Helemaal top, alleen uw accountmanager heb ik nog nooit gezien, wellicht is een bezoekje eens de moeite waard, wellicht kan ik nog wat opsteken. Ga zo door!
Na een prettig eerste contact waar we de zaak ingang gezet hebben heb ik persoonlijk geen contact meer ( nodig) gehad. mijn leerlingen vinden het een gebruiksvriendelijke site.
gewoon goed
Vooral indien klanten er een verhaal bij typen wordt het gelezen ook door nieuwe/toekomstige klanten...
kan nergens een overzicht vinden over de verschillende produkten.
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij hechten veel waarde aan uw feedback. Uw persoonlijke accountmanager zal z.s.m. contact met u opnemen om u meer informatie te geven over de verschillende pakketten. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen B.V.
wij hebben sinds de invoering eigenlijk nooit geen contact meer gehad , dus het is een beetje lastig om te oordelen.
Ik ervaar dit goed, enigste wat mij niet aan staat is dat ik nu onvoldoendes binnenkrijg omdat jullie vragen wat ze van de showroom enz vinden dit hebben wij niet en vullen ze een 1 of 0 in. en vind niet dat je iets moet kunnen plaatsen zonder naam, soms heb je 5 of 6 onder elkaar staan en dan denken mensen dat het zelf ingevuld is Groeten jeroen Kelly
Ik zou graag zien dat er op meerdere punten beoordeelt kan worden. En evt hulp bij het zichtbaarder maken van de revieuws
erg leuk om te zien hoe de klanten denken over je bedrijf
Uw medewerkers die ik gesproken heb denken dat ze het wiel hebben uitgevonden, en kunnen niet tegen tegenspraak. Dit is erg jammer, er zijn nog tientallen bedrijven die het zelfde aan bieden. Volgens mij kijkt er bijna niemand naar, want ik moet iedereen er op wijzen. Er is een grooooot verschil tussen een webwinkel en een autorijschool. Wij zijn plaatselijk en regio gebonden en moeten het nog steeds hebben van onze eigen kwaliteit, en reactie's van onze leerlingen.
Beste meneer Cools, Bedankt voor uw beoordeling. Dit was natuurlijk niet de bedoeling. Uw persoonlijke review adviseur heeft recent met u contact opgenomen om samen nog eens te bespreken hoe u uw klantbeoordelingen verzamelt en publiceert met positief effect. Uit uw enthousiasme in het gesprek hebben we vernomen dat u uw leerlingen uitnodigt voor een ijzersterke online reputatie. Met vriendelijke groet, het Klantenvertellen team
Goed, eenvoudig, doeltreffend
Goede manier om klanten een review te laten geven.
Heb (nog) geen medewerker gesproken die is langsgekomen.
Werkt op zich wel maar je dient de klanten wel aan te sporen hem in te vullen.
Goed om klanten te kunnen mailen en informeren. Objectief. Misschien iets meer keuze voor een klant in antwoordmogelijkheden.
Beste meneer Bosboom, Bedankt voor uw reactie. Uw review adviseur neemt telefonisch contact met u op om de mogelijkheden voor het uitbreiden van de vragenlijst te bespreken. Met vriendelijke groet, het Klantenvertellen team
Het is een betrouwbare indicatie die helaas wel eens door mensen verkeerd gebruikt wordt (gelukkig (nog) niet bij ons). Zoals bijvoorbeeld een andere garage afkraken dan hun eigen garage. En met kwaadwillende mensen sta je machteloos.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC