Direct resultaat, makkelijk in gebruik, goed over te brengen op de medewerkers zeker bij een negatieve ervaring kun je meteen de koe bij de horens pakken.
alles is prima geregeld, duidelijke tool voor de consument, erg gebruiksvriendelijk en tevens een goede barometer voor je dienstverlening.
Afspraken worden netjes nagekomen.
Een mooie tool die de website goed aanvult
Eventuele problemen / vragen worden direct behandeld dan wel opgelost.
Het systeem is eenvoudig in gebruik en erg waardevol. Sinds de nieuwe update zijn er vele extra functies bijgekomen die het systeem mooier en gebruiksvriendelijk heeft gemaakt. De communicatie is top, snel en duidelijk. Ga zo door!
Het gemak waarmee we terugkoppeling van de klant krijgen.
Via zakenrelatie in contact gekomen met Klantenvertellen. Goede gesprekspartner met prima oplossingen voor klantmeningen en enquetes. Snelle en acurate service !
Het werkt makkelijk, snel, is overzichtelijk. Voor de rest: ga zo door.
Een uitstekende begeleiding en implementatie van het programa, alsmede uitleg van het product.
Snelle service en dienstverlening. Een mooi toevoeging aan mijn bestaande marketingactiviteiten.
Goede marketing tool met eenvoudige toegankelijke laagdrempelige gebruikersinterface.
Snelle en eenvoudige tool om mee te werken.
Erg flexibele en straight forward aanpak. Het pakket heeft geen onnodige toeters en bellen waardoor je snel aan de slag kan gaan.
zeer klantvriendelijk systeem, hoge service, kennis van zaken
Open - betrouwbaar - duidelijk overzicht - goede communicatie
Snel-, correct-, open- en innovatief zaken doen!
Kan het nog niet beoordelen. Graag over 3 weken opnieuw
Snelheid van handelen, zeer klantgericht/klantvriendelijk, maatwerk leverend, scherp geprijsd.
Klantenvertellen is een prachtige tool om de ervaringen van je klanten uit te dragen. Eenvoudig in gebruik en compleet aan te passen in je huisstijl.
Prima service en oplossing voor onze marketing.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC