Ik merk dat er steeds minder beoordelingen in worden gevuld. Wellicht dat dit komt doordat de uitnodigingen steeds vaker in de spam terecht komen? Verder ben ik zeer tevreden over Klantenvertellen: makkelijk te gebruiken, vriendelijk contact en snelle respons.
Klanten zien op de site dat wij een betrouwbaar bedrijf zijn
Goed hulpmiddel voor uitingen en gemakkelijk in het gebruik.
Je wordt goed geholpen en alles snel geïnstalleerd. Werking is eenvoudig.
werkt gewoon goed
Wij gebruiken Allebedrijvenin.nl zelf op een actieve manier d.m.v. het aansturen van mensen per mail naar meerdere review-websites waaronder Allebedrijvenin.nl Dit is voor ons absoluut lonend gezien veel mensen die nog 'twijfelen' zich d.m.v. reviews laten overtuigen!
Prima systeem. Alleen zou er een eenvoudiger systeem moeten zijn om ongeoorloofde rapportcijfers te verwijderen.
top
prima ervaring
Wel vindt ik dat bijvoorbeeld jullie meer aan promotie mag doen en meer bekendheid eraan mogen geven, jullie zijn ten slotte een betaald bedrijf en je kunt ook bij de ANWB reviews meedoen en die is zelfs gratis en daarbij kunnen klanten de rekening terug verdienen als zij een review daar achter laten wat ons toch ook wel aanstaat. Doe ermee wat jullie willen doen maar als je niets doet gaat jullie dit klanten kosten.
Beste meneer, mevrouw de Bruyn, Bedankt voor uw beoordeling. Wij nemen uw advies zeker mee voor interne verbeteringen. Met vriendelijke groet, het Klantenvertellen team
Bevalt goed veel nieuwe potentiële kopers kijken toch op Klant Vertellen
Tot op dit moment zeer tevreden alleen wat ik al eerder heb aangegeven is dat ik vind dat de kop tekst verandert c/q er veel beter zou moeten uitspringen. Een e.v.t toegevoegde heldere harde kleur zodat diegene die het overzicht opent direct ziet de o zo belangrijke resultaten van de desbetreffende rijschool.
alleen jammer dat een slecht cijfer, wat per ongeluk is aangeklikt niet veranderd wordt. allemaal 10 en een 1 mag je toch aannemen dat dit cijfer ook een 10 moest zijn. Haalt nu het gemiddelde enorm naar beneden. Wel over gemaild, maar geen enkele reactie op terug gekregen.
Beste Gea, Hartstikke bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses dat er nog geen contact met u is opgenomen. Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen om te kijken wat de mogelijkheden zijn m.b.t. het cijfer. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen B.V.
Percentage is vaag, veranderd nooit,
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC