Filters

10

Van het begin tot het eind super goed begeleid

Wij zijn zeer tevreden over Wim van der Ham Keukens, Willem van Capelleveen die de keuken aan ons heeft verkocht en Richard Bolleboom die de keuken heeft geïnstalleerd. Meedenken was voor ons het belangrijkste. Wij wilden een totaal andere keuken (kookeiland) dan die we hadden (u-vorm). Onze keuken is niet zo heel groot, maar uiteindelijk gelukt! Zwarte kasten, marmeren composietblad met een kook-schiereiland. Super mooi geworden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Geweldig

25 jaar geleden kochten we onze keuken bij van der Ham in de Theresiastraat, het was een fijne keuken maar nu toch aan vervanging toe. Na even rondgekeken te hebben bij de "grote" keuken showrooms, toch weer voor van der Ham gekozen. Wat zijn we weer prettig geholpen, er wordt alle tijd voor je genomen, twee keer van opstelling gewisseld, wel boven kastjes, geen boven kastjes, dat je 4 x een frontje mee wil nemen omdat je twijfelt over de kleur, allemaal geen probleem. Het plaatsen van de keuken door Willem de Graaf verliep vlekkeloos en prettig. Wij zijn erg blij met onze nieuwe keuken, jammer dat we geen foto kunnen uploaden. Fa van der Ham (Nico en Willem) bedankt voor jullie services!

 • Aanbevelen? Ja
8

super goed advies en snelle reacties en doen wat ze beloven

Wij hebben een hele goede ervaring met `Wim van der Ham waarbij je super goed geholpen wordt en geadviseerd. Onze verkoper Youri weet waar hij het over heeft en verkoopt keukens geen praatjes en geeft ook eerlijk aan als je ergens iets niet nodig hebt en wil dat dan ook niet aan je proberen te slijten. Kortom wij zijn erg tevreden

 • Aanbevelen? Ja
10

Helemaal top!

Super fijn geholpen door Youri bij Wim van der Ham keukens! Erg blij met onze aanschaf van onze nieuwe keuken. We zijn super goed geholpen bij het uitkiezen van onze keuken. Advies staat bij dit bedrijf bovenaan. Nogmaals super bedankt! We raden dit bedrijf bij iedereen aan!

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn, deskundig en persoonlijk advies

Vorig jaar november geholpen door Annelies in Zoetermeer. Haar deskundigheid en het meedenken met ons hebben wij als enorm prettig ervaren. De keuken is deze week geplaatst en voldoet aan alle verwachtingen. Een paar kleine puntjes zijn direct zonder moeite opgepakt. Erg fijne service!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijk en goed geholpen en perfecte installatie

Ik ben zeer tevreden over Van der Ham, heel plezierig geholpen en geadviseerd door Annelies Spruit en vakkundige installatie door Alfred Mulder en zoon. Ook het lenen van het minikeukentje was top, niets was te veel en alerte service Kortom : een fijn ervaring

 • Aanbevelen? Ja
10

Klantvriendelijk

Fijne samenwerking goed meegedacht. Keuken mooi geplaatst.

 • Aanbevelen? Ja
10

een 100% BOB-ervaring

Voor wat ons droomwens appartement is geworden zochten we een nieuwe keuken. Na enige verkenning en orientatie wat er zoal te koop wordt aangeboden zochten wij een betrouwbaar adres waar de regie op het hele proces in goede handen is. Dat bleek Wim van der Ham te zijn. In onze kennissenkring beter bekend en positieve ervaringen wat we meenamen in het adviesgesprek met keukenadviseur Youri van der Weert. Wij waren gebonden aan de ruimte in een U-vorm. Voor keukenbouwers levert dit een hogere moeilijkheidsgraad op. Met een goed advies hebben zijn onze keuzewensen goed vertaald met een fantastisch eindresultaat. Iets wat ik een BOB-ervaring noem. Binnen budget, op tijd en beter dan verwacht!

 • Aanbevelen? Ja
9

Heel klantvriendelijk en servicegericht

Ik ben heel prettig geholpen door Youri met het uitzoeken van mijn keuken. Er werd meegedacht met oog voor een juiste verhouding tussen kwaliteit en prijs. Afspraken worden goed nagekomen en een uitstekende service en nazorg. Kortom ik ben een hele blije klant. Het is dat he niet zo vaak een nieuwe keuken koopt maar mocht het weer nodig zijn, kom ik zeker terug.

 • Aanbevelen? Ja
10

Professioneel, prettig en meedenkend

Van begin tot eind zijn we zeer prettig en deskundig geholpen. Met dank aan Youri van der Weert en Richard Bolleboom.

 • Aanbevelen? Ja
10

Unieke prachtige keuken gekocht bij top bedrijf!

Hele goede ervaring bij Wim van der Ham keukens. Ging met een bepaald idee in mijn hoofd een keuken uitzoeken maar kwam daar DE keuken tegen die ik nog nooit ergens anders had gezien. Met de uitstekende hulp van Youri met zijn creatieve ideeën en goede adviezen was ik er zo uit! De keuken werd geplaatst door Unibouw Slingerland die met een enorm goede communicatie; voorbereiding en extra tips gezorgd hebben voor de perfecte finishing touch! Echt mijn droomkeuken!

 • Aanbevelen? Ja
10

super goede service

voor de tweede maal bij vd Ham keukens een keuken gekocht. Dit omdat de eerste maal al een ongelofelijk goede kwaliteit en service werd verleend. Kosten nog moeite om jouw als klant de garantie te geven dat welk plobleem dan ook verholpen word. Ze denken echt met je mee en zorgen dat je tevreden bent. De nazorg krijgt van mij een 10.!!!! Mocht ik weer gaan verhuizen ga ik gegarandeerd mijn 3e keuken ook daar weer halen.

 • Aanbevelen? Ja
9

Het is een keuken geworden die onze stoutste dromen heeft overtroffen.

Annelies heeft ons super goed begeleid in het proces naar het eind resultaat. En toen er iets fout ging met het verkeerde barblad is het heel goed opgelost. Ook Willem, de monteur heeft het heel goed gedaan...denkt ook goed oplossingsgericht.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima bedrijf die waar hebben gemaakt wat ons bij aanvang is beloofd.

Het begingesprek was afwachtend gezien onze zeer slechte ervaring die wij hebben opgedaan met een van hun concurrenten, een aantal jaren geleden. Verkoper Youri dacht met ons mee en bleef altijd even enthousiast, gelukkig ook nadat de handtekeningen waren gezet. Van tevoren werd het oppervlak door hemzelf ingemeten en wij werden prima op de hoogte gehouden; ook het verdere verloop en de oplevering verliepen conform afspraak. Er ontstaat na verloop van tijd altijd wel iets wat moet worden hersteld maar de vriendelijke en anticiperende monteur heeft alles (in samenspraak met de ondersteuning op kantoor) prima opgelost. Kortoim, wij zijn een tevreden klant.

 • Aanbevelen? Ja
8

Heel erg dubbel van heel erg slecht naar zeer goed

De nieuwe keuken was geplaatst met hier en daar nogal wat zaken die nog moesten worden bijgesteld, Het contact tussen degene die de keuken heeft geplaatst ( Niels Freud ) ging steeds slechter lopen en wij bleven met onafgemaakte zaken en hele slechte afwerkingen zitten, kitranden van dik naar dun, scheve afzuigkap was gelijmd aan de muur, afwasmachine zat beweging in, afwerking lelijk, bovenkastje te strak opgehangen zodat de onderste plank ging bollen, apothekerskast fronten zeer slecht geplaatst. De hoek bij de LeMans kast was heel lelijk afgezaagd ( hoogglans was gebrokkeld ) verdoezeld met een hele dikke kit rand die los ging laten. Bovenkant sloten de panelen niet netjes op elkaar. Al met al was het plezier van de nieuwe keuken er volledig af. Na een paar keer contact te hebben gehad met Servaas en onze woede en teleurstelling te hebben geuit is er gestart met het oplossen van alle grove tekortkomingen. Servaas is erg geschrokken van wat er allemaal verkeerd was gegaan en hij heeft dit zorgvuldig en zeer goed afgehandeld en alles opnieuw in gang gezet. En daar kwam Dennis, de servicemonteur, hij heeft ongelooflijk veel werk verricht om alles weer netjes te krijgen. Hij is zeer klantgericht, vriendelijk, geduldig, neemt alle tijd om alles netjes af te handelen, heeft een luisterend oor en denkt mee om alles naar tevredenheid op te lossen. Geweldige servicemonteur, klasse! Aanbevelen om naar van der Ham te gaan; ja maar wel vragen wie de keuken komt plaatsen. Zoals onze keuken geplaatst is mag bij van der Ham nooit meer voorkomen wat een visitekaartje was dit zeg!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld en geadviseerd

Vanaf het begin een prettig contact en goed advies prima tijdige levering en super mooi geworden blij mee kwaliteit kost geld en geen spijt van.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super Klantgerichte begeleiding

Na een eerdere ervaring van het kopen van een keuken, viel ons gelijk op dat de verkoper heel klantgericht was. Hij dacht mee en er was geen druk om gelijk te kopen. Verwachtingen zijn gemanaged en ook na aankoop dacht het bedrijf mee over het plaatsen van de keuken. Ook montage was goed, merkte duidelijk dat dit iemand was die een proffesional is

 • Aanbevelen? Ja
10

Alles conform wens geleverd en gemonteerd.

Goed geholpen in de showroom door Servaas en perfect gemonteerd door Rob. Zowel Servaas in het voortraject als Rob tijdens de montage dachten goed mee. Rob kunnen e als monteur een ieder aanraden, hij is bijzonder nauwkeurig, alsof het zijn eigen keuken betrof.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top Service en goed mee gedacht tijdens het ontwerp.

Tijdens het ontwerp goed mee gedacht, prima contacten tussendoor over de aflevering e.d. Na Levering een prima service gehad, vriendelijk monteur in huis gehad.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede begeleiding, afspraken worden nagekomen en probleemloos geplaatst

Fijn contact met de verkoper die de tijd neemt voor een goed advies en zonder sturing naar bepaalde merken. Alle afspraken zijn nagekomen tot en met de levering en plaatsing.

 • Aanbevelen? Ja
9

Prima service. Alles conform afspraak, op tijd en netjes geleverd. Perfecte keuken!

Keuken is ook prima geplaatst door het keukenmontagebedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
10

ook de 3e is weer top

Top keukens!! Al 3 keukens van jullie... Prima kwaliteit, super service en fijn personeel. Als we ooit nog een keuken nodig hebben, dan zeker weer hier vandaan.

 • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plezierig en zeer goed geadviseerd

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Inrichting showroom
 • Advies/ ontwerp
 • Personeel (verkoop)
 • Kennis en informatie
 • Offerte traject
 • Levertijd
 • Personeel (monteurs)
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Ervaring met: keuken
 • Welke vestiging heeft u bezocht? Zoetermeer
 • Omschrijf uw negatieve ervaring geen
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Inrichting showroom
 • Advies/ ontwerp
 • Personeel (verkoop)
 • Kennis en informatie
 • Offerte traject
 • Levertijd
 • Personeel (monteurs)
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Ervaring met: keuken
 • Welke vestiging heeft u bezocht? Zoetermeer
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vlotte offerte en vervolgafspraken, levering en installatie precies volgens afspraak, nette en precieze installatie, goede apparatuur.

 • Aanbevelen? Ja
 • Totaal oordeel
 • Inrichting showroom
 • Advies/ ontwerp
 • Personeel (verkoop)
 • Kennis en informatie
 • Offerte traject
 • Levertijd
 • Personeel (monteurs)
 • Vakmanschap
 • Kwaliteit
 • Ervaring met: keuken
 • Welke vestiging heeft u bezocht? Zoetermeer
 • Omschrijf uw negatieve ervaring Enige onduidelijkheid over wat in de totale prijs zat inbegrepen, wel/niet installatie

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.