Ik ben vooral enorm blij met Dominique. Wat een goede medewerkster! Als ik zelf een bedrijf had, zou ik haar zo bij jullie wegkapen ;-)
Prettig gesprek en duidelijke uitleg.
Beste Ruud, Bedankt voor de beoordeling! Fijn dat de uitleg duidelijk was en dat je het gesprek als prettig hebt ervaren. Voor nu, heel veel succes met het verzamelen van beoordelingen. We spreken elkaar over een tijdje weer. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Ervaring tot nu toe zeer positief, op naar een succesvolle samenwerking.
Beste William, Hartelijk dank voor de mooie beoordeling en de prachtige cijfers. Heel veel succes en plezier met het verzamelen van klantbeoordelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Bereikbaarheid hebben wij nog geen ervaring mee.
Beste Bas, Bedankt voor je beoordeling! Ik ga er vanuit dat je ook over mijn bereikbaarheid zeer tevreden zal zijn, zodra het nodig is ;) Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Het is allemaal nog vers, maar zoals het er nu uit ziet, zien wij "Klanten vertellen"wel zitten. De medewerkster is heel duidelijk en geduldig geweest tijdens ons gesprek.
klantenvertellen is een ervaren partij op het gebied van online klantbeoordelingen en heeft goede tools & fijne mensen om mee samen te werken!
Hey Barbara, Leuk om je beoordeling te zien, leuk om te horen dat je tevreden bent! We spreken elkaar binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Wij zijn een reclamebureau uit veenendaal en schakelen voor onze klanten met Klanten Vertellen. Wij hadden voor onze klant Jaap Speelziek wat vragen over een xml/api feed. Ik werd super goed en snel geholpen door Dick en kreeg vervolgens ook een telefoonnummer zodat ik voor verdere vragen direct contact kon opnemen met Dick. Top service! Hierdoor ga ik onze klanten zeker aanbevelen om klanten vertellen te gebruiken!
Beste Marc, Leuk om een beoordeling van je te zien! Fijn om te horen dat ik je heb kunnen helpen. Als ik je nog ergens mee van dienst kan zijn, kan je altijd contact opnemen. Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste meneer Eijlander, Bedankt voor de mooie cijfers! Hopelijk gaan de nieuwe beoordelingen weer binnenkomen zodat u deze goed kan inzetten. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Wij als Auto Kallen zijn klant van "klantenvertellen". Dhr. Dick de Regt heeft ons voorzien van duidelijke en goede tips waar wij wellicht in de toekomst gebruik van kunnen maken! Nogmaals dank voor de goede service!
Beste Stef, Bedankt voor je mooie beoordeling! Fijn te horen dat ik wat voor je kon betekenen. Succes, en we spreken elkaar binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Dick de Regt.
Beste Jantine, Bedankt voor de mooie cijfers! Heel veel succes met het verzamelen van beoordelingen. Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
net vandaag voor het eerst gebeld, van hoe het werkt. Mails ingevoerd vanmorgen, voor een beoordeling. Daarnet even gekeken op jullie site of er al iets is gebeurd en ik heb al 3 beoordelingen. Klasse, ben nu al blij.
Beste meneer van der Wal, Hartelijk dank voor uw beoordeling! Heel veel succes én plezier met het verzamelen van klantbeoordelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Met vriendelijke groet, Dominique
Beste Marco, Bedankt voor je beoordeling! Veel succes met het verzamelen van beoordelingen, en we spreken elkaar binnenkort weer! Met vriendelijke groet, Dick.
Prima uitleg gehad bij de eerste kennismaking met klantenvertellen. Makkelijk programma
Beste Elles, Bedankt voor de mooie beoordeling! Succes met het verzamelen en publiceren van reviews. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
Zeer klantvriendelijk, en duidelijk uitleg.
Beste Sylvia, Bedankt voor je bericht! We spreken elkaar binnenkort weer, veel succes en plezier met het verzamelen van beoordelingen! Met vriendelijke groet, Dick.
denkt mee, legt goed uit, luistert, begripvol. Uitstekende service en vooral erg klantvriendelijk.
Beste Natasja, Bedankt voor je leuke beoordeling, ik ben blij dat ik wat voor je kon betekenen! We houden de komende tijd even contact. Met vriendelijke groet, Dick.
Beste meneer Doomen, Hartelijk dank voor de mooie cijfers. Heel veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Mocht u nog vragen hebben, dan hoor ik het graag. Dominique
Per vandaag actief. Dus nog geen gebruikers ervaring
Beste Ruud, Bedankt voor je beoordeling! Succes met het verzamelen van beoordelingen, en we spreken elkaar binnenkort weer. Met vriendelijke groet, Dick.
Bedankt voor de mooie beoordeling! Ik wens je veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Beste Marley, Dankjewel voor je mooie beoordeling! We spreken elkaar weer snel. Met vriendelijke groet, Dick.
Beste Jurriaan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Succes met het verzamelen en publiceren van reviews. Met vriendelijke groet, Team Klantenvertellen
vriendelijk persoon, denkt mee en alles werkt eenvoudig voor een leek zoals ik :-)
Dank voor de mooie beoordeling! Ik wens je veel succes met het verzamelen van klantbeoordelingen. Met vriendelijke groet, Raudhi
Vriendelijk en persoonlijke benadering. De medewerker stelt zich flexibel op en is bereid je te helpen bij alle mogelijke vragen. Top service
Beste Leonie, bedankt voor je leuke beoordeling! We hebben binnenkort weer even contact. Met vriendelijke groet, Dick.
Heldere en duidelijke uitleg over het gebruik van klanten vertellen. Prettig dat Astrid meedenkt over hoe het voor mijn praktijk ingezet kan worden en aangeeft hoe de uitnodigingstekst wat persoonlijker geformuleerd kan worden.
Dank voor je mooie beoordeling! We spreken elkaar weer snel. Succes! Met vriendelijke groet, Astrid
Dank voor je beoordeling, hartstikke leuk! Succes met het versturen van de uitnodigen en tot snel! Met vriendelijke groet, Astrid
169 Dr Hub van Doorneweg
Tilburg 5026 RC