Klantenvertellen is een brancheoverstijgende beoordelingssite, niet gelieerd aan belangenorganisaties of commerciële partijen. De site is helder vormgegeven en gebruiksvriendelijk voor degene die hiervan gebruik maakt. Tevens zijn ze ondersteunend en allert in de wijze waarop klantenvertellen wordt toegepast.
Erg gebruiksvriendelijk, makkelijk te onderhouden.
Uitstekende verkoop tool. Betrouwbaar overkomen bij je potentiële klanten. = extra omzet.
Het concept is goed, en raad ik zeker iedereen aan, echter niet via Klanten Vertellen.
Beste Liesbeth, Hartelijk dank voor uw beoordeling. U wenste gebruik te maken van de XML feed van Klantenvertellen. Dit houdt in dat u besloten heeft een eigen 'custom' pagina te maken op uw eigen website met uw klantbeoordelingen. Dit is voor ons natuurlijk geen probleem. Midddels de XML kunt u namelijk zelf d.m.v. de grove data uw reviews weergeven. Zie bijvoorbeeld: www.ramenfabriek.nl en www.ppv.nl Webbouwers kunnen hiermee vooruit. Kosten die zij rekenen hebben wij uiteraard geen grip op. U kunt immers ook de standaard pagina's van Klantenvertellen gebruiken. U wenste maatwerk, en wij hebben daar de spullen voor aangeleverd. Waarschijnlijk hebben wij dit toch onvoldoende kenbaar gemaakt aan u in ons gesprek. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen BV
Goed!
handig en gebruiksvriendelijk
Goed dat jullie de klant warm houden om klantenvertellen te gebruiken en tips meegeeft.
Klanten kijken vaak naar wat andere klanten hebben geschreven.
Ben zeer tevreden over klantenvertellen.nl Medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam, kan met elke vraag terecht en nemen zoveel tijd voor je als nodig.
Overzichtelijk en duidelijke site. Gebruiksvriendelijk zowel voor ons als de consument.
Goede service, denken altijd mee!
Jasper Sanders heeft ons uitstekend geholpen en laten zien welke waarde klantenvertellen heeft. Complimenten aan Jasper!!!
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC