Makkelijke en simpel op te starten. Rapportages overall info kan beter.
Xavier kan mij zelfs vertellen wat ik moet doen als ik een vraag heb, en ik begrijp hem ook nog. dat is fijn!
Beste Cees, bedankt voor je positieve beoordeling! Aarzel niet om bij verdere vragen en/of opmerkingen contact met ons op te nemen. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Alles goed en prettig, we ervaren dit serviceinstrument uit marketingoogpunt en uit efficiencyoogpunt als meerwaarde
Fijne medewerkers met verstand van zaken. rustige duidelijke uitleg. regelmatig contact over het gebruik van klantenvertellen. niks anders dan positief!
Een aantal technische problemen gehad met het systeem, maar deze zijn inmiddels goed opgelost en alles werkt naar behoren.
Ik vindt Klanten Vertellen een prachtige manier om zelf scherp te blijven en tevens een platform te bieden waarop mogelijke nieuwe opdrachtgevers ervaringen van voorgangers kunnen nalezen.
Werkt prima, verder niet veel op/aanmerkingen
Snelle verwerking van enquetes, gebruikersvriendelijk een opmerking; aanhef van mail de Heer Irene Drenth, ben echt een Mevrouw
Het programma zelf zou uitgebreider mogen
We zijn nog niet echt gestart met het promoten van de reviews op klantenvertellen.nl omdat we wachten op de Engelse versie van de vragenlijst.
Zoals ik al bij vorige beoordeling al zij. Heel goede tool hebben alle problemen opgelost en eerlijk is eerlijk ik ben nu zeer tevreden en raad het ook aan
Bij de vakgarage Klomp werd ik vriendelijk en eerlijk te woord gestaan zowel in de email als in het echt.Ik had een historie van een andere chevroletdealer in Lisse,maar daar kom ik niet meer die heeft mij gewoon al die jaren niet goed geholpen met de Tacuma!! Elke keer brandde dat oranje lampje op het daschbord werd er helemaal niet goed van een andere garage die ik vertrouwde wist niet om te gaan met de Tacuma,dus toch de stoute schoenen aan gedaan om naar Klomp te gaan Hoofddorp,die vertelde mij dat de draden niet goed aan gesloten waren en er een historie in de auto zat die er verkeerd op is gezet,alles is goed nagekeken,was wel een grote rekening maar die had ik er voor over,de auto rijd soepel en geen oranje lampje meer super goed bedrijf en vriendelijk monteur die mij hielp met de Tacuma,ook gaven ze een advies dat ik een gevaar op de weg was op dit moment, de ditributie riem moet vervangen gaan worden doe ik dit niet dan maak ik een groot ongeluk op de weg en breng mede weg gebruikers in gevaar,de garage waar ik zat wist dit niet,dus volgende week word het vervangen zodat ik nog een jaar van de Tacuma kan genieten en flink sparen voor een wat jongere auto waar ik dan ook van kan genieten,ik kijk er nu al naar uit en ik kan jullie Klomp echt aanbevelen.
Adequaat klantencontact, pro-actieve benadering
Makkelijk contact, snelle reactie en erg behulpzaam.
Klantenvertellen weet van aanpakken. Zeer efficiënte afhandeling van ons dossier.
Afgelopen vrijdag contact opgenomen en gelijk afspraak gemaakt voor vandaag, vriendelijke jongen, goede uitleg en eenvoudig te bedienen site. tot nu toe erg tevreden.
Martijn is een top accountmanager die de vraag en aanbod van de klant bij elkaar brengt. Dankjewel!
Website kan wat dynamischer / hipper / aantrekkelijker misschien. Ook de beoordelingen pagina zou mooi zijn als deze in de eigen huisstijl van Medicura zou kunnen of wat dynamischer. Volgens onze marketing medewerker ziet er wat 'houtje-touwtje' uit. :) Ook een link vanuit beoordelingen naar de homepage van Medicura zou fijn zijn.
Beste Sanne, Heel erg bedankt voor het geven van deze mooie beoordeling. De stijl van de beoordelingspagina kunnen jullie zelf wijzigen, daarnaast is er een link aanwezig op de beoordelings- en enquêtepagina. Hierover zullen wij nog contact met jullie opnemen. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Prima uitleg toen ik belde en me oriënteerde. Prima ondersteuning bij installatie. Goede voorbereiding door medewerker van jullie, waardoor het niet veel tijd kostte om te implementeren.
Alles werkt gemakkelijk en simpel. Zo hoort het anno 2014!
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC