jammer dat er toch weinig klanten reageren.
Bijzonder handige tool om te leren van klantervaringen en daarnaast om marketingtechnisch te gebruiken,
het is leuk en motiverend om positief beoordeeld te worden. Op 1 punt scoren we iets lager, zonder klanten vertellen wisten we dit niet, nu kunnen we daar aan werken
Een uiterst zorgzaam bedrijf wat nog aandacht heeft voor hun clienten. altijd betrokken en denken op alle vlakken mee. Zou heel gewoon moten zijn, maar helaas komt dit nog weini voor in deze tijd.
Zeer professionele begeleiding van het invoertraject ontzorgde bij mij niet alleen maar bespoedigde ook de hele gang van zaken.
Zeer klantvriendelijk en altijd bereid om even 'een tandje bij te zetten' om te helpen als de tijd bij de klant ontbreekt.
Regelmatig wordt er mee gedacht om onze marketing te verbeteren
Kort, bondig en effectief klantbeoordelingssysteem. Vele positieve en opbouwende reacties van klanten mogen ontvangen. Onderstreept onze kernwaarden als integriteit, transparantie, kwaliteit en professionaliteit. Maakt nog duidelijker wat het effect van de cursussen Filosofisch Leiderschap en Praktische Filosofie is voor uzelf en op uw omgeving.
Goed overleg, redelijke inspraak in het aanloopproces over de inhoud van de enquete, goede aftersales. Het systeem helpt ons beter inzicht te krijgen in de mening van de klanten waardoor wij beter kunnen inspelen op kwaliteitsverbetering
Vlot systeem. Helder en wordt meegedacht. Medewerkers communiceren prettig en aanpassingen worden snel doorgevoerd.
Helpdesk is zeer snel in de beantwoording van vragen. Complimenten!
Keurig geholpen met vragen. Af en toe een belletje of alles bevalt en goed gaat. Erg goed geholpen!
flexibele informele organisatie opbouwend naar meer mogelijkheden
Krijgen weinig reactie terug op de verstuurde enquetes.
Versturen en uitslagen bekijken van klantenvertellen enquetes.
Een prachtige tool op onze website in een tijd waarin ervaringen van andere consumenten als maatgevend beschouwd worden. Als klanten twijfels uiten over ons bedrijf, verwijzen we ze regelmatig door naar de widget op onze site.
Werkt duidelijk en snel
Goede en snelle service bij vragen en opmerkingen
Zeer open systeem, waarbij klanten hun eerlijke mening kunnen geven.
Wij hebben prima ervaringen met klantenvertellen.nl
zeer directe feedback, met een minimale tijdsinvestering.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC