snel en makkelijke enquêtes voor onze klanten. we krijgen een goed beeld wat er bij onze klanten speelt
Geeft de mogelijkheid de tijdens de dienstverlening niet uitgesproken ervaringen van de klant nog beter te evalueren en het is bovendien een bijkomend marketinginstrument
de gehele opstart werden wij enorm goed begeleid. Vragen werden direct beantwoord en gevraagde aanpassingen dezelfde dag verricht.
wordt vaak door klanten ingevuld. Overzichtelijke weergave van resultaten
Eenvoudige methode om de klanttevredenheid te meten van bestaande klanten. Daarnaast krijgt men ook inzicht over negatieve ervaringen, waar een volgende keer op ingespeeld kan worden.
De medewerkers van Klantenvertellen leggen alles goed uit, waardoor er geen misverstanden kunnen ontstaan.
Een makkelijk systeem welke veel input levert en onze gasten een klankbord geeft. Ook dit jaar hebben wij een kritische noot ontvangen en waar mogelijk onze lering uit getrokken en aanpassingen binnen de organisatie gedaan. Wij gebruiken nu 1 jaar tot volle tevredenheid Klantenvertellen.nl met 710 boordelingen en een hele nette score van een 7,9 en 95% aanbevelingen.
Wij betreuren uw reactie. Zelfs na veelvuldig contact met uw organisatie is het ons niet gelukt u te kunnen overtuigen van de meerwaarde van reviewsystemen. Inherent aan het gebruik van reviewsystemen is het ontvangen van kritische beoordelingen. U gaf aan dat deze beoordeling onterecht is doch in reviewsystemen heeft u te maken met perceptie van klanten. Wij zouden de integriteit van reviews ondermijnen door slechts positieve beoordelingen toe te staan. Wij adviseren altijd met de klant in overleg te treden. Besef dat klanten hun mening op verschillende wijze op Internet kunnen ventileren waarbij u niet meer instaat bent om te reageren en tot een oplossing te komen. U heeft inmiddels uw account geblokkeerd. Wij adviseren u gedurende de resterende looptijd van de overeenkomst het gebruik van ons reviewsysteem te continueren. U kunt daarvoor altijd contact opnemen met uw vaste accountmanager.
Duidelijke communicatie met de medewerkers en met name de snelheid van de servicedesk. Een vraag en aanpassing werd direct uitgevoerd.
Easy to use system, and the servicedesk is very helpfull.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Prettig contact. Mooi materiaal.
Uitstekende samenwerking om klanten vertellen ook voor (kleine) gemeenten te ontsluiten
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hebben deze optie toegevoegd in de vragenlijst en uw beoordeling hierop aangepast. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen BV
Werkt zeer makkelijk en goed
Vlotte correcte communicatie
Het is leuk om te zien wat klanten van je vinden.
Goeie uitleg voor de verkoop, tijdens de verkoop en de aftersales (implementatie)
Makkelijk toepasbaar, goede respons van klanten
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zijn ons er bewust van dat er dubbele beoordelingen voorkwamen, dit probleem zou nu echter opgelost moeten zijn.
Ziet er mooi en professioneel uit. Goede service en informatie. Denken goed mee.
prima, kort en krachtige enquete, geeft meer inzicht in ervaringen klanten
Snel en accuraat toppie
Snel en goed inzicht in datgene dat mijn klanten motiveert. Hierdoor kan er snel worden bijgestuurd.
Duidelijke uitleg en snelle actie/-reactie
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC