Filters

10

Alsof ik de begrafenis samen met een vriendin regelde.

Onnodig om te zeggen hoe zwaar deze periode geweest is, maar vanaf het eerste contact met Jeanet voelde het alsof ik de begrafenis met een vriendin regelde. Een luisterend oor, het meedenken als ik iets wilde wat niet vanzelfsprekend was, het geduld als ik het even moeilijk had, de woorden die Jeanet sprak op de begrafenis, de appjes. Dankzij de steun van Jeanet heb ik zelf gesproken op de begrafenis, iets waar ik haar eeuwig dankbaar voor zal blijven! Ik heb niets dan lof voor Jeanet. Jullie hebben een juweeltje in dienst!! De bijeenkomst, de begrafenis en de lunch daarna, alles ging zoals Jan het had gewild.

 • Aanbevelen? Ja
10

Volledige ontzorging

In deze toch al moeilijke periode is het fijn een luisterend oor te hebben en iemand die dan alles voor je regelt. Maureen Arets deed dat uitstekend!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vol medeleven en zorg.

Wij hebben de inzet van Rebel's begrafenisonderneming als aangenaam professioneel ervaren. Het medeleven, het begrip en de zorg deed weldadig aan. Ook de herdenkingsdienst, die ter plaatse werd gehouden, werd voortreffelijk geleid. We hebben hun inzet als troostrijk ervaren.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitmuntend

Hele goed georganiseerd met een uitstekende begeleiding. Tevens een heel menselijke benadering en altijd een warm ontvangst. Het was een vorm van troost dat alles tot in de puntjes netjes geregeld werd in een moeilijke en verdrietige tijd. Monique stond altijd paraat en deed haar werk op een uiterst professionele manier in combinatie met haar warme karakter. Een fantastisch prachtig mens! Ik kan Rebel uitvaart dan ook aan iedereen van harte aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden met onze Uitvaartbegeleidster.

Begripvol. Vakkundig. Geeft goede adviezen. Gezellig, kortom ik zou de volgende keer weer dezelfde uitvaartbegeleidster nemen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en vertrouwd

Erg fijn begeleid

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed

Helemaal goed.

 • Aanbevelen? Ja
10

Veel als gemeend ervaren begrip in een niet te bevatten situatie

We hebben samen met uw medewerkster (Maureen) van een zeer ingrijpende vergissing iets positiefs gemaakt, hetgeen geleid heeft tot een onvergetelijk uniek ervaren van afscheid van mijn geliefde. Een streling van het leven, die het verlies niet goed maakt, maar wel verlicht.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer professioneel en vriendelijk

Leonie en Monique hebben alles perfect voor ons geregeld, hier voor heel veel dank.

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

Heel fijn geholpen en bijgestaan door Jeanette! Zij heeft ons zo liefdevol geholpen.mede dankzij haar kunnen wij als familie met een fijn en dank baar gevoel terug denken aan het afscheid van onze lieve moeder.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super begeleid

Wij hebben nu helaas in een korte tijd 3 keer gebruik moeten maken van de diensten van Rebel. Bij de allereerste kennismaking hadden wij al direct een goed gevoel. Ik wist toen ook niet precies hoe alles moest maar daar hebben zij mij in alles geholpen en uit handen genomen. Daarom hebben wij de andere 2 keren ook direct Rebel gebeld. Zijn allemaal lieve mensen die bij Rebel werken!

 • Aanbevelen? Ja
10

In een woord geweldig

Onze ervaring met de crematie van onze dierbare was overweldigend. Er is ons zoveel zorg uit handen genomen en zoveel dingen aangereikt waar wij niet aan dachten en dat geeft een heel goed gevoel. De medewerker van Rebels begrafenisondernemer Maureen, was zeer attent, geduldig, begripvol maar vooral liefdevol naar ons en vol passie voor haar werk.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel

Warm, attent en zeer behulpzaam met alles wat er geregeld moest worden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top

Werkelijk uItstekende begeleiding van Jeanette. Klantgericht, initiatiefrijk, doortastend, invoelend, respectvol en met humor. Neemt echt dingen uit handen en voert de regie op een manier die vertrouwen wekt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima verzorgde uitvaart

Alles verliep stijlvol, goede en prettige begeleiding en na afloop begrafenis was de verzorging (broodjes) ook goed geregeld

 • Aanbevelen? Ja
10

Professionele zorg op maat.

De professionals van Rebel nemen zorgen uit handen en geven grip op je wensen. Ze luisteren en geven op tijd aan wanneer er iets besloten moet worden. In de paar dagen dat je leven op zijn kop staat is het fijn dat er mensen zijn die maatwerk bieden en vooral ontzorgen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Persoonlijk en heel warm

De persoonlijke en warme zorg die wij hebben mogen ontvangen voor, tijdens maar ook na het afscheid van onze moeder, oma en vriendin voor het leven was echt geweldig. Dit waardige afscheid hadden wij niet kunnen hebben zonder de hulp van Monique. Met echt alles en altijd stond zij voor ons klaar. Nogmaals dank je wel.

 • Aanbevelen? Ja
8

goed

goed

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer correcte afhandeling van de uitvaart van mijn moeder

Heel begripvolle benadering door de mensen van de firma Rebel. Blij verrast door de rust waarmee alles is besproken en afspraken nagekomen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Respectvol en zeer betrokken

We hebben op een mooie, respectvolle manier afscheid kunnen nemen van onze moeder en oma. Zo ook al 22 jaar geleden bij de uitvaart van onze vader. Vanaf het eerste contact per telefoon tot en met nu, gaat alles op ons tempo. Dank daarvoor Maureen, Mijndert en Jeanette

 • Aanbevelen? Ja
10

Ondanks het verdriet toch een warme herinnering, dankzij de mogelijkheden en begeleiding van Rebel.

Vanaf het begin tot aan het eind hebben wij een fijne ervaring met Rebel. De ruimte waar de overledene opgebaard kan worden is huiselijk en 24 uur per dag toegankelijk voor de nabestaanden. Het contact met Rebel hebben wij als goed bereikbaar, vriendelijk en respectvol ervaren. Rebel dacht mee en nam wanneer gewenst taken uit handen, waardoor er meer ruimte is voor verwerking van de nabestaanden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima ervaring

Geachte, De crematie van mevr A.C van der Poel door u geleid, hebben we ervaren als een goed georganiseerde en plechtige gebeurtenis! Fam van der Poel

 • Aanbevelen? Ja
10

Keurig nette verzorging van uitvaart alle zorgen uit handen genomen

n.v.t.

 • Aanbevelen? Ja
9

Tot in de puntjes verzorgd

Communicatie verliep strak. Als familie werden wij zoveel mogelijk ontlast. Ook toen de uitvaart vanwege Corona tweemaal uitgesteld moest worden.

 • Aanbevelen? Ja
9

Ze doen hun uiterste best voor je

Door omstandigheden hadden we minder middelen en mogelijkheden dan normaal. Dankzij de mensen van Rebel hebben we er toch een heel mooi en respectvol afscheid van kunnen maken die bij de nabestaande veel rust dankbaarheid heeft opgeleverd.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd