Filters

10

Zeer klantvriendelijk en goede nazorg

Heel fijn dat Rebel de zorg voor onze overleden moeder / oma ,overnam wegens drukte bij andere uitvaart ondernemer. Wij zijn heel tevreden over Leonie en haar collega’s . Iedereen werd gezien en wij voelden ons echt ondersteund in deze rottijd . Een welverdiende pluim , het kon niet beter !

 • Aanbevelen? Ja
10

Betrokken

Zeer betrokken medewerkers die ons van a t/m z hebben begeleid bij het afscheid van onze zeer geliefde moeder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Oprecht betrokken, ontzorgend en hartverwarmend.

Ook deze keer weer vanaf het eerste contactmoment met alle betrokken medewerkers een uitermate prettig, open en ongedwongen contact gehad. Altijd goed bereikbaar en adequate reacties. Zijn steeds goed geïnformeerd over stand van zaken. Ook fantastische ondersteuning bij snelle levering van rouw- en bedankkaarten. Niets was teveel gevraagd. Professionele uitvaartverzorger!

 • Aanbevelen? Ja
10

in alles wordt meegedacht en alles was mogelijk.

Maureen, heeft altijd even de aandacht voor een persoonlijk gesprekje en daarmee dat luisterende oor!! Het is altijd een heftige week waar je door heen moet, maar met alle begeleiding kijken wij er goed op terug!! Verder een prachtige foto in glas gekregen, hartelijk dank hiervoor!!

 • Aanbevelen? Ja
8

Goed eerlijk en betrouwbaar

We werden vanaf de eerste kennismaking goed en eerlijk geinformeerd en geholpen.alles ging op een vlotte losse manier(niet zo stijf). Met Leonie waren en zijn we erg blij. Ze heeft ons goed begeleid. Ook heeft ze goed mee gedacht over bepaalde zaken en haar ervaring met ons gedeeld.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zou jullie bij iedereen aanraden

Ik zag als enig kind erg tegen alles op. Mijn vader had geen begrafenis verzekering dus ik wist niet zo goed waar te beginnen. Vanaf het moment dat ik jullue gebeld heb werd alles geregeld en viel er een last van mijn schouders af Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend!

Duidelijke communicatie met draaiboek. Goed meedenken. Helemaal top.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer meelevend en meedenkend.

Mijn ervaring was zeer positief. Ik ben heel goed geholpen en begeleid op zeer menselijke wijze.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldige ervaring

Heel persoonlijk en respectvol. Zeer goede begeleiding tijdens het hele uitvaartproces. Van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles tot in de perfectie geregeld!

Jeanet van Rebel's begrafenis onderneming heeft ons op zeer professionele wijze begeleid en ook emotioneel heeft zij ons perfect aangevoeld. Zo hebben wij een waardig en mooi afscheid kunnen creëren.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top

Geweldige en betrokken medewerkers/begeleiding Met heel veel gevoel voor de nabestaande.

 • Aanbevelen? Ja
10

Hele fijne ervaring! Geweldig

Leonie heeft ons begeleidt. Wat een fantastisch mens!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Maureen was ons aanspreekpunt en ze heeft ons er heel goed doorheen gesleept nadat onze moeder op 84 jarige leeftijd van ons heenging alles was tot in de puntjes verzorgd

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel, persoonlijk en vertrouwd

Afgelopen mei voor de tweede keer een uitvaart laten regelen door Rebel’s begrafenisonderneming. Eigenlijk hoef je dan al geen uitleg meer te geven, toch? Hartelijk dank voor de goede zorg en begeleiding.

 • Aanbevelen? Ja
10

Liefdevol

Toen mijn vader op 27 oktober overleed hadden wij de dag daarna een afspraak met Maureen van uitvaart zorg Rebel in huize Widaad in Huizen. Er was meteen een klik en Maureen liet ons praten, kwam met goede tips en dacht mee met, voor ons, lastige vraagstukken. Voor Maureen niet, bijvoorbeeld een locatie waar wij met de hele familie en rijsttafel wilden genieten… Geen probleem , we doen het gewoon bij Rebel! Alles werd perfect, efficiënt, en vooral met respect en gevoel ( ook voor humor want we hebben ook heel veel gelachen tussen de tranen door) verzorgd door Maureen. De uitvaart begeleidde Maureen zo gevoelig, haar speach was of zij bij ons gezin hoorde een alles van mijn vader wist, dit kwam binnen en zal ik nooit vergeten! Niets is haar te veel, ook het betrekken van onze kleindochters deed zij geweldig! Ik ben zo blij dat wij voor Rebel gekozen hebben een dat Maureen Aerts onze Engel in deze dagen was, heel veel dank hier voor! Groetjes Sandra van Luijk-Provoost

 • Aanbevelen? Ja
10

Alsof ik de begrafenis samen met een vriendin regelde.

Onnodig om te zeggen hoe zwaar deze periode geweest is, maar vanaf het eerste contact met Jeanet voelde het alsof ik de begrafenis met een vriendin regelde. Een luisterend oor, het meedenken als ik iets wilde wat niet vanzelfsprekend was, het geduld als ik het even moeilijk had, de woorden die Jeanet sprak op de begrafenis, de appjes. Dankzij de steun van Jeanet heb ik zelf gesproken op de begrafenis, iets waar ik haar eeuwig dankbaar voor zal blijven! Ik heb niets dan lof voor Jeanet. Jullie hebben een juweeltje in dienst!! De bijeenkomst, de begrafenis en de lunch daarna, alles ging zoals Jan het had gewild.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging

In deze toch al moeilijke periode is het fijn een luisterend oor te hebben en iemand die dan alles voor je regelt. Maureen Arets deed dat uitstekend!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vol medeleven en zorg.

Wij hebben de inzet van Rebel's begrafenisonderneming als aangenaam professioneel ervaren. Het medeleven, het begrip en de zorg deed weldadig aan. Ook de herdenkingsdienst, die ter plaatse werd gehouden, werd voortreffelijk geleid. We hebben hun inzet als troostrijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Hele goed georganiseerd met een uitstekende begeleiding. Tevens een heel menselijke benadering en altijd een warm ontvangst. Het was een vorm van troost dat alles tot in de puntjes netjes geregeld werd in een moeilijke en verdrietige tijd. Monique stond altijd paraat en deed haar werk op een uiterst professionele manier in combinatie met haar warme karakter. Een fantastisch prachtig mens! Ik kan Rebel uitvaart dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met onze Uitvaartbegeleidster.

Begripvol. Vakkundig. Geeft goede adviezen. Gezellig, kortom ik zou de volgende keer weer dezelfde uitvaartbegeleidster nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en vertrouwd

Erg fijn begeleid

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Helemaal goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel als gemeend ervaren begrip in een niet te bevatten situatie

We hebben samen met uw medewerkster (Maureen) van een zeer ingrijpende vergissing iets positiefs gemaakt, hetgeen geleid heeft tot een onvergetelijk uniek ervaren van afscheid van mijn geliefde. Een streling van het leven, die het verlies niet goed maakt, maar wel verlicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en vriendelijk

Leonie en Monique hebben alles perfect voor ons geregeld, hier voor heel veel dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Heel fijn geholpen en bijgestaan door Jeanette! Zij heeft ons zo liefdevol geholpen.mede dankzij haar kunnen wij als familie met een fijn en dank baar gevoel terug denken aan het afscheid van onze lieve moeder.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd