Door een prominente display op onze website, samen met een hoog cijfer, vergroot de site onze verkoop.
Site ziet er goed uit... Belooft veel
Beste Marcel, Dank voor jouw beoordeling op onze website. Toch vreemd dat jij onze reactiefunctie niet hebt kunnen vinden. Wij zullen hier contact met jou over opnemen. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen BV
Positief, het is overzichtelijk
Klantvertellen werkt gemakkelijk en is daardoor toegankelijk voor iedereen.
Makkelijk en duidelijk
een goede tool om je klanten het vertrouwen van de klant te winnen
Het is een eenvoudige manier om mensen naar hun mening te vragen en dit te publiceren.
Gebruiksvriendelijk, goede begeleiding via de telefoon
De proactieve houding en de persoonlijke aandacht van de medewerkers van Klantenvertellen.nl vind ik heel prettig.
Eenvoudig in gebruik, snelle service, maatwerk.
Zeer makkelijk te implementeren in offertes, mail, website, facebook etc. Erg makkelijk en snel voor de klanten. Kost weinig tijd om in te vullen. Ook het versturen van de uitnodigingen is zeer makkelijk.
ben tevreden
Zeer geode en gebruiksvriendelijke web applicatie om klant tevredenheid te meten. Klanten reageren zeer positief op scorebord.
Klantenvertellen kan een prima marketingtool zijn. Het laat aan duidelijkheid niets te wensen over. Kortom zeer tevreden
Zeer prettige klantenservice. Pakken zaken meteen op en zijn erg bereidwillig te helpen. Bellen ook terug als ze dat zeggen. Top!
Hebben een uitstekende web klantenbeoordelings systeem wat prima werkt en een goede reclame is op onze site.
makkelijk in gebruik
Snel contact. En behandelen vragen en opmerkingen zeer snel.
Medewerkers zijn erg vriendelijk en helpen graag als dat nodig is. Systeem is gebruiksvriendelijk. Zeker een aanrader!
Periodiek testen wij de klanttevredenheid van onze relaties hetgeen resulteert in een 8,3 en aanbevelingen.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC