Filters

10

Meer dan fantastische

Wat een geweldige service, het ontzorgen en respect van het hoogste niveau voor zowel de overledene als de nabestaande. Complimenten en dank voor Jeanette en de mensen op de achtergrond van mij en de rest van de familie voor alles wat jullie gedaan hebben.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken en meelevend, volgend en ondersteunend!

Na één telefoontje brachten we het afscheid in gang. Luisterend naar ons en sturend in mogelijkheden. We konden erop vertrouwen dat alles werd geregeld zoals was afgesproken. Altijd bereikbaar! Vriendelijk en toegankelijk. Een baken van begin tot eind. Grote dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel,klantgericht, oog voor details

Uitstekende dienstverlening. Op gepaste manier zorgzaam. Goed meedenkend over de wensen

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte begeleiding van begin tot einde

Vanaf 1e gesprek heel netjes en duidelijk. Denken mee ... Voor ons voelde het fijn om af en toe op de juiste momenten een grapje te kunnen maken. Alles heel netjes afgehandeld..

 • Aanbevelen? Ja
10

Totale ontzorging en ondersteuning bij een prachtig afscheid

Een groot compliment voor Leonie, een warme betrokken vakvrouw. Zij voelde precies aan wat voor wie belangrijk was en handelde daar ook naar. Dankzij haar kijken we terug op een prachtig afscheid, hoe verdrietig dan ook.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed

Alles top geregeld , Dank jullie wel. Marcel & Joan Kleinveld

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm en betrokken

Aankondigingen tussen de verschillende sprekers,persoonlijk intro met naam. Bij ons het gevoel dat alles goed zou gaan, dankzij de manier waarop wij begeleid werden. Kompliment ook van de familie in USA en Canada die mee keken via de stream.

 • Aanbevelen? Ja
9

Rebel ontzorgt als je echt even hulp nodig hebt in verdrietige tijden.

Rebels Begrafenisonderneming is een mooi familiebedrijf met lieve en en vriendelijke medewerkers. In het kort: goed bereikbaar, snel handelend, hebben alle tijd voor je, meedenkend, zeer betrokken en oplossend gericht denkend. Ik ben zeer tevreden hoe in korte tijd de uitvaart van mijn tante is geregeld. Top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaartsmis, begravenis en condolatie goed tot in de puntjes geregeld

Mijn ervaring is dat Rebel uitvaartonderneming alles keurig heeft geregeld en niets vergeten is, zelfs de kleinste details waren goed voor elkaar.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel erg meelevend

En mijn complimenten aan de drukker voor het perfectioneren van de rouwkaart. Alles was ook efficient en begripsvol mijn dank J.H.Okker

 • Aanbevelen? Ja
10

De begeleiding is HARTVERWARMEND

Vanaf het eerste moment tot ver na de begrafenis was jullie aandacht, geduld, warmte en professionaliteit perfect. Dat hebben mijn kinderen en ik zelf heel erg gewaardeerd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer professioneel en betrokken

Zie bovenstaande

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed en fijn bijgestaan en geholpen door Monique.

Monique had een meer dan luisterend oor en heeft ons van begin tot eind bijgestaan en geholpen. Ook de andere medewerkers van Rebel hebben alles met respect gedaan. Wij zijn meer dan tevreden met hoe alles verlopen is.

 • Aanbevelen? Ja
9

Snel, nuchter en professioneel

zie korte omschrijving.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alle zorg uit handen genomen op een zeer bekwame manier.

Rebel ontzorgt op een zeer professionele manier. Persoonlijke wensen worden uitstekend opgepakt en er wordt helpend meegedacht. Alle medewerkers zijn uitermate correct en zeer prettig. Communicatie is snel, adequaat en proactief. Dit alles in in een prachtig pand, met alle mogelijkheden en een sfeervolle warme inrichting. Aan alle details wordt gedacht. Rebel heeft in een moeilijke tijd echt iets voor ons kunnen betekenen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne begeleiding bij een mooi en waardig afscheid

Mijn vader en moeder zijn 3 maanden na elkaar overleden en bij beide hebben wij op een hele mooie manier afscheid mogen nemen en zijn wij heel warm en liefdevol begeleid door Maureen

 • Aanbevelen? Ja
10

Door het meedenken en de flexibiliteit was er meer ruimte voor ons verdriet.

Jeanette van Rebel’s begrafenisonderneming is een hele lieve, kundige en betrokken medewerker en gastvrouw die alles mogelijk heeft gemaakt om de dag van de begrafenis van onze vader zo mooi en soepel mogelijk te laten verlopen. Als we het even niet wisten, had zij weer een idee of een alternatief. Er was overal begrip voor en zo kunnen wij als gezin terugkijken op een verdrietige maar ook mooie dag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het hele proces was waardig, respectvol en heel warm en persoonlijk.

Vanaf het moment dat onze vader overleden was, maakten we kennis met de aardige en kundige medewerkers van Rebel. Jeanet was ons contactpersoon en degene die ons begeleide. Ze zorgde ervoor dat de wensen van onze vader gerespecteerd en uitgevoerd werden veel beter en mooier dan we konden verwachten. De mooie plek voor opbaren in de familiekamer en condoleance in het ons heel bekende Visnet droeg ook bij aan de goede ervaring. Wij zijn Jeanet in het bijzonder en Rebel Begrafenisonderneming dankbaar voor alle steun.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer persoonlijke begeleiding

In het moeilijkste moment van ons level heeft begrafenis ondernemer Rebel, specifiek Monique, ons op een geweldige manier begeleid. Persoonlijk, adviserend, flexibel en op een aangename rustige manier. Bedankt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer klantvriendelijk en empatisch

Zeer empatische medewerkers, goed luisteren en helpen de juiste beslissingen te nemen, ze ontzorgen echt zoals het hoort in deze situatie. Was voor ons, famillie een hele geruststelling.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uiterst zorgvuldig en respectvol

Een zeer prettig uitvaartcentrum die alles mogelijk maakt om de laatste wens in te willigen. Zij doen dit op een heel zorgvuldige en respectvolle manier. De uitvaart was geheel zoals wij wilde en verliep heel soepel. Kortom alleen maar lof voor uitvaartcentrum Rebel en in het bijzonder Leonie, Janet en Rene. Dank jullie wel voor jullie manier van werken niets was te veel en we konden veel zelf invullen. Vanuit ons een dikke 10!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfecte uitvaart

Prettige contacten gehad al ruim voor de uitvaart. Heel begripvol en respectvol. Er wordt goed naar je geluisterd en er wordt alle tijd voor je genomen. De organisatie rondom de uitvaart zelf was subliem. Veel complimenten gekregen over de uitvaart, mede door mevr. Leonie van Egmond (Uitvaartcentrum Rebel) voor haar uiterst fijne begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, professioneel en liefdevol.

Staan altijd paraat met woorden, daden en een luisterende oor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Een waardig afscheid

Zeer dankbaar voor de begeleiding. Waarmee de uitvaart zeer respect vol werd volbracht

 • Aanbevelen? Ja
10

Open, betrokken, meedenken, oplossingsgericht, waardig

Onze ervaring met Rebel's Uitvaart zijn buitengewoon goed. Op alle gebieden: verzorging, ontzorging, meedenkend, betrokkenheid. Steeds ook het idee dat er meer dan voldoende tijd is om bepaalde keuzes te maken. Alternatieven worden aangereikt, maar nooit opdringerig. De verzorging van de uitvaart is buitengewoon goed. Heel erg mooi, pas verbouwd en sfeervol rouwcentrum, waar je ook voorafgaand aan de uitvaart welkom bent. De uitvaart wordt stap voor stap besproken en aan het eind nog eens doorgenomen: 'dit is afgesproken en zo gaat het er uitzien'. Heel goed! De uitvaart zelf is goed verzorgd, prettig personeel. Kortom: van begin tot het eind hebben wij er een heel goed gevoel aan overgehouden!! Heel veel waardering en dank!

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Ceintuurbaan 45

1271BG Huizen

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.