Filters

8

Heel menselijk en meedenkend. Prima service.

Waarschijnlijk iets duurder dan anderen. Maar aan werkelijk alles is gedacht, ook tips, meelevend, prima kwaliteit, komen alle afspraken na.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed verzorgend de crematie

Goed geluisterd wat de nabestaanden wilden veel aandacht gegeven aan de nabestaanden. De begrafenis onderneemster was heel lief had een luisterend oor. We zijn haar dankbaar wat zij voor ons heeft gedaan.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hartelijk, ruimdenkend, meewerkend en ontzorgen

Wanneer je een dierbare verliest komt er ontzettend veel op je af, veel geregel, je moet ineens een keuze maken / besluit nemen over zaken waar je normaal niet lang bij stil staat. Dan is het heel fijn dat iemand met je meedenkt en helpt bij het nemen van besluiten. Je ook de tijd gunt in een toch al hectische periode en helpt gedurende het proces. Ondanks COVID-19 hebben we een waardig afscheid kunnen geven. Ook de latere bijzetting voelde goed. De sfeer was ontspannen. Je krijgt de ruimte en men geeft het gevoel jezelf te kunnen zijn, ondanks alle spanningen die je ervaart tijdens zo'n proces. Het is lastig om een review te schrijven over iets dergelijks. Ik denk dat het vooral om een gevoel gaat en dat gevoel was (zeer) goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Blij dat jullie er voor ons waren!

Geweldig zo enorm meedenkend, vooruitdenkend en ontzorgend als jullie voor ons zijn geweest tijdens en ook zelfs nog na de periode van groot verdriet door het verlies van een innig geliefde.

 • Aanbevelen? Ja
8

Mijn ervaring was heel goed

De begeleiding en uitvoering was geheel naar wens.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend geregeld

Alles werd uistekend geregeld en we werden heel goed begeleid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging

Uitstekende ervaring met Rebel Begrafenisonderneming. Na het overlijden van mijn vader hebben zij de regie genomen in de uitvaart en hebben dit meer dan uitstekend gedaan. Het gaf ons volledig de mogelijkheid om ons te concentreren op het emotionele gedeelte van het afscheid nemen. Een deel van de familie woont in het buitenland maar het was geen probleem voor hen om ook onze familie in het buitenland te accommoderen om nog afscheid te kunnen nemen buiten normale openingstijden en daarnaast een mooie uitvaart ook via Internet te kunnen bijwonen voor diegene die niet in de positite waren om tijdig in Nederland bij de uitvaart aanwezig te zijn. Driemaal Chapeau voor Rebel!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect

Goede begeleiding en afronding.

 • Aanbevelen? Ja
7

Uitvaart goed beleeft

Het was soms wat rommelig maar wel goed verder. Aandacht voor mijn moeder goede inzet goede informatie drukwerk was goed lastig met corona gedoe rare tijd goede uitvaart gehad klokken luiden familie kreeg genoeg de tijd ook tijdens kerkdienst en thuis kerkhof en kerk soms ging communicatie mis maar verder iedereen deed zijn best Bedankt voor de bijlage aan de uitvaart van mijn vader het was goed zo Groetjes gerda slujs uit Nijmegen

 • Aanbevelen? Ja
10

De uitvaart van mijn vrouw was in goede bekwame handen.

10 Jaar geleden is mijn schoonmoeders begrafenis door Rebel's onderneming bijzonder goed geregeld, Dus met vol vertrouwen nu de begrafenis van mijn vrouw aan hun toevertrouwd. Van af het binnenkomen van Angelique waren mijn zorgen weg en had ik tijd om te rouwen ze neemt je alles heel liefdevol uit handen. Wat een bekwame en alles tot in detail regelende dame is dat ben er sprakeloos van, Ook alle andere medewerkers van Rebel's bedankt voor alle goede zorgen. Kan iedereen rebel's begrafenisonderneming aanbevelen waar u ook woont deze waren in Lelystad.

 • Aanbevelen? Ja
10

Heel tevreden over de begeleiding van Angelique!

Afscheid nemen is zo ingrijpend,je moet dan ineens alles regelen. Angelique heeft ons daarbij heel fijn begeleid, ze luisterde naar onze wensen en gaf zelf ook haar visie,wat we goed konden gebruiken. De dag van de uitvaart is dan ook heel mooi en stijlvol verlopen. Onze dank gaat dan ook naar Rebel, maar in het bijzonder naar Angelique .

 • Aanbevelen? Ja
10

Warme en persoonlijke begeleiding

Op een warme en liefdevolle wijze heeft Angelique ons begeleid na het overlijden van mijn vader. Er bestond alle ruimte voor een persoonlijke inbreng voor de uitvaart. Het afscheid van mijn vader is zo voor ons een dierbare herinnering geworden.

 • Aanbevelen? Ja
10

De mooie uitvaart van mijn moeder is een dierbare herinnering geworden.

Wat heeft Angelique ons goed en liefdevol begeleid na het overlijden van mijn moeder. Alles was mogelijk. Angelique stelde zich heel rustig en bescheiden op en deed haar best om alles goed te laten verlopen. Alle begrafenissen van onze familie worden door Rebel naar tevredenheid geregeld. Voor ons een vertrouwd adres. Nu, in deze nare coronatijd met al z’n beperkingen is deze uitvaart toch voor ons een prachtige dierbare herinnering geworden. Angelique, dank hiervoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

In één woord geweldig!!

Wat hebben wij al vaak uw onderneming genoemd en geroemd naar vrienden en kennissen. Angelique heeft ons heel warm en in detail begeleid en mijn kleinkind erbij betrokken tijdens de uitvaart. In één woord geweldig!! Het zal altijd, in onze herinnering, dankzij haar steun en medeleven, een heel mooie uitvaart blijven. Lieve groeten Roely Boelema

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer fijne mensen in moeilijke tijd

Inmiddels meerdere begrafenissen van ons zijn verzorgd door Rebel. De manier van begeleiding bij de voorbereiding hebben wij als bijzonder prettig en professioneel ervaren. Enige punt van kritiek, extra controle bij opname apparatuur uitvaart dienst

 • Aanbevelen? Ja
10

persoonlijk, betrokken en professioneel

Wij zijn als familie erg blij dat Rebel de uitvaart van onze vader heeft geregeld . Dit was bij onze moeder ook zo. Alles was bespreekbaar, goede, snelle communicatie. Warm en persoonlijke begeleiding. Fijn om 1 contactpersoon te hebben (Elly Kramer). Het voelde als een warm bad. Dank hiervoor!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig, zoals er wordt meegedacht in de uitvoering en in het vóórzorgen (naast het verzorgen)

Geweldig, zoals er wordt meegedacht in de uitvoering en in het vóórzorgen (naast het verzorgen)

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige steun in de moeilijke tijd

Afscheid nemen van iemand die je lief is, is aangrijpend. Dan is het fijn als je begeleiding krijgt van iemand waarmee het "klikt". Elly Kramer heeft dat perfect gedaan. Zij was niet alleen zakelijk waar dat moest maar had ook humor waar het kon. Mijn kinderen en ik hebben dat heel erg gewaardeerd. Jammer dat door het Corona virus we niet persoonlijk een evaluatie gesprek hebben kunnen houden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Een persoonlijk, ontroerend en waardig afscheid van mijn vader.

Heel erg fijn. Warm en behulpzaam. Ik heb mij echt gesteund gevoeld. En kijk, ondanks het verdriet, met een heel goed gevoel terug.

 • Aanbevelen? Ja
9

Uitstekend

Goede zorg, en goed meegedacht met wat nodig is. Geen vervelende bijkoop gepushed!

 • Aanbevelen? Ja
10

Ze waren hulp zaam en lief voor ons en luisteren oor

Ze luisteren wat we zijden ze hebben ons goed begeleid met alles veel dank hier voor

 • Aanbevelen? Ja
8

Liefdevol

Fijne begeleiding, zorg werd ons uit handen genomen. Ook Angelique heeft ons op de dag van de begrafenis heel fijn, lief en menselijk ontvangen en verzorgd.

 • Aanbevelen? Ja
9

Keurig en goed verzorgd!

Elly Kramer heeft ons goed bijgestaan en heeft alles keurig netjes verzorgd! Geeft voor de nabestaanden een heel goed gevoel!

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend ervaren

voorbereiding en begeleiding was voortreffelijk. de crematie was geheel naar verwachting. de nazorg en afhandeling waren naar tevredenheid.

 • Aanbevelen? Ja
10

Warm. betrokken en perfect geregeld.

In de eerste plaats heb ik de verzorging en het uit huis brengen van mijn man na het overlijden heel bijzonder gevonden. Professioneel, maar tegelijkertijd tactvol, betrokken en warm. Ook de dag van de uitvaart is op deze manier door Rebel Uitvaart verzorgd, met steeds oog voor details en op een heel persoonlijke manier. De professionaliteit en warmte van de uitvaartbegeleider Monique was fantastisch, maar ook die van alle betrokken medewerkers, zoals de verzorgers van de overledene, de chauffeurs en de cateringmedewerkers. Opvallend was dat ik ook van veel familieleden zeer positieve reacties heb gekregen. Iedereen roemde de manier waarop Rebel de uitvaart heeft verzorgd en begeleid. In deze verdrietige tijd hebben jullie voor mij een bijzondere en mooie herinnering gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd