden zoals ik het graag wilde. Ik had het niet beter kunnen treffen en ben haar dankbaar voor haar werk en luisterend oor.

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Mijn ervaring is heel erg goed. Alles wat we vroegen werd ook goed geregeld. Altijd konden we komen kijken en het contact was heel erg warm en correct. Heel bijzonder. De afscheidsdienst was ook erg goed geregeld. Ook na de begrafenis was er nog contact. Heel erg fijn. We zijn zeer tevreden met alles.

  • Aanbevelen? Ja
9

Liefdevol en behulpzaam.

Midden in de nacht Angelique uit bed gebeld na het overlijden van mijn moeder. 's Ochtends om 8 uur was zij in het verzorgingshuis waar mijn moeder woonde. Angelique dacht mee en stelde dingen voor waar we zelf niet aan dachten. Wat we uit handen wilden geven verzorgde zij, wat we zelf wilden doen kon. Het idee van het afscheydshuis was de perfecte setting voor het afscheid. De kleine groep familie was geraakt door de manier waarop we hier, zonder de kille en drukkende standaard crematorium omgeving, de laatste eer konden bewijzen. Angelique, je bent een topper!

  • Aanbevelen? Ja
10

Hartverwarmend mooi

Toen mijn vader overleed wist ik echt niet wie ik moest benaderen om alles te regelen. Ik ben letterlijk op Google gaan kijken en vond 'Rebel'. De uitstekende reviews hebben mij doen besluiten contact op te nemen. En daar heb ik geen spijt van gehad!! Van het begint tot eind perfect geregeld door Angelique. Met zoveel liefde voor de mens , mijn overleden vader en haar vak is deze verdrietige gebeurtenis een mooie , warme herinnering geworden!!

  • Aanbevelen? Ja
10

heel positief

na mijn vader en moeder nu ook mijn broer bij rebel zijn uitvaart gedaan bij gestaan door angelique proffesionele top vrouw met een warm hart dank je wel voor alles het was een mooie uitvaart zo had mijn broer het gewild !

  • Aanbevelen? Ja
10

Heel positief

Mijn ervaring met Rebel is heel positief. Een aantal jaar geleden de uitvaart van mijn Moeder geregeld via Rebel en vorig jaar voor mijn Vader. Een heel fijn en prettig bedrijf. Ze luisteren naar je wensen en helpen je daar uiterst professioneel bij. Het contact met Angelique was heel prettig, lief en warm en begripvol maar vooral heel behulpzaam. Wij kijken terug op een een hele mooie uitvaart (ook vrienden en kennissen zeiden dat het een hele mooie dienst was met veel sfeer en wat precies paste bij mijn vader) grote dank hiervoor

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart van mijn vader

Wat is Angelique een top vrouw. De mooie gesprekken, de steun en de liefde komt bij Angelique recht uit haar hart. Zo perfect was de begeleiding van de uitvaart van mijn vader. Ik wil je ook namens mijn moeder nogmaals hartelijk bedanken. Je hebt de uitvaart van mijn vader uitstekend geregeld. Wij zijn je heel dankbaar want je hebt mij en mijn moeder heel veel steun gegeven in deze moeilijke tijd. Zo zorgzaam zo professioneel. Een waardig uitvaart verzorgd door Angelique van Rebel- Uitvaart

  • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige begeleiding.

Mensen die meeleven met je en je graag willen helpen met alles. Super netjes en zorgvuldig alles afgehandeld. Kregen nog extra bloemstuk van hen voor onze vader. Konden ook elk moment langskomen en van alles vragen. Echt netjes en goed bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart van mijn Moeder

Ik wil hier mijn verhaal kwijt Voor de liefde volle steun van Angelique Op de dag van uitgeleide van mijn Moeder in het verzorgingshuis de liefdevolle gesprekken en het werken naar de dag van de uitvaart ik kan alleen maar zeggen wat heeft me dat goed gedaan de mooie gesprekken de steun en liefde die die vrouw geeft uit haar Hart Op de dag van de uitvaart heeft zij weer bewezen Een topvrouw te zijn in het begeleiden van de uitvaart van mijn moeder Ik wil je bij deze nogmaals een dankwoordt uitspreken voor de steun en alle Andre dingen die mij door deze dagen steun hebben gegeven Hartelijke Groet Rob

  • Aanbevelen? Ja
10

Angelique van Rebel - Uitvaart heeft voor mijn vrouw een waardig uitvaart verzorgt.

Mijn dank gaat uit naar Angelique, die vanaf het begin mij en mijn zoon op alle mogelijke manieren heeft bijgestaan en geadviseerd met wat er zo komt kijken bij het verlies van een dierbare. Zij was en gaf ons die steun die wij nodig hadden bij het verlies van mijn vrouw en moeder van mijn zoon. Per slot er viel een vrouwelijke gezinshoofd weg die de huishoudelijke taken altijd op zich nam en vooral de laatste vijfjaar de zorg voor mij, als mantelzorgster te dragen had. Dit viel nu allemaal op die ene dag van 01-01-2020 weg toen zij overleed. Angelique, de uitvaart en de uitvaartdienst in crematorium Laren was op en top uitstekend geregeld. Ik ben je heel dankbaar hiervoor want dit heeft mij en mijn zoon heel veel steun gegeven bij het verlies en rouwproces van mijn vrouw . 1) discreet 2) vertrouwelijk 3) ontvangstruimte 4) locatie van Rebel - Uitvaart 5) na zorg na bestaande

  • Aanbevelen? Ja
10

Selamat jalan was het motto

Onze uitstekende ervaringen met Rebel’s begrafenisondernemer willen wij graag delen. Op de zondag voor het overlijden van onze moeder maakten wij kennis met Elly Kramer, uitvaartbegeleider. Zij heeft heeft ons zo veel uit handen genomen en ons echt ontzorgt. Voor altijd afscheid nemen van het leven doe je maar één keer. Onze moeder is op 8 januari overleden. Zij had haar wensen voor haar eigen uitvaartdienst al met ons besproken. Één bijzonderheid; het moest een Indonesisch karakter krijgen. Daarnaast; wij zijn een grote familie (60 personen). Elly heeft binnen de mogelijkheden ons alle vrijheid gegund. Zij regelde achter de schermen heel veel, waardoor wij ons konden richten op de inhoud van de uitvaartdienst. Ondanks dat zij weinig ervaring had met de Indonesische cultuur heeft Elly ons geen moment het gevoel gegeven dat wij iets vreemds wilden. In haar eigen vertrouwde omgeving opgebaard worden tot de uitvaartdienst (7 dagen). De muziek, het ritueel naar ons ouderlijk huis te rijden, bij de voordeur met z’n allen stil te staan en ons Indonesisch familielied zingen, het dragen van de kist door kleinkinderen op Westgaarde vanaf een bepaald punt. Niks was te veel. Zij gaf deskundige adviezen hoe wij onze wensen en die van onze moeder het beste konden uitvoeren. Wij hebben op een waardige en respectvolle wijze afscheid kunnen nemen van onze moeder. Elly; nogmaals hartelijk dank voor alle goede zorgen. Je bent een kanjer. Ook gaat onze dank uit naar René. Samen hebben jullie ons het gevoel van vertrouwen gegeven dat alles goed zal gaan. En zo geschiedde.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zeer proffesioneel

Jullie waren de rots in de branding in moeilijke tijden. Voor alle lastige zaken werd een oplossing bedacht. De begrafenis was erg mooi. Ook vond ik de manier waarop de kleinkinderen werden betrokken bij de begrafenis heel bijzonder. We kunnen er met een goed zeer gevoel op terugkijken. Nogmaals dank voor alles

  • Aanbevelen? Ja
9

De dienstverlening van Rebel begrafenisonderneming is uitstekend, daar valt niets op aan te merken.

Zoals in de zin aangegeven, de dienstverlening is uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja
10

Alles was prima verzorgd.

Alle aandacht voor wat nodig was. Een hele vriendelijke bejegening. Veel ruimte voor persoonlijke wensen.

  • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch, correct en uitermate betrokken .

Heb helaas veel ervaring met uitvaarten, maar Rebel en dan vooral Elly heeft mij positief verrast. Heel fijn contact en een prachtige ruimte waar Heine opgebaard lag, de vrijheid om wanneer we maar wilde erheen te gaan was heel fijn. Alles was tot in de puntjes geregeld

  • Aanbevelen? Ja
10

Prettige benadering en soepele samenwerking

Mijndert is zeer professioneel maar weet je daarnaast ook op een prettige, nuchtere manier te benaderen. Samenwerking verliep uitermate soepel en flexibel. Geeft je alle ruimte om er nog rustig over na te denken. De uitvaart zelf was prima verzorgd. Had niet beter gekund.

  • Aanbevelen? Ja
10

Zorgzaam, respectvol en volledig

Vanaf het eerste moment zijn alle zorgen omtrent begrafenis uit handen genomen. De manier waarop was vol respect naar onze vader en naar ons als familie. Als we iets wilden veranderen of waren vergeten: er werd meegedacht en het werd opgelost. In alle opzichten was het zoals we zouden wensen dat een begrafenisonderneming met je omgaat en meer. Alle lof en heel erg bedankt nogmaals!

  • Aanbevelen? Ja
8

Attent, zorgzaam en bekwaam

De persoonlijke benadering en toch een professionele opstelling is bijzonder gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
10

Prima, niets aan toe te voegen.

Ronduit uitstekend!

  • Aanbevelen? Ja
10

Perfect en zeer waardig

De speciale wensen en de late wijzigingen perfect opgevolgd. Elly was super.

  • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend

Angelique heeft geweldig werk verricht en ons heel goed begeleid en advies gegeven.

  • Aanbevelen? Ja
1

Bedrogen

Het is 15 jaar geleden, maar vergeten zal ik het nooit. Als opdrachtgever van de begrafenis van mijn vader werd ik niet ingelicht over de deal die de heer Rebel sloot met de dominee en mijn ex zwager, de man waar mijn zusje mee gehuwd was voor haar dood op 23 jarige leeftijd. De deal was toch een toespraak te houden. Terwijl bij het voorgesprek zeer duidelijk was dat dit niet zou gebeuren. Ik was de enig overgebleven dochter, de ex zwager had zich helemaal ingekapseld bij mijn ouders. Geld was de drijfveer bleek later. Beweerde zelfs executeur testamentair te zijn, een leugen. Gevolg, toespraak bij het open graf, ik, als enige dochter ben met mijn gezin en familie weggelopen, kon dit niet verdragen, een herhaling van de begrafenis van moeder, een geweldig verhaal over een oma/moeder die ik/ wij niet hebben gehad. Na de dood van mijn zusje bestond ik niet meer voor met name mijn moeder.

  • Aanbevelen? Nee
10

Ontzorgend, vertrouwd, familie

Onze vader was terminaal ziek (zeer agressieve kortdurende ziekte) Wij wilden een persoonlijk betrokken uitvaartverzorger. Ik heb zelf 12 jaar gewerkt voor een grote uitvaartverzekeraar. Ik wilde voor mijn vader echter een betrokken familie onderneming met een uitstekende staat van dienst. Juist voor dat extra stukje betrokkenheid. De heer Mijndert Rebel heeft mijn vader (en ons als familie) zoveel ontlast. Niets was teveel. Mijn vader was zo zo ontzettend blij met hem. De laatste wensen (zelfs 6 uur voor zijn overlijden) zijn volledig naar wens ingericht. Wij zijn de heer Mijndert, familie en personeel eeuwig dankbaar. Dankbaar dat onze lieve eigenzinnige vader in alle rust is overleden mede dankzij de oprecht medelevende gesprekken met de heer Rebel. Alles is zo mooi en respectvol verlopen. Dit betekent heel veel voor ons! Een afscheid kun je slechts eenmaal doen. Zo fijn dat ondanks al het verdriet het afscheid wel naar wens was. Het sterkt ons in ons verdriet. Daarnaast is de nazorg ook heel fijn. Zo ontzettend dankbaar en fijn om te zien dat jullie zoveel doen (buiten de gebaande paden) om een afscheid echt een goed afscheid te laten zijn!

  • Aanbevelen? Ja
10

Mooi, menselijk vakwerk, door mooie mensen.

Mooi, menselijk vakwerk, door mooie mensen. Respectvol, professioneel. De vrienden van Meneer Bode danken jullie voor jullie mooie werk en service bij zijn uitvaart. Bijzonder aan Rene en Gerlinda.

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat een vervelende confrontatie bleek, was de muziek installatie in de Nieuwe Kerk. De uitgezochte muziek bij de foto's was niet aan te horen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een korte tijd driemaal gebruik moeten maken van de voortreffelijke service van Rebel, de warmte van Wouter met het overlijden van onze moeder, schoonmoeder, oma en omi heeft diepe indruk gemaakt en gezorgd dat het verlies te accepteren was hoe moeilijk het ook is.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Kan het beter? Neen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: R
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed vriendelijk en deskundig personeel die met al onze wensen rekening hield. Met name Wouter die we altijd konden bellen voor vragen en waar we goede tips van kregen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JA
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring is zo positief . de aandacht naar mij, de wensen van mijn moeder.respectvolle opbaring van moeder, de zorg die ik mocht verlenen aan moeder. Na alle uitvaarten die ik mee hebt gemaakt was dit een hele mooie en daar voor mijn dank

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.H
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wouter Groenleer heeft ons echt met liefde en respect behandeld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: S
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: -
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Jan
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De persoonlijke betrokkenheid die Mijndert Rebel toonde bij de het opbaren, de voorbereidingen voor de uitvaart en de uitvaart zelf, gaf de week een " warm, comfortabel gevoel". Heel bijzonder en zeer gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: ??
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De hoge beoordeling spreekt voor zich. Wouter Groenleer: geweldig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

respectvol (liefdevol) en deskundig, betrokkenheid en persoonlijke aandacht: dat zijn woorden die ons in gedachten zijn gekomen en gebleven bij het verzorgen van de uitvaart van onze moeder.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: n.v.t.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dankbaar voor alles!!! Top team xxx. Ps, de vraag kwaliteit van producten begrijp ik niet zo goed vandaar open gelaten ;-)

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

respectvol, menselijk, waar mogelijk meedenken maar ook de zakelijke aspecten zijn op een zeer positieve manier ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: advertentie in de krant nog even doorlopen voordat deze naar ons werd gemaild.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zorgzaam en liefdevol. Aandacht aan de gehele familie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Houden zo!!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is een zeer deskundige hulp, goede adviezen en zeer professionele hulp. Een 10 is zeer overdreven, er moet natuurlijk nog iets te verbeteren overblijven maar ik kan het net verzinnen. Ik hoop een lange tijd geen gebruik te maken van jullie diensten, maar als het dan toch zover is weet ik waar ik terecht kan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.H.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Kan ik nu echt niet verzinnen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De tweede keer binnen een jaar, met verschillende uitvaartleiders. Niet anders dan duidelijk, helder, positief, respectvol, "gewoon" in de zin van ook ontspannen gedragen "het ijs breken", niet krampachtig. Natuurlijk is het verdrietig, maar met ouders op deze leeftijd (85 en 88), hoort het er ook bij. Dan is het belangrijk het geheel gewoon / respectvol / mooi in te kleden en af te ronden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: HNJ
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding van Wouter Groenleer heeft een diepe indruk gemaakt, respectvol, hij wist in treffende woorden onze dank over te brengen aan het personeel van de Oude Pastorie. Mooie en rustige begeleiding vanaf het begin tot het eind.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.c.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn vandaag super goed begeleid door wouter het was een mooi afscheid van mijn broer

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rebel's staat of staan hun mannetje, een zeer goede en betrouwbare begrafenis onderneming. Met respect voor alles tot in de kleinste details. Van begin tot het eind gewoon top. We hadden geen betere kunnen wensen. Namens mij en de familie enorm bedankt jullie hebben ons er echt doorheen geholpen. Groeten Ed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede suggesties van jullie kant. We waren er erg blij mee

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Dp
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Integer en oprecht

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.A.C
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Voorlichting over wat er gaat gebeuren kan iets beter.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden, alles was netjes verzorgd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.P
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

persoonlijke begeleiding

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: j
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het meedenken is heel belangrijk: denk aan b.v. wikkelkoek! Verder heb ik een goed gevoel over gehouden over het contact en het respect aan mijn moeder betoond. M.a.w.: zie mijn beoordeling (kinderachtig van mij om één 9 te geven)

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JB
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Bij het ophalen van mijn moeder in de Marke vond ik het wat rommelig. Een naar moment vond ik toen ik zag dat de bloementak op de kist er vanaf rolde tijdens de rit naar het crematorium.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het waardig omgaan met mijn overleden man. Het verlaten van het huis en de straat. De tijd die Daisy nam om naar ons te luisteren en ook zelf ook ideeën had m.b.t. de uitvaart. Ik kon elke dag voor de uitvaart mijn overleden man nog zien in het uitvaartcentrum. Het drukken van de enveloppen van de rouwkaart en bedankkaart.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Ik kan echt geen verbeterpunten bedenken.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.E.M.G.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele proces is super gegaan. Ga zo door.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was heel mooi en goed geregeld leuke mensen voelde heel goed allemaal !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Nee
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nogmaals mijndert erg bedankt voor de fijne samen werking ondanks mijn moeder wij kijken terug op een bedroefde maar fijn dag groet Cor en marian uit Harderwijk

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen N.v.t.
  • Voorletters: Cor
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Niets
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jazeker, zeer respectvol en stonden open voor alle wensen en problemen. Duidelijk kosten overzicht en bijbehorende mogelijkheden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: O
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede adviezen en een zeer persoonlijke en professionele begeleiding. De prijs-kwaliteit verhouding is top.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: R.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: niet ontdekt
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het enige kleine -puntje is, dat ik niet wist dat bij de Brassershoeve, de lokatie voor het condoleren, de heer Rebel aanwezig zou zijn. Het was heel waardevol dat hij er was.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Persoonlijke benadering passend bij de situatie

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Freek
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Intact na de uitvaart laat op zich wachten, zou ik liever adapter willen afhandelen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.W.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zu en ik hebben een goede ervaring met Daisy Helmig. Zij heeft ons enorm geholpen met onze vaders overlijden in 2014. Dit keer in January 2017 hadden wij maar een dag om onze moeders crematie te regelen voordat wij weer vertrokken naar de US. Daisy heeft ons famtastisch geholpen, kon ons direkt de volgende dag zien en heeft alles voor ons geregeld en ons per email volledig op de hoogte gehouden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: n.v.t.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De goede service en het prettige contact hebben bijgedragen aan een goede verwerking van het overlijden van onze moeder.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: R
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zakelijke, discrete en integere benadering van de rouwende familie, met oog voor details.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch in alle opzichten

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima integer respectvol voelde goed om samen mijn vader aan te kleden na het overlijden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A A W
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Kreeg een mail 4 weken na overlijden van een firma die herdenkstenen verzorgd. Op zich prima. Pijnlijk waren de bijgevoegde foto s die gemaakt waren van de huidige steen nog voor het begraven van mijn vader. (Graf was al gegraven, roosters waren zichtbaar).Dit voelde niet goed omdat tekst en foto's niet op elkaar waren afgestemd. Dit willen we graag onder jullie aandacht brengen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een tien geven schijnt overdreven te zijn maar alles is gewoon naar volle tevredenheid gelopen. Heel mooi en waardevol afscheid kunnen nemen. Ontzettend bedankt voor jullie begeleiding en betrokkenheid!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E.C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is naar wens verlopen hoe wij het voor ogen hadden. Met zoveel deskundigheid en respect omgegaan. Ik zal ze aan een ieder aanbevelen,omdat wij er een goed gevoel bij hebben gehad. Het voelde vertrouwd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: K
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: n.v.t.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede voorlichting. Ruime keuze. Zeer goede begeleiding. Top.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: D.A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lieve Mensen van Rebel, namens ons, maar ook zeker namens mijn schoonmoeder (de overledene), ontzettend bedankt voor alle goede zorgen en medeleven, jullie zijn echt toppers.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Lekker kleinschalig, waardoor er een direct een-op-een contact is en je ook het gevoel hebt dat men zich jouw situatie aantrekt. We hebben het klein gehouden maar dat gaf absoluut niet het gevoel dat we minder interessant waren of iets dergelijks. Men is pro-actief en denkt mee en vooruit. Ze hebben duidelijk ervaring en weten wat ze moeten doen. Ze nemen jouw zorg uit handen en dat voelt heel prettig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan niets anders zeggen dat wij een geweldige ervaring met jullie hebben gehad,zo warm en Hartelijk en respectvol. Niets anders dan lof voor jullie. Voor ons zijn alle vragen een 10 waard.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: NJG
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: ik kan niets op noemen wat verbeterd zou moeten worden.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer laag drempelig ,alles is bespreek baar .

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.j
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Professioneel, betrokken, meedenkend, menselijk, zeer ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne mensen om mee om te gaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben de totale verzorging als zeer aangenaam ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.F.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: nvt
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alle lof voor de wijze waarop de uitvaart van mijn vader door jullie is georganiseerd. Al onze (en zijn) wensen konden worden gerealiseerd. Jullie suggestie om het afscheid bij Eemland te doen (wij wilden geen afscheid in een aula) was super! Hier hebben wij heel veel positieve reacties op gehad. Het was goed verzorgd, sfeervol en intiem, wij hebben heel mooi en waardig afscheid kunnen nemen. Bijna niemand wist dat dit mogelijk was, ook wij niet, maar ik denk echt dat dit een gat in de markt is. Wij hebben al zeker tien reacties gehad van mensen die hebben aangegeven het op deze manier te willen (laten) doen. Verder complimenten voor de wijze waarop alles werd geregeld, er werd met ons mee gedacht en vooruit gedacht. Nogmaals alle lof, jullie hebben tijdens deze moeilijke week een hele hoop zorgen uit onze handen genomen waardoor wij ons bezig konden houden met elkaar. Bedankt!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Zijn al besproken.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Daisy is een fantastische begeleider

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: T.D.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het aktieve meedenken, het inlevings vermogen en begrijpen wat belangrijk was voor ons, de juiste toon vinden in de gesprekken... We hebben in deze moeilijke tijden hier veel steun aangehad.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden hoe de uitvaart van mijnechtgenote moeder en oma is verlopen. Alle lof voor Daisy hoe zij onze wensen heeft ingevuld en de plechtigheid heeft laten verlopen. Zeer veel dank daarvoor want het zijn toch moeilijke dagen voor ons geweest!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.L.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: zou ik niet weten.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Contact met Daisy Helmig warm en gezellig. Deze lieve en leuke persoonlijkheid is geknipt voor dit vak.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.H.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

begeleiding en uitleg door Monique was perfect. Niets dan lof.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Absoluut kundig inspringen op omstandigheden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: r
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alleen maar goede ervaring. Bij mijn beide ouders heb ik wel wat anders meegemaakt(amsterdam PC) . Dank voor de geweldige fijne hulp en afwikkeling.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Kan ze niet noemen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

In totaal zeer positief, mevrouw Daisy Helmig heeft alles ook keurig begeleid en is voor de begrafenis onderneming naar ons oordeel een aanwinst.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: D
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Voor ons niet van belang (financieel), maar zou toch netjes zijn als men in het boek van catalogus kisten de prijzen zou vermelden. Dit is ook maar een klein puntje van verbetering in totaal dus erg positief.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een zeer positieve ervaring (op het overlijden van de persoon na dan), zowel voor het overlijden, voor de crematie en na dit alles

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Y.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Kan er zo even geen bedenken. Ik ben en was met alles zeer tevreden.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heldere communicatie en worden goede adviezen gegeven

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn contact gehad met Mijndert Rebel.. persoonlijke aandacht. Meedenken...aanvullingen. Ideeen. Discreet. Kortom, helemaal naar onze wensen geweest. Namens mij en mn dochters nogmaals dank

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: ...
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren geroerd door de persoonlijke aandacht en het echte luisteren naar ons. Knap hoe onze eerste feedback opgepakt werd. Wij hebben in het hele proces gevoeld, dat onze wensen voorop stonden. Indrukwekkend ook hoe Daisy op de dag van de uitvaart voor de stoet liep. Er was 'tijd' voor de dood. De kinderen en ik begrijpen de wens van Ron nu heel goed, toen hij aangaf dat Rebel de uitvaart moest regelen. Wij danken Daisy voor de goede communicatie, begeleiding en het meedenken met ons. Daarnaast heeft zij er ook voor gezorgd, dat onze zoon Bram 'bijgeschreven 'werd in ons trouwboekje. Voor ons heel belangrijk. Ook veel respect voor de manier waarop de heer Rebel Ron verzorgd heeft en na afloop heb ik kennis gemaakt met Meindert. Ook die contacten waren heel goed. Wij zouden Rebel aanbevelen en wanneer mij iets zou overkomen, dan weten de kinderen dat zij Rebel moeten benaderen. Een warme groet van Carla Schaap, Marieke en Saskia, Bram en Evalien

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

in een woord -- perfect.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: d.bout
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke en deskundige medewerkers

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit was een begrafenis zoals wij dat voor ogen hadden. Waardig en respectvol en vooral behulpzaamheid voor deze niet alle daagse gebeurtenissen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne, persoonlijke aandacht. Niet alleen voor de overledene (mijn moeder) maar ook de dagelijkse aandacht voor mijn vader en voor ons.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen, op deze voet door blijven gaan, was een erge prettige samenwerking Ik heb deze enquete ingevuld namens de fam. Mulder. Eventuele reacties kunt u geven op mijn mail adres [email protected]
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: S.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heb ik al aangegeven via een bedank kaartje!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Henny
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Meer een aandachtspunt, want er is wel van te voren alertheid in geweest, maar door andere is er niets uitgezonden. Hierdoor geen cd van de dienst. Dit hebben we al uitgebreid met elkaar besproken! Spreek de hoop uit dat het niet meer gebeurt!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als zeer ervaren. Stelde mij gerust in toenadering rondom de rouwdagen. Er was gelegenheid voor andere gesprekken te voeren. In deze bewogen dagen proefde ik een ontspannen zweer. Daisy heeft passie voor haar werk

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JH
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het hele gebeuren is op ons overgekomen als zeer deskundig en alles is met respect en zorgvuldigheid uitgevoerd. Kan het niet beter wensen. Contact met Daisy Helmig was erg goed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Theo
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Kan niets verzinnen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijna zoals je het zelf zou willen maar ik wacht nog even. Een woord van dank en respect aan jullie allemaal, een 10, ja voor mij wel maar ik laat een uitdaging voor aanpassingen en verbeteringen open.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JM
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles naar volle tevredenheid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Jem
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige begeleiding door Mijndert Rebel, en geeft duidelijk aan wat wel en niet kan . Maar geeft ook veel goede tips en denkt mee met de familie om alles zo goed en eervol te laten verlopen.Ik zelf vond dit een heel mooie uitvaart Mijndert bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer positief kan het iedereen aanbevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: D
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Betrouwbare, respectvolle afhandeling van een gevoelig proces.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F.R.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben heel goede ervaring met Rebel begravenisonderneming. Aan al onze wensen is voldaan. Prima!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Dhr.Rebel heeft ons bij her aanbieden van de rekening beloofd met de steenhouwer kontact op te nemen. Tot gisteren hebben we niets gehoord. We hebben vanmorgen(9 nov.) zelf kontact gezocht met de Firma Kreuning. W.s. vergeten????
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was perfect geregeld inclusief de nazorg

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E.F.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

perfectie, vriendelijkheid,betrokken

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer keurig en betrouwbaar. Maar bovenal respect vol.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

In zijn totaliteit positief

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: K
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: 2 "schoonheidsfoutjes". Bij de opbaring een bloemstuk dat voor iemand anders bestemd was en de overledene had een bril op van iemand anders terwijl er helemaal geen bril was!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

snelle en integere begeleiding

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel vertroostend geholpen en liefdevol met de overledenen om gegaan

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Van offerte stadium tot eindafwikkeling is het bedrijf mij zeer positief overgekomen. Bij de keuze heeft de offerte de doorslag gegeven. Deze was overzichtelijk, duidelijk en goed verzorgd. Het hebben van een eigen gelegenheid speelde ook duidelijk een rol.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Warme aandacht, meedenken, flexibel, luisteren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: AC
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: ga zo door.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

wij hebben het contact, de hele afhandeling, van de uitvaart als zeer positief ervaren. Ik geef nooit een 10, dus mijn waardering is hoog.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.B. (Sandre)
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De familie was wederom zeer te spreken over hoe uw bedrijf deze droeve zaak heeft behandeld. Daisy; bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: De koffie.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De tijd ervoor nemen om evt. wensen in de juiste volgorde mogelijk te maken en uit te voeren. Vooral de offerte is voor veel mensen belangrijk wat men kan doen. Dit gebeurt meestal na veel onderling contact wat mogelijk is persoonlijk of via de mail. Positieve reacties gehad over het gebruik van het busje inplaats van meerdere auto,s

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Verbeterpunten zijn door u al tijdens het overleg al ingebracht.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn als familie allemaal heel te vreden over hoe alles is gegaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P Bunschoten Kriek
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daisy Helmig heeft ons ondersteund. Dat verliep zeer prettig. Afspraken werden nagekomen, er werd goed meegedacht.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.M.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Mijn moeder lag in een extra brede kist die wij zelf de kerk indroegen. Diegenen aan het brede stuk van de kist pasten eigenlijk niet tussen de banken, zij moesten overdwars gaan lopen en waren bang om te laten vallen. Wellicht was vervoer op de brancard beter geweest.
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

alle aandacht en tijd voor je

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: ag
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het zegt al genoeg dat onze hele familie bij jullie komt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Als vriendelijk en zeer ervaren,als familie ook tevreden met alle hulp die er geboden werd hiervoor onze dank! Mijn telefoonnummer is 0334632038.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer tevreden met uw service

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer respectvol en attent

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Familie
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ongedwongen en respectvolle benadering. Begeleiding kinderen voor de begrafenis. Hoe gaan we het doen? Duidelijk voor de kinderen en ze weten precies wat ze moeten doen. Dit is een geruststelling voor de kinderen en de ouders.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In een woord: geweldig. We zijn heel blij met de keuze voor Rebel. Deskundig, respectvol, heel goede relatie met Daisy, meedenkend, meelevend, maar ook gelachen. In de nacht van overlijden mooi afscheid door Meindert en een andere medewerker. Zwaar meubelstuk verplaatst en ook weer netjes op zijn plaats teruggezet. De dag van de uitvaart was sfeervol, aan al onze wensen was voldaan. Het kon niet mooier, ook veel positieve reacties ontvangen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Y.E.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles met betrekking tot wensen nabestaanden prima

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: WE
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Keuze voorbeelden kaarten.uiteindelijk toch een voorbeeld maar ik heb de ervaring bij anderen dat er een map met veel keus en diverse teksten was,wat in op zo,n moment wat makkelijker is om een keuze te maken.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles werd meteen goed geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen verbeteringspunten.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn zeer tevreden met alles, hebben ook een goed advies gekregen en er is veel meegedacht met ons. De bedank kaartjes en de bijzetting van de urn moet(en) nog plaatsvinden maar we hebben er alle vertrouwen dat dit ook prima geregeld wordt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afscheid met vertrek vanuit uitvaartcentrum vonden we zeer mooi

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: frans
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Mijn tante (mevr van der Goen van Rhijn) werd door de achterdeur van het crematorium naar binnen gebracht. Ik had het mooier gevonden als ons de mogelijkheid was gegeven haar via de voordeur door een aantal neven/nichten naar binnen te laten brengen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In één woord: PERFECT !!! Mijn complimenten en dank voor alles. Mvg. Aty. Daar zouden ze bij Yarden nog wat van kunnen leren: met hun afschuwelijke reclames.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.A.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: nvt
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze ervaringen en het geheel uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de familie kamer als zeer prettig ervaren. Ook dat wij mijn vader mochten begeleiden de auto in. De boeken in de familie kamer om je te helpen met goede tips van het laatste woord. De hele begeleiding voor de dag zelf zo dat je niet alleen staat. De deksel op de kist doen was ook heel fijn om overal bij betrokken te zijn. De ideeën zoals mijn vader een broodje kroket at om dat na dat de auto weg reed met zijn alle te eten .

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L,j
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekende uitvaart.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.G.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Als leek heb ik niets aan te merken
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring doet veel meer dan verwacht ook hele goede nazorg...en geen onverwachte ekstra kosten...Wel ekstra service.. Geweldig

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: p
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meindert rebel was erg rustig en prettig en respectvol persoon om begrafenis mee te regelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Z
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed verlopen. Erg tevreden met Monique.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: m.t.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De begeleiding, de vriendelijkheid en het respect heeft mij enorm geholpen bij het rouwproces. Mijn familie en vrienden waren vol lof over rebel's begrafenisonderneming. Jullie hebben ons geholpen zodat mijn vader begraven werd zoals hij het wou. Met dank!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn familie en ik zijn buitengewoon tevreden met alle aspecten die aan orde kwamen bij de crematie van mijn echtgenoot. Met groot respect is alles zeer zorgvuldig uitgevoerd, conform onze wensen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F.G.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: De afscheidsbijeenkomst in de kerk van Blaricum van stijlvol en goed verzorgd. Bellevue was niet zo goed ingesteld op de ontvangst van zoveel gasten tegelijk. Niet iedereen heeft een consumptie gekregen en de routing was niet goed voor bereid. Dit buiten de schuld van Rebel, maar misschien wel een aandachtspunt voor een andere bijeenkomst.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

het goede meedenken en aandragen van suggesties

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitgebreid wordt de tijd genomen om alles door te spreken. We kijken terug op een zeer respectvolle en zorgzame crematie en de voorbereidingen daarop. Ook de nazorg is uitstekend.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Y.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel positief. Dat hadden wij Daisy ook al verteld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als familie kunnen wij geen enkele negatieve ervaring opnoemen. Jan en Daisy hebben het fantastisch gedaan. Met name met Daisy hebben wij zeer veelvuldig contact gehad; een warme persoonlijkheid. Ze dacht mee, drong nergens op aan, heeft nooit de indruk gewekt gehaast te zijn, bijna alsof ze alleen met ons te maken had. En, wat een enorme opluchting is tijdens die hectische dagen, we hebben ook geregeld enorm met haar gelachen. De begrafenis was, voor zover je dat kunt zeggen, prachtig en dat is mede aan haar te danken geweest. Mede namens mijn familie wil ik haar en Jan, nogmaals, heel hartelijk bedanken, Miranda

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.E.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede begeleiding bij begrafenis.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: T
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Naast de fijne communicatie en samenwerking met Mijndert an andere medewerkers was het fijn te ervaren dat Jan( de vader van Mijndert ) ook nog actief was en dat hij de uitvaart van onze moeder op een uiterst respectvolle- en kundige wijze heeft geleid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Bert
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg fijn hoe er omgegaan is met alle wensen, zowel van ons als van de overledene. Ook de omgang met de (klein)kinderen van de overleden opa hebben we zeer positief ervaren!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Kan geen negatieve aspecten bedenken

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.r.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles ging zeer professioneel, maar op een uiterst persoonlijke wijze, waardoor iedereen van de familie het als zeer goed heeft ervaren. Respect, begrip, met een traan EN een lach, en alles tot in de puntjes verzorgt uitgevoerd. In vergelijking met een eerdere ervaring met een andere begrafenisondernemer, een zeer groot verschil, in positieve zin. Zeer hartelijk bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Ik weet niets te bedenken, alles was perfect.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De cijfers spreken voor zich!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: WHC
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wat wij erg mooi vonden is de respectvolle manier waarop onze (schoon)vader opgehaald werd en verzorgd, het voor de auto uitlopen bij het 'ophalen' was ontzettend ontroerend en respectvol. De verdere verzorging heeft ditzelfde niveau vast gehouden. Mijndert was empatisch, ontspannend, rustgevend en toch direct genoeg om te 'sturen' waar nodig. We hebben allemaal een ontzettend goed gevoel bij de manier waarop hij alles voor ons geregeld heeft. Wij durfden veel van de dienst zelf te verzorgen, omdat we wisten dat als wij een steekje zouden laten vallen, Mijndert dit wel op zou lossen. Heel fijn.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen, eigenlijk.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

100%

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.F.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De familiekamer was erg prettig om te gebruiken. De medewerkers tonen zich erg betrokken, zijn ten alle tijden bereikbaar.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Mjn
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Parkeergelegenheid is beperkt, zeker bij condoleance
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.J.W.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Integere benadering, veel ervaring, goede begeleiding en uitleg van de te nemen beslissingen, Persoonlijke benadering.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De begeleiding gedurende de uitvaart heb ik als zeer netjes en respectvol ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Juiste toon, juiste gevoel, juiste afstand, erg netjes en verzorgd, ter zake zeer kundig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: ME
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reactief, correcte behandeling, goede ervaring voor zover een uitvaart als goed beleefd kan worden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P.S.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen vergissing maken bij het uitspreken van de naam van de overledene : den Os en geen van Os
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daisy Helmig heeft de begrafenis van mijn partner verzorgd en dat heeft zij bijzonder goed gedaan. Niet alleen begeleiding en advies bij alle praktische zaken maar ook oog hebben voor de emoties en kunnen luisteren en niets was haar te veel. Wij vonden het fijn dat zij de begrafenis van Arie zo goed voor ons geregeld heeft. Met vriendelijke groet, Marian van der Marel-Star

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.P.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: pj
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: WAM
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele fijne, begripvolle mensen bij Rebel, zonder 'zalvend' over te komen. Alles met respect en vriendelijkheid benaderd. Ook alles in perfect overleg met nabestaanden, tot zelfs ver na kantooruren via de mail. Na het overlijden van onze moeder 2 jaar geleden, was Rebel meteen onze keuze met het overlijden van onze vader nu.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: S
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Iets meer keuze voor kaarten en kisten gewenst. Maar verder echt geweldig!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

dankbaar voor de goede begeleiding

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Wij werden er op gewezen, dat bij het verlaten van het Visnet de belangstellenden hun jassen moeilijk van de kledingrekken konden krijgen ivm opstelling van de kist voor de lift. Misschien even in de hal boven plaatsen tot iedereen naar beneden is.??
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Binnen de beperkte financiële mogelijkheden is alles gegaan zoals dit door de overledene en ons gewenst was.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JC
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hebben de rustige, begripvolle en liefdevolle begeleiding van Jan Rebel als prettig, ondersteunend en troostend ervaren. We stonden er niet alleen voor. Daarvoor onze hartelijke dank!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: S
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen.
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Y.m
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vonden het weer zeer goed verzorgd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L.H.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: De koffie, die is erg slap.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

jaa pervekte mense soo lief nog noojt mee ge maakt fantastie se onder neeming en mense ik dangk se heel me hart soo mooj als se me geholpe heben dangk uuu

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: tg
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Doortastend, respectvol en prettig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daisy heeft ons (samen met de stagiaire) ongelooflijk goed bijgestaan. Ze heeft fantastisch met alles meegedacht en stond altijd klaar voor een vraag of advies. Het scheelt natuurlijk dat het klikte, dat praat makkelijker, maar ze is zeer deskundig, en heeft een goede balans tussen ernst als het moet, en luchtiger als het kan. Alle lof!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.M.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen idee... Betere stiften hihi
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima klantvriendelijke onderneming.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Jullie hebben de uitvaart perfect verzogt

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: K. A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al tijdens het eerste contact met een van de medewerkers kregen wij een goed gevoel over het respect en onze gevoelens met betrekking tot het overlijden van onze moeder. Het overbrengen van de overledene naar het uitvaartcentrum werd bijzonder respectvol gedaan. Voor het gesprek over de uitvaart nam Daisy Helmig ruim de tijd en aan de uitvaart die zij begeleid heeft, hebben wij een goed en tevreden gevoel overgehouden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.W.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

zeer goed

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.G.M.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze zoon Michael die werkzaam is bij Hesselmans in Almere adviseerde ons met "Rebel" in zee te gaan tov de concurrent. Moderner, frisser ruimtelijker waren daarbij belangrijke steekwoorden. Vanaf het eerste moment is het contact met Mijndert zeer plezierig verlopen. Goede adviezen gekregen op momenten waarbij keuzes niet gemakkelijk zijn in het gehele proces. Waardigheid en respect waren alom aanwezig. Mijndert voelde prima aan dat soms humor kan helpen om verdrietigheid enigzins te verlichten. De rapportcijfers 8 hadden daarom ook een 9 kunnen zijn. Er is door Rebel's onderneming prima werk verricht !

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.C.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Er is maar 1 aspekt in de organisatie misgegaan en dat is met Mijndert op kantoor besproken op 6 oktober 2015. Dit was het moment dat bij aanvang van de crematiedienst in Olandhorst te Lelystad met het verkeerde muziekstuk werd begonnen. Dat is jammer omdat er nooit een herkansing komt.
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JH
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

First time experience. The service provided was respectfully and Daisy was always there when needed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F.T.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Nothing that I can think of.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

heel positief

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A. A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

-

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Familie
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: -
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben heel prettig samengewerkt met Mijndert en Daisy, de voorstellen voor de kaar,ten kwamen snel en waren mooi op tijd klaar. Ook de serie foto's die Deborah aanleverde werd prima verwerkt tot een mooie presentatie, waarvoor wij veel complimenten hebben gekregen. Omdat ook de sprekers een positieve bijdrage leverden, werd de hele uitvaart, ook gedragen door een hoog aantal belangstellenden, een waardige gebeurtenis tot nagedachtenis van mijn lieve vrouw. Voor mij ondanks het verdriet een hele steun. Één aanwezige zei: "Zo wil ik ook begraven worden!" Dat zegt genoeg...... Iets heel anders: ik heb het net uitgegeven boek van de firma gehaald en gelezen : compliment, zeer de moeite waard om te lezen, ik houd van geschiedenis, maar ook van nieuwe ideeën.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Er schiet mij niets te binnen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles kon geregeld worden, aan alles werd gedacht..... met recht een positieve ervaring.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: allereerste telefonische contact met Daisy wat ongemakkelijk. Verder verliep het contact zeer goed.
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vond het heel erg fijn dat ik zoveel zelf kon doen met het afscheid van mijn vader ab van katwijk . wist niet dat het allemaal mogelijk is . kijk er met veel voldoening op terug !!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid N.v.t.
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: carolien
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: zijn er niet
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke mensen die met je meedenken. Flexibele instelling

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Ik wacht nog op bericht wanneer ik de urn kan ophalen.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goed

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: t.m.m.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb alleen positieve ervaringen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Perfect verzorgd door Daisy van de begrafenisonderneming Rebel

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hadden eerder al positieve ervaring, waardoor bepaalde wensen snel konden worden ingevuld. Adequate en ter zake doende behandeling.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Niet echt. Frappant was dat er bij de crematie een aantal bloemstukken stonden die voor een andere crematie bedoeld waren. Weet niet of dit door Rebel tijdig had kunnen worden ontdekt. Slordig van het crematorium, maar wij hebben er smakelijk om kunnen lachen....
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De website is heel duidelijk in de kosten en dat wordt alleen maar duidelijker bij het gesprek. Ik vond het heel prettig dat er naar onze wensen geluisterd is, maar dat er ook terechte aanpassingen aangedragen zijn die daardoor de uitvaart nog beter hebben laten verlopen. Ook vond ik het heel goed dat er heel snel geschakeld kon worden naar 'ons' type mens. En ik kan me voorstellen dat dat bij iedereen gebeurt. Om die reden zou ik Rebel aan iedereen aanbevelen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H. J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Daisy is een begripvolle heerlijke dame om mee te werken. Onze uitvaart was dankzij haar precies zoals papa hem verdiende!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Monique
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: De chauffeur van de begrafenisauto belde in de auto niet handsfree en reed slecht. Hij leek niet op te letten en wij vinden dar hij zijn route echt wel moet kennen en bovendien reed hij soms zelfs te zacht. Hij maakte ook gebruik van ons toilet zonder voeten vegen ( het was vies weer) en het toilet was echt smerig. Spetters overal. Daarentegen was het zeker een aardige man en heeft nog mooie foto's gemaakt daarvoor zeker dank!
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Niets is teveel. Goede communicatie en op alle gebied geweldige ondersteuning. Flexibel en ontzorgt in moeilijke tijd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Paul
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen. Ga zo door!
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig, to-the-point, snel, flexibel, afspraken nakomen. Top.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: S
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: T.G.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De begeleiding van Meindert Rebel als zeer fijn ervaren. Goed meedenken met onze wensen maar daarnaast ook kritische aanbevelingen gegeven.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Communicatie rondom de prijzen van de kist. Dit was niet vermeld in de brochure en achteraf bleek de prijs een stuk hoger. Geen graf delven naast het graf direct na de begrafenis (met beheerder van het kerkhof bespreken). Daarnaast liggen graven erg lang open.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd bereid om deskundig advies en ideeën aan te dragen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: V.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

via begrafenis familie Mol-Halsema

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E.T.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na het eerste telefonische contact en de verzorging van de overledene en begeleiding t/m de ter aarde bestelling van de overledene heeft u aan alle wensen en ook aandacht gegeven aan de familie van de overledene. Nogmaals namens de familie dank u wel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.W.B.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: N.,V.T.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Keurige omgangsvormen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: N.C.J
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Nazorg of in ieder geval een berichtje of vraag hoe het nu gaat en of er nog vragen zijn t.a.v bedank kaartje of grafsteen.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is tot in de puntjes geregeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.E
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: GEEN
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben voor de 2e maal ondervonden,hoe fijn het is ,te weten,dat de hele romslomp van een overlijden van een geliefde, in vertrouwde en uitstekende handen is!!! Echt geweldig!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: L
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Gecondoleerd worden is uitputtend! Ik had graag mijn Gooise mop bij de koffie gehad.{ludiek bedoeld}
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heel fijn gevonden. hoe we begeleid zijn, ook zijn de dingen gegaan zoals we dat zelf wilden. Het heeft mij een goed gevoel gegeven over de begrafenis.\ Ook mijn hartelijke dank aan Daisy Helmig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: a.e.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De ruimte die de kinderen rondom de uitvaart geboden werd, is gewaardeerd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vooral de begeleiding van Daisy Helmig voor en tijdens de begrafenis was voor ons belangrijk en een positieve ervaring. Ze toonde een groot inlevingsvermogen en hield daarbij met iedereen rekening.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De manier waarop Rebel ons heeft bijgestaan, heeft enorm geholpen in de rouwverwerking. Alles was goed voorbereid. Dat gaf ons vertrouwen en rust.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer deskundige en inlevende begrafenisleidster.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: T.M.J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onduidelijk hoe de tijdsplanning crematorium nou was. Begreep pas in de loop van het proces dat in beginsel veel mogelijk was met andere start- en eindtijden (uiteraard in overleg met crematorium). Had eerst begrepen dat er alleen vaste tijdsblokken beschikbaar waren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

ja

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

respectvolle, profesionele omgang.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: f
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heren Rebel en mevr. Daisy zijn deskundig, tonen respect maar bovenal scheppen zij vertrouwen dat alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Er is veel empathie en men stelt alles in het werk de uitvaart naar de wens van de overledene en nabestaanden uit te voeren. De persoonlijke begeleiding is erg goed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Probeer het persoonlijke te behouden, wordt niet te groot.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede persoonlijke begeleiding. goed luisterend oor. Naar alle wensen werd geluisterd en ingewilligd. Beveel andere mensen deze begrafenisonderneming aan. Mocht mijn schoonvader overlijden komen wij zeker voor de crematie bij deze onderneming

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: y
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen Overal was een oplossing voort
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is goed en in prettige sfeer verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: De afhandeling administratieve zaken. Er wordt soms laat of niet gereageerd op emails.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

met zussen broer was ik onder de indruk van deskundigheid, betrokkenheid, respect, rust en op de juiste momenten doortastendheid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JWA
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: ik kan ze niet bedenken
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles was prima en goed geregeld, helemaal geen klachten

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: r
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

een goede balans tussen vertrouwlijkheid,deskundigheid en uitvoering

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: f.d
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

respectvolle uitvoering van de begrafenis

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn uiterst tevreden over de totale verzorging van de van de uitvaart van mijn overleden vader. Van begin tot einde prima geregeld. Ondanks het grote verlies een zeer mooie uitvaart. Bedankt voor je inzet Daisy.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: maak uw keuze
  • Verbeterpunten: Communicatie met het uitvaartcentrum
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele positieve ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: De kist paste niet goed op de fietskar, dit van te voren nakijken. Zo ook de banden oppompen voor de stoet vertrekt.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij als familie hebben 'n positieve ervaring met Rebel's begrafenisonderneming. De vriendelijkheid en hulpvaardigheid is voor Rebels' begrafenisonderneming vanzelfsprekend. Vanuit de familie kreeg ik als contactpersoon complimenten dat ik Rebels's begrafenisonderneming heb aanbevolen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: N.F.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer respectvol, bekwaamheid, vriendelijk, netjes, etc. knap

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: ASR
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: ik zou niet precies weten wat.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Daisy heeft ons erg prettig begeleid

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: t
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Eigenlijk kunnen we niets bedenken. Ga zo door.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alles is respectvol en naar mijn wens verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: N.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

de uitvaart van mijn verstandelijk beperkte oom moest van mij voornamelijk aansluiten op de belevenis van zijn huisgenoten. Daar is op alle punten rekening mee gehouden, hoewel daardoor wellicht het geheel niet geheel overeenkwam met wat men "normaal"pleegt te noemen (bv. meezingen met de gekozen muziek). U ging hier volledig in mee. Alle aanwezigen hebben dit ervaren als een waardevol eerbetoon aan een waardevol mens. Mijn absolute waardering hiervoor

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P.J.F.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: ik zou het niet weten. Blijf a.u.b. zoals je bent.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hebben een heel goed inlevend vermogen, passen zich aan de familie aan zodat het in ons geval niet allemaal heel stijf en formeel wordt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: P.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

alles wat wij voor ogen hadden is netjes gebeurt

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit N.v.t.
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: j
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: nvt
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaringen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: a
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Keurig verzorgd.Geen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden omtrent de wijze van invulling van het gehele gebeuren overeenkomstig onze wensen. Niet op de voorgrond tredend, maar toch duidelijk de indruk vestigen het geheel volledig onder controle te hebben. Hartelijk dank hiervoor. Een speciaal woord van dank richting Daisy Helmig

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geheel naar wens

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: ik zou het niet weten, misschien het ruimen van de bloemen door ons zelf, daar wist ik niets van
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

het ging voorspoedig en zorgvuldig dus goed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: jwg
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over Rebel,s begrafenisonderneming.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.P.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Heeft ons goed geholpen om de wensen van de overledene precies zo uit te voeren als hij dat had aangegeven.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.S.G.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: m
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positief

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten N.v.t.
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.G
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

over het algemeen zijn we heel te vreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: bij het afleggen van mijn vader stoorde iemand zich aan de erg vrolijke ringtoon van de mobile telefoon van een van de medewerkers. zelf stoorde het mij dat er geen schoon linnengoed op het bed van mijn vader was gelegd. op mijn verzoek is dat de volgende ochtend in orde gemaakt.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige ervaring hoe mensen in, voor de familie emotionele en hektische periode, rustig blijven, alles op z'n tijd aanreiken en zeer respectvol naar de overledene toe zijn. Met heel veel dank!!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: i.j.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer positief

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E.D.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: niet te vinden
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De menselijke benadering en het vlekkeloze verloop van het hele gebeuren. De tijd die er genomen wordt voor de nabestaanden en de rust die dit geeft en uitstraalt, terwijl er achter de schermen waarschijnlijk keihard gewerkt wordt om alles zo te kunnen laten verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed) N.v.t.
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.D.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Voor ons is alles boven verwachting prettig verlopen, verbeterpunten kunnen wij met deze ervaring niet aangeven.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: g
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles is goed naar wens gegaan

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Atie
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij vinden dat wij bijzonder goed door Mijndert begeleid zijn in dit moeilijke proces. Hoewel ik zelf een beetje control freak ben, kostte het mij geen enkele moeite om het Mijndert in handen te geven. Ik heb me geen moment zorgen gemaakt, en dat gaf veel rust in deze moeilijke tijd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: I.C.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

het meedenken met alle dingen die geregeld moeten worden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.J.A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: misschien 1 a 2 weken na de crematie/begrafenis contact opnemen met de nabestaanden om nog het een en ander door te spreken, betreffende het verzenden van bedankkaarten, de steen op het graf etc.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer fijne begrafenisonderneming. Wel 2 keer met de heer Rebel senior te maken gehad, dus nog niet kennis gemaakt met de andere mensen van dit bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel N.v.t.
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.L.E.J.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben de hele uitvaart als heel prettig ervaren.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: D.A.C.M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijkheid, mogelijkheden en respect.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Accuraatheid: Muziek was bij één nummer wel het goede nummer, maar door de verkeerde artiest uitgevoerd terwijl we expliciet aangegeven hadden van wie het moest zijn. De klokken zouden luiden, maar dat is niet gebeurd. Praktisch: De opstelling was bij het condoleren niet praktisch. Grote opstopping o.a. door de krappe ruimte. Onderlinge communicatie: Zou beter kunnen. Bij één van de bezoeken was de kist niet schuin gezet zoals we verzocht hadden. Hierdoor was het bezoek van een vriendin voor haar onaangenamer dan anders zou zijn geweest.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Rebel's Begrafenisonderneming heeft op ons grote indruk gemaakt. De warme, persoonlijke en respectvolle benadering heeft ons heel veel steun gegeven. Niets is te veel en alle wensen worden fantastisch opgevolgd. Duidelijke en regelmatige communicatie. Daisy Helmig heeft ons begeleid na het overlijden van mijn vader. In een korte tijd heeft ze een geweldige indruk op ons achter gelaten. Ze heeft ons na het overlijden enorm gesteund en op een fantastische manier begeleid naar het afscheid.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: MP
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

de rust en het innemend vermogen van de heer Rebel sr. Meneer Rebel sr heeft de gave om de familie op haar gemak te stellen, veel keuze ruimte te laten en mee te denken over het nut en noodzaak van te maken kosten (bv kist, bloemen, kaarten rouwadvertentie)

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: WC
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: wijze van communicatie door collega van de heer Rebel sr (misschien zijn zoon?) over uitbreiding van catering bij crematorium. Gedurende het proces hebben we onze eerder gemelde keuze bijgesteld (dat er broodjes moesten komen ipv koeken of in aanvulling op de koeken), dit met het volle bewustzijn dat hier meer kosten aan verbonden zijn. Het nog eens benadrukken in het rouwcentrum dat aan de gewijzigde keuze meer kosten zijn verbonden, kwam niet gepast over. Misschien is het beter te zeggen; we zullen de gewijzigde keuze aanpassen in de offerte of we doen een voorstel toekomen per email. Verder was alles prima.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Menselijk, meelevend, meedenkend. Mooi om voor de auto uit te lopen en zo de straat uit te lopen. Op een prettige, menselijke toon de mensen uit te nodigen, tijdens de crematie, voor hun woordje.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: NHA (M)
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer zeker!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Alleen moeilijk blijkbaar dat mensen niet begrijpen dat afscheid nemen zonder vermelding van ook mogelijkheid voor condoleance dat zij dan alleen afscheid van de overledene nemen. Misschien toch duidelijker als er bij zou staan dat er geen Familie daarbij aanwezig is. Maar wij kunnen alleen maar met een heel prettig en zeer tevreden gevoel over de Ceintuurbaan rijden zonder een andere weg te kiezen. Dank U allen!
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De nabestaanden kunnen terug kijken op een respect volle begrafenis.Het opwachten bij de begrafenis plaats van de overledene heeft mij diep geraakt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Ik kan geen verbeterpunten opnoemen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben niets dan lovende woorden voor de begeleiding welke Daisy ons gegeven heeft. Persoonlijk,duidelijk,respectvol,deskundig en vertrouwd. Door een eerdere positieve ervaring hebben wij gekozen voor Rebel's begrafenisonderneming.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: N.v.t.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op alle punten was alles in orde.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: f
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.E.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: Huub
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Algehele indruk, goede verzorging en dankbaar

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.D.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: À
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn vader heeft een begrafenis geheel naar zijn wensen gekregen. Wij kijken in dankbaarheid terug op deze dag.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: SFA,
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Even aangeven dat een cappuccino meerprijs is.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik vond het heel goed en fijn . alles ging correct .daisy helmig vonden wij allemaal goed en geduld hebben met mensen en kinderen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: c
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is niets te veel of vreemd of bijna onmogelijk met veel aandacht voor detail er betrokken in het meedenken alle lof voor Rebel en de samenwerking.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.G
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: geen
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was prima in orde

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: F L
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Toen de wagen met de kist in het uitvaartcentrum naar de lijkwagen werd gereden, merkte iemand op dat we hadden moeten opstaan. We waren niet gewaarschuwd.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij vonden het heel prettig dat we de crematie helemaal op onze eigen manier konden doen daarbij zeer goed geholpen door het team van Rebel.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het geheel was prima verzorgd, met grote deskundigheid van de betrokkenen en met alle aandacht voor ons als familie.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij als familie waren heel tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J G
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het als een warm deken ervaren met Daisy Helmig.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aan het eind van de afscheidsbijeenkomst werd tot onze verrassing de aanwezigen gevraagd op te staan en 1 minuut stilte te houden. Tijdens het langs de kist lopen werd muziek gedraaid die niet door ons was aangevraagd. Dit was niet afgesproken en wij hadden die mogelijkheid graag van tevoren doorgenomen. Wellicht hadden wij dan wel voor muziek gekozen maar niet voor 1 minuut stilte. Verder vonden wij het erg storend dat de naam van onze moeder tot 3 x toe fout werd uitgesproken. Het was mevrouw Wattee (fonetisch) en niet Wattes of Wattès. Deze foutjes hebben de totale beoordeling wel beïnvloed.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: I
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben in zes weken tijd vader en moeder verloren, Daisy heeft beide keren waargenomen en zeer goed meegedacht. Geweldige ondersteuning hebben we aan haar gehad. Bedankt hiervoor.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: De drempels op de vloer waar de kist uitgereden wordt, dat is het enige verbeterpuntje.
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

sterk inlevingsvemogen in achtergrond van betrokkenen en de specifieke wensen welke hier uit voort komen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Super geregeld.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We zijn heel blij met de aanbeveling van een vriend uit Huizen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Het persoonlijk requiem viel tegen. Een probleem vond ik ook dat er voor mij evenveel geheugenruimte (2MB) ter beschikking was als voor de anderen. Terwijl ik het had willen gebruiken om naast Links naar U-tube ook fotos van de begrafenis aan mijn boodschap te hangen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij beide ouders zeer alles goed geregeld en uitgevoerd.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: JJ
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: niet
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben zeer tevreden!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.E.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Niet gevonden.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: B
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een 10 voor alle punten is wat overdreven, maar we zijn zeer tevreden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: zo houden!
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

KIennen de familie Rebel al wel vijftig jaar. Altijd een positieve indruk achtergelaten. Aanbevolen!!

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De houding van de begrafenisondernemer past zich aan bij de nabestaanden. Dus geen doodgraversgezicht als de familie zich niet diep in de rouw voelt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: overleg met de predikant van het verzorgingstehuis om de schoonfamilie en de kleinkinderen toch ook te condoleren en eventueel een geed te doen in de familiekamer. Zelf zal ik dit tzt ook aankaarten bij de predikant.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles super netjes en respectvol. Heel goed. Nogmaals bedankt.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Doordat er vragen aan ons waren van mensen die op de rouwkaart het "huisnummer" van de kerk en begraafplaats miste is dat misschien voor een volgende keer een idee om te vermelden. Tenslotte komt niet iedereen uit Huizen ;) en via TomTom is het dan wat makkelijker te vinden. Maar dat is dan ook alles wat we als tip mee wil geven verder heel goed. Groeten Anja van de Heide
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al onze wensen konden uitgevoerd worden.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: HJR
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

De opvang, begeleiding, zorg en nazorg voor mijzelf maar ook voor onze kinderen in deze hele moeilijke verdrietige periode na het overlijden van mijn vrouw.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: K.H.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het was mijn eerste ervaring met een begrafenisonderneming. Ik zou niet weten war er beter zou moeten, kortom bijzonder terededen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Respectvol, met aandacht, vriendelijk en flexibel, klantgericht. Goed netwerk(Bram van der Zijden).

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Op een paar kleine schoonheidsfoutjes na; gewenste route langs Soestdijk werd niet gereden. Niet alle bloemen op de kist. Geknutsel om kist in huis te krijgen , dus verkeerde inschatting gemaakt, was het een afscheid waar we met een goed gevoel aan terug denken.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Communicatie heel betrokken, maar wel professioneel

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene N.v.t.
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: geen
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Tijdens zo'n trieste periode is het fijn om met mensen te werken die hun vak uitstekend verstaan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aanbevolen door collega uitvaart onderneming uit Amersfoort, zij vonden het niet handig vanuit Amersfoort te werken en riepen meteen dan moet je Rebel nemen. Daar hebben wij geen spijt van gehad alles naar wens verlopen.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: M.M.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Iets waar jullie niks aan kunnen doen maar wel aangeven bij Den en Rust: de tv-schermen waarop wij foto's lieten zien stonden te ver naar achteren en mensen achter ons hebben er praktisch niets van gezien, jammer!
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact, goede voorlichting over mogelijkheden en prijzen, creatief meedenken, gaf een rustig gevoel: alles is goed geregeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A. G. J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Prijs van graf in Laren was hoger dan geraamd. Verouderde prijslijst.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle was perfect, met name de getoonde empathie sprak enorm aan.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dik tevreden

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H.E.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Naar mijn mening was alles perfect gepland voor de uitvaart van wijlen mijn vader J.E Vedder. Heb niets negatief te melden hoop dat jullie deze hoge zorg en respect voor overledene en nabestaande na blijven streven.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: H
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: E
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: W.J.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

positieve ervaring

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: C & J
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
  • Verbeterpunten: Geluids installatie begraafplaats ontbrak. dat was jammer.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Cijfers spreken voor zich. Tot nog toe niets op aan te merken.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.H.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Geen.
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: G.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: begrafenis
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Rebel gaf ons een goede mogelijkheid om afscheid te nemen door middel van een familiekamer. Deze was voor meerdere familieleden beschikbaar, die ook van ver kwamen. Het was fijn om daar rustig te kunnen zitten, thee drinken en praten. Dat maakte het allemaal een stuk aangenamer.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: GM
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik kan niet anders zeggen dan dat de uitvaart zeer respectvol is verlopen. In deze droevige omstandigheden geeft dat enige troost.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: A.
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: begrafenis
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals hierboven aangegeven vrijwel alles perfect. Zo wil je het.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: J.T.H.
  • Eerdere ervaring: ja
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Bij het rijden naar het crematorium Den en Rust (vanaf Johanneshove) werd nogal snel vertrokken. Later hoorden wij dat een aantal mensen die hun auto's verderop hadden geparkeerd daardoor de aansluiting met de rouwauto miste.
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer professioneel en met veel respect. Echter daar waar omstandigheden dit toestonden aandacht voor de persoon en gedrag aangepast op het individu.

  • Aanbevelen? Ja
  • Totaal oordeel
  • Telefonische bereikbaarheid
  • Deskundigheid
  • Respectvolle opbaring overledene
  • Productaanbod (kisten, rouwkaarten ed)
  • Kwaliteit van producten
  • Betrouwbaarheid/ integriteit
  • Afspraken nakomen
  • Communicatie
  • Respect voor alle wensen
  • Voorletters: D
  • Eerdere ervaring: nee
  • Huidige ervaring met: crematie
  • Verbeterpunten: Gelukkig geen.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.