Filters

10

Fijne persoonlijke aandacht

Er werd door Monique heel fijn met ons meegedacht.

 • Aanbevelen? Ja
1

Vermijd deze onderneming

Waardeloze winkel, vermijd ze! Na het overlijden van mijn man vond ik eindelijk een urn van hout die ik mooi vond, bij de uitvaartwinkel van Rebel. De urn zou 6 liter as kunnen bevatten, eventueel dus van 2 mensen. Toen ik de urn thuis kreeg, viel me op dat deze bijna niks woog. We maakten de plaat aan de onderkant los en het viel ons op dat er een schroefgat kapot was en dat er 2 gaten heel erg dicht tegen de zijkant van de wel heel dunne wand aangeboord waren. Daarnaast zaten er bij de urn 2 type schroefjes, waarvan er 2 pasten en er 2 te groot waren. Sowieso is dit geen urn die je graag een 2e keer open zou willen maken om nog as toe te voegen. Dat houdt het systeem echt niet. Na de melding bij de winkel bood de heer Rebel wel oplossingen aan, maar het ging moeizaam en aan iedere oplossing zat een 'maar'. In feite kwam het erop neer dat hij erop aanstuurde dat ik de urn kapot gemaakt had. Tuurlijk, ik ben verantwoordelijk voor het zwakke zijwandje, de verkeerd geboorde gaten en de verkeerde schroeven... Na een brief waarin ik ze ter verantwoording roep, heb ik niets meer van ze gehoord. Maar wat ik het allerergste vind van dit bedrijf is dat ze een hopeloze service bieden op wat de laatste rustplaats is van je man. En dat is dan een begrafenisondernemer. Ze moeten hun ogen uit hun hoofd schamen.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste mevrouw de Roo, Vervelend dat we nog niet tot een passende oplossing zijn gekomen. Echter zelfs het bij u thuis ophalen van de urn om te kijken of de schade aan de binnenzijde van de urn herstelt kan worden na het verkeerd om plaatsen van het sluitdeksel is voor u niet voldoende. Maar wij denken graag in oplossingen met u mee, wij zullen ons nogmaals in uw zaak verdiepen om te zien wat mogelijk is.

9

Rebel is een persoonlijke en betrouwbare uitvaartverzorger

Goede ervaring met Rebel uitvaartverzorger uit Huizen. Zeer persoonlijk en denken goed met je mee. Afscheidshuys Almere voor een mooi persoonlijk afscheid.

 • Aanbevelen? Ja
9

Persoonlijk ,duidelijk, initiatiefvol en goede accomodatie

K. Heeft ons echt geholpen om een goede uitvaart te verzorgen voor mijn moeder,het plekje op het voorgestelde kerkhof ,de condoleance. Bijnaalles was mogelijk en veel tijd gekregen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect!!

alles is goed verlopen, ook de voorbereidingen, begeleiding en de uitvaart.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende begeleiding en advisering

Na de melding duidelijke informatie over ophalen, hierna goede informatie en persoonlijk contact.

 • Aanbevelen? Ja
9

Zeer tevreden over alles

Aardige en hulpvaardige medewerkers

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede begeleiding.

We zijn zeer goed begeleid bij het overlijden van mijn man door Monique. Monique was meelevend, meedenkend en heeft voor ons alles goed geregeld en begeleid naar onze wensen. Onze dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warm bad

Vanaf het moment dat wij voor de organisatie van de uitvaart van mijn vader kwamen te staan, kwam Maureen het huis en ons leven binnen gewandeld, schoof aan de tafel, liet ons praten en dacht mee! En daar mee wil ik zeggen dacht ECHT mee! Wat een fijn persoon om, in de fase waar je het zelf even niet meer overziet, in je leven te hebben en op een zorgzame, familiaire manier (waarin zeker ook veel humor zat want zo zijn wij) meedacht en de hele organisatie oppakte zoals wij, en mijn vader, dit voor ogen hadden.

 • Aanbevelen? Ja
9

luisterend oor, meedenkend rust

onze ervaring was echt goed, wij hadden geen idee wat ons te wachten stond, wij waren zo blij dat wij met Maureen te maken hadden die ons echt zo goed begeleiden. ze pakte de dingen op die wij niet konden en dat deed zij echt super. wij hebben alleen maar complimenten gekregen van mensen, dat de uitvaart was zo als onze moeder was. Hierbij willen wij Rebel uitvaart en Maureen bedanken voor de goede zorg voor moeders en voor ons.

 • Aanbevelen? Ja
10

Erg blij met de vriendelijke, meelevende, meedenkende en snelle dienstverlening

De bovenstaande zin zegt het eigenlijk allemaal. Ook achteraf blijft Rebel nog met je meedenken, zoals helpen bij het afhandelen van de dingen die na een overlijden gedaan moeten worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Kan niet beter

We zijn fantastisch opgevangen en begeleid! En alles is top geregeld en kwamen met ideeën waar we zelf nooit opgekomen waren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede communicatie

Vriendelijk, begripvol, goede communicatie.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel goed.

Fantastische begeleiding. Zeer vriendelijk en heel meelevend.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende interpretatie van de gevoelens van de client

Door Rebel's flexibiliteit kan aan praktisch iedere reeele wens van de client worden tegemoetgekomen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed.

Zo fijn met zoveel zorg, dat voelde heel goed. En het is niet klaar na 7 dagen zelfs na drie maanden begeleiden ze je nog steeds.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles goed uitgevoerd

Behulpzaam tot in elk detail

 • Aanbevelen? Ja
10

Meelevend, meedenkend en keurig verzorgd!

Voelt goed om je verhaal kwijt te kunnen , ze denken met je mee en alles verloopt super stijlvol! Heel blij om in een verdrietige periode zoveel b begrip te krijgen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Er wordt naar je geluisterd, men denkt mee en begrijpt wat je wil.

Afgelopen periode een grote en een heel kleine uitvaart moeten regelen. In beide gevallen begreep Rebel precies wat onze bedoeling was.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer zorgvuldig, respectvol en liefhebbend zijn wij behandeld.

Onze ervaring met Jeanet was ontzettend fijn. Nu is dat wellicht een vreemd woord om te gebruiken maar toch is het zo. Onze moeder werd met het grootste respect uitgeleide gedaan vanuit het hospice. De begrafenis wist Jeanet met gevoel en een ‘zachte hand’ in goede banen te leiden. Ook de nazorg is zeer zorgvuldig. Zo werd de factuur persoonlijk overhandigd en kregen we nog een prachtig geschenk ter nagedachtenis aan onze moeder. Ook de kerstkaart met ster voor in de kerstboom was een attent gebaar. We hadden het niet beter kunnen treffen met Rebel en met Jeanet.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig verzorgde crematie

Wij zijn heel blij voor begrafenisonderneming Rebel te hebben gekozen. Zij hebben een prachtig afscheid verzorgd. Onze grote dank daarvoor.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima verzorgd. Betrokken uitvaartleider, die positief meedacht.

Jeanette weet een prettige en goede sfeer te creëren en te bewaken. Er werd op een goede manier meegedacht. Gebruikmaking van de familiekamer was prettig. Stijlvol.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevolle en zorgzame begeleiding

Zeer respectvol en met liefde voor het verzorgen van de moeilijkste dagen in een mens zijn leven.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Enorm betrokken, meedenken en oog voor alle details.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hoe gek het ook klinkt, maar rebel heeft het top gedaan

een bedrijf die er duidelijk voor de klant is, juist in deze zware periode, zowel voor, tijdens maar ook na de crematie.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd