tot nu toe goed. Vergeet wel een klanten uit te nodigen
Geeft een prettig overzicht hoe klanten denken
Klanten vertellen hebben wij ervaren als een zeer klant vriendelijk bedrijf. Snelle service en een goed contact.
klanten zijn positief
Klanten vertellen werkt naar tevredenheid, We werken nog niet zo lang met het tevredeneheids onderzoek
werkt goed het systeem
Heel veel leuke en goede reacties op onze site.
konsumenten raadplegen zeer regelmatig revieuws tijdens orientatie ( vooral vakantiebestemmingen!!)
Prima systeem, ook de medewerkers werken snel en doeltreffend.
goede uitleg en begeleiding alsmede follow up.
Eerste contact met Jan Heijs was erg goed en hij is erg betrokken. Mede door hem was het makkelijk te implementeren.
Duidelijk en overzichtelijk. Zeer gebruiksvriendelijk. Ook de link die je op je eigen site kan plaatsen en erg handig.
De begeleiding is goed, je wordt goed geholpen en er wordt initiatief genomen wanneer je zelf niet actief bent.
Wij ontvangen door gebruik te maken van klantenvertellen feed-back over onze eindgebruikers.
meestal zijn de reacties alleen maar positief voor het geleverde.
Een warme deken, zo werden wij door Rob omarmd!!!! dus we konden al niet meer nee zeggen ;-) de reaktie zijn nu al fantasties. dus Alle keuken collega`s moeten dit zeker op hun website plaatsen. Gr Loomans Keukens.
Omdat onze meeste verkopen een combinatie zijn van goederen en diensten geeft klantenvertellen vooral een toegevoegde waarde in het laatste Goederen/materiaal kan een klant meestal vooraf beoordelen en vergelijken, met diensten kan dit pas achteraf. Met name op het diensten gedeelte onderscheiden wij ons sterk van de concurrentie, met klanten-vertellen hebben wij een tool in handen dit nog beter tot uitdrukking te laten komen bij zowel de huidige als toekomstige klant. Het online systeem is eenvoudig in gebruik en toegankelijk.
Goede telefonische bereikbaarheid en wordt direct en duidelijk geholpen bij vragen.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC