De storm Bella, tweede kerstdag 2020, heeft mijn auto beschadigd. ( afgevallen grote tak ). Diks verzekeringen heeft zeer snel en adequaat gehandeld. De auto is weer als nieuw, via het herstelbedrijf. Mijn complimenten hiervoor.
Helder, scherp, tot the point.
Snel geregeld
Zie boven.
Good
Vraag over verzekering, helder, snel en correct
prima ervaring
Snel en makkelijk een autoverzekering afsluiten, en als je het bijvoorbeeld niet helemaal juist hebt ingevuld helpen ze je .
ik wil wel datum22 -12-2020 eind verzekering en de kosten weten gaarne dank u
Service is perfect
Een andere verzekering voor onze caravan gevonden bij Diks Verzekeringen. Een duidelijk en snel overzicht van de diverse opties. Een snelle reactie met alle bescheiden. Prima in line geregeld allemaal. En dikke pluim voor Diks Verzekeringen als teken van onze tevredenheid.
Snel, makkelijk en klantvriendelijk
ik ben goed geholpen.
Overzichtelijk, scherp geprijsd en eenvoudig geregeld!
Prima en deskundig geholpen
keurige maatschappij,makkelijk en snel geregeld allemaal.
getracht telefonisch in contact te komen, nou vergeet het maar lijkt de klant niet al te serieus te nemen ,eerst 10 min,. in de wacht Het is druk ,daarna verbinding verbroken .
Snelle en deskundige respons en advies. Geen (agressieve) verkooppraatjes. Doen wat ze beloven
Makkelijk afsluiten en opzeggen, echt top
Geduldig, luisterend oor, goed adviserend. TOP.
duidelijk antwoord op vragen
Correct
Snelle service en online geregeld.
Ik had schade aan mijn boot en contact gehad met Diks verzekeringen. Vlotte en fijne afwikkeling. Het was met een paar dagen geregeld. M.V.G Wladimir Smink