Filters

10

Geweldig mooi, goed en fijn begeleid

Meindert heeft ons geweldig bijgestaan, Rebel uitvaart heeft een schitterend pand in huizen waar wij de plechtigheid hebben gehad met een relaxte mooie koffie kamer achteraf. Super mooi programma online waar muziek en fotos heel mooi en snel gemonteerd konden worden wat veel tijd en moeite scheelt. Bezoek werd vriendelijk ontvangen en we hebben van veel mensen gehoord dat ze het een erg mooi gebouw vonden en door vriendelijk personeel werden ontvangen. Ik denk dat je nog wat klanten erbij hebt van wat ik heb begrepen. Bedankt voor alles!

 • Aanbevelen? Ja
9

Een enorme steun die waardevolle herinnering geeft in verdriet.

Een waardevolle steun die ons als nabestaanden hielp om de uitvaart te organiseren zoals was gewenst. Dit geeft ons een waardevolle herinnering aan een goed afscheid van onze geliefde.

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Goede opvang, correct, beleefd en netjes. Heeft aan onze verwachtingen voldaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles uit handen genomen en rust voor mij

Ik had voor mijn gevoel niets te doen. Alles ging zo super relaxed. Alles was mogelijk. Er is ontzettend goed geluisterd naar de wensen. Zoveel respect voor de overledene en de nabestaanden. Iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Kortom ik heb mij nergens zorgen over hoeven maken. In deze omstandigheden is dat zo super fijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken, empathisch, goed sfeer aanvoelen

Vanaf het eerste moment van contact, toen ik nog heel erg zoekende was, betrokkenheid en veel geduld. Als de druk te hoog werd met fijne suggesties en andere oplossingen komen. Ben vooral Monique heel erg dankbaar omdat ze heel goed aanvoelde hoe mijn stemmingen waren. Maar ook zeker alle andere medewerkers die ik gezien of gesproken heb

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer netjes gedaan, zoals doorgesproken met Monique

Zie hierboven, ik ben tevreden...

 • Aanbevelen? Ja
10

Ik ben uitermate tevreden

De persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en direct contact vanaf het allereerste begin heeft een diepe indruk gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

in alle opzichten zeer tevreden!!

Warme correcte en empathische organisatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Het was een geweldig mooie ervaring

Zoveel respect voor de nabestaanden en een een tot in de puntjes uitgevoerde uitvaart, helemaal in de stijl van onze Jan.. onze bijzondere dank gaat natuurlijk naar onze schoondochter Maureen Arets. Zij is voor ons van onbetaalbare betekenis geweest!! Veel dank voor allen, die extra naar Limburg (Montfort) afgereisd zijn. Een heel mooie ervaring, complimenten!

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldig geholpen

Mij is heel veel werk uithanden genomen en ze hebben ook de planning verzorgt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitvaart is goed verlopen. Alles volgens planning

Mooie uitvaart. Alles is verlopen zoals we hadden gepland. We zijn ook zeer goed begeleidt door Jeanet.

 • Aanbevelen? Ja
10

alles keurig naar wens afgehandeld

prima overleg en niets is teveel

 • Aanbevelen? Ja
9

Rebel zorgde voor gepaste, eerbiedige begeleiding tijdens een periode van droevig afscheid.

Het overlijden van onze vrouw en moeder was zeer impactvol, omdat we amper afscheid hebben kunnen nemen. Gelukkig was Rebel begrafenisonderneming meer dan capabel om ons in de moeilijke periode tussen het overlijden en de begrafenis op een nette en gepaste wijze te helpen bij het maken van lastige beslissingen. De begrafenis, perfect georganiseerd en feilloos verlopen, was een prachtige afsluiting. Onze dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Inlevend, meedenkend, attent en grote inzet

Als vreemden ontmoet je elkaar in een emotionele tijd. Het bleek al snel een gemeenschappelijk doel om een zo mooi en passend mogelijke afscheid te organiseren buiten de gebaande paden. Het in-en meeleven plus het meedenken in de ruimste zin des woords heeft Leonie buitengewoon goed gedaan en aangevoeld zonder op de voorgrond te treden. Chapeau!!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Rebel geeft uitstekende begeleiding; luistert goed en is zorgzaam, adequaat en professioneel

De begeleiding is professioneel, warm en betrokken. De heer Rebel is zeer prettig in de omgang en weet goed de prioriteiten te bewaken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch.

Zeer persoonlijke service en begeleiding. Alle medewerkers deskundig, vriendelijk en betrokken, uitvaartbegeleider maar ook chauffeur en cateringmedewerkers. Een heel mooie herinnering aan een prachtig afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warmte en vertrouwen in tijden van verdriet

In het voortraject van sterven gaf mijn moeder al aan zelf diverse keuzes te willen maken voor haar definitieve afscheid. Maureen heeft ons met warmte en liefde begeleid in dit proces. Niets was te veel en werd direct opgepakt. Omdat er al veel geregeld was, is de week na het overlijden vol rust verlopen. We hadden een rotsvast vertrouwen in Maureen (en collega’s.) Ze regelde alles wat nodig was en meer in de aanloop naar de afscheidsdienst en stond ons met raad en daad bij. De rust die Maureen tijdens ons eerste gesprek over zich heen had heeft ze behouden tot op het aller laatst. We kijken terug op een heel waardevolle periode waarbij warmte en vertrouwen de boventoon voeren in een tijd van verdriet.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig!

Het was een warme, liefdevolle, ontzorgende ervaring waar ik met veel fijne gevoelens op terug kijk. Op zo'n kwetsbaar moment in je leven word je door de dagen heen geholpen. Door de rustige sfeer en uitleg kom je tot keuzes die bij je passen. Op geen enkel punt hebben we achteraf het gevoel dat het anders had gemoeten. Heel veel dank Leonie en collega's.

 • Aanbevelen? Ja
10

Was keurig geregeld

Was een mooi afscheid De verzorging was heel goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super ervaring

Na het overlijden van mijn moeder Rebel gebeld. Jeanette kwam mijn moeder ophalen. Wat een vakvrouw! Lief, betrokken en denkt mee. Alles tot in de puntjes geregeld! Dank daarvoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fantastisch geregeld

De uitvaart van mijn was was echt geweldig geregeld door Leonie.

 • Aanbevelen? Ja
9

Geweldige ondersteuning en persoonlijke aandacht

De persoonlijke aandacht en betrokkenheid van de medewerkers van Rebel hebben ons erg geholpen met het afscheid nemen. De familiekamer is top en heeft voor ieder een eigen goede werking gehad. Ook de uitvaart en ceremonie zijn in goed samenspel vorm gegeven waarin wij de ruimte en ondersteuning kregen om het geheel naar onze behoeften in te richten. Dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

all-in engagement en commitment qua begeleiding en perfectie in uitvoering

Een unieke ervaring waar werkelijk helemaal niets op aan te merken valt. Onder aanvoering van Maureen een, in alle opzichten, perfecte begeleiding en uitvoering van de uitvaart mogen beleven. Chapeau!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitsekend geholpen en begeleid

Liefdevol geholpen Niets was teveel

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Ondanks dat er wat kleine dingetjes verkeerd gingen, werd dat door Monique goed opgepakt. Communicatie met mij was goed, we begrepen elkaar. Uiteindelijk is de begrafenis precies zo verlopen zoals mijn tante het wilde voor haar man.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

Ceintuurbaan 45

1271BG Huizen

[email protected]

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.