Prima.
Mooie tool om de meningen van je eigen klanten te pijlen! Goed om inzicht te krijgen wat klanten tevreden stelt, maar vooral waar men tegenaan loopt. Zo kunnen die punten aangepakt worden waardoor de klanttevredenheid nog hoger wordt!
Merk dat steeds meer klanten eerst naar de beoordelingen kijken alvorens zij beslissen om langs te komen. Steeds belangrijker om goede en makkelijk te vinden beoordelingen te verzamelen.
Het wordt ook door de klant als zeer positief ervaren. Zowel de klant die gekocht heeft. Ook de klant die iets zoekt
goede ervaring, ik denk dat het belangrijk is voor nieuwe klanten om te zien wie je als bedrijf bent.
Zijn beloftes niet nagekomen ! Nu alsnog een jaar vast aan een contract terwijl er 3 jaar geleden was overeengekomen dat we na afloop van contract zouden stoppen. Helaas niet op schrift gekregen.
Beste Jordy, Hartelijk dank voor uw reactie. Wij vinden het vervelend dat u deze ervaring heeft. Uw persoonlijke accountmanager neemt graag z.s.m. contact met u op. Met vriendelijke groet, Klantenvertellen B.V.
door de goede recensies krijg ik leuke en goede reacties van mijn klanten
Het gebruik van Klantenvertellen.nl is heel gemakkelijk. Na wat technische problemen in het begin, is er snel op ons verzoek om dit op te lossen gereageerd. Verder niet dagelijks met Klantenvertellen bezig, maar we krijgen regelmatig reacties en proberen ook op alle negatieve en tussendoor natuurlijk wat positieve reacties inhoudelijk te reageren. We hebben wel het idee dat het positief bijdraagt aan het beeld over onze dienstverlening.
Prima tool
Goede ervaringe. Echter wij zouden de enquetes wel iets meer gepersonaliseerd willen zien.
Het heeft heel lang geduurd om de mailproblemen op te lossen, circa 6 maanden, om erachter te komen dat er geen afzender stond, waardoor microsoft hem blokkeerde naar leerlingen, die dus geen enquetes in konden vullen. Hopelijk werkt het nu wel
Goedemiddag Maykel, Bedankt voor het delen van uw klantervaring met ons. Zoals telefonisch besproken is het technische probleem opgelost. Samen gaan we uw online reputatie verder uitbouwen. Op uw beoordelingspagina zien we dat u nieuwe beoordelingen heeft mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Martijn Wilhelm
Erg jammer dat er geen aparte beoordeling mogelijk is mbt de autoverkoop. Ook jammer is het dat er geen tegenlicht opmerking bij ontevreden klanten geplaats kan worden als "verweer"
Ben nog te kort gebruiker om te weten of er toegevoegde waarde is voor mij (relatief) kleine bedrijfje. Ik zie het vooral als een proef jaar.
Absoluut een toegevoegde waarde. Ik hoor regelmatig van nieuwe klanten dat zij eerst ook gekeken hebben naar wat andere klanten over ons te vertellen hebben. Ook via de sites als Autoscout24 en Autotrack brengen we de klantbeoordelingen onder de aandacht.
reviews worden door potentiele klanten gelezen en trekt ze over de streep.
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC