Goede tool tbv klanttevredenheid. Klantvriendelijke applicatie
snelle, heldere communicatie
Open en vriendelijke communicatie
Gebruikersvriendelijk. Korte duur enquete.
Mooi bedacht en ontwikkeld product. Zeer gebruiksvriendelijk. Goede functionalisteiten zoals de keuze om het eerst alleen voor intern gebruik aan te wenden.
Is "achter de schermen" eenvoudig te gebruiken. Bij aanpassing van gegevens snelle reactie van jullie kant uit.
Wij hebben nog onvoldoende met klanten vertellen gewerkt om een duidelijke mening te geven.
Snelle service, accuraat
Duidelijke uitleg , goed concept en prettig contact
Verkoopbevorderend
Fijn bedrijf en mee samen te werken. Systeem werkt makkelijk en goed. Mensen zijn betrouwbaar en komen beloften na.
fijn dat we de klanten aan het woord kunnen laten en dat hun beoordeling direct op het net terecht komt. Ook goed dat Jeroen probeert een nieuwe beoordeling op social media te krijgen
het houd je scherp, personeel laten zien hoe hun werk wordt beoordeeld. klanten blijven langer op je website hangen.
Goed contact vertegenwoordiger en helpdesk. Prima systeem voor klantenwerving en zelfstudie.
Snelle en makkelijke manier om klanten te peilen.
eenvoudig en duidelijk
Het is erg leerzaam om te zien hoe klanten naar bedrijf kijken, zodat je het in de toekomst nog beter kunt presenteren
Mooi en eenvoudig systeem.
Snel en klantgericht.
In de korte periode dt wij avtief zijn, zijn de eerste reacties positief. Deelname door relaties is redelijk en de beoordelingen (bijna) zonder uitzondering zeer positief. Een extra reclame voor ons bedrijf.
correcte benadering
169 Dr Hub van Doorneweg